Dark Void

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnarchoiD
Xboxon probaltam a demot, az iranyitast latva 2 perc utan mar gyalultam is a demot .. jezusom ezert penzt kernek ? 😊 (bezzeg ha iron man -os iranyitasa lenne)

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Na hosszú idõ után ez lesz az elsõ monstrébb játék amit ki se próbálok-
kipróbáltam, tovább tartott a telepítés, mint a játékkal eltöltött idõm.

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

Tökéletesen egyetértek - ha ajánlgatni akarunk valamit, akkor ne szart válasszunk.

Chocho
Az érvek alapján lehet következtetni, habár van demó, amibõl könnyû leszûrni, hogy mekkora kaka.

Gaming is believing.

Sanyix
nembaj! legalább pisix van benne! Hogy meritek azt mondani hogy ez nem jó? pisix a világmegváltó! Nézzétek már milyen durva effekteket ad 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

"Nagyon korrekt cikk, ezekszerint jó megérzésem volt hogy nem próbáltam ki.2

honnan tudod, hogy korrekt, ha nem próbáltad ki?😊
Chocho
Ez már nekem is feltûnt. Ha a rovat címe Hétvégi ajánló, akkor miért van, hogy sokszor szar játékokat szerepeltetnek benne? Így max Hétvégi játékkritika lehetne a címe...

Gaming is believing.

Narxis
Akkor ez megint egy hétvégi játék NEM ajánló.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

én csak havernál láttam, ahogy X360-on nyomta, de kb fél óra után az volt az érzésem, hogy ez nem az én játékom...

Balumann
Nagyon korrekt cikk, ezekszerint jó megérzésem volt hogy nem próbáltam ki.

"A mai napig nincs egyértelmû magyarázat az ott történtekre. "

Legalább a wikipediat elolvashatná a cikkíró <#kuss>

Prince23
Az Év egyik csalódása

SigS
Lenyomtam, elég jó volt. Graifa 5/10 😞

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)