573
valami készül!
  • Hoz_Hun
    Kiadták rá. A Files és a FEAR2 is megvan rá (épp mostanában szerzem be őket). Meg persze a 3. is jön rá. De az egyet nehéz rá megszerezni, mert régi.
  • lolSL
    xboxra?
  • Hoz_Hun
    Én nagyon szeretem a játékot. Elsőt és az első kieget vittem végig. Most gyűjtöm be a XBox360-ra a játékot (Files és a FEAR2). Pont el leszek a 3.-ig :). Sajna az elsőt nem tudom begyűjteni XBox360-ra mert már elég régi játék (PC-n van meg). Ha valaki en megvan és már nincs rá szüksége megvenném.
  • Hoz_Hun
    Arról mit lehet tudni, lesz ilyen gyűjtői változat? Amihez terhes Alma figurát adnak (foszforeszkál benne a gyerek).
  • Bence94
    Első részt imádtam, másodiknak voltak jó pillanatai de nem volt az igazi,ez meg hááát nem is tudom még reménykedem... Monolithot nem értem miért hanyagol el egy ekkora címet...
  • lolSL
  • Synchronous
    Lehet, csak sajna ennek a játéknak nem a Bulletstorm-ra kéne hasonlítania. Ahelyett hogy telepakolták volna olyan jelenetekkel hogy összefossa magát a játékos, egy félresikerült slasher horror játék lett/lesz.
    Itt a F.E.A.R. már tényleg csak a paranormális jelenségekre szakosodott csapat monogramja, semmi több.
    Pedig jól kezdték a vonalat de nem igazán sikerült jól folytatni. Talán ha a Monolith bevállalta volna ennek a résznek az elkészítését más lenne, de sajna nagyobbrészt az idegbeteg, lövöldözni akaró bloodpityuk korát éljük, és mivel ilyen a piac, így formálják a játék stílusát is.
    Mindegy, még nem jelent meg, nem akarom leírni előre, de a vidik alapján sejteni lehet hogy fog ez kinézni.
    Hogyha viszont tényleg ilyen akció feeling-t akartak szánni a játéknak már megbukott, mert a Bulletstorm jobb ennél.
    Mindegy, még kb. 1 hónap és úgyis kiderül mit sikerült összehozni a Day 1 boszorkánykonyhájába... de félek hogy a végeredmény jó közelítéssel olyan lesz mint Pesten az Üllői úton 70-el beleszaladni egy kátyúba... 1 másodpercig izgalmas, de utána már csak szitkozódunk.
  • Prince23
    Multiplayer trailer

• Prince23
    Kicsit beszariak a készítők, milyen lenne, ha május 13-án adnák ki a gammát? Az pont Péntek 13 :D:D
  • extra sensory
    Nekem úgy tűnik, mintha a Silent Hill-ből szalajtották volna.
  • lolSL
  • Prince23
    Creep-nek hívják
  • Bokafix2
    Ha már ellenségek....

ez mi a tályog?

• Prince23
    Ellenségek- képeken
  • lolSL
  • grebber
    Megjelenési dátum: Május 27.
  • Synchronous
    ugyan... mindenki tudja hogy a legszemetebb játékkarakter a Super Mario-ból a gomba
  • lolSL
    csak fettel badassebb karakter mint mindenki a bulletstormban meg a gearsben együttvéve :)
  • lolSL
  • Muttley
    hááát :)
    ugyanezt csinálja a Bulletstorm 1 hét múlva
    csak brutálisabban
  • DemonHunterW
    Új F.E.A.R. 3 trailer!
  • lolSL

kezd kicsit összerakottabbnak tűnni, jól teszik hogy halasztgatják
  • grebber
    Képek

Hm telefonra is jön? Mert kb olyan ocsmányak a képek!
  • lolSL
    fear trailer sztem cenzúrázva van
  • Muttley
    na, most akkóóó mi van???

két tökegyforma játékmenet, viszont:

1) a kettő közül a Bulletstorm sokkal akciódúsabb, véresebb és vagányabb szövegű
    2) ez alapján ám'tom hogy gondolták, hogy a Fear3 horror lesz...
  • grebber
    Coop Trailer
  • lolSL
                                         fear3   alma szoborral:

• Muttley
    vlszleg igen
    befostak a Crysis 2-től :)
  • vérpocok
    Ugye ugye...

Ugyanazon a napon mégsem jelenhet meg a 2 játék, ezt már akkor ökörségnek tartottam, mikor először bejelentették hogy március 22-én jön ki, amikor a Crysis 2.

• Muttley
    CUMI - májusra halasztva
  • Muttley
    simán a Crysis 2 versenytársának szánják - elvileg március 22-én jön az is
  • extra sensory
    A kiadónak milyen piaci elemzői vannak amúgy, hogy a game a Crysis 2-vel egy napon jelenik meg?
    Vagy a Crysis 2 díszdobozában ez lesz az ajándék lemez, mint a Metro 2033-hoz a Red Faction Guirella?
  • grebber
    Akkor tessék itt van!

Most már azért megnézem TW 2 topikba mit linkeltem akkor :D
  • strebacom
    Ez a Two Worlds 2 videó.....
  • grebber
    Fear 3 demo 10 perc video!
  • grebber
    Halloween Trailer
  • grebber
    F.3.A.R. - Megjelenési dátum!

Márciusban újra elszabadul a földi pokol!
    A kellemetlen halasztás után a Warner ma pontos megjelenési dátumot nyomott a F.3.A.R. dobozára.

A játék napra pontos megjelenési dátuma így 2011. március 22., ami egyaránt vonatkozik a PC-s, Xbox 360-as és a PS3-as verzióra.

info: Gamestar
  • Synchronous
    Ez a játék egyre jobban "elakciósodik". Az 1. részben is volt akció, de ott a misztikus atmoszféra és a parajelenségek kapták a főszerepet.
    Itt meg megy az ész nélküli hent, ráadásul rohatt tempós is a játék... nincs idő benne félni. :D
    Meg Paxton Fettel-el nyomulni elég kiábrándító... ennyi erővel Almával is zúzhatnánk...
    Nem a másik oldalt kéne képviselni a játékban... az egészet elcseszték. Ebben semmi félelmetes nincs.
    A Grudge-ot kéne adaptálni játékra, jó kis foastós FPS-t lehetne belőle csinálni... ha máshol nem is, Japánban tuti népszerű lenne.
  • Prince23
  • grebber
    Új Trailer