Ghost Recon: Future Soldier

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme

Én már nem tudom kikapcsolni, mert letöröltem.

Maxtreme
hogy a játékról is essen szó.
Akinek szarul megy (jelen) kapcsolja ki az Ambient Occlusiont. Ezt, és a tessalationt levettem minimumra (többi max) most vsync mellett 55-60 fps-el megy a cucc.

samsung123
Ez a játék, mozgás közben iszonyat durván néz ki! Eszméletlen szép és kidolgozott a terep! Mozog él minden, a pályadesign hatalams pirospont, nagyon hangulatos, tényleg mintha ott lennék. VÉGRE nincs telenyomva átvezetõkkel!!! (MP3-ban nagyon feltudtam húzni emiatt magam.) Ahogy haladok elõre egyre jobban tetszik!

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Nathan66
Valaki esetleg találkozott olyannal, hogy nem jelöli be az ellenséget a játék marker, mikor csapattal kell öldökölni?

arty
szoktam gépelni kontrollerrel. sajtreszelõvel re... olyan 😞

Forza.

te is azt mondhatsz amit akarsz ha be bírod pötyögni a controlleren

arty
tehát egy prohoz képest te is faszláma vagy... mondhatá rád egy hcgamer, hogy konzolos kis pöcs? 😄

Forza.

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Gosu is ugyanúgy megveszi a sok "szart" ahogy én is meg te is meg sok más ember...
Nem kell ide ez az álszent duma, mert hánynom kell. 😊

Onnan esztek ahová szartok? Vagy mivel értesz egyet? 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ozimak
Hát mondjuk ebben qrvára egyet értek!<#eljen>
DarkSector
Ugyanez a véleményem volt a beta demo-nál egybõl...eléggé BF-es , vagyis arra hasonlít nagyon a látványvilág.

Valamint Ha nem is fut dx11-el überrészletessen, az öszkép megvan és ez fontos....😛

Shep
Bírom az ilyen 2 mondatos lehúzásaidat. De egyszer igazán kifejthetnéd mi nem jó szerinted, mert te is csak ilyen sírni tudok kategória vagy.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

se szerver, se lan nem lesz

a ghost recon online viszont dedikált ubisoftos servereken fut majd, meg azzal a játékkal megjelenés után is fognak foglalkozni ha bejön az embereknek.

*Ja a hangok elég jók!
Ja a hangok elég jó!
samsung123
Grafja szerintem bõven a jó kategóriába tartozik, sõtt nekem nagyon jó véleményem van róla! Nagyon szép szerintem, nekem kicsit a BF3 képéhez tudom hasonlítani, az fényefektek miatt. A hangok meg nagyon durvák!!! Nemtudom ki min játszik de 5.1 be átjön a gépfegyver ropogása😊
Játékmenet elsõre bejön, aztán meglátjuk, de pozitív csalódás a játék idáig!

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Sokat számít a technikai megoldás is egy játéknál szerintem.

Ennél ez nem jött be!
DarkSector
Jó de veled ért egyet...😄

DarkSector
Azért ez idézõjeles ULTRA minõség....
Szerintem sem hihetetlen.

Csak mindenki ezt mondta...ezért gondoltam így fogalmazni...Karakterek valóban szépek. Én a környezettel nem voltam kielégítve meg az effektekkel.

Shep
Hát de akkor ne nekem írjon, hanem neked 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Én. 😊
Csak ezzel a te véleményeddel értve egyet erõsitette meg.

Shep
Ki beszélt ultra minõségrõl?

jarlaxxe
MP3 és az ultra minöség az két különbözö fogalom nem véletlenül nem veszi a kutya se azt a szarputtonyt.

Shep
Hát nem tudom, én annyira nem ájultam el a MP-tõl bár annyira nem is a grafikát néztem. Viszont szerintem itt teljesen jó az összkép, persze nem minden textúra tû éles de annyira nem is vészes, pont elég. A sok megcsömörlött, mindent végigjátszok és semmit nem élvezek igazán játékost meg csak sajnálni tudom.

Fpocok
A multira majd kiváncsi leszek... látok benne potenciált... persze csak PCre. Aztán még kitudja. Csak jöjjön valami videó (és ne szaros P2P legyen)

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Sok siró ember van általánosságban , nem csak itt.
Miér ez, miért így, miért nem az, miért nem úgy.

MP3 után a legtöbb játék sokaknak csúnyábbnak fog tûnni, ezt gyanítottam hogy így lesz, de ahol a 7 órából 6-ot játszani akarsz és nem fordítva ott elõfordulhat hogy nem lesz Ultra minõség minden textúra, a látómezõben. 😊

Shep
Na belelestem és nem igazán értem a grafikát leszólókat. Teljesen rendben van a grafika, gépigénnyel sincsen különösebb a gondom és a játék sem olyan rossz (elsõ rendes küldetés), persze másabb, mint a korábbi 2 rész de el kell fogadni ,hogy a piaci igényeket próbálják kiszolgálni. Senki nem próbálna cukros vizes kenyeret eladni ha nincs rá igény. Persze lehet, hogy késõbb majd kiderül ,hogy nem jó játék de egyelõre nem így érzem.

Fpocok
Ejj... ez kettõbõl kettõ... kezdek fáradni 😄

nem, akkor nem lenne warez verzió megjelenés elõtt.

Fpocok
Jaaa... így már érthetõ.
Amúgy STEAMes? Mármint CSAK STEAMES?

jövõ héten jelenik meg, majd akkor keress
de ugyanolyan lesz mint konzolon csak szebb

Fpocok
Nem találtam pcs multis gameplayt neten... valaki tud adni egyhez linket? Megnézném...

arty
device managerben letilt

Forza.

Fpocok
Visszaszívom. Most tényleg másszak be a gép mögé, hogy kihúzzam azt a kurva gamepadot? Faszom.

Fpocok
NA VÉGRE... nagyon régóta nem láttam olyan játékot, ahol alapból be van kapcsolva a felirat.

DarkSector
Jah akkor elnézést. Az valóban hiba...

Üdv!

Mivel nem láttam warezos topicot, így felteszem itt a kérdésem. Black box-os verziót h indítom el? Állandóan logolni akar:S

Fpocok
Jajj... ezt annyira utálom.

olyan jól hogy be sincs kapcsolva a gamepad, de az interfacen az aktiválható dolgok fele billentyûként fele controlleres gombként van kirajzolva egyszerre 😄

DarkSector
kivéve x360 kompatibillis cuccok, mert azokat támogatja a játék.

z0ty4
Ha van a gépre dugva joy - kormány vagy bármi azt húzd le.

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

palinho96

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

Van szájzárad?
egyébként én már mindent megpróbáltam hogy ne kelljen ide irogatnom
és látod egy szaros büntetõpontom sincs már mióta..

szerintem meg megdöbbennek hogy õk mekkora nyomorékok

Shep
Az emberek azért írnak neked, mert nehéz megállni, hogy ne reagáljon valaki a sületlenségeidre és nem azért, mert olyan jó társaság vagy.

nem magammal beszélgetek, úgyhogy van igény rám

Shep
Pedig jobb lenne mindenkinek ha inkább a proságra gyúrnál és a trollkodást erõltetnéd.

magamnak nyitottam 😊