1575
  • Prince23
    PC Multi, tőlem:

• sherlock1

• DarkSector
    2024-ben is kell majd valahogy játszani. :D
  • arty
    16k-s ram aztán nagyon lényeges, hoz is vagy 2%-ot sebességben (vagy annyit se) :D
  • ajem kisa
    Nézz be a regedit-be is előbb! Ott voltak nekem azok a fájlok amik zavarták!
    Már jó rég volt, nekérdezd, hogy merre volt!:)
  • Hecker007
    köszi akkor reinstall után újra próbálom :)
  • ajem kisa
    Lehetséges, nekem amikor az online-t akartam kipróbálni, akkor kiírta, hogy nem enged, mert tört ubis cucc van a gépemen!
    És tényleg ott volt az assassin creed régen törölt játéknak a maradványai a gépemen, azokat legyalulva és ujratelepítve az online-t, ment rendesen!
  • DarkSector
    NP, amúgy megértelek, én is félválról vettem nem tudtam hogy origiben szar, azt hittem warezzal próbálkoztatok. :)

Hát én is füvet rágnék amúgy a helyetekben.
  • Hecker007
    bocsi kicsit ideges vagyok
    amúgy volt már olyan hogy kb 5 percig jó volt és tudtam játszani vele, nem is laggolt tehát még a net se lehet, ezért nem értem és ezen vagyok felháborodva hogy konfig+net adott a játékhoz és mégse jó
    esetleg az bekavarhatott hogy korábban fel volt téve a warez verzió?
    mert akkor egy win reinstall megoldhatja az meg úgy is esedékes már
  • DarkSector
    Hát jah nem gunyolódásnak szántam.
    Elhiszem hogy gáz.
  • Hecker007
    tőled nem is vártam ennél értelmesebb választ...
    engem valahogy nem az érdekel hogy kinek mi megy, hanem az hogy fizettem 10k-t egy olyan játékért amit nem tudok rendesen használni mert valamiért szar, ha single-t akarnék játszani csak akkor meg se vettem volna arra ott a warez...
  • DarkSector
    akkor az durva.
  • lydog
    eredeti
  • Prince23
  • DarkSector
    warez vagy eredeti?
  • lydog
    Na most meg meghallt a játék? Se csatlakozni se a csatlakozasbol kilepni nem lehet! Legjobb! \m/
  • Shep
    Az a baj, hogy téged semmiről nem lehet meggyőzni. Neked van egy elképzelt világod amiben felállítottál pár elméletet, szabályt, képletet stb. és ha valaki ezek ellen szól még ha igaza is van szerinted akkor is hülyeség, a sok szövegértelmezési problémáról már nem is beszélve. És én ezennel be is fejeztem a veled való eszmefuttatást.
  • DarkSector
    A hülyeség elméletről ne is próbálkozz. :)
  • Shep
    Jól van, megint sötét van. Nem is értem miért próbálok még veled vitázni mikor olyan, mintha a tyúknak próbálnám magyarázni az ABC-t.
  • DarkSector
    Még nem hagyományos értelemben sem. :)
    Vannak gépigények.

Van cpu limit.
    Van vga limit.

hol egyik kevesebb, hol a másik kevesebb. Ennyi.
  • Prince23
    Na de kooperatív módot hogy lehet publikon tolni????

Muszáj haver legyen az illető?
  • Shep
    És egyébként meg ha nem is a hagyományos értelemben de azért hajtja.
  • Shep
    Számtech szleng, mond ez számodra valamit?
  • DarkSector
    de nem hajt proci vga-t meg fordítva sem...ezek nem fogaskerékkel vannak összekapcsolva.
  • Shep
    Dehogynem, egyrészt
    másrészt meg tényleg nem mindegy, hogy milyen proci mellé milyen kártya van.
  • Evin
    Csak az ő szempontjából próbáltam érvelni.
    De az tény, hogy a CPU és GPU teljesítménye összhangban van, tehát nagyobb gépen, pl jobb 3DMark értékeket érhetsz el ugyanazzal a vga-val.
  • DarkSector
    hagyjuk már ezt a kihajtást. semmi nem hajt semmit.
  • Evin
    Ha kicsi a kereted, először mindenképp vga-t vegyél. Olyan 30-40eFt kategóriában érdemes vásárolni, ha megengedheted.

Ha nem is hajtja ki, de legalább menni fognak az újabb játékok. Később ráér még alaplapot/procit/memóriát cserélni egyben.
  • DarkSector
    2 magos procim van untig elég...még.

De hiába vesz alapot procit meg ramot ha ez a vga enyhén szólva gáz.

Inkább ha nincs lóvém vennék használtan egy 3870-et vagy 1-2-vel kisebbet ha AGP kell.
    És azzal előrébb van mint egy háttérrel, ami amúgy fasza, de a 2600-as kari miatt sok játék kapásból be sem indul majd.

Vagy 1 VGA vagy mindent egyszerre.

Ha VGA-t nem vesz, akkor a szarnak ad egy pofont. :)
  • Shep
    Tegnap a végére értem a kampánynak és hát elég vegyes a játék képe. Az első pár küldetés nagyon hangulatos és izgalmas, utána a többi töltelék pálya ami ilyen még elmegy kategóriába éppen befér aztán a legvégén mikor fedezék nélkül kell menni és darálni, az igazán jó filmes motívum volt. Persze az is igaz, hogy szinte minden pályán voltak jól sikerült részek de sajnos az egész nem tud kiemelkedni az átlagból. Jól el lehet vele lenni, mert unni nem untam és még 1 végigjátszás simán benne van.
  • V43 1105
    Ehe, ehe.. hiába a vidikari ha nem hajtja ki a 2 magos prockó... :-(
  • DarkSector
    Előbb vagy utóbb?
    Én azzal kezdeném. :)
  • lydog
    ne fokozd :)
  • V43 1105
    Ez sajnos ilyen, sőt előbb utóbb a videokártya is leváltásra kell kerüljön .. HD6770,6850,6870,7770..
  • lydog
    Jajj tudtam eljon egyszer ez az ido is hogy ujjitanomn kell :/
  • V43 1105
    Igen.
  • lydog
    a video kartyam akkor 512es ugye?
  • DarkSector
    Az alaplapod régen 4-5 éve volt jó...:D
  • DarkSector
    No sir.
  • V43 1105
    Ezért írtam három alkatrészt, próbáltam ésszerűen, költséghatékonyan összeírni őket, úgy, hogy ne kelljen egy vagyont ráköltened!