F.E.A.R. 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lolSL

Prince23
Creep-nek hívják

Bokafix2
Ha már ellenségek....

ez mi a tályog?

<#wilting>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Prince23
lolSL

grebber
Megjelenési dátum: Május 27.

Next PC upgrade: 2022

Synchronous
ugyan... mindenki tudja hogy a legszemetebb játékkarakter a Super Mario-ból a gomba

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

lolSL
csak fettel badassebb karakter mint mindenki a bulletstormban meg a gearsben együttvéve 😊

lolSL

Muttley
hááát 😊
ugyanezt csinálja a Bulletstorm 1 hét múlva
csak brutálisabban

Just do it :)

lolSL

kezd kicsit összerakottabbnak tûnni, jól teszik hogy halasztgatják

grebber
Képek

Hm telefonra is jön? Mert kb olyan ocsmányak a képek!

lolSL
fear trailer sztem cenzúrázva van

Muttley
na, most akkóóó mi van???

két tökegyforma játékmenet, viszont:

1) a kettõ közül a Bulletstorm sokkal akciódúsabb, véresebb és vagányabb szövegû
2) ez alapján ám'tom hogy gondolták, hogy a Fear3 horror lesz... <#whatever>

grebber

lolSL
                                     fear3   alma szoborral:

Muttley
vlszleg igen
befostak a Crysis 2-tõl 😊

vérpocok
Ugye ugye... <#smile>

Ugyanazon a napon mégsem jelenhet meg a 2 játék, ezt már akkor ökörségnek tartottam, mikor elõször bejelentették hogy március 22-én jön ki, amikor a Crysis 2.

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

Muttley
extra sensory
A kiadónak milyen piaci elemzõi vannak amúgy, hogy a game a Crysis 2-vel egy napon jelenik meg? <#nevetes1>
Vagy a Crysis 2 díszdobozában ez lesz az ajándék lemez, mint a Metro 2033-hoz a Red Faction Guirella?

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

grebber
Akkor tessék itt van!

Most már azért megnézem TW 2 topikba mit linkeltem akkor 😄

Ez a Two Worlds 2 videó.....
<#wilting><#wave>

grebber

grebber

grebber
F.3.A.R. - Megjelenési dátum!

Márciusban újra elszabadul a földi pokol!
A kellemetlen halasztás után a Warner ma pontos megjelenési dátumot nyomott a F.3.A.R. dobozára.

A játék napra pontos megjelenési dátuma így 2011. március 22., ami egyaránt vonatkozik a PC-s, Xbox 360-as és a PS3-as verzióra.

info: Gamestar

Synchronous
Ez a játék egyre jobban "elakciósodik". Az 1. részben is volt akció, de ott a misztikus atmoszféra és a parajelenségek kapták a fõszerepet.
Itt meg megy az ész nélküli hent, ráadásul rohatt tempós is a játék... nincs idõ benne félni. 😄
Meg Paxton Fettel-el nyomulni elég kiábrándító... ennyi erõvel Almával is zúzhatnánk...
Nem a másik oldalt kéne képviselni a játékban... az egészet elcseszték. Ebben semmi félelmetes nincs.
A Grudge-ot kéne adaptálni játékra, jó kis foastós FPS-t lehetne belõle csinálni... ha máshol nem is, Japánban tuti népszerû lenne. <#nyes>

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Prince23

grebber

Prince23
Prince23
a fear 2-ben naplójegyzetek keretében már foglalkoztak alma wade gyerekkorával.

Bokafix2
Én annak is örültem volna ha a 3-dik rész Alma gyerekkorával foglalkozik, amikor elkezdõdtek az "aktív évei" (paranormális értelemben). És mondjuk alakíthattunk volna egy megbízott ügynököt akinek fényt kellett volna deríteni a titokzatos katasztrófákra amik a kiscsajjal függnek össze, hiszen a kézikönyvbõl - ami a 2. részhez jár - kiderül hogy Alma már 8 évesen is nagyon nagyon rossz volt. <#smile>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Prince23
Állítólag õk a másodlagos fejlesztõk, biztos warner hazudik ez ügyben. lehet közük sincs már hozzá, csak a rajongókat ezzel nyugtatják.

Bence94
ez minden csak nem fear...miért nem a monolit készíti ? dupla uzi meg minden ómájgád...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Prince23
Amúgy játékokban még nem igazán láthattuk, még 10x sem 😊

grebber
Látom nem követed figyelemmel az eseményeket,az Fettel!

Synchronous
Mert a Cod igazi akció stílus, nem pedig ijesztgetõs-fosatós ezért többeknek bejön.
De aki 65-jére nézi újra a Ring-t annak ez is bejön... <#hehe>
Én is várom. <#smile>

1:44-tõl a videóban Almával nyomulunk? <#guluszem1>

Shep
Hát de akkor is durva, hogy szarrá lõtték minden de még csak meg sem rezdült.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Prince23
Szerintem csak casual...

Shep
Hát kb. millió 1x láttuk már mindenféle horror filmekben.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Prince23
Azért az ágyjelenetes odabaszott 😄

Shep
Hát elég engem valahogy nem gyõzött meg a video, meg a másik ,hogy god mode-ban nyomta a gyerek?

grebber
Megszokhattad az 1be is volt.Kb egy az a létralemászós jelenet miután leérsz megfordulsz ott van Alma no ezt az 1-et lelõtték a demóba 😄

FSpofon
ezt a baromságot
a játákból alig mutatnak vmit csak lelõnek 15 ijesztõs részt fölöslegesen sorra egymás után..

Arab money

grebber
Megnéztem ezt az új GamesCOM trailert a youtubon jóféle lesz.

Prince23
Prince23
Prince23
Akkor bizony késni fog 😞

grebber
Vannak olyan pletykák hogy ezt is eltolták 2011-re.
Amazon és gamestop webáruházakba már 2011-es dátum díszeleg.
De érdekesen eltérõ dátumok amazon 2011 február 28 ,Gamestop 4/1/2011.

Mindenki beijedt az új Cod-tól <#banplz><#eplus2>