2126
Új licitálós oldal
-
bub01 #1846 Mennyi az esély arra, hogy tényleg ki fogják szállítani a termékeket?
Tudom szkeptikus vagyok, de szerintetek? -
atonika #1845 BidKing -
atonika #1844 Én a Licitász főoldalon láttam a következő szöveget:"Az APEH felfüggesztette tevékenységünket határozatlan időre" -
bub01 #1843 Ez melyik oldal volt? -
10S #1842 Ma kaptam. Nem Yoodli, de nagyon hasonló:
"Tisztelt xy!
A xxxxxx.xx oldal hétfőn (2010. október 11-én) az utolsó aukció befejezésekor felfüggeszti működését.
Az APEH SZJ megítélése szerint ez a fajta játék szerencsejátéknak minősül. Más országokban erről nem így vélekednek, de mivel Magyarországon élünk, így nincs mit tenni, engedelmeskedni kell a hatóságoknak, ezért hétfőn az utolsó aukció lezárulta után nem indítunk több árverést.
Mielőtt azonban végleg bezárjuk az oldalt, a hozzá méltó módon szeretnénk elbúcsúztatni, ezért egy nagy akció keretében, vasárnapig mindenkinek dupla krediteket írunk jóvá. Ezen felül a hátralévő időszakban aukcióra bocsátjuk azon termékeinket, melyek még elérhetőek, így sokkal több aukció lesz, mint amit eddig megszokhattál.
Használd ki ezt a lehetőséget, mert most a legnagyobb az esély, hogy a Tiéd legyen valamelyik termék. Ha még nem nyertél, akkor most itt van a legjobb lehetőség.
Egy úttal arra is szeretnénk kérni, hogy annyi kreditet vásárolj, amit hétfőn az utolsó aukció lezárultjáig fel is használsz. A megnyert termékeket természetesen kiszállítjuk attól függetlenül, hogy az oldal már nem fog működni.
Üdvözlettel:
xxxxxx Team" -
#1841 Kedves Felhasználók,
a mai napon a mail server karbantartása zajlik. Kérnénk türelmeteket és megértéseteket, amennyiben tegnap vagy a mai napon küldtetek levelet számunkra. A levelek feldolgozása a holnapi napon fog elindulni, addig nem tudunk érdemben válaszolni rájuk.
Köszönjük. -
bub01 #1840 "2. Az aukciók lefutása minél szabályszerűbben és biztonságban, külső manipulatív befolyásoktól mentesen, történjen meg. Ezzel védve a résztvevő licitálókat."
Csak a belső manipulációt engedik ezentúl. -
Ezio #1839 Hi sorstársak, ígértem hogy meg írom, ha elveszik a meg nyert termékeimet.
Yoodli gazdi jóvá hagyta a jogosan meg nyert termékeimet, mert meg kaptam. De még mindig nem értem, miért vették el az előző ps3, amit szintén jogosan nyertem meg.Valószínű az volt a baj, hogy meg mertem kérdezni, hogy a megnyert trambulint hova vitték, mert én nem kaptam meg,és azt írják az oldalamon kiszállítva.15:30-kor kérdeztem rá 16:30 TÖRÖLTÉK a ps3
amit meg nyertem. Jó mi.. -
#1838 Kedves Felhasználók,
bizonyára többen észrevettétek, hogy több aukció törlésre került az elmúlt 2,3 hétben. Nagyobb átalakításon ment át rendszerünk és biztosabb lett a működése is.
1. Pay Plaza utalási rendszer jóváírási problémáit javítottuk, hogy biztonságban tudjatok utalásokat lebonyolítani, és kreditjeitek miahamarább jóváíródjanak.
2. Az aukciók lefutása minél szabályszerűbben és biztonságban, külső manipulatív befolyásoktól mentesen, történjen meg. Ezzel védve a résztvevő licitálókat.
3. Regisztrációs problémák redukálása. A regisztrációnál történő aktiválás és belépési hibák megszüntek.
Rendszerünket folyamatosan figyeljük és javítjuk, hogy minél könnyeben és biztonságosabban tudjátok használni, ez nem csak nektek, hanem neünk is nagyon fontos. További sikeres licitálást kívánunk nektek!
Üdv.:
Yoodli support -
10S #1837 Nem neked írtam. Amúgy "ismerem" "őket", és szerintem itt elég sokan szintén képben vannak. Ők az örök vesztesek (?), vagy nem is tudom, hogy nevezzük őket. :)
Igen, elvileg sok 10.000-et belelicitálnak, ha csak ezt nézzük, akkor elég jó biznisz lehet ilyen oldalt üzemeltetni. -
atonika #1836 Egyszerűen csak van összehasonlítási alapom, mert 7 nyert aukcióimban (8,csak egy fényképező 5 héttel aukció után törölve lett)volt egy ugyanilyen LG, ami a lányaimé lett Pesten, meg egy Gorenje, ami maradt a miénk. -
szee #1835 Atonika - mégegyszer köszönöm, nagyon rendes és segítökész vagy !
Üdv: szee -
atonika #1834 Jó választás volt, mert szolgáltatásaiban is többet nyújt, meg a kezelése is emberbarátibb, mint az 50e Ft-os Gorenjének. -
szee #1833 Atonika - Köszi. Ezért muszály volt harcolnom, ha nem sikerült volna megveszem, mivel a miénk elfüstölt.
szee -
szee #1832 Atonika - Köszi.
-
atonika #1831 Grat a mikrohoz! -
szee #1830 atonika ??? -
atonika #1829 Bocs 10S! helyesbítenélek, legalábbis én úgy tudom, ha Te vagy nyerőben, akkor tőled új klikket nem fogad be a rendszer. Ugyanis az olyan lenne, mint a régen problémás duppla (tripla, stb.) levonások, amit már szerencsére megoldottak. -
szee #1828 10S - ezt remélem nem nekem írtad, én csak azt látom, hogy sokan vannak akik sok 10,000 ezreket lisitálnak és soha nem nyernek-csak az árakat viszik fel. (nézz utánna.) én megtettem.
Üdv:szee -
10S #1827 Ja, még annyi, hoyg az utolsó licit és a lezárás között nem kell pontosan 10 mp-nek lennie, ha gyors egymásutánban kattintok tizet, és ez utolsóval elviszem, akkor az utolsó kattintás után legalább 100 mp eltelik a lezárásig. Minden kattintás 10 mp-cel növeli a licit lejártát, bármikor is történjen a licitálás. -
10S #1826 Szia.
Vannak törvényszerűségek. Ilyen az is, hogy ahhoz, hogy valaki nyerjen, kell a másik oldalon vesztesnek is lennie. Ez lehet a Yoodli, és lehet(nek) más user(ek). A Yoodli - mint üzleti vállalkozás - célja természetesen az, hogy úgy nyerjenek minél többen, hogy közben neki is meglegyen rajta a maga haszna. (Most azon vitatkozhatunk, hogy ez hosszú távon működhet-e, nekem legalábbis kétségeim vannak ezzel szemben, hiszen a haszon az valaki(k)től kell, hogy befolyjon.)
Éppen az volt a probléma, ami sokunkat "kiütött" (nekem "csak" 5-6 termékem "úszott el"), hogy voltunk egy páran (itt a fórumon is), akik olyan szinten kiismertük az oldalt, hogy eléggé olcsón tudtunk "nyerni", mások kárára.
Ami miatt a működéssel szemben fenntartásaim vannak, hogy bárki is legyen a nyertes oldalon, valakinek mindig kell lennie a másik oldalon is. Namármost, ezek az emberek fognak előbb-utóbb elfogyni, és akkor vagy a Yoodlinak nem lesznek nyertesei (most azokról nem beszélek, akik nyernek egy plazmatévét piszok olcsón, majd négy-öt apróságba (kenyérpirítótól kezdve nyakláncig) beleteszik a tévé árkülönbségét), vagy maga a cég lesz veszteséges.
Mivel én nem azért kezdtem el "játszani" a Yoodlin, mert olyan sok kidobni való pénzem van, nálam itt megszűnt a dolog. Ez a modell nem hiszem, hogy bármikor is tisztességes lesz, legalábbis minden oldalról biztosan nem lesz az. Amivel valaki olcsóbban vesz meg valamit, azt a többiek "dobják össze" neki. Minél olcsóbban jön egy cucc, annál többet buknak mások. Azt hiszem, ezt a törvényszerűséget nem vitatja senki. -
szee #1825 Lehetetlen - igazat adok neked, ha sokáig nézed és tanulmányozod a liciteket könnyü észrevenni, hogy sokan semmi értelem nélkül vannak ott - és nyomják a 100ft-ot.
Üdv:szee -
lehetetlen #1824 Köszönöm puntogo a tájékoztatást de pont abbol hogy végigolvastam a hozzászólásokat jutottam arra a következtetésre hogy egy pár embernek szintén van gondja a yoodlival. A tisztességes játékkal nincs gondom de ne legyen szerencsajáték. Gondolom senki nem azért licitál hogy veszítsen mert az drága játék lenne. Valószinű hogy én nem fogok öt biciglire vagy tv re licitálni csak hogy játszak hagyok másnak is lehetőséget. Ugy látszik el kell fogadni a yoodli hiányosságait. Valóban a lezárt időpontnál ott a másodpec amibe szintén beletudnék kötni mert az utolsó licitálás és a lezárás ideje közt nem tíz másodperc van de én rákattintottam a termékre és ott nem találtam a másodpercet. Akkor még figyelem tovább a liciteket hátha én is rájövök a megfelelő megoldásra. -
puntogo #1823 Szia lehetetlen!
Ahogy 10s javasolta, sajna ha törve van a lábad, akkor van időd olvasni is.
Kezd el bátran, és rögtön tisztább képet kapsz a játékról,
mert ez nekem játék,és még vannak egy páran, akiknek szintén az.
Ha te ezt nem így fogod, akkor, nem fog menni.
A számláló az igen érdekes motor,
de itt már mi meg szoktuk, és igyekszünk
igazodni, a jelképes házi rendhez.
Ne elméleti síkon gondolkodj, inkább légy gyakorlatias.
A tv vagy egyéb termék, ha hátrább kerül, az esetleg azért van,
mert lehet hogy a beszállító közölte, hogy a megbeszélt időpontra nem tud szállítani.
Ezért változik a licit dátuma is.
Bejelentkezés után valóban nem mindig írja ki, hogy bejelentkezni.
Általában ha nem csinálsz semmit 30 perc után ki dob.
Javaslom 5-10 percenként az f5 frissítsd, az oldalt akkor nem érhet ilyen baleset.
Ha a lezárt aukciók csoportba belépsz, ki van írva a másodper is, de nincs nagy jelentősége.
Tanácsot nem szoktunk adni senkinek, Max tájékoztatást.
Ennyi fért bele, jó olvasást figyelést licitálást.
Üdv: puntogo=ramszesz
-
10S #1822 Szerintem olvasd végig a fórumot, sok kérdésedre választ fogsz kapni. -
lehetetlen #1821 T puntago.
Te rutinos játékosnak tűnsz, biztos tudsz érthető magyarázatot adni a következőkre.
Idáig csak figyeltem a liciteket próbáltam tanulni. El van törve a lábam most van időm rá. Az említett tv licitnél követtem hogy kik kezdték a licitet és végig ültem az egészet és érdekes módon egy két ki-be lépők kivételével nyolc és fél óra elteltével ugyan az az öt személy licitált mégpedig klikkelve nem automatikusan. Elég fárasztó lehet ennyi ideig koncentrálni. Ha osztok szorzok legalább 10ezerrel többet kellett volna rákölteni a nyertesnek ha a végösszeget elosztom öttel, de természetesen nem számoltam meg egyenként csak végig követtem az egész licitet.A másik érthetetlen dolog, hogy a kezdet és a vége közti időt tíz másodpercenként megszorzom nyolc forinttal szinte fillérre kijön a licit végösszege. Hol van az az idő amikor nem nullánál vagy egy másodpercnél licitálnak hanem öt hat másodpercnél? Feltűnt az is ,licitáltam egy két próbát egy másodpercnél és tizenegy helyett tizennégy mp-től számolt vissza. Az gyanús, hogy a licitálásnál lemegy egy másodperce és tudok is licitálni a lezárásnál nem akartam hinni a szememnek, hogy kettő másodpercnél azt írta ki a gép hogy lezárta a licitet. A bejelentkezésről annyit hogy amikor a kurzor a licitáláson van akkor figyelmeztet hogy be kell jelentkezni. A bejelentkezés után már nem figyelmeztet semmi rá ugyan úgy mutatja hogy licitálhatok? Költői kérdés, a lezáráskor miért nem írják ki a másodpercet csak a percet? Arról már nem is beszélve, hogy az egyik tv előlicitálásnál egyszer csak eltűnt a tv és egy hónappal későbbre tették. Egyenlőre ennyi jutott az eszembe de nagyon bosszantó volt a dolog. -
10S #1820 Hát ja, enélkül a Yoodli csupán szerencsejáték. Én Excel-táblában vezettem, ami nagyjából elég pontos volt, és nagyon sokat könnyített a stratégiában. -
atonika #1819 Én úgy emlékszem, Antiyoodli olyan szoftverre készült ami regisztrálta volna egy aukcióra leadott liciteket, azaz mgekönnyítette volna azt, amit gondolom nem csak én hanem többen is csinálunk manuálisan, hogy írjuk papiron ki, mikor szállt be, mikor szállt ki, és az időből saccoljuk mennyit invesztált már. Ennek semmi köze a támadáshoz, de persze taktikát megtervezni segítene, ha vissza lehetne nézni, hogy melyik usertől mire lehet számítani, olyan aukcióknál is,amikor nem ültünk a gép előtt -
10S #1818 Most, hogy írod, nekem is rémlik, mintha írt volna régen erről a srác. Mondjuk, miután elkezdtem ezen gondolkodni, nekem is beugrott, hogy ha már születik egy szoftver a saját licitek -hogy fogalmazzak?- menedzselésére, akkor azt miért ne lehetne a konkurencia oldalán is használni, gondolom, némi átalakítás azért szükséges. -
bub01 #1817 Az Antiyoodli félét nem ismerem, de vannak hozzá egész jók :) -
atonika #1816 Szia Lehetetlen!
Ha éppen láttad a lezárulás pillanatát, az azt jelenti, hogy résen voltál, mint simati a 100cm-es LED TV-nél. Na éppen ezért zárult 2 másodpercnél. Ha Te vagy a csikken akkor kb.10ezred úszott. -
puntogo #1815 Szevasz kalap008
Bizony bizony, voltam én is minden, még robot is, ami életre kelt.
Oké hogy 10s-nek hála istennek rendeződött a dolga.
De vannak itt még olyanok, szerintem, akiknek semmi
köze sincs bizonyos betámadáshoz.
Többek között magamat sem sorolom azok közé, aki betámadták
volna a yoodlit. De most ezért szívjon mindenki.
Szerinted ez korrekt?
És annak utána nézet valaki, hogy ki volt antiyoodli, és hova lett?
Tessék csak visszaolvasni, hogy mit írt ide, hogy milyen
programot fog vagy tud írni.
Én hetekkel ezelőtt írtam, hogy ennyi tapasztalattal milyen
érdekes visszaolvasni a fórumot.
Még egy gondolat, ha létre jött volna a yoodli klub, amit
én vetettem fel, és a Nagy Testvérnek is tetszett az ötlet.
Akkor most, fel kéne, gondolom oszlatni, mert az ÁSZF meg változott.
Klub nem lett, (még jó) így itt beszéltük ki, és meg, egyes már
lezárt licitek történetét.
Na, mindegy, bár én azt hiszem, hogy yoodlira fordított időm
és pénzem, egyik sem volt kevés, lehet az embernek pár jó licitje.
Már itt egy párszor el hangzott ( tiltott eszközök ) ez mit takarhat?
Antiyoodli féle programot takarhat?
Üdv: puntogo=ramszesz
lehetetlen,
Ilyen van, ha lassú a neted, vagy nem frissítettél. -
lehetetlen #1814 Ez a yodli egy nagy csalás Most fejeződött be egy samsung tv aukció és az hogy lehet hogy 2 azaz kettő másodpercnél azt írta ki a gép hogy lezárult a licit??????????????????????? Ha vissza lehetne kérni a kreditet visszakérném. -
10S #1813 Szia
Az, hogy betámadták-e, az számomra nem tény, ez az ő feltevésük. Mindenesetre számukra gyanús dolgok történtek (megjegyzem, pár hete én is írtam ide egy megfigyelést, ami felettébb furcsa volt, az utolsó, mosógépes licitálásom közben). Úgy tűnik, hogy összemostak több dolgot, többek között ebbe a "csoportba" vették azokat, akik - hogy fogalmazzak - megfigyeléseiknek köszönhetik a sikereiket, az itteni fórumon "egyeztetnek" (amiket az új ÁSZF szerint már lehet összejátszásnak is értékelni). Ebbe estem bele én is, és szerintem itt jópáran.
Hogy esetleg emellett volt-e (van-e) olyan játékos, csoport, aki, akik bármilyen segédeszközt (licitáló automatát) használnak, az más kérdés. Mindenesetre jobban átgondolva a dolgokat, aki ilyen oldalt üzemeltet (mondjuk, vannak páran), annak nem kerülhet sok időbe a konkurencia oldalát akár a saját oldalukon is használt szoftverrel támadni. (Feltételezem, hogy a legtöbb hasonló oldal ugyanazt a szoftvert használja, nem csak Magyarországon...) -
kalap008 #1812 örülök 10s hogy lezártad a dolgot megfelelő kompromisszummal, ezek szerint ahogy irtad a yoodlit betámadták, aminek te is áldozatul estél, ez sajnálatos
kedves licitáló43, nem értem igazából hogy miért vagy ilyen erőszakos, ha nem kivánnak az üggyel a fórumozók foglalkozni, miért lpész fel erőszakosan, szerintem ha 10 s el megegyeztek, veled is meg fonak, ha van vmi problémád,
ha a hatóságokhoz fordulsz max csődbe rakják a céget 5 perc alatt, aztán nézhetsz ki a fejedből, ráadásul nehéz bizonyitani amiket állitasz, nem mellesleg addig mész el hogy mgus1 robotnak titulálod, lám megszületett az első fórumozó robot, korábban puntogó is az volt, az ősidőkben orka is, meg hippohonder...stb stb,
azt hiszem ezen a fórumon ezen azért már túl vagyunk
üdv -
10S #1811 Bocs', félreérthető voltam, a megszólítást nem így értettem.
Minden részletet azért nem osztok meg, mert igazából nem tartozik mindenkire két fél megbeszélése, illetve annak részletei. Ha titkolózásnak tűnik, akkor elnézést mindenkitől, bár a fórumoknak az is jellemzője, hogy mindenki azt oszt meg másokkal, amit akar. Természetesen vannak, akikkel ennél többet is megosztok / megosztottam.
Az a helyzet, hogy azt is el tudom képzelni, hogy ez az egész ügy, aminek itt néhányan - meggyőződésem - áldozatul estünk, nem teljesen véletlenül robbant ki. Ha pedig mással is kompromisszumot tudnak kötni, annak külön örülni fogok, gondolom, ez a helyzet senkinek sem jó.
Adott esetben a közös fellépés is jó megoldás, de ebben a helyzetben nem biztos, hogy minden ügy egyforma.
Amit magussal kapcsolatban írsz: Sokan nyertek itt már sokat, nem robotok - ezt a helyzetet pont ez idézte elő... -
licitalo43 #1810 Szia S10:
Az internetes fórumokba általában ismeretlenek írnak, és osztják meg gondolataikat, ezért szólítottalak meg. Nem értem miért nem osztod meg minden részletét a Yoodlival történt megbeszélésednek, mert ezt a fórumot azért nyitották, hogy mindenki akinek problémája van a Yoodlival megírja és együtt megoldást próbáljunk találni. Te meg külön kompromisszumokat kötsz, és titkolódzol. Ezt mindenki játssza el egyenként velük? Ezért tartunk itt, mindenkivel majd kompromisszumot kötnek, és minden megy tovább. Közös fellépés kellene!
Kedves magus1:
bocsi, de a sok megnyert nyeremény robotteljesítménynek tűnik.. -
puntogo #1809 Na kérem így kell vásárolni a yoodlin teli árban.
De ez is kellet, így a 2500ft többe került mint ha boltba veszem meg.
10s
Köszi a tájékoztatást, könnyen lehet hogy sokan
elmaradnak az oldalról, és ahogy írtam még az is
lehet hogy én is csak néző leszek, néha. -
10S #1808 Hello. Ne légy szomorú. ;)
Az az igazság, hogy én azért játszottam eddig is, mert úgy láttam, ez egy jó lehetőség az embernek a tudását, logikáját kihasználva másokkal szemben előnyre szert tenni, és olyan dolgokat megszerezni viszonylag olcsón, amiket amúgy nem tudna megvenni.
Sajnos, a történtek rámcáfoltak, így viszont nincs miért licitálnom. Vannak olyan területei az életnek (és az Internetnek is), ahol ennyi idő- és pénzbefektetéssel az ember biztosabb hasznot tud hajtani. Őszintén szólva az utolsó időszakban (amikor a tévére betolt krediteket "kellett" a lehető leghatékonyabban eljátszani) már fárasztott is a dolog. -
magus1 #1807 Hello 10S!
Szomorúan olvasom a kb. 10 perce írt dolgokat. Viszont maximálisan egyetértek veled. Egyébként egy idő után úgyis leáll mindenki. Saját példámból kiindulva volt egy-két veszteséges licitem, túlléptem rajta és megpróbálok ésszel játszani és tényleg csak a szükséges dolgokra. Egyenlőre eddig megkaptam mindent, sőt az utóbbi időben néhány nap alatt, beleértve a 2 kredittel megnyert borhűtőt is. Kedves licitáló43 én nem vagyok robot, csak élő szövet a fémvázon