573
valami készül!
-
Hoz_Hun #133 Kiadták rá. A Files és a FEAR2 is megvan rá (épp mostanában szerzem be őket). Meg persze a 3. is jön rá. De az egyet nehéz rá megszerezni, mert régi. -
#132 xboxra? -
Hoz_Hun #131 Én nagyon szeretem a játékot. Elsőt és az első kieget vittem végig. Most gyűjtöm be a XBox360-ra a játékot (Files és a FEAR2). Pont el leszek a 3.-ig :). Sajna az elsőt nem tudom begyűjteni XBox360-ra mert már elég régi játék (PC-n van meg). Ha valaki en megvan és már nincs rá szüksége megvenném. -
Hoz_Hun #130 Arról mit lehet tudni, lesz ilyen gyűjtői változat? Amihez terhes Alma figurát adnak (foszforeszkál benne a gyerek). -
#129 Első részt imádtam, másodiknak voltak jó pillanatai de nem volt az igazi,ez meg hááát nem is tudom még reménykedem... Monolithot nem értem miért hanyagol el egy ekkora címet... -
#128 -
#127 Lehet, csak sajna ennek a játéknak nem a Bulletstorm-ra kéne hasonlítania. Ahelyett hogy telepakolták volna olyan jelenetekkel hogy összefossa magát a játékos, egy félresikerült slasher horror játék lett/lesz.
Itt a F.E.A.R. már tényleg csak a paranormális jelenségekre szakosodott csapat monogramja, semmi több.
Pedig jól kezdték a vonalat de nem igazán sikerült jól folytatni. Talán ha a Monolith bevállalta volna ennek a résznek az elkészítését más lenne, de sajna nagyobbrészt az idegbeteg, lövöldözni akaró bloodpityuk korát éljük, és mivel ilyen a piac, így formálják a játék stílusát is.
Mindegy, még nem jelent meg, nem akarom leírni előre, de a vidik alapján sejteni lehet hogy fog ez kinézni.
Hogyha viszont tényleg ilyen akció feeling-t akartak szánni a játéknak már megbukott, mert a Bulletstorm jobb ennél.
Mindegy, még kb. 1 hónap és úgyis kiderül mit sikerült összehozni a Day 1 boszorkánykonyhájába... de félek hogy a végeredmény jó közelítéssel olyan lesz mint Pesten az Üllői úton 70-el beleszaladni egy kátyúba... 1 másodpercig izgalmas, de utána már csak szitkozódunk. -
#126 Multiplayer trailer
-
#125 Kicsit beszariak a készítők, milyen lenne, ha május 13-án adnák ki a gammát? Az pont Péntek 13 :D:D -
#124 Nekem úgy tűnik, mintha a Silent Hill-ből szalajtották volna. -
#123 -
#122 Creep-nek hívják -
#121 Ha már ellenségek....
ez mi a tályog?
-
#120 Ellenségek- képeken -
#119 -
#118 Megjelenési dátum: Május 27. -
#117 ugyan... mindenki tudja hogy a legszemetebb játékkarakter a Super Mario-ból a gomba -
#116 csak fettel badassebb karakter mint mindenki a bulletstormban meg a gearsben együttvéve :) -
#115 -
#114 hááát :)
ugyanezt csinálja a Bulletstorm 1 hét múlva
csak brutálisabban -
DemonHunterW #113 Új F.E.A.R. 3 trailer! -
kezd kicsit összerakottabbnak tűnni, jól teszik hogy halasztgatják -
#111 Képek
Hm telefonra is jön? Mert kb olyan ocsmányak a képek! -
#110 fear trailer sztem cenzúrázva van -
#109 na, most akkóóó mi van???
két tökegyforma játékmenet, viszont:
1) a kettő közül a Bulletstorm sokkal akciódúsabb, véresebb és vagányabb szövegű
2) ez alapján ám'tom hogy gondolták, hogy a Fear3 horror lesz... -
#108 Coop Trailer -
#107 fear3 alma szoborral:
-
#106 vlszleg igen
befostak a Crysis 2-től :) -
#105 Ugye ugye...
Ugyanazon a napon mégsem jelenhet meg a 2 játék, ezt már akkor ökörségnek tartottam, mikor először bejelentették hogy március 22-én jön ki, amikor a Crysis 2.
-
#104 CUMI - májusra halasztva -
#103 simán a Crysis 2 versenytársának szánják - elvileg március 22-én jön az is -
#102 A kiadónak milyen piaci elemzői vannak amúgy, hogy a game a Crysis 2-vel egy napon jelenik meg?
Vagy a Crysis 2 díszdobozában ez lesz az ajándék lemez, mint a Metro 2033-hoz a Red Faction Guirella? -
#101 Akkor tessék itt van!
Most már azért megnézem TW 2 topikba mit linkeltem akkor :D -
strebacom #100 Ez a Two Worlds 2 videó.....
-
#99 Fear 3 demo 10 perc video! -
#98 Halloween Trailer -
#97 F.3.A.R. - Megjelenési dátum!
Márciusban újra elszabadul a földi pokol!
A kellemetlen halasztás után a Warner ma pontos megjelenési dátumot nyomott a F.3.A.R. dobozára.
A játék napra pontos megjelenési dátuma így 2011. március 22., ami egyaránt vonatkozik a PC-s, Xbox 360-as és a PS3-as verzióra.
info: Gamestar -
#96 Ez a játék egyre jobban "elakciósodik". Az 1. részben is volt akció, de ott a misztikus atmoszféra és a parajelenségek kapták a főszerepet.
Itt meg megy az ész nélküli hent, ráadásul rohatt tempós is a játék... nincs idő benne félni. :D
Meg Paxton Fettel-el nyomulni elég kiábrándító... ennyi erővel Almával is zúzhatnánk...
Nem a másik oldalt kéne képviselni a játékban... az egészet elcseszték. Ebben semmi félelmetes nincs.
A Grudge-ot kéne adaptálni játékra, jó kis foastós FPS-t lehetne belőle csinálni... ha máshol nem is, Japánban tuti népszerű lenne. -
#95 -
#94 Új Trailer