573
valami készül!
-
#213 van már vhol elérhető
Fear 3 review? -
Danryu82 #212 Most néztem X360-ra már kint van a játék! Bár én PC-re várom már nagyon.:D -
Danryu82 #211 Nyakunkon a megjelenés, már ideje volt!:D -
zsozso29 #210 Majd csak kedden. -
balika16 #209 -
#208 Nálam az "elvileg" úgy alakult hogy 130 kilobájt kicsomagolva az egész, a mappa tartalma csupa 0 kb-os, de látható fájl. :) [1.5 beta 5] -
balika16 #207 Phoenixel kicsomagolható elvileg!:) -
#206 steam miatt használhatatlan megjelenésig. -
Csokis #205 Van már CloneDVD egyébként. -
#204 Na végére értem én is.
Ha lesz folytatása kíváncsi leszek mit hoznak ki belőle. -
zsozso29 #203 Nekem legkésőbb kedd este... :))))
-
#202 24-én. -
#201 mikor jelenik meg a játék? -
#200 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Minden pálya végén kiírta, hogy ezt a pályát Fettel is végigvihetem. De ennek nem néztem utána, mert amint a véégre értem rohantam a kocsmába. -
#199 Szerintem könnyű fokozaton is kellőkéen nehéz volt. Bár konozolon az FPS nekem sosem ment igazán, de ez tényleg nehéz volt.
-
#198 én letoltam elöszöl a bétában a első intervallumot, nagyon nehéz volt, boxon sokkal könnyebb uhhogy ez tutti béta "hiba" :D -
#197 Szerintem majd csak bizonyos csaptereknél! -
#196 Fettel-lel lehet menni bármilyen formában single playerben? -
#195 értem thx akkor ez hiányzott. -
#194 A legelejétől van, de jóval később jön a tutorial-ja mint ahogy haszálni lehet...ctrl alapból. :) -
#193 Nem akarok pörgösen játszani csak mondom belenézek.
És mikortól van slow? mert nekem az elején nem írta ki hogy lehet használni...:S -
#192 Nagyon fedezékcentrikusan kell haladni, mindig csak slow-mo-ban lövöldözni, aztán vissza a fal/fedezék mögé, várni hogy a lassítás visszatöltődjön, utána folyamat ismétel. Nem igen lehet pörgősen játszani a bétával, remélhetőleg a teljes nehézségének köze sem lesz ahhoz, mert rossz vicc... :) -
#191 Neked is hamar elhal a csávó? én azt nem tuom megcsinálni mikor 2 gépfegyós kirohan az elején...bármelyik nehézségre teszem...mondjuk kicsit szaggat és szarul lehet célozni a egeremmel a játékban de ez túlzás azért. -
#190 Konzolon? Mert másra még nem láttam a teljes verziót. A nehézségről mondhatnál valamit, még mindig fél tár a 30 golyós SMG-ből egy ellenség mint a pc bétában? :) -
#189 Szerintem az első rész meg se közelíti hangulatban ,de megkockáztatom hogy 2-öt sem. -
#188 Szabad voltam egész délutánom, így volt időm a játékra. Olyan 7 óra lehet a játékidő, én szerettem volna többet játszani, de ennyi volt. Egyébként megvagyok elégedve vele, a következő végijátszás co-opban lesz :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A végén a Giant Creep nagyon tetszett, de a videók is ütősek voltak, főleg a szülés.
Nálam 8/10 a játék -
#187 Csak ki kell lépni a játékból, aztán vissza, és megoldódik a gond hogy az élet és a slow-mo nem töltődik vissza. Viszont ezt a nehézséget remélem nem gondolják komolyan, valószínűleg nem balanszolták még, nincs a választható fokokhoz állítva ebben a verzióban. A sebzések sem százasok...egy fél tárat eleresztek az SMG-ből fejre, aztán talán megfekszik az ellen...ez így kissé abszurd. Ők persze egy laza burst-fire-szerű sorozattól megfektetnek... :) A grafika elmegyeget, mennyire végleges, az kérdéses - az AI után főleg. Legalább 75 FPS-ről nem igen mozdul el, max beállítások mellett sem. Az hogy viszonylag elavult, egy dolog, de ami zavart leginkább, hogy elég mosottas. Reméljük a hivatalosan kiadott verzióban már az utóbbiakban felsoroltak másképpen alakulnak, ha nem, akkor ez így ahogy van kegyetlen epic fail lesz. -
#186 Ja, kösz. -
#185 jah hogy "csak" ennyi? :D -
Csokis #184 Bug-os a játék! Azért halsz meg, mert nem töltődik vissza az energiád. -
Csokis #183 WarezBB-n egy topikban van linkelve sok helyről. Én pl. a Filesonic-ról szedtem, de lehet már van torrent-en is valahol. -
#182 Ez csak valami kikerült béta tákolmány -
#181 Tudom internetrül de kicsit konkrétabban :) -
#180 Egyáltalán honnan szedtétek le? -
#179 bazze Maunika ez krva nehéz, meg bugos :)
Már a második "hullámnál" sem bújik vissza a karakterünk a fedezékből, így 1 lövés és végem is van :) -
#178 Nincs ezzel a grafikával semmi baj. De nagyok az igényei valakinek :) -
#177 Nem muszáj amúgy játszani vele. Csak gondoltam szólok ha esetleg nem tudnád :) -
morzsi555 #176 Jajj, nem unják már ezt a feart? Remélem negyedik részt nem akar csinálni a monolith. Inkább csináljanak no one lives forever folytatást. -
Csokis #175 Ha valaki multizni akar, akkor vegye fel a warez steam accomat!
DNF669 -
#174 ez gyors volt :D