122
Demolition Campany
-
#82 Ez lehet egy jó játék. Ha ez lesz a valós fizika, és nagyszerű grafikai lehetne móka játszani vele. Van-e esély nem lesz több játékos van benne? Szeretném, hogy lerombolja egy épület együtt a barátaimmal.
Megpróbáltam LS, de nem tetszik. Én nem szeretem a vezetési traktorok. De a megsemmisítő épületek úgy hangzik, mint a nagy móka! -
#81 Fasza lehetne ha a felhőkarcolókat robbanószerrel kéne le amortizálni! :D -
robgros #80 És ez 2010 máj.-ban jön? Akkor majd lesek pár bejátszást róla a youtube nevű oldalon. Persze csak a későbbiekben. -
robgros #79 Az épületbontás még elmegy. Elsőre például meg voltam győződve, hogy kocsikat kell szétbontani, de tévedni emberi dolog, mint tudjuk. Gépigény szempontjából pedig nem olyan magasak az elvárások. -
kitt2000 #78 Beszéljétek meg egymás között ne a ezen a fórumon nem a játékra vonatkozik!
Senki se szeretne büntető pont vagy kitiltást kapni ilyen szövegért! -
#77 A butaságnak nincs határa. Egyébként se embergyűlölő, se emós nem vagyok. -
#76 Egyébként hogy merted velvenni a messiaso nevet?! Te lennél a messiás aki megváltja a világot?:D Ugyan már, az ilyen divat-embergyűlölő kis emósok teszik tönkre mint te :D -
#75 Ebben egyet kell értenem, elég gány ez az összevisszaság ami a városok összképére jellemző. -
#74 hajrá -
Emmegki #73 -
Emmegki #72 Én kifejezetten sajnálnám a lebontandó régi épületeket. Akkor még rendesen tudtak építkezni téglából, díszítésekkel, illeszkedett minden a településképbe. Manapság meg csak kockaépületet sikerül építeni mindenkinek, sablonosan monoton rondára és csakis betonból. Igénytelen kor ez :-/
Lehetne helyette inkább hipermarket, pláza- és irodaházromboló játék, tisztítsuk meg a várost a modern építészeti hulladéktól! -
Emmegki #71 "El kell fogadni !"
A francokat, tanulj meg helyesen írni. Majd nagyot fogsz nézni, ha ilyen helyesírással sehol sem vesznek komolyan. -
kitt2000 #70 nem!
Az csak egy szám úgy gondoltam rövid lesz így és hozzá tetem ne legyen olyan rövid! -
#69 De szar, kitt2000-nek a nevébe a szám az a születési dátumot jelenti -
#68 -
#67 Egy mondatból következtetést levonni egy ember életéről nyomorultabb dolog mint hinnéd, Barátom. Hiáb okoskodsz, magadat járatod le. Embergyűlölő... Miért nem tudod élvezni az életet? Igyál egy kis rumot. -
#66 Sárkány ellen sárkányfű. Figyeljen már oda a gyerek arra, amit ír.
Nagyon okos vagy kocsisláda... -
Blum #65 :DDD -
#64 Hihetetlen, hogy valaki nyit 1 bontás szimulátoros topicot és telespammeli a sok kis idióta mert nemtudnak benne helyesen írni.
Kiafast érdekkel a hejesirás az interweben???? -
#63 http://demolitioncompany-thegame.com/overview.php -
#62 SZiasztok!Valakinek van egy linkje a játékról? -
#61 Annyi örömöd van az életben, hogy a nálad nyomorúságosabb sorsú embereken szörnyülködj. A magadfajták a legnyomorultabbak a Földön, ezt jobb ha tőlem tudod. -
#60 Én meg azt ajánlom, hogy tanulj meg fogalmazni. Ha megtanultál fogalmazni, azután gyakorolhatod a gondolkodást is, remélem menni fog. -
#59 Te nagyon okos vagy, tuskó paraszt. -
#58 Ezt jól megmondtad! xD -
#57 gondolom azért rakták oda ezt a háttérképet mert majd benne lesz majd a játékban majd. majd. -
kitt2000 #56 A hivatalos oldalon lévő hátérképen megjelenő gépek:
Jó gépek remélem majd szerepelnek majd a játékba is! -
#55 Tényleg nem tudom megérteni, nemhogy a nyelvtan nem ment neked, hanem úgy komplettten a beszélgetés, mert ha ezt így leírod, akkor így is beszélsz? :D
Olyan, mintha minden mondatod egy webfordító fordítaná valamilyen nyevről. -
#54 rasszista barom :) -
#53 Operában is. :D -
Blum #52 Francba...akkor is csak akkor veszek,ha jár mellé a Tirexi Pack :D (Tirexi Edisön) -
#51 "...vagy nálad az már kiakadt..."
Valahogy úgy, különben meg, nemcsak Firefoxban van, hanem IE-ben is, szóval ezzel a kifogással sem jöhet :D -
#50 Ha olyan lesz mint landwirtschaft simulator (ugyanazok készítik), akkor modolás miatt nem 1-2 órás játék lesz. LS-ben is mennyien vagyunk, és már 7 ezer modnál tart legalább a játék. Hozzátartozik, hogy nem a motorja miatt szeretjük a játékot :D.
"Mindenki gyenge volt valamiböl én pl nyelvtanból!"
Ami nem megy nem kell erőltetni. Pl nekem nem megy az orvostudomány, szóval nem operálok. Nem megy a helyesírás ne fórumozz (vagy max néma csöndben olvasgassad azt). Firefox automata helyesírás ellenőrzője különben is pirossal aláhúzza, ha valami nem tetszik neki. Nemigaz, hogy azt sem veszed észre, vagy nálad az már kiakadt... -
#49 alap :D 8800gété minimum kell :D -
#48 "Ti is gyengék voltál bisztos valamiböl!"
ez betett :DDD
amúgy biztos el lehet majd ezzel szórakozni 1-2 óráig de nem hiszem h hosszúéletü játék lesz.
monoton épületbontás...
CryEngine 3 motorral lehet más lenne nagy plázákat meg ilyeneket összedönteni :D -
Blum #47 A nagy kérdés: Vajon ebben is a pisix dolgozik? -
#46 Én meg azt ajánlom, tanulj meg írni... -
kitt2000 #45 Ez nem ide tartozik!
A játéknal foglalkozik az oldal!
Olyan űzenetek várok! -
#44 majd akkor is ezt mondod, ha pl éreccségin megpasznak, vagy ha kérnek egy kézzel írott önéletrajzot, és nem te kapod a melót... :) -
#43 Jah, aha, biztos...