Ghost Recon: Future Soldier

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Nekik mûködik:

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Hecker007
na jó ez egy rakás szar már bocsánat
nálam a multi továbbra se indul rendesen, betölti a pályát kiírja hogy waitin for players utána fekete kép és kiírja hogy connection to server lost
nem értem miért nem lehetett volna csinálni egy rendes szerver keresõt ahol ki tudom választani a nekem megfelelõt...

DarkSector
Természetessen mindenképpen próbáld, mert sokszor van hogy a gépigény kikötései ellenére fut éppen kisebb hardveren is, csak ugye garancia nincs rá.
Sok szerencsét tudok kívánni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Köszönöm, azért megpróbálom mert most olvasom éppe, hogy vmik patch mintha támogatná a HD2xxx sorozatot.

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

DarkSector
Nah így már más. 😊
Háááát nagyon nagyon minimumon...HA NETÁN EL IS INDUL.
Feltételezem az egy AGP-s kari.

Ha jól tudom shader 3.0-ásak a HD 2xxx-es karik.
Ha nem jól tudom és shader 4.0-át támogat akkor minimumon elindul majd.

"VGA: 256 MB DirectX–compliant, Shader 4.0–enabled video card"

Konkrétan egy öregecske, megkímélt, HD 2600 Pro a VGA.

DarkSector
Van, de lószart nem jelent az 512 ram, mert egy 1000éves AGP-s kari is tart 512MB ram-ot.

Szóval elég ha beirod a karid tipusát.

Sziasztok puhányok, 512MB -os VGA -val, dual procival és 4GB memorival érdemes telepítenem a játékot? Vagy esélyem sincs😊?
Csak a single érdekel.

Köszönöm a válaszokat ha valaki hasonlóan régi config -al próbálta már.

Prince23
Van egy tokenem muktiba, ha azt benyomom, lenullázódik a beállításom?

Tud valaki megoldást arra, hogy a frinds-ben miért látom a 3 méterre mellettem ülõ bejelentkezett másik játékost offline-nak ?

Prince23
na, már müxik a multiplayer, pedig ki sem jött az új update :S Coopot publikon hogy lehet játszani? ez így nagyon rossz, hogy private, meg friends only

arty
úgy volt, de a mondat konkrétan a pécés port késését sugallja, hibásan 😊

Forza.

Prince23
Coopban hogy lehet ezt tolni, úgy hogy publikus legyen? mert csak haverral tudjuk tolni.

Állandóan Private sessiont csinál, ahogy látom

A launcherben a jobb also sarokban van egy beallitasok options -ha jol emlekszem- es ott van egy olyan ful, hogy offline jelentkezzen-e be. Azt pipald vissza, mert igy sajat magat blokkolja.
Utana, ha minden igaz be tudsz mar jelentkezni.
hogy oldottad meg a problémát? mert nekem is ugyan ez van... :S
Prince23
Most olvasom, hogy háromszor tolták el az eddig kitûzött hivatalos megjelenést. és végül május 25 lett a konzolé, míg pc-re júni 26

Prince23
Úgy volt hogy 2010-ben jelenik meg nem? 😊 aztán eltolták kb 2 évet

Evin
Csak az elsõ mondatot olvastam el, utána rá is hagytam: "Több éves késés után PC-re is megjelent..."
Pár hónap telt csak el a konzolos és a PC-s megjelenés között. Értem én, hogy mit akart írni, de nem azt írta.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

na jah.. mindig kidobál

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Prince23
PC teszt 8.4/0

Nekem nincsennek bugok, meg 720p-s baromságok... a multi az, amit egyelõre nem lehet játszani 10 percig sem

drop
lehet tudni már mikor lesz kész a magyarosítás?

nem 1920 felbontáson kell tolni, akkor nem lesz az fps 30 alá korlátozva
fosportot csináltak az ukránok, nem lehetett sok idejük rá
és most fognak az assassins creed 3hoz..

DarkSector
mi köze ennek az engine-hez?

Húzd ki a kontrollert <#pias>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

jujugo
sziasztok! valaki meg tudja mondani, hogy a kamerat miert nem tudom forgatni a jatekban? sem egerrel, sem kontrollerrel nem mukodik. minden mas tokeletesen funkcional.koszi a valaszt!

ps.: patchekkel es azok nelkul is probalkoztam, eleddig eredmeny nelkul.

Megoldva.
C:\Users\NEVED\Documents\Ubisoft
tudja valaki hol vannak a mentések? merta pöccs piatt ujra kell raknom olyan szar lett utána...

Sziasztok!

Nekted gond nelkul megy a bejelentkezes a launcherben?
En mar orak ota probalkozom, de mindig csak login failed uzenetet kapok.
Keszitettem uj fiokot is, de azzal is blokkol.
CD kulcsot meg nem adtam meg sehol. Nem igazan sejtem mi a gond.
Megkoszonnem, ha valaki segitene.
Hecker007
Multit próbálta már valaki?
Engem mindig ledob, kb másfél percig tudtam játszani:S
Vagy ez csak azért van mert még magyar szerverek nem nagyon vannak?

én 11-nél tartok de nem találtam hibát tehát fölösleges a pecs,eddig.
zsír game,hány pályás egyébként?
DarkSector
Én soha nem peccselek ha nincsen hiba...tök értelmetlen 1x játszom úgyis végig a játékot...max ha multiznék valamivel.

Shep
Én szerencsére még nem raktam fel, ezek után nem is fogom 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Amúgy ez a peccs csak azoknak baj akik esztelenül peccselgetnek.

Amúgy vicces egy helyzet,.

grebber
DarkSector
Ja az eredetinél lehet.
Warez-nál meg kitudja.

Shep
Pedig a patchben javulást ígérnek fps ügyileg low és med spec gépeken.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

broman191
Az elsõ végigjátszás után rögtön kezdtem a másodikat, és élveztem, ilyen elvetemült cselekményt csak a Max Payne 3 tudott ezen kívül elõhozni belõlem az idén... 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

DarkSector
Námal 20-30 FPS...oks akkor kelljen neki egy 35k-s VGA...nah az nagy összeg. 😊
És a CPU-m meg Ram nekem elég gyér a 20 K-s VGA-mhoz képest szóval...ahogy érzitek, nekem nem itt kezdõdik az optimalizálatlanság.

Próbáltátok a patchet? Nálam a feltétele után látványosan belassult a gém... Elég gáz.

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

grebber
Csutka maxhoz igen csak kell neki gép!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Nem gépigényes és nem is optimalizálatlan.
Illetve hogy nem megy XP-n az nem hiba hanem ez így van rendjén a fejlõdéssel jár, illetve hogy ott nincs dx10-10.1-11.

Nekem teljesen jól mûködik,igaz,hogy gépigényes és optimalizálatlan,meg állítólag nem megy xp-n,de végül is 1280-ban megy rendesen.Én a 11.8-as drivert használom,mert nálam az mûködik a legjobban,bár ahogy látom a te vga-d 512-es,lehet,hogy ez sem tetszik ennek a játéknak,hiába bírná a magasabb részletességet.
Best!!
arty
patchet próbáltad?

win7et amugy ujraraktad, tehát friss a windowsod?

Forza.

DarkSector
Megoszlik a vélemény ....
Ne kérdezz, nézd meg neten.
Utána szedd le netrõl ÉS PRÓBÁLD KI!!!

Ingyen van!

Majd ha megtetszik.
Azaza ha kicsit is megtetszik a single VEDD MEG mivel a multija szerintem kihagyhatatlan. Olyan kb mint a CoD - BF hogy a single egy körítés csak.
Én a beta multival játszottam haverokkal. KB tudom mit mondok. 😊
De még ha csúnyán is hangzik warezban elõtte gyors próbáld meg! (mivel demo nincs)

Solid Snake
Van aki szerint bejövõs, van aki szerint felejtõs. Choice is yours <#pias>
sztem. inkább bejövõs.
Nincsen kedvem visszaolvasni, ezért inkább kérdezek. Vélemények a játékról? Bejövõs vagy felejtõs?