573
valami készül!
  • Csokis
    Van multiplayer crack is, ki kellene próbálni.
  • Maxtreme
    hát ez sem a kinézetével fog hódítani, az is tuti.
    Elfelejthetnék már ezt a motort a búsba. Pár éve még jó volt, de manapság már elég középszintű. (se)
  • grebber

• Seth
    Lehet választani karaktert, vagy hogy működik ez a dolog, hogy Fettel is játszható ? Csak co-op-ban?
  • zsozso29

• AnarchoiD
    kozkezen a Fear 3 PREBUILD tessek tolteni ! ;_)
  • grebber
    Toltam Xboxon most vagyok a 3-as interval-nál.
    Utána nyomtam pc-set is ugyanazon a nehézségen mint boxon hát pc-n istentelen nehéz boxhoz képest.
    Ez sem az a hude gyors játék 30 fps limiten van de eléggé akad :(
    Asszem boxon tolom inkább.
  • kill3r21
    És hogy a Pc-sek se unatkozzanak addig amig jön a release....:)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    F3AR PREBUILD-P2P
  • grebber
    Sokunk nagy örömére:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    F.E.A.R.3-XBOX360-STRANGE

• broman191
    Launch Trailer HD
  • strebacom
    Veszi a faxom majd megnézem a warezt és utánna......nagyon sokat csalódtam már!!!!
  • extra sensory
    Én tuti hogy megveszem, majd a cd galaxistól... bár a multihoz nem fűzök sok reményt.
  • Synchronous
    Akkor 24-dike? Fene, még pár ezret össze kell szedni.
  • lolSL
  • lolSL
    fucking run!

• Reg5
    Nem merik kiadni mert a többi A-kategóriás játék mellett senkit nem érdekelne ->bukna.
  • vérpocok
    Persze azért halasztják folyton, mert nem merik kiadni olyan gagyi

A fejlesztőknek még a kiadás előtt meg kell tervezni a menekülési útvonalat, ami időt vesz igénybe.
  • Reg5
    Nekem pont az jött le a gameplay videókból, hogy gagyi lesz. Ha meg annyira jó lenne, akkor nem halasztanák már lassan 3/4-ed éve. Persze ne legyen igazam.
  • Jaka923
    Félelmetesebb 100%, hogy nem az előző részeknél, nem lesz rossz játék, de 1 végigjátszás után hamar el lesz felejtve. Amúgy szörnyek voltak az 1. és a 2. részben is.
  • Danryu82
    A 3-ra én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz, de annyi gameplayt néztem a 3-ról, hogy szerintem nem fogunk csalódni benne, mert nekem tetszett. Félelmetesebb, mint az 1. 3 rész volt. Szörnyek is lesznek benne, nem úgy mint az 1. 2 részben volt.
  • Bence94
    nekem tetszett a reborn. vége pedig hatalmas csattanó.szerintem a 2 nem lett olyan jó sajnos a 3-tól pedig egyenesen félek,hogy milyen lesz...
  • Hoz_Hun
    A F.E.A.R. 2-nek eszméletlen jó a töltő képernyője. Az amelyiken Alma árnyéka látható. Én a neten csak olyat találtam, amin rajta van a szöveg is amiben a rövid feladatleírás van.
    Nincs valakinek olyanja, amelyiken nincs rajta ez a szöveg meg a csík? Vagy nem lehet ezt a képet valahogy kimahinálni a játékból minél nagyobb felbontásban? Akarnék belőle egy Wallpapert.
  • Hoz_Hun
    Meglett a F.E.A.R. Files meg a F.E.A.R. 2 XBox60-ra. Pont nemrég vittem végig az első részt PC-n. Hát amikor beraktam a Files-t majdnem lefordultam a székről, olyan ocsmány. Az irányítás meg valami rohadt bénán csinálták meg. Ha ilyen tróger az első rész rajta, akkor nem erőlködök a beszerzésével. Legalább PCn még magyar is.
    Viszont épp most álltam neki a 2. résznek és azt viszont nagyon szépen megcsinálták. Nem csak hogy nem hasonlít a Files-hoz, hanem kifejezetten szép. Egy rossz szavam nem lehet. Jól fút és végre normális az irányítás is. Még az elején vagyok (most ébredtem a korházban a robbanás után). De eddig nagyon jó a játék.
  • Hoz_Hun
    Hát ennek nem örülök.

Amúgy a F.E.A.R. 2-nek a DLC-je milyen? Érdemes begyűjteni?
  • Hoz_Hun
  • Danryu82
    A megjelenést elcsúsztatták Június 21-re sajnos.
  • Muttley
    "Jah ez a hanyatlás a konzolosok miatt van."

aha
    Jézus él és köztünk jár :D
  • grebber
    "A tervezett május végi megjelenést egy hónappal elcsúsztatják, így csak június 27-én érkezik Point Man és Fettel horrorisztikus kalandja. Neil Castle, a közösségi menedzser a késés okaként az optimalizációt nevezte meg, mivel a lehető legjobb élményt akarják nyújtani nekünk."

info: GS
  • Hoz_Hun
    Azt tudom mi van benne, csak azt nem, hogy hol lehet megrendelni. Egyenlőre nem látom sehol. Köszi, amúgy.
  • grebber
    Lehetne egy Fear Ultimate Edition is az össze résszel kieggel együtt!
  • Anonymusx
    Mit akarsz tudni a Ce-ről?
    Ezek lesznek benne:
    18 cm, sötétben világító Alma figura
    - Exkluzív képregény
    - Steelbook csomagolás
    - In-Game fegyver

http://www.youtube.com/watch?v=LRiN3ngGgRc
  • Hoz_Hun
    A hosszúságában én nem hiszek. Sajna szerintem rövid lesz, mert manapság csak a grafikára mennek rá.

A Collectorsos változatról, akkor senki nem tud semmit gondolom.
  • Anonymusx
    Hát remélem nem rontsák el nagyon, vagy nem olyan lesz mint a legtöbb fps, hogy egy délután alatt végig lehet majd vinni. Tényleg a játékidőről nincs valami infó?
    Amúgy szerintetek az jelent valamit hogy a cdgalaxison 7 990 Ft elővételben? A legtöbb új játék 9.990 ft körül van.
  • The Protector
    Félek a játéktól hogy nagyon nagy csalódás lesz.Az1 kvajó volt,sosem láttam annyira okos ellenfeleket addig.,A 2 már egy kicsit lightosabb volt de azért tetszetős.Erről meg nem tudok nyilatkozni de.......majd ha kiadják meglátjuk.

Jah ez a hanyatlás a konzolosok miatt van.
  • Hoz_Hun
    Bántottalak én?
    Nekem kényelmesebb. Te mag azt csinálsz, amit akarsz.
  • lolSL
    hát nem, de vigyázz mert bibis lesz az ujjad a sok gépeléstől. fel kéne venned valakit hogy írja helyetted a mondókád, pont ahogy a gép játszik helyetted konzolon :>
  • Hoz_Hun
    Nem vagyunk egyformák.
  • lolSL
    ne legyél ribanc.
  • Hoz_Hun
    Már nem játszok PCn. Teljesen leszoktam róla. Nem is veszek rá játékot. Most kényszerből leültem hozzá, mert elővettem a F.E.A.R. egyett. Kezd kikészülni a könyököm. Elszoktam tőle. Egyszerűen kényelmesebb a másik.
  • lolSL
    kiadták, egy évvel később kényszerből.. de minek arra megszerezni? főleg ha megvan pcn, amin jobb és van aktív multis közössége.
    ha?