Ghost Recon: Future Soldier

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep, akkor leírom.

-Nincs meg az a kiszolgáltatott hangulat, mint pl. a GRAW-ban...jobban átjött, hogy mégis mirõl van szó, egy katona bõrébe bújtunk, itt sajnos annyira nem is hasonlít rá.
-A hangulat mellett nagyon sokat dobott, hogy realisztikus volt a nehézség, meg úgy az egész.
-Nem voltak az átvezetõk, amik ebben a GRFS-ben elég gyatrára sikerültek, de ez legyen a legkevesebb.

A többit meg már páran kielemezték. Amúgy megjegyzem 15-20 percet ha játszottam vele...és már ekkor ezeket levettem.
Shep
Hát pedig ultimate :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Igen?
Azt hogy érted el? Mert szerintem nem Ultimate-el. :)

Win 8 sem 25GB

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
16,5 giga nekem a win7

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Win 7 se kevesebb.

Mindkettõ egyforma, kb...az az 1-2 gb az nem számít.
40GB hely kell mindkettõnek ha még frissitéseket meg alap programokat is akarsz.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tényleg ekkora a gépigénye? nincs egy erõs laptopom, de eddig a játékok 90%-val tudtam játszani, mégha nagyon lekellett is húzni a grafot, de ez minimumba is csak 10 fps-t ér el
kaposi1
9,6 GB (Black Box )<#wink>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

V43 1105
15 kereken..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Shep
Hát ott valami hiba van nekem 16

az egy dolog, de felrakva nálam 23.
Shep
Ja de az meg 12 :)

ja, bocs, én a játékra értettem. :D
Shep
Akkor számomra felejtõs, nekem már a 7-é is marha sok.

sok, 25 giga körül szerintem simán megeszik, annyit is írtak neki.
Shep
Amúgy a helyigénye mekkora?

Shep
Kösz. Mikorra ígérik a végleges verziót?

bon
Valóban nagyon gyors a boot, ssd-vel és sima winyóval is. Két gépen is tesztelem.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

DarkSector
Én felváltva használom.
Most win7-en játszom mert win8-on nem ment a cod4 a pb miatt.

Amúgy 4-6 másodperc a boot.

bon
Gyors és elég stabil, hibák elõfordulnak, de nem stabilítási.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Shep
Boot idõ tényleg olyan, mint azokban a videokban vagy az csak a szokásos vetítés? Neked ez egyébként fut rajta?

DarkSector
Gyorsabbnak tuti gyorsabb.
Hogy jobb-e, az izlés kérdése, szerintem jobb, mert ugyanaz mint a win7+metro van még újdonság.
Stabilitás meg tesztidõ után derül ki, de eddig no problem.

Shep
Na de a "béta" win 8, jobb, gyorsabb, stabilabb stb. mint a 7?

bon
Na egy játék kedvéért nem térek vissza a Windows 7-re, akkor inkább nem játszok vele, meg várok egy patch-re, mert hamarosan kész a Windows 8 így lassacskán úgy is támogatniuk kellene.

arty
Próbáld meg egy támogatott OS-en ;)

Forza.

Shep
Ja, viszont maga a játék nekem nagyon bejön.

Shep
Grafikailag szerintem a legnagyobb gond a karakterek fejével van, olyan az egész, mintha megcsinálták volna profi módon a testeket, majd fogtak volna egy nagy krumplit és abból baltával faragtak volna egy fejhez hasonlító valamit. Olyan nyomott kocka feje van mindnek, mint valami ps2-es játékban. Ráadásul Anelka miért kellett ebbe a játékba?

Fókameister
XP-patchrõl lehet tudni, hogy mikor érkezik?

Sziasztok! Nekem a képarányt kéne átállitani 4:3-ra! Valaki segítsen nekem!!!!!!!!!!!!Elõre is köszönöm!
bon
Windows 8 RP alatt szívat játék, nem indul el, bejön az ubisoft launcher, "bejelentkezek" offline módban rakom és rákattintok a play gombra, tölt egy kicsit és visszadja a play gombot, akárhányszor kattintok rá mindig csak a play gomb jön vissza.

hát nem tudom, szerintem sem lett valami nagy dolog. a grafika olyan dead space 2 szintjén van, mégsem tudom élvezetesen futtatni 1680ban. mondjuk kipróbáltam úgy, cserébe azon a felbontáson 4 gb ram mellett is több percig tölt, 1280x800-ban ez azért nyilván fele annyi. optionst nem lehet elérni közvetlenül a játékból, ilyet is régen láttam, fõleg megspékelve azzal, hogy ugyanannyit tölt visszafelé is, mint amikor a fõmenübõl indítom el a játékot. az egér érzékenysége nálam maxon is lassabb az átlagnál valamiért, az afrikai (2.) pályán folyamatosan tûntek el-jelentek meg a tereptárgyak a pályán, a videók minõségétõl sem voltam elájulva, stb.
mondjuk így uborkaszezonban lehet végigmegyek rajta, mert azért jó akciódús jelenetek vannak be, az már az elsõ pálya alapján lejött.
légyszi segitsetek pár fálj kéne
SPOILER!! (lehet)
Saját:
http://www.youtube.com/v/aFoDtkbl8UI&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

arty
azt pont nem láttam teljes pompájában :)

Forza.

Maxtreme
van ahol kurva sokat dob ám a látványvilágon. (pl sr3 :) )

samsung123
Amúgy, ebben a játékban nem érzem azt hogy csõben mennék, MP" ban folyton ez volt az érzésem, és annyira jellegtelen pályák voltak, de itt pl, ha meghalok inkább kezdem telejsen elõlrõl apályát annyira jó, és lehet másképp megoldani a feladatot, miközben mindíg találok valami újdonságot, amit elsõre észre se vettem.(hasonló jó érzetem volt a spec ops demonál is)
A fegyverek modolhatósága egy nagyon jó kis plusz, és van miért újrajátszani jól teljesíteni a pályát a különbözõ kiegészítõkért.
A grafika nekem nagyon bejön, meg a hangok de ezt már mondtam.

Szerintem az nem értékeli az ilyen dolgokat akik csak végigfutnak a játékon, és lemaradnak egy csomó kis mozzanatról, hasonlóan a pálya dizájn-ban is. Végre nem raknak mindet a pofánkba videóveal, nem erõltetik rám, ami a pályán történik direktbe, hanem nekem kell észrevenni figyelni, magyarán játszani, nem egy filmet nézni. Persze aki csak lõ és szalad csak, azoknak kell az agyonscriptelt játék rengeted bejátszással még véletlenül se maradjanak le semmirõl...de pont ettõl, válik egyszer játszhatóvá egy játék és elvész a saját felfedezés öröme.

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

arty
én AO-t mindig mindenben kikapcsolom. alig venni észre a hiányát, miközben FPS-ben mindig brutáls sokat hoz.

Forza.

hali kis segitség kéne:egy két fálj kéne mert hibásak voltak aki tudna segiteni azirjon legyen szives!elöre is kösz
drop
találkozót valaki olyannal hogy van egy rész ilyen épületbe megyek és mikor ajtóhoz érek egyik társ kúszik kb három szobával aréb a falnak ?
mikor csöböl jötök ki és utána van ez a helyszin

kaposi1

Köszi így már nekem is jó.<#worship>
De annak nem nagyon örülök hogy nekem a kormány USB-jét kell kicincálnom a gép hátuljából.

Evin
Remélem ez kielégítõ válasz:)
http://www.youtube.com/v/OXzXIDvCIms&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Shep
Nem beszólok csak nem igazán látom értelmét az ilyen 1 mondatos ez szar, az szar hsz-eknek. Ha valaki szarozik, legalább vegye a fáradtságot és írja le rendesen miért szar szerinte. Te eddig csak annyit csináltál, hogy leírtad kb 2x hogy mekkora szar a menü (Úristen és akkor mi van, a menüvel akarsz játszani?) meg, hogy meg lehetett volna csinálni olyanra, mint a 2-t de azt nem írod, mi nem jó. mondjuk nem is igen láttam még tõled egy topicban sem komolyabb hozzászólást, csak az ilyen 2 mondatosokat lököd. Ez a bajom, tudod nem érdekel téged de ettõl még zavaró lehet másoknak. Ahogy az is, hogy én most ezért szólok neked.

Az a baj, hogy te is csak beszólsz a másiknak...amúgy meg ha visszaolvasol rá fogsz jönni mi nem tetszik nekem <#ravasz1>
Ha nem lenne a Ubisoft logo, el sem hinném, hogy õ a fejlesztõ xD
Fpocok
Ki kell húzni a gamepadot. Nekem is ez volt, kihúztam és "jó lett" egér.

Parasite Eve 2, best game EVER!

kaposi1
Nekem is ugyan ez a gondom, de úgy látszik csak mi küzdünk ezzel a problémával.<#szomoru1>

Fpocok
Valóban.
Akkor a GRFS-nél P2P lesz? Felejtõs.

GRO egy másik f2p játék

Maxtreme
Aha, az elsõ (kb 1 perces) "pálya" még nagyjából oks, de ami utána következik (legalábbis eddig) az igen csak átlag alatti gfx téren.

DarkSector
Igen mert az a környezetre van és elég nagy a látótávolság.
Amúgy az elején kurvalól néz ki a növényzet is. :)

Fpocok
Na most akkor lesznek szerverek, vagy nem? Csak mert írod, hogy nem lesz, aztán meg hogy lesz...

(de gondolom akkor uborka dedi szerverek fognak menni...) :D