1575
-
#1215 érdekes.. nekem a sp max 15 fps de a guerilla mód van hogy 40-50 fps -
#1214 hmm érdekes maxon dx11 stb... kopp 60fps... HD5850 meg egy AMD955-el. -
bgabor #1213 A minősíthetetlenül szar optimalizálást fogják javítani a következő patchben, merthogy a PC verziót játszhatatlanul portolták át a konzolfosokról. Csakis az új patchek után érdemes nekiállni a játéknak. -
#1212 köszi hogy nem a kérdésemre válaszoltál... -
#1211 ezt szvsz soha -
#1210 XP-n mikor lehet csapatni? -
#1209 egyelőre -
#1208 mit javítanak benne? e kettőben?
optimalizálás sztem nem korrekt egyenlőre?! -
#1207 A héten jön az 1.3-as patch és tervbe van az 1.4! -
Frigyes54 #1206 koszi a valaszt sok sikert es gyors haladast gratulalok -
#1205 Egyedül maradtam az LA Noire fordítására, így most csak azzal foglalkozom. Amint kész, jön ez. De egyelőre egy augusztusi elkészülés még mindig reális dátum. -
Frigyes54 #1204 bocs a kerdesert mikorra varhato a magyaritas veglegesitese meg jobb lenne a jatek valaszodat elorre is koszi -
hawkie22 #1203 Sziasztok!
Én tegnap vettem meg a játékot, egyelőre nagyon tetszik, igaz még csak a SP kampányt próbáltam ki és még csak Pakisztánban járok.
Kérdés: van valakinek kedve Coop Gerilla-módhoz? Vagy esetleg SP kampányt Coop-ban? Vagy csak simán multizni? Ha igen, akkor keressetek meg. Esténként, délutánonként fent vagyok 1-2 órát lövöldözni. :D -
vzajcev #1202 :) -
Frigyes54 #1201 koszi a valaszt meg hogy nem az irasom milyensegevel foglalkozol -
gilaba #1200 Igen szerintem is király. -
#1199 fasza, nekem teszik ez a multi. -
fearfan #1198 havas pálya :D
-
#1197 Szerinted itt hol látszik, hogy szépen írsz-e?! Tartsd be a magyar helyesírás szabályait, és akkor mindenki boldog lesz; te kapsz választ, nekünk meg nem kell görcsölni, hogy kivegyük, hol kezdődik a mondatod, mit akarsz vele írni, stb. -
wahuja #1196 Szia.A Fegyver MENÜBE nyilat kell rá vinned és kész. -
#1195 http://www.ign.com/wikis/ghost-recon-future-soldier -
#1194 Ne is haragudj, de ez rohadtul nem a PC-től függ :) -
Frigyes54 #1193 bocsanat mindenkitol de en nem a pc-n nevelkedtem nem irok tul jol vagy szepen ha ezen mullik a segito valasz akkor sajnalom ha ennek ellenere megis meg erdemlem a segitseget meg egyszer elore is koszonom -
#1192 Ne csodálkozz. Ha valaki még arra sem méltatja a másikat hogy kivehetően, olvashatóan, írásjeleket használva tegye fel a kérdését, ne várjon értelmes választ. -
Frigyes54 #1191 koszi most mar mindent tudok meg lepodtem volna ha valaki segt nem jellemzo ez mostanaban de ha meg is van valasz akkor koszonom -
#1190 :)
de komolyan, ha valaki még kérdezni sem tud normálisan...OMG -
#1189 :DDD
végre egy smasszer a sok elmeroggyantat kordában tartani... -
#1188 -
#1187 A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem. -
#1186 virágboltit is lehet dvd5-re darabolni, csak ott nem steamnek, hanem winrarnak esetleg total commandernek hívják az ezt végrehajtó alkalmazást. -
#1185 ott lehet dvd5re daraboltatni... :P
marad a rosszindulat :D -
#1184 Persze, de te voltál az aki arra gondolt hogy ő,nem is arra gondol mint amire..... -
#1183 Arra nem is gondolsz hogy a steam backup fájlokat akarja kiírni?
Mindig csak a rosszindulat, meg a gyanúsítgatás.. -
#1182 vagy esetleg megvenni? -
Frigyes54 #1181 hello hogy lehet a fegyvereket fejleszteni ha loszert veszek fel mutat tobb fegyvert lehet e valasztani kozuluk es ha igen melyik gombal ha kijelolom a celokat de en nem szeretnek loni melyik billentyut kell hasznalni hogy a tobbiek lojenek sorry a hulye kerdesekert de en meg nem pc-n nevelkedtem a valaszokat koszonom vagy hol lehet kezikonyvet letolteni -
#1180 bluray lemez. -
majky1990 #1179 sziasztok!
ezt most milyen dvd-re lehetne kiírni?
mert ugye a kicsomagolt iso fájl 12,8 GB ami nem fér ki DVD9-re de viszont tudomásom szerint van olyan hogy DVD18 amit nemtudom hogy lehet-e kapni...vagy esetleg kettévenni valahogy az iso-t és két DVD9-re kiírni? -
#1178 Na, máris jól indul a napom Köszönöm -
#1177 a nagy gombokkal például télikabátot lehet begombolni. a kisebb gombokat akár díszítőelemként is lehet alkalmazni pl. ingeken.
a komolyságot félretéve: mi a f*zra is gondolsz pontosan? -
Frigyes54 #1176 hello valaki tudna segiteni melyik gombal mit lehet csinalni mert ez nem megy. elorre is koszi