573
valami készül!
  • Muttley
    van már vhol elérhető
    Fear 3 review?
  • Danryu82
    Most néztem X360-ra már kint van a játék! Bár én PC-re várom már nagyon.:D
  • Danryu82
    Nyakunkon a megjelenés, már ideje volt!:D
  • zsozso29
    Majd csak kedden.
  • balika16
  • broman191
    Nálam az "elvileg" úgy alakult hogy 130 kilobájt kicsomagolva az egész, a mappa tartalma csupa 0 kb-os, de látható fájl. :) [1.5 beta 5]
  • balika16
    Phoenixel kicsomagolható elvileg!:)
  • lolSL
    steam miatt használhatatlan megjelenésig.
  • Csokis
    Van már CloneDVD egyébként.
  • grebber
    Na végére értem én is.
    Ha lesz folytatása kíváncsi leszek mit hoznak ki belőle.
  • zsozso29
    Nekem legkésőbb kedd este... :))))

• Jaka923
    24-én.
  • gömbgiliszta
    mikor jelenik meg a játék?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Minden pálya végén kiírta, hogy ezt a pályát Fettel is végigvihetem. De ennek nem néztem utána, mert amint a véégre értem rohantam a kocsmába.
    Szerintem könnyű fokozaton is kellőkéen nehéz volt. Bár konozolon az FPS nekem sosem ment igazán, de ez tényleg nehéz volt.
  • kill3r21
    én letoltam elöszöl a bétában a első intervallumot, nagyon nehéz volt, boxon sokkal könnyebb uhhogy ez tutti béta "hiba" :D
  • Rayden02
    Szerintem majd csak bizonyos csaptereknél!
  • Seth
    Fettel-lel lehet menni bármilyen formában single playerben?
  • DarkSector
    értem thx akkor ez hiányzott.
  • broman191
    A legelejétől van, de jóval később jön a tutorial-ja mint ahogy haszálni lehet...ctrl alapból. :)
  • DarkSector
    Nem akarok pörgösen játszani csak mondom belenézek.
    És mikortól van slow? mert nekem az elején nem írta ki hogy lehet használni...:S
  • broman191
    Nagyon fedezékcentrikusan kell haladni, mindig csak slow-mo-ban lövöldözni, aztán vissza a fal/fedezék mögé, várni hogy a lassítás visszatöltődjön, utána folyamat ismétel. Nem igen lehet pörgősen játszani a bétával, remélhetőleg a teljes nehézségének köze sem lesz ahhoz, mert rossz vicc... :)
  • DarkSector
    Neked is hamar elhal a csávó? én azt nem tuom megcsinálni mikor 2 gépfegyós kirohan az elején...bármelyik nehézségre teszem...mondjuk kicsit szaggat és szarul lehet célozni a egeremmel a játékban de ez túlzás azért.
  • broman191
    Konzolon? Mert másra még nem láttam a teljes verziót. A nehézségről mondhatnál valamit, még mindig fél tár a 30 golyós SMG-ből egy ellenség mint a pc bétában? :)
  • grebber
    Szerintem az első rész meg se közelíti hangulatban ,de megkockáztatom hogy 2-öt sem.
    Szabad voltam egész délutánom, így volt időm a játékra. Olyan 7 óra lehet a játékidő, én szerettem volna többet játszani, de ennyi volt. Egyébként megvagyok elégedve vele, a következő végijátszás co-opban lesz :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A végén a Giant Creep nagyon tetszett, de a videók is ütősek voltak, főleg a szülés.

Nálam 8/10 a játék
  • broman191
    Csak ki kell lépni a játékból, aztán vissza, és megoldódik a gond hogy az élet és a slow-mo nem töltődik vissza. Viszont ezt a nehézséget remélem nem gondolják komolyan, valószínűleg nem balanszolták még, nincs a választható fokokhoz állítva ebben a verzióban. A sebzések sem százasok...egy fél tárat eleresztek az SMG-ből fejre, aztán talán megfekszik az ellen...ez így kissé abszurd. Ők persze egy laza burst-fire-szerű sorozattól megfektetnek... :) A grafika elmegyeget, mennyire végleges, az kérdéses - az AI után főleg. Legalább 75 FPS-ről nem igen mozdul el, max beállítások mellett sem. Az hogy viszonylag elavult, egy dolog, de ami zavart leginkább, hogy elég mosottas. Reméljük a hivatalosan kiadott verzióban már az utóbbiakban felsoroltak másképpen alakulnak, ha nem, akkor ez így ahogy van kegyetlen epic fail lesz.
  • Shep
    Ja, kösz.
  • Maxtreme
    jah hogy "csak" ennyi? :D
  • Csokis
    Bug-os a játék! Azért halsz meg, mert nem töltődik vissza az energiád.
  • Csokis
    WarezBB-n egy topikban van linkelve sok helyről. Én pl. a Filesonic-ról szedtem, de lehet már van torrent-en is valahol.
  • Solid Snake
    Ez csak valami kikerült béta tákolmány
  • Shep
    Tudom internetrül de kicsit konkrétabban :)
  • Shep
    Egyáltalán honnan szedtétek le?
  • Maxtreme
    bazze Maunika ez krva nehéz, meg bugos :)
    Már a második "hullámnál" sem bújik vissza a karakterünk a fedezékből, így 1 lövés és végem is van :)
  • Shep
    Nincs ezzel a grafikával semmi baj. De nagyok az igényei valakinek :)
  • Shep
    Nem muszáj amúgy játszani vele. Csak gondoltam szólok ha esetleg nem tudnád :)
  • morzsi555
    Jajj, nem unják már ezt a feart? Remélem negyedik részt nem akar csinálni a monolith. Inkább csináljanak no one lives forever folytatást.
  • Csokis
    Ha valaki multizni akar, akkor vegye fel a warez steam accomat!

DNF669
  • Maxtreme
    ez gyors volt :D