Ghost Recon: Future Soldier

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Azért a Cod: BO 2-nek, Crysis 3-nak, Lost Planet 3-nak megnyitod a témát, mintha azok nem konzolos tucattermékek lennének. Bár biztos ezt is csak trollkodásból tetted

PSN ID.: Beegabor

sose mondtam hogy pro lennék, akkor nem is lehetne idõm itt trollkodni. sajnos már nem tud 1 dolog lekötni 10-16 órára egy nap mint régen, fent van a gépen x darab 'pro' játék és azokban bohóckodok a magam szintjén, amilyen mûfajhoz épp kedvem van

csak a konzolos faszlámaság áll a legtávolabb tõlem a JÁTÉKOK világában, írtózom attól hogy ez a generáció mennyire rányomta a bélyegét minden megjelenõ termékre, minden rosszabb lett azért mert az emberek képtelenek gondolkozni és csak állnak a sorban minden évben ugyanazért egyre többet fizetve

DarkSector
Lehet játszani MP3 szintû grafikával csak éppen a játékmenet is annyi lesz majd mint ott. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
az a gáz, hogy te még ezt az átlagot sem éred el. állandóan túljátszod a trollt, a prógémert, mintha attól lennél valaki 😊 próbálj belegondolni, hogy miért a JÁTÉK szót használjuk rájuk...

Forza.

ha nem lenne itt a szobámba, mivel játszanék MvC-t pl? vannak pro játékok konzolra is, csak itt az sg-n az átlag konzolos egy codos/ghostreconos fasz, így lehet általánosítani 😊

palinho96
miért nem tudok célozni?
csak elõre néz és kész. mozgatom az egeret, de semmi. csak a gombokra érzékel valamit...

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

Shep
De te se 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Jajj istenem ez az sg...ez az sg...sose változik 😊
arty
Tehát megmagyaráztad az infantilis idiótaságod, te vérhárdkórpécégamer <#eljen>

Forza.

Shep
Viszont most már kiderült, hogy csak feleslegesen kelted a feszültséget, közben meg ott hevernek a konzolok a szobában és minden szarral játszol aztán meg adod a progamert.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Mégis mit gondoltál ez egy YETi engine (és tényleg) xDDD
no shit
azon is játszottam végig elõször, csak a vásárlással kivártam mert nem a microsoftot, hanem a fejlesztõt akartam támogatni.

attól hogy azon jelenik meg, még nem konzolos szar egy játék
ez nem rendszer függõ, hanem egy kifejezés egy bizonyos minõségre, a teljesen casual célközönségnek lebutított termékekre, ami okot ad arra hogy ha egy 'ember' azt használja, azt lenézzem és leugassam kedvem szerint
pl. a windows 8 is egy konzolos szar oprendszer lesz

*mondjuk legalább irányításilag
Akinek az új rész nem tetszik és nem ismeri az elõzõ részeket, az lessen pár pillantást e 2 videóra. Szerintem ezt is lehetett volna FPS-re szabdni és nem ilyen összedobott port-ba kiadni...amivel nem is lenne gond, ha saját interfésze lenne PC-n...<#lookaround>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

GRAW2 XBOX

GRAW2 PC

"Ha megpatch-eli" <#csodalk>
Jól mondta a Zoli; technikailag olyan is...grafikailag meg olyan közepes.
Maxtreme
Ha egyáltalán foglalkozik vele.

arty
no akkor ezt se kell megvenni egy jóideig... (fél év, év, mire ubi megpeccseli "véglegesre"?

Forza.

arty
ebbe jól beletenyereltél balfaszkám, a limbo x360 exkluziv volt joideig 😄

Forza.

Maxtreme
aha, hát baszik ez rá milyen cpu-d van:

A proci unatkozik alatta, a vga meg majdnem kiég.<#idiota>
Good work bubi <#taps>

grebber
Full HD ,csutka max minden, DX11 átlag 2x fps körül!

Next PC upgrade: 2022

Maxtreme
* textúrából álló ajtó.

Maxtreme
Ez egy vicc.

Hát ez a 256x256os textúrából ajtó biztos rettentõ erõforrás igényes, mivel csak 21 fps-t képes magából kicsikarni a vas. <#taps><#idiota>

Asszem ezzel ugyanaz lesz a helyzet mint anno a graw1-el..

Maxtreme
Gyerekek kinél hogy megy ez az izé? Én szinte bármit állítok a grafikán, konstans 27-29 fps értéket kapok az elején. <#miaz>
Cseppet elszartak valamit a srácok asszem.

A Ubisoft megint kimutatta a foga fehérjét PC-n.

Jó játékot a többieknek és mindazoknak, kik nem PC-n játszották az elõzõ részeket.
...
V43 1105
Az nagyon szép és jó hogy a grafikát ide oda szidod, no de a többi? Még nem próbáltam, de mindig is gyûlöltem ezt a JAJJ FÚJJ GRAFIKA MEG MENÜ TÉMÁT.. nem csak ebbõl áll ez a szájba baszott játék .. <#sniffles>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

TROLLL IDE, TROLLL ODA

Ez egy förmedvény. 2006-ban ha csinálnak egy ilyet hasonló grafikával, akkor nézek, mitn jani, mert erõsen hiánycikk PC-n a taktikai fõleg TPS-bõl...sõt.

De megkapjuk 2012-ben egy 2008-as színvonalú összegányolt grafikában...már a menü egy hulladék. Nem tudom hova fejlõdünk, de hogy a PC-s játékiparnak leáldozott az szent vagy csak én merültem ki a hobbiágban, de akkor már-már teljesen.

"Szebb nyarat és felemelkedést a játékiparnak...😊"
max payne 3, binding of isaac kieg., limbo
ezeket vettem az elmúlt hónapban
nem túl hardcore felhozatal. csak nem annyira konzolos szar felhozatal 😊

arty
Szánalmas kis troll vagy te 😊)

Forza.

Shep
Azért mert neked csak a hárdkór játékok a jók, másnak még tetszhetnek az ubisoft-féle szarok.

grebber
Amint Evin rábolint hogy lehet a pc-se verziót magyarítani (a konzoloshoz már csinálja elvileg) akkor talán a magyar nyelvûség végett végiggörcsölöm újra.

Next PC upgrade: 2022

Csodálkozzva látom...jövõ hétre számítottam...<#wow1>

<#eljen><#eljen><#eljen>
Tom.Clancys.Ghost.Recon.Future.Soldier-SKIDROW

utorrent izzít, piratebayrõl töltöm hogy a hivatalos statokban több letöltés legyen és takarodjon az ubisoft a pc platformról a szarjaival 😄

Seth
Igen, lehet váltani

PSN ID.: Beegabor

tudja esetleg valaki h lehet-e bal hátulról is nézni, vagy csak jobbról?
pl. egy fedezék mögül (nem fedezékbe húzódva), balra kinézve, a test már kinn van, de te még nem látsz semmit
DarkSector
Hagyd már ezeket a szaroknak a linkelését baszod...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

sherlock1

http://youtu.be/4v8qae11_-M

DarkSector
Jah bocs lehetséges a 6-9 kevert meg.

Az tudtommal 29
DarkSector
1napon a Spec Ops-al?

Június 26 - Kedd
Palinko
akkor júliusban lesz? :S
greyfox
Sajnos eltolták a megjelenést 2 héttel 😞

Steam: greyfox

DarkSector
Konzolon volt beta multi...sima demo-ról nem tudok.

Prince23
USA: június 26
EU: júnuis 29

koschwarz
elvileg egy késõbbi peccsben támogatást kap.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Van már vagy lesz esetleg demo?

A-a, mivel el lett tolva 29-re. :S
Palinko
lesz ma szerintetek PC warez? holnap US megjelenés, gondolom van preload