JooJoo - tábla-PC Flash videó-támogatással

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hdo
Cserélhetõ akksival még nem is lenne gond az 5 órás üzemidõ, de így ... amúgy érdemes elgondolkozni azon hogy nem-e _pontosan_ emiatt maradtak ki az iPad-bõl bizonyos dolgok, hogy a méretéhez mérten minél nagyobb legyen az üzemideje. +30-50% üzemidõt lehet nyerni netbookon is az amúgyis inaktív hardverek (kamera, mikrofon, wifi stb.) letiltásával.

Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?

Hegi90
úristen értelmezd már amit írok

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

""Persze nem igazán a hardver a lényeges, sokkal inkább a szoftver" - jegyezte meg a bemutató kapcsán Dan Cryan"

igen, õ is pontosan tudja, hogy ez miatt nem igazán konkurens az ipaddal!
9 órás üzemidõben tuti közrejátszik a végletekig optimalizált rendszer az apple oldaláról, és az 5 órás üzemidõben ennek kihagyása a jojonál :) ez van!
hdo
Teljes nevén tablet !!!_PC_!!! PC-re nehogymár ne tudjak tetszõleges oprendszert felrakni az ég áldjon meg! Amúgy rosszul tudod, mert onnantól hogy touchscreen az egyetlen bemeneti interfész a gépen, és nincs - fizikai - billentyûzet, onnantól tablet PC a neve és nem notebook, netbook, vagy akármi!

Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?

Segítsetek ki, milyen az a "böngészõ alapú operációs rendszer" ?

Hegi90
miért nem lehet felfogni, hogy ez egy tablet, amit te akarsz az meg egy netbook?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
kell

Mike
kiváncsi vagyok mit lép az MSI, Lenovo

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

hdo
+1 <#eljen>

5 óra üzemidõ viccesen kevés... Tablet pc... Ja... A tápkábelt meg húzhatod magad után...

Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.

Andr0
hát igen ez most úgy tûnik sokkal jobb lett mint az iPad, aztán reméljük hogy tényleg jobb is :D

Armin & Ayu fan

Sanyix
ipad FAIL!

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

← ElőzőOldal 3 / 3