Yoodli

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szia kalap008!
Jól eltûntél.
Ez jó, mert minden benne van.

Üdv::puntogo
ehun egy idézet,
remélem mindenki érti, aki nem az találgassa
üdv:
Lao-ce
Tao Te King
64. vers:

A nyugvót megõrizni könnyû,
a keletkezõt formálni könnyû,
a gyengét összetörni könnyû,
a kicsinyeket szétszórni könnyû,
a leendõvel kezdeni könnyû,
Terebélyes fa
hajszál-gyökérbõl fejlõdik,
kilenc –emeletes torony
kupac földbõl emelõdik,
A cselekvõ elbukik,
a szorongató veszít.
Ezért a bölcs
nem cselekszik és nem bukik,
nem szorongat és nem veszít.
Aki nagy –hamar eredményt akar,
övé a kudarc;
de aki elõre gondol a végére,
nem éri kudarc.
Ezért a bölcs
vágyik a vágytalanságra,
nem sóvárog ritkaságra,
csak a tudatlantól tanul,
csak a közös út-on vonul,
a természetes rendet követi
s erõszakkal meg nem töri

fordította : Weöres Sándor

Sziasztok kedves yoodlizók!
Látom megint forr a levegõ.
Kedves Bub01!
Leszögezném elõre,nem azért írok neked hogy, meg bántsalak, vagy észt osszak,saját véleményem írom meg.
Sajnálttal olvastam a leírtakat, hogy egy bosszú hadjáratba kezdték. Hatosfogattal és Szatamikivel egyet értek.
Nem azért mert sokat használom az oldalt. Sõt mostanában egyre kevesebbet idõ hiány miatt,meg az is hozzá tartozik az igazsághoz, hp termékek össze omlása miatt
én is pipa volta,kétszer másfél napom oda lett, bár senki nem mondta hogy ennyi idõt szánjak rá saját döntés volt. Meg ugye, teret kapjanak az ifjú titánok. Mert szerintük, én nekem8 meg a hasonlok miatt mennek fel az árak.
Biztos vagyok benne hogy sok idõd elment a yoodlira, de híd el nem csak neked. Tudom ez nem vigasztal. Azt hiszem, én magamról tényleg elmondhatom sok ideig csak figyeltem a yoodlit. Vagyunk itt egy páran, akik nem kevés idõt, és pénzt, töltöttünk,illetve költöttük itt el. Szerintem nem te vagy az elsõ közöttünk, aki jogilag sértve érzi magát. Én is éreztem így,de mindig hosszan, át gondoltam a dolgot, hogy mivel mit érek el, és mennyi idõm, illetve évem menne rá. Arra jutottam eddig,(ami lehet hogy egyszer meg változhat) hogy inkább játszom, és igyekszem minél több terméket meg nyerni, így kárpótolva magam. Én neked is ezt tanácsoltam volna. Lehet, hogy most bele kezdtél egy soha véget nem érõ történetbe, ami lehet hogy úgy zárul ahogy te szeretnéd,de lehet hogy nem, és akár mi legyen a történet vége, hány embernek tettél jót, vagy rosszat a végén. Én saját magamból, ki indulva, úgy gondolom a yoodli tulaj (vagy tulajok), valószínûnek tartom, azért számítanak problémás helyzetekre, és meg van rá a személy, vagy személyek akik ezeket nekik meg oldják. Ez egy aránylag új cég, szerinted az Apeh mit talál náluk? Ha az adó áfa, be fizetve, mert szerintem erre odafigyelnek, max találnak valami apróságot, amiért esetleg kapnak valami pénzbírságot.
Mehetsz tovább, jogi helyekre, csak a végén ne hogy a fagyi vissza nyaljon, és téged is perbe fogjanak, bár én nem értek ehhez, de hasonlóról már hallottam.
Össze foglalva: sok türelmet, kitartást, és pénzt kívánok neked, mert itt kicsiny országunkban ezekre nagy szükség van.

Üdv : puntogo=ramszesz

Más téma:
Hp Pavilonra én is vissza kaptam a krediteket. Egyébként aki emlékszik a SPÁR utalványokra, egy levelet írtam a yoodlinak és itt a fórumba,
kérdeztem rá a Nagy Testvértõl hogy ott mi történt, és itt kaptam azt a választ hogy vizsgálják.
Kb 10-12 nap múlva kaptam egy levelet hogy vissza adták a kreditet és nincs nyertes, és késõbb újra felteszik.
Az tény, az információ áramlásnál, a lajhár hozzájuk képest kapkodó ideg-beteg, de azért lassan is de talán mûködik.
Az is igaz, hogy most viszont a kiszállítás,flottul megy.
Én közel 7 hónapja hogy itt vagyok,sok rossz dologgal problémával találkoztam,
de azt is láttam hogy törekednek a problémák ki küszöbölésére a yoodlisok, mert azt õk is tudják, hogy ez a saját érdekük.
Itt a nekem8 problémája is,azt is lassan de meg oldották.
Ja igen a termékek vásárlása, én is reklamáltam árak, választék stb.
Azt a választ kaptam, mielõtt az elõzetesbe be kerülne a termék, már meg rendelik a márka kereskedõtõl hogy mire a licitre kerül a sor,
meg érkezzen a termék, sokszor eleve onnan késve érkezik a megrendelt termék.Ezen idõ alatt, van hogy a márka kereskedõ közli a yoodlisokkal, el fogyót,közben le álltak a gyártással,kivonták a forgalomból stb.
Nem védeni akarom a yoodlit, de errõl viszont õk tényleg nem tehetnek. De ilyen eset is sok volt régen, most már egyre ritkább ez is.
A lényeg a lényegben,voltak hibák és vannak is, de remélem egyre kevesebb lesz,és egyszer csak nem is lesz, és minden hibátlan lesz,
mert mindkét fél érdeke ez lenne, reményeim szerint.
Csak még egy gondolat, morog,morog mindenki, tisztelet a kivételnek, de azért csak csak látom a morgóknak is a nevét egy egy licitnél.
Mert azt már mindenki tudja, nyerni lehet, egész jó áron, és ki is szállítják.
Szerintem itt a fórumba nincs is olyan aki ne nyert volna, és ez nem minden hol így mûködik.
Aki, ki szeretné forgat a szavaimat, vagy provokálni szeretne, ne tegye, mert nem leszek vevõ rá.

Üdv mindenkinek.: puntogo=ramszesz
Kedves Szatmiki,
Nekem a fõ probléma az, hogy nem kapok választ. Nem a pénz a lényeg, vagy a kredit, hanem az, hogy kapjak egy pár soros levelet, hogy: "Kedves Proudie, nem áll módunkban jóváírni a kreditet, mert csak! Az aukció ugyan hibásan zárult, de ilyen esetben nem kap vissza senki semmit, mert fenntartjuk magunknak a jogot, hogy megtartsuk a kreditjeit, még ha hibás is az aukció."
Tudom, kissé cinikus vagyok, de sem ilyet, sem hasonlót nem kaptam. Nekem ez is egy válasz lenne.
Én sem szeretem, ha átvernek vagy inkább semmibe vesznek, hiszen én is elköltöttem már néhány százezrecskét, így jogosan elvárhatom, hogy legalább egy gagyi magyarázatot kapjak, nem?
Én úgy gondolom, ha ez a cég legalább 2 személyes lenne, akkor mûködhetne jól is, de ha mindent egy ember akar végezni, akkor nagyon nehéz lesz a sorsuk, fõleg így, hogy akár el is veszíthet játékosokat.
Üdv,
Proudie
Tisztelt Proudie!
Elõször is leszögezném, hogy ,nem sértegetni akarlak vagy a Yoodlit védeni de vannak korábbról is más aukciók ahol más a nyertes az aukciós oldalon és más a fõoldalon, de azok sem lettek törölve (pl grillsütö) Én is jobban örülnék ha visszakapnád a kreditjeidet, mert akkor Én is.
A kommunikáció...... van még mit fejlõdnie. Nem csak neked nem válaszol a "support" hanem pl. nekem sem a fix áron igényelt termékkel kapcsolatban.
Tudtommal nyári szabadságolás miatt kicsit elmaradtak a kiszállítással, levelezéssel, termékfeltöltés,.. stb. s most elsõsorban a megnyert termékek kiszállítására helyezték a fõ hangsúlyt. Én biztos vagyok benne, hogy fognak válaszolni.......de abban már nem, hogy törölni fogják az aukciót. Hátha.......
Ja bocs, a 2-es is valahol benne van, de az nem lett kiemelve 😊
Kedves Kalap008,
Engedd meg, hogy részben én válaszoljak a hozzászólásodra.
Két megközelítésbõl láttatnám az itteni helyzetet:
1. Sajnos azt látom (ez az én véleményem), hogy az emberek, jelen esetben felhasználók, pozitívan állnak hozzá az oldalhoz. Tetszik nekik az értékesítési mód, a játék, a lehetõség, hiszen pénzt fizetnek be, hogy használhassák. De ezután nem elégedettek a dolgok menetével, számlázás, szállítás, hibás aukciók, kreditek jóváírása, kommunikáció, stb. Visszafordítva a kérdést: miért nem lehet valamit jól csinálni, úgy, hogy minden olajozottan mûködjön? Nem azt értem ezalatt, hogy az oldal soha ne hibásodjon meg, mert sajnos ilyen van, hanem a háttérmunkára gondolok.
Úgy gonodolom, hogy mindenki próbálkozik, vállalkozást csinál, ügyeskedik, de lehet azt is jól csinálni, és most kiemelve az én példámat (hibás aukcióból nem kapom vissza a több mint 300 kreditemet), nem pedig sunnyogni, és nem válaszolni. Tudod nem szeretném, ha minden ok nélkül 30.000 Ft-tal meghúznának, mert azt nem viselem jól.
Összegezve, ha valami jól mûködik, mint ahogy mûködhetne a Yoodli is jól, akkor nem lehet semmi gond, csak azokkal az emberekkel, akik pl. itt nem tudnak méltósággal veszíteni és idézve Téged: "mocskolódnak".
Ha viszont nem jól mennek a dolgok, a játékosok fellázadnak!
Ilyen is van, ahogy olvashattad is az elõzõekben.
Üdv,
Proudie
tisztelt fórumozók,
nekem ez a játék tetszik, de a swoopo.co.uk még jobban egy unokatesóm nevében ott gyakrabban játszom ( Õ Londonban lakik, külföldre nem postáznak), vagy vásárolok, trendibb cuccok vannak, de lehet hogy a magyar piacra ez kell amit itt árulnak… persze itt is láttam szinte mindent, de az ottani nagyobb pénztárcához gondolom az a felsõbb kategóriás kínálat dukál.

a régiek még emlékeznek rám (puntogo, hatosfogat pl.), sok ideje nem jártam itt ez nagyrészt elfoglaltságaimnak köszönhetõen alakult így.
A fórum egyre objektívebbé vált az utóbbi idõben, bár a tudományos igényesség szintjét még nem közeliti meg…
…továbbra is tartják magukat az összeesküvés elméletek, bár a fórum születésének idéjen keletkezett mémek, mint a ki sem küldik a terméket, számlát sem küldenek, puntogó nem lehet élõ személy, stb. helyett ma már a cizelláltabb, óvatosabban megfogalmazottak vannak életben… de ez az élet minden területén ez van, a képlet nem áll össze, de a legtöbben közlik a megoldást… igaz puntogó
majd elmúlnak ezek is aztán jönnek mások…

azt mondja meg nekem valaki meg hogy Magyarországon miért nem lehet szimplán örülni valaminek, vagy használni valamit, miért kell itt a politikának, a magánembereknek mindent bemocskolniuk amihez hozzáérnek, miért nincs itt pozitív hozzáállás szinte semmi máshoz, mint a mocskolódáshoz és mutogatáshoz…???
Puntogó, te egy gyakorlatias ember vagy, te talán tudsz vmit errõl mondani, legalábbis van igazságérzeted, jó arányérzéked ha itt véded ezt a szórakozást, amit szeretsz…
Sajnos a fórumnak (és vannak ennél rosszabbak is) a szelleme tükrözõdik az emberek mindennapi interakcióiban is… jómagam sokat éltem és vegyesen élek külföldön ( egyetem alatt 1 év Dánia, utána 6 hónap Anglia - London, majd Zürich, most Bécsben vagyok évi több hónapot) – nem úgy fogalmazok hogy külföldön, hanem úgy hogy ezeken a helyeken sem jobbak az emberek mint itt és megvan egymásról a véleményük, de a mindennapi interakciókat ez nem hatja át, az emberek megkímélik egymástól magukat, a véleményüktõl másokat, igyekeznek jól tölteni a kiszabott idõt…
nem tudom az öngyilkosok és alkoholisták tekintetében top országnak tekintett Magyarországon mi romlott el, de vmi nagyon elromlott és én ezt sajnálom, nagyon, mert a gyermekkorom egy vidéki faluban telt ami nagyon jó volt igy vannak kedves emlékek, amik ide kötnek…
Azonban ez van ebben az országban: vagy megszoksz, vagy megszöksz, én e szerint cselekszem…
…de puntogóhoz hasonlóan az igazságérzetem nem hagyja ha vmit, vagy vkit fikciók alapján elítélnek. Szóval az életben csinálod vagy nem, elmész vagy maradsz, szájat jártatni felesleges, inkább mindenki örüljön az életnek.
VILÁGBÉKE
Szia Nekem8,
Hááát... Az oldal tele van paradoxonnal:
- Úgy tudom, hogy az aukció tárgyát elõre beszerzik.
- A levelezõrendszer most már mûxik, de egy rohadt választ nem kapok a Touchsmartban ragadt több, mint 300 kreditemrõl, pedig a harmadik levelet küldtem azután, hogy a lev.rendszer mûködik. Furi.
Nem tudom, hogy ez korrekt-e!
Nem mondom, hogy a hozzáálás rossz a mosogatógéppel kapcsolatban, de nekem ezek ellentmondások az eddigi Yoodli megszólalásokkal szemben. És ez csak 2.
Üdv,
Proudie
Sziasztok!
Én is információval szolgálhatok.
Az AEG mosogatógép helyett amit megnyertem felajánlottak egy olcsóbb BOSCH-t , és még választhattam az oldalról a fennmaradt értékben árút. Az AEG-et már nem forgalmazzák. Még nem kaptam meg a cuccokat, de értesítettek, hogy hamarosnan érkezik. Tényleg valami változás történt. Ez korrekt, remélem így is marad.
Üdv: nekem8
Hatosfogat: Neked teljesen igazad van. Ilyen szempontból tényleg sértõdött vagyok, bár ezt nem érzelmi, hanem jogi útról megközelítve. A bosszúhadjárat ez persze igaz. A hatóságokkal való munka, meg megyek szépen sorban, van amelyik gyors, de nem sok hatásköre van, van lassabb hatáskörrel, és a leglassabb lesz a rendõrségi, de halad az is. Amennyi idõt rászántam a licitekre, az oldal megismerésére, illetve a gépek statisztikájára annyi idõnél többet nem vesz el ez sem. Mindenesetre, mától nem szólalok meg itt, ha nem leszek megszólítva 😊. Mindenkinek sok-sok nyereményt kívánva Bub.
Ma kaptam választ a Yoodlitól a furcsán - hibásan - zárult HP Pavilion laptoppal kapcsolatban. Az elveszett krediteket visszaadták. Azt ígérték, hogy azt a licitet újraindítják.
Mindenesetre válasz jött, és a minimálisan elvárható korrekció megtörtént.

Ez pozitív.
Kedves BUB01!
Bocs ha megsértettelek volna, de sok sikert kívánok neked a bosszúhadjárathoz. Úgy látszik Neked még nem volt dolgod a hatóságokkal, rá fogsz jönni milyen lassan jár az igazság szekere..........
Tudok olyan ügyrõl ami 6 éve még nem zárult le, de kitartást kívánok neked s több türelmet, mert szükséged lessz rá.
Hát, az biztos, hogy rágyúrtak a kiszállításokra. Az utóbbi nyereményeimet olyan gyorsan kapom, hogy csak na. Már a 3 napja nyert bicaj is itt van nálam... Egy hónapja még minimum 1.5 hét, de inkább több volt az átfutás.

Bub: Személyeskedés nélkül, tényleg úgy tûnsz az embernek, mint egy sértõdött ember aki "bosszúhadjáratba" kezdett. Azok alapján amit itt elmondtál, nem érzem, hogy igazad lenne, de úgy vagyok vele, hogy ha van kifogásolható a cég tevékenységében, akkor mindegy a motiváció.
Kedves szatimiki!

Tegnap voltam bent az APEH-nél tisztázni a dolgokat, nem hiányosság lesz ez. Átmegyünk személyeskedésbe "sántít a sztorid"? Milyen alapon mered te a tényeket kétségbe vonni????? Játszani ezen az oldalon, nem köszönöm, soha többet. De hidd el mindent elkövetek azért hogy bezárják, nem kevés energiát fektetek inkább ebbe, mint hogy még kétszer átverjenek.
Kedves bub01!
Ha az APEH valamilyen hiányosságot találna akkor sem megy egyik napról a másikra az oldal megszüntetése. Fellebbezés ide-oda, esetleg bíróság is dönthet.......akár évek, ha .........
Az illetékesek szerint sokat sántit a sztorid....
Javaslom addig is játsz bátran, ne siránkozz 😊
Rég láttam ekkora robotharcot, mint a KTM-nél.
Kissé érdektelenek a játékosok, nem?
Akkor lehet, hogy valami tényleg változik? Nekem a használtan kapott cuccot a hazaérkezésem után kicserélik újra.
Ma beszéltem (email) az illetékes elvtárssal s azt igérte, hogy ma este vagy holnap fog a termékfeltöltéssel foglalkozni, mert most elsõsorban a termék kiszállítással foglalkoznak 😊 Bízzunk benne.......
Akkor elküldöm harmadszor is a kérdésemet a Touchsmarttal kapcsolatban 😊 Most már biztos kapok választ, hiszen a rendszer mûködik.
Nem tudom, jelent e valamit - ha mást nem, nyári szünetet, de - folyamatosan csökkennek a "Közelgõ aukciók" menüpont alatt a közelgõ aukciók...
Egy hete még kb. 80 termék közelgett, most 50 körül, és nem változik a kínálat...
Kedves Felhasználók!

Bizonyára észrevettétek, hogy néhány napra megszakadt a visszajelzés az ügyfélszolgálat részérõl. Ezúton szeretnénk elnézéseteket kérni, ennek oka egy hibás levelezõ-program beállítás volt, a leveleket ugyan kiküldtük, de az sajnos nem jutott el a címzettekhez, amire csak napokkal késõbb derült fény.
Az ügyfélszolgálat erõsítése érdekében átszervezésekre került sor az utóbbi hetekben. Megvitattuk, mik azok a dolgok, amiken változtatni vagy erõsíteni kell. Szeretnénk, hogy a jövõben ügyfélkezelésünk pontosan és idõszerû informálással zajlana. Ezekre történtek és történnek fejlesztések, amik mind a felhasználók, mind pedig a mi problémáink megoldását megkönnyítik.
Levelezési szolgáltatásunkat is frissítettük. Átszervezésre került az információs felület is. Az oldalon hírdobozt hozunk létre (még fejlesztés alatt), amiben mindig friss rendszer és ügyfélhírek futnak majd, addig is a jelenleg használt Hírek menüpont üzemel. Itt szerezhetsz tudomást arról is, ha esetleg technikai szünet várható, vagy adott aukciók nyitási és/vagy zárási ideje megváltozott.
Hírleveleinkben mostantól segítséget nyújtunk az oldal könnyedebb és célszerûbb használatához, ezért érdemes erre feliratkozni, olvasgatni és az oldalt többször böngészni.
További sok sikert kívánunk az oldal használatához!

Üdvözlettel:
Yoodli Ügyfélszolgálat

Értem. Köszi az információt.
Úgy értem kaptam tegnap választ, amit a fogyasztóvédelemnek adtam be. Arra válaszolt tegnap az APEH ajánlott levélben.
Úgy értem, kitették a honlapra, vagy informális?
Forrás maga az APEH.
Szia.
Forrás?
Tegnap én is választ kaptam. Nem árt néha itt is megszellõztetni a dolgokat. Nem jutottam sokkal elõrébb, de legalább válaszra méltattak.
na ehez mit szóltok: A Samsung Tv elérte az 1 Milliós bevételt és még nincs vége.... A hõség az oka vagy a pánik, hogy mindenki ellövi az összes kreditjét? Gondolok itt arra, hogy minden feltünõen magas áron megy el mostanság.
Ma az elmúlt két hét kérdéseire fél órán belül választ kaptam a Yoodlitól 😊
Sziasztok!
Mai információ, hogy a Yoodli ellen az APEH vizsgálatot kezdeményezett, irányított licit miatt.
Az APEH SZEF pedig egyértelmûen szerencsejátéknak minõsítette az oldalt.
Óvatosan a licitekkel, mert jelen állásfoglalás szerint nem fog sokáig mûködni, viszont semmiféle kártérítésre nem lesznek kötelezhetõek.
Az illegális szerencsejátékban való részvétel esetén elvesztett összeg, még polgári peres úton sem hajtható be Magyarországon.
Üdv.:Bub
Szia bub01!
Igen szállítanak, én tegnap kaptam meg a ktm.
Ráadásul elõtte kaptam smst,és nagyon korrekt modon
tudtam egyeztetni velük.
Én úgy érzem most a szállítással nincs gond.

Üdv: puntogo
Sziasztok!
Nekem ma sikerült lenyomoznom egy telefonszámot, felhívtam s megadtak egy másik email címet ahol érdeklõdhetek a fix áron megvásárolni kivánt termékrõl.
Ha jelentkeznek írok............
Nem reagálnak semmire sem jelenleg (legalábbis több ismerõs jelezte). Lehet hogy kezdenek eltünni?
Addig meg az oldal még megy esetleg majd elfelejtik kiszállítani a termékeket is?
A megnyert dolgokat szállítják még???
...na jó...visszavonom, frissítettem a böngészõm oldalát, és most már normálisan látszik minden...csak másik licitek aktuális adatai jelentek meg a lezárt licit mellett...hogy hogyan, ne kérdezzétek...
...és közben váltakozik a megtett licit hol 26.000-re, hol 13.000re...és közben klikkelnek delikvensek rendületlenül...bazz...ez nagyon durva...a klikkek robotok?!??!!
Ajjaj! Ez már kezd egy kisit kabarés lenni...
Siemens mosó-szárítógép, lezárult 32.000 HUF-al, pestimre gratulálunk! Csakhogy közben fut az aukció!!!! Az ár meg nem megy fölfele! És állítólag egy csomóan klikkelnek! Jéééé....Nem vették észre, hogy az aukció lezárult, és belebutultak?!? Itt valami nagyon, nagyon bûzlik...!!!
Kedves szatimiki!
Azt úgy értettem, hogy semmi különleges harc
nem folyt a jegyért,nem úgy mint nálam.

Üdv: puntogo-ramszesz
Negatív. Bár lehet, hogy a személyi változások az egy szem ügyfélszolgálatos kirúgásában merültek ki.
Ma elutazom, külföldön is nézem a maileket, de ha addig nem válaszolnak, amíg hazajövök, elsõ utam a fogyasztóvédelemhez vezet majd, a második a jogbiztosítómhoz. 😞
Sziasztok!
Van itt a fórumozók között valaki akinek a Yoodli válaszol bármilyen kérdésre "Az ügyfélszolgálaton történtek személyi változások" óta ???
Kedves Puntogo-Ramszesz!
Azt hogy érted, hogy a Sting nem kellett senkinek (1212 licit), míg a R&J-ra "csak" 696 licit érkezett.... bár ezt 6,37X áron tudta eladni a Yoodli, míg a Stinget csak 2,16X áron.
kedves Puntogo,

Nincs szándékomban senkivel sem keménykedni, nem az én stílusom.
A kettönk közötti külnbségeket meg nincs értelme feszegetni, mert biztosan sok van, még ezen kívül is.
Ha a lenti levelemmel megbántottalak, hidd el, nem volt szándékomban.
Lezárásképpen, sok sikeres licitet kívánok neked, ezen a remek oldalon!

Üdv.padret
Kedves ccyr,
Még mindíg lehet jegyet kapni, nézz utána a jegyeladásoknak.

Szia nekem8!
Köszi hogy írtál, így tiszta sor a dolog,
bár én is meg sokan mások is tudtuk,
hogy nem a kredited fogyott el.

Üdv: puntogo
Sziasztok!Kedves Szatimiki és Pádret!
Bár nem hiszem hogy magyarázkodnom kéne,de
ccyr jól látja a dolgot.
Közel másfél éve tervezgetjük hogy el megyünk
a párommal a darabot megnézni,de nem egyszerû
jegyet szerezni.
Itt egy adott lehetõség volt.
Sajnálom hogy mindenkinek pont ez kellet volna.
A sting nem kellet senkinek, pedig ha lett volna
idõm, meg próbáltam volna azt is,de biztos vagyok
benne, akkor az is kellet volna mindenkinek.
Mivel nem volt megveszem gomb, így ennyi lett a vége.
Akik régebben itt vannak azok tudják, már nem megyek
mindenre rá,csak amire szükségünk van.
De ha tényleg kell, nem szoktam elengedni.
Egyébként is aki látta hogy történt a licit menete
az azt is tudja miért lett ennyi.
Ezzel ezt le is zárnám.

Kedves Pádret!
Én nem akarok senkit riogatni,
sõt, nem is akarok senki zsebébe turkálni
simán színházba szerettem volna menni.
Remélem meg kapom a jegyet, és megyünk is.
Nem ennyiért szerettem volna, de nem én nyomtam fel az árát,
én csak nem engedtem el.
És ha most azt írnám hogy az lcd tv-nél is meg csinálom,
azt mondanád milyen nagyképû bunkó.
Tv ugyan van, de ha a családba kell valakinek egy lcd tv
hidd el be fogok szállni,mint ahogy eddig is megtettem
ha valamire szükségük volt.
Szenvedélyrõl meg akkor beszélnék ha a napi öt termékbõl
hármat el is vinnék.
Tudod egy tv-re jobban sajnálom a pénz mint egy színházjegyre.
Talán ez a különbség köztünk, és a keménykedést meg hagyom neked.

Üdvözlettel:puntogo
Mert lehet, hogy egyébként kurva nehéz jegyet kapni...
Hát igen, vagy csak riogatni akarta a többi licitálót, hogy erre is képes.
Csak 1 a kérdés, miért nem egy lcd tv-vel csinálta?? 😊
Akkor lett volna kemény!
Na ezt tényleg nem értem, bár Én sem vagyok egy rutinos játékos, de....
Rómeó & Julia szinházjegy:
Bolti ár: 11 800 Ft
Aukciós ár: 5 568 Ft
Megtett licitek *: 19 500 Ft !!!!!!!!!! (+5568 ft)
Megtakarítás: 0 Ft
vagy ilyen az igazi játékszenvedély???
Ja, hogy valóban ne csak a negatívumokról írjunk: én is megkaptam a jóljártam - amúgy boltban nemolcsó - telefont kifogástalan állapotban.

És mivel most nagyhirtelen elolvastam újra a szerzõdési meg egyéb feltételeket, benne vagyon ugye, hogy a lefagyott licitek újra lesznek indítva, kreditek jóváírva stb., bízzunk benne, hogy rövidesen így lesz. Nem a pénz a gáz, mert az ember ha belefog egy ilyen "játékba" akkor ismernie kell a buktatókat, illetve hogy valószínûleg nem egyszer nem kétszer bukni fog kisebb nagyobb összeget - ez benne van a pakliban.

Viszont a kommunikáción legalább anyit javítani lehetne, hogy lenne az oldalon egy "Gépház üzen" rész, ahol legalább annyi megjelenne ilyenkor, hogy "problémát észleltük, orvoslásának nekiláttunk, kreditekkel ez és ez lesz" stb. Nem kell hogy konkrétan válaszoljanak mindenkinek egyenként, de legalább ennyit. Technikailag sem egy hûde megoldani, sõt.

Azt is el tudom hinni, hogy az egész egy két-három-négyfõs csapat, és a töküket is elhagyják éppen, node az elején befektetett sok munka késõbb busásan megtérül (ha egy termék ára a licitben eléri a bolti ár 16%-át, akkor már a termék árának kétszeresét tolták be a T. felhasználók krediteken keresztül), és akkor illenék nem béta szoftververzióval nekifutni boltnak,vagy ha igen, gyalulni lefele a reklamációkat érdemben ld. pl. mint fentebb, plusz javítani, javítani, javítani éjféltõl reggel 9-ig mindennap, mert így sok a bosszúság, meg elindul a feljelentõsdi, ami senkinek sem hiányzik, oszt a végén ne adj ég egy bepipázott konzolhuszár mélylinuxer még dühében nekiáll hekkolni...is...

Szóval hosszútávú gondolkodás, kisebb pillanatnyi haszon szerintem jobban megéri, mint fordítva.

Nehogy legyen egy újabb Il Ferrónk...
Az eleje egy kicsit zavaros. Szóval, jártam úgy, hogy auto-n voltam, és egy klikkel megnyerte valaki a licitet, mikor még volt kreditem.

A második feléhez: Az igazsághoz azért az is hozzátartozik, hogy itt most adott termékrõl van szó, a többi hiba nélkül kifogástalan állapotban érkezett. A legutóbbi nagyjából másfél hét után, lepecsételt (!) garancialevéllel - postán.
Akkor te még jól jártál. Én is voltam így, mondjuk kisebb összeggel, kávéfõzõnél. A második levélre már nem is válaszoltak, kb 2-3000 Ft-om volt benne. Közben megint megreklamáltam egy távcsövet: Használtan kaptam meg. Több helyen ki volt kopva (tengelyek, fogaskerekek), a nagy dobozon belül több kis doboz üres, törött csavarok stb. Gondoltam, hogy ha 3 munkanapon belül válaszolnak, nem verem nagydobra, elintézzük az ügyet (kicserélik, vagy valahogyan kárpótolnak), de mivel nem tették, így felírom. Egy nyavalyás válaszra nem méltatnak! Most kb három hétig külföldön leszek, ha addig nem rendezõdik le a dolog, én is megyek a Fogyasztóvédelemhez. Nálam - szerencsére - nincsen nagy összegrõl szó, de azért hülyének ne nézzenek már... Amit újként hirdetnek, az legyen is új! Az is lehet, hogy nem rajtuk múlik, õk újként veszik meg, a partner meg szállít, amit szállít, de akkor legalább írjanak annyit, hogy vették a reklamálást, intézkednek. 😞
Sziasztok mindenki! Régen jártam erre.
Csak látom felmerült a nevem ezért írok nektek tájékoztatásul.
A HP asztali gépre volt autolicitem mégis lezárt az aukció. Írtam nekik, és másnap visszaadták a kreditjeimet, szóval ugyan az volt a helyzet szerintem mint most a Pavilion laptopnál. Az egész redszerük haldoklik. Nem véletlenül nem licitálgatok, a majden 4 hete megnyert mosogatógépet mind a mai napig nem kaptam meg! Több levelet írtam, finomat is meg feháborodottat. Semmi válasz. Most eldöntöttem, hogy pénteken elmegyek a rendõrségre meg a fogyasztóvédelemhez és feljelentést teszek ellenük. Ja és végleg elfelejtem ezt a céget. Nem olyan régen kezdtem, úgy áprilisban, majdnem 1.5 millióval gazdagítottam õket ezen idõ alatt, de egy kiQrt levelet nem tudnak küldeni, hogy te hülye ne várd a nyereményedet, mert még meg sem vettük amit árulunk, vagy valami más... Azért nektek több sikert kívánok!
Üdvözlettel nekem8