Ghost Recon: Future Soldier
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID.: Beegabor
csak a konzolos faszlámaság áll a legtávolabb tõlem a JÁTÉKOK világában, írtózom attól hogy ez a generáció mennyire rányomta a bélyegét minden megjelenõ termékre, minden rosszabb lett azért mert az emberek képtelenek gondolkozni és csak állnak a sorban minden évben ugyanazért egyre többet fizetve
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Forza.
csak elõre néz és kész. mozgatom az egeret, de semmi. csak a gombokra érzékel valamit...
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
azon is játszottam végig elõször, csak a vásárlással kivártam mert nem a microsoftot, hanem a fejlesztõt akartam támogatni.
attól hogy azon jelenik meg, még nem konzolos szar egy játék
ez nem rendszer függõ, hanem egy kifejezés egy bizonyos minõségre, a teljesen casual célközönségnek lebutított termékekre, ami okot ad arra hogy ha egy 'ember' azt használja, azt lenézzem és leugassam kedvem szerint
pl. a windows 8 is egy konzolos szar oprendszer lesz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
GRAW2 XBOX
GRAW2 PC
Forza.
A proci unatkozik alatta, a vga meg majdnem kiég.<#idiota>#idiota>
Good work bubi <#taps>#taps>
Hát ez a 256x256os textúrából ajtó biztos rettentõ erõforrás igényes, mivel csak 21 fps-t képes magából kicsikarni a vas. <#taps>#taps><#idiota>#idiota>
Asszem ezzel ugyanaz lesz a helyzet mint anno a graw1-el..
Cseppet elszartak valamit a srácok asszem.
Jó játékot a többieknek és mindazoknak, kik nem PC-n játszották az elõzõ részeket.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Ez egy förmedvény. 2006-ban ha csinálnak egy ilyet hasonló grafikával, akkor nézek, mitn jani, mert erõsen hiánycikk PC-n a taktikai fõleg TPS-bõl...sõt.
De megkapjuk 2012-ben egy 2008-as színvonalú összegányolt grafikában...már a menü egy hulladék. Nem tudom hova fejlõdünk, de hogy a PC-s játékiparnak leáldozott az szent vagy csak én merültem ki a hobbiágban, de akkor már-már teljesen.
"Szebb nyarat és felemelkedést a játékiparnak...😊"
ezeket vettem az elmúlt hónapban
nem túl hardcore felhozatal. csak nem annyira konzolos szar felhozatal 😊
Next PC upgrade: 2022
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
utorrent izzít, piratebayrõl töltöm hogy a hivatalos statokban több letöltés legyen és takarodjon az ubisoft a pc platformról a szarjaival 😄
pl. egy fedezék mögül (nem fedezékbe húzódva), balra kinézve, a test már kinn van, de te még nem látsz semmit
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"