1575
-
#1095 Multit próbálta már valaki?
Engem mindig ledob, kb másfél percig tudtam játszani:S
Vagy ez csak azért van mert még magyar szerverek nem nagyon vannak? -
johny85 #1094 én 11-nél tartok de nem találtam hibát tehát fölösleges a pecs,eddig.
zsír game,hány pályás egyébként? -
#1093 Én soha nem peccselek ha nincsen hiba...tök értelmetlen 1x játszom úgyis végig a játékot...max ha multiznék valamivel. -
#1092 Én szerencsére még nem raktam fel, ezek után nem is fogom :) -
#1091 Amúgy ez a peccs csak azoknak baj akik esztelenül peccselgetnek.
Amúgy vicces egy helyzet,. -
#1090 Az 1.2-es patch után több a gond, mint előtte volt -
#1089 Ja az eredetinél lehet.
Warez-nál meg kitudja. -
#1088 Pedig a patchben javulást ígérnek fps ügyileg low és med spec gépeken. -
#1087 Az első végigjátszás után rögtön kezdtem a másodikat, és élveztem, ilyen elvetemült cselekményt csak a Max Payne 3 tudott ezen kívül előhozni belőlem az idén... :) -
#1086 Námal 20-30 FPS...oks akkor kelljen neki egy 35k-s VGA...nah az nagy összeg. :)
És a CPU-m meg Ram nekem elég gyér a 20 K-s VGA-mhoz képest szóval...ahogy érzitek, nekem nem itt kezdődik az optimalizálatlanság. -
Kaslerka #1085 Próbáltátok a patchet? Nálam a feltétele után látványosan belassult a gém... Elég gáz. -
#1084 Csutka maxhoz igen csak kell neki gép! -
#1083 Nem gépigényes és nem is optimalizálatlan.
Illetve hogy nem megy XP-n az nem hiba hanem ez így van rendjén a fejlődéssel jár, illetve hogy ott nincs dx10-10.1-11. -
fearfan #1082 Nekem teljesen jól működik,igaz,hogy gépigényes és optimalizálatlan,meg állítólag nem megy xp-n,de végül is 1280-ban megy rendesen.Én a 11.8-as drivert használom,mert nálam az működik a legjobban,bár ahogy látom a te vga-d 512-es,lehet,hogy ez sem tetszik ennek a játéknak,hiába bírná a magasabb részletességet. -
vandor21 #1081 Best!! -
vandor21 #1080 Ghost Recon Future Soldier- Noble Tempest (Soundtrack OST) -
#1079 patchet próbáltad?
win7et amugy ujraraktad, tehát friss a windowsod?
-
#1078 Megoszlik a vélemény ....
Ne kérdezz, nézd meg neten.
Utána szedd le netről ÉS PRÓBÁLD KI!!!
Ingyen van!
Majd ha megtetszik.
Azaza ha kicsit is megtetszik a single VEDD MEG mivel a multija szerintem kihagyhatatlan. Olyan kb mint a CoD - BF hogy a single egy körítés csak.
Én a beta multival játszottam haverokkal. KB tudom mit mondok. :)
De még ha csúnyán is hangzik warezban előtte gyors próbáld meg! (mivel demo nincs) -
#1077 Van aki szerint bejövős, van aki szerint felejtős. Choice is yours
sztem. inkább bejövős. -
Since #1076 Nincsen kedvem visszaolvasni, ezért inkább kérdezek. Vélemények a játékról? Bejövős vagy felejtős? -
#1075 es igy lett egy jo taktikai jatekbol COD -
cyberjedi #1074 asszem a 3as gombbal, ami egyébként az alulra szerelt gránátvetőt, stb. kapcsolja ki/be. -
janik #1073 hali nekem annyi kérdésemm lenne hogy a BIPOD-ot hogyan kell letámasztani ?? Azaz mit kell nyomni hozzá. Előre is köxi. -
lo9in #1072 végigpróbáltam egy csomó drivert , nem értem miért ilyen szutyok már az oprendszerre se lehet fogni -
lo9in #1071 hát nálam már sosem fog így kinézni attól tartok , win7 catalyst 12.4 és csak félig javult meg win8hoz képest de még így is bilineáris a textúraszűrés és lehetetlen driverből is rákényszeríteni jobbra, a fák néhol fehérek egy rakás sz@r az egész végülis, és a semmiért volt nagyábból minden erőfeszítésem :( -
fearfan #1070 Saját
-
#1069 meglett nagz neheyen, epic befejeyés. -
#1068 Futni utána mint az atom! -
#1067 hogy lehet azt megcsinálni, mikor a 2 tábornokot kell még leszedni? egyik simán megvan, de a másik ellép. -
lo9in #1066 közben kipróbáltam a CP drivert azzal is ugyanúgy rossz -
lo9in #1065 rakd fel a directxet:
http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=35
ez egy web installer leszed mindent ami kell :)
remélem amúgy nem xp-t használsz. -
Buscemi #1064 Sziasztok! A dxgi.dll nem található hibaüzenetet kapom indításkor. Mi lehet ez???
Help pls!
Köszi -
lo9in #1063 nekem tényleg nincs kedvem driverrel vacakolni főleg feleslegesen , tényleg sokaknak segítene ha valaki vállalná hogy kipróbálja a CP drivert , itt most nem csak rólam van szó :) -
#1062 Nekem a másik csapaté van meg, lehet beszerzem a másikat. -
lo9in #1061 launcher , jelszó beír (mindig mert nem jegyzi meg hiába jelölöm be) aztán log in majd kiírja hogy offline mód és azt nem bántom hanem rámegyek hogy play , ja és én blackbox változatot használom csak simán feltelepítettem és mindent bejelöltem telepítőben :) -
#1060 Nekem el se indul Windows 8-on. csak az Ubisoft launcher-ig jutok pontosabban a play gombig mindig csak azt kapom vissza. Nálad hogyan indult el? -
lo9in #1059 bocs hogy ennyit pattogok :D valaki nem nézné meg hogy a consumer preview driverrel jó e a grafika ? :) -
#1058 és ahogy telnek a hónapok, az x64 windows nagyon meghízik ... -
Zsoti90 #1057 lo9in gondolomte 32 bites windwost használsz, ami jóval kevesebbet foglal mint a 64 bites, mert nekem is 15 giga a 64 bites windows pedig semmi extra nincs a gépen -
lo9in #1056 hát ez nem jött be , azért köszi :)