Bontás szimulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Innen tölthetõ:
DEMO[/url
Játékról annyit:
A homokbányába ki lehet próbálni az összes játékba szereplõ gépet!
A két markolót is ki lehet próbálni csak az a kavics kupac(szürke színû) felé kell menni és lent lesz a gödörnél!
(a menü bal oldalon lévõ jelzõtábláról indul el!)
a fõ küldetés a térképrõl indul el!
1 része:
Beszélni kell a építésszel majd a dömperrel el kell menni az építkezésre
(oldalsó menübõl az irányítás tovább gombra ott lesz a térkép hogy hova kell menni)
Már ott lesz a kis markoló segítségével kell kiásni a piros négyzet alapot addig kell ásni amíg nem fogadja el a játék!
2része:
beszélni kell a építésszel majd a daru segítségével meg kell építeni egy beton táblákból álló garázs félét!(a kamionról leszedve)
A daruzási sorrendbe haladva figyelni kell a sárga daru kampóra a betonokon!
Ha kész akkor vége a küldetésnek!
Részletes leírás
Fogd a simító és habarcs cement és csúsznak a szerepet egy igazi építõmunkás. Az építkezés 2012-szimulátor van a lehetõséget, hogy minden lépést, amely szükséges az építési különbözõ épületek, maguk. Emelje az alapítvány egy kis garázs egy mini kotrógép, vagy öntse a betonfalak az új általános iskola a kerületben. Ülj a kormány mögött egy buldózer és tömörítés a terepet egy új parkoló és szállítás egy targonca raklap cserép webhelyére.
Mindig is akartam vezetni teleszkópos daru vagy pótkocsi? Az építkezés Simulator 2012 jön létre egy hatalmas flotta hû valódi gépek. Vegye ki a kereke a kerekes rakodó helyét és útvonal csövek vagy szállítása anyagot a teherautó az épület helyén. A reális végrehajtását vezérlõ meghökkent neked! Élvezze a valósághû 3D-s grafika - mind a környezet és a jármûvek, beleértve a személy-és cockpit hûségesen újra és animált.
Csomagolja be a terv és tanulmányozza a különbözõ építkezéseken az épületben konténerekben, hogy kell szerkeszteni. A különbözõ küldetések vezetnek, hogy különbözõ helyeken a városban lakott terület, az ipari táj, vagy a kikötõben. Egyszerûen szeretnék tesztelni csak a gépeket? Ezután válasszuk ki a kavicsbányában, és irányítani a béke és nyomás nélkül az idõ a jármûveket. De vigyázz! Ne építsenek túl sok baleset, mert a gép szünet köszönhetõen a realisztikus sérülés modell, és a javítások drágák.
Szimulálása az építõiparban a valós szimulátor 2012 minden nap egy építkezésen.
Jellemzõk:
Óriás-flotta jármûvek valós igaz
-Sok különbözõ helyszíneken izgalmas küldetést szakaszok ábrázolják a mindennapi munka egy építkezésen, és hosszan tartó szórakozást
Open-szerkezetek biztosítják a könnyû modding
-A kavicsbányában, minden jármûvet lehet tesztelni a hangulat
Szimpatikus, avatarok, és cutscenes egy erõs azonosulás a feladattal
Reális-károsodás modell (mind vizuálisan, mind technikailag)
Gépigény
Windows XP (SP3) / Vista / 7, 2 GHz-es processzor,
Monitor minimális felbontás 1024x768,
DirectX 9-kompatibilis grafikus kártya 256 MB VRAM, RAM: 1GB,
Hely a merevlemezen: 800 MB
Trailer videó:
Trailer videó:
http://youtu.be/8J2d8mMX2TM
Egy hosszabb videó!
http://youtu.be/QbNwaT9SMu8
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide
SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide
Megjelent a játék demoja letölthetõ a német.angol nyelven!!
Képek:
a következõ már talicska szimulátor lesz vagy mi?
vagy még ilyen utcasöprõ szimulátort is el tudok képzelni valami ilyen bemutatással:
-Valósághõ grafika, és szemétmaradványok az úton
-Rengeteg munkaeszköz, mellyek közül a legjobb a lapát + a söprû
-4 nehézségi fokozat:Zöldfülû, Gyakorlott, Az utca királya, Józsibácsi
már én ezt is kinézem a fejlesztõktöl
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
Igen, az alkohol.
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Itt:
megrendelö külföldön
Doboz kép:
Egy kis érdekesség:irányítás (nem a játékból van szemlélhetõnek tetem be!)
Csak nem találtam olyan böngészõt!
De hála már használok ilyen hibát már nem követhetek el!
:)
:)
Senki se szeretne büntetõ pont vagy kitiltást kapni ilyen szövegért!"
Helyesen : Beszéljétek meg egymás között , ne ezen a fórumon.Nem a játékra vonatkozik!
Senki sem szeretne bütetõ pontot vagy kitiltást kapni az ilyen szövegért!
Veled az LS fórumon is volt gond.Nem is kevés.
<#violent>#violent><#lama>#lama>
10 évesen nyitsz egy fórumot és oltod a népet.<#mf1>#mf1><#taps>#taps>
Crabby
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Megpróbáltam LS, de nem tetszik. Én nem szeretem a vezetési traktorok. De a megsemmisítõ épületek úgy hangzik, mint a nagy móka!
Senki se szeretne büntetõ pont vagy kitiltást kapni ilyen szövegért!
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?