54
  • hdo
    Bizony, élő -><- kövület. (Hacsak nem találtak valami milliárd éves gólemet! xD) Amúgy láttam már ilyen címzéssel cikket cápáról illetve krokodilról is, szóval nem lepett meg, gondoltam hogy hasonló a szitu! :P
  • djhambi
    Bocsánat, biztos én vagyok lökött.

"Találkozás egy élő őskövülettel"

Mi ez? Jurassic-park? Vagy megelevenednek a kavicsok?

Olyan címet adni neki nem lehet, ami nem hazugság, pl. "Találkozás egy ősi fajjal", "Találkozás egy óriási szalamandrával"? Dr. Barr bizonyára kiérdemelte a tisztletedet, de a cikkíró nem érdemelte ki a enyémet. Tré ez a hatásvadászat. De nem csak én pontoztam le a cikket. Csak ezzel a pontozással vehetünk rá bizonyos cikkírókat, hogy minőségi munkát alkossanak meg!
  • vmiki88
    nahát a képen Dr. Brady Barr van, a kedvenc hüllő szakértőm
    Jól megtermett állat az biztos.

A cikk címe az jó, mert valószínűleg ugyan ilyen faj élhetett együtt a dínókkal is.

Nailboy: Brady már "ölelgetett" 5 méteres krokodilt is, szóval pssszzz
  • andersh
    úristen de pici szeme van xD
  • Chocho
    Azért ilyenkor kicsit szégyellem magam. Fel se tűnt. Öregszem? :)
  • Motoroj
    Ez érdekes cikk volt, ekkora és ilyen fajta jószágokról még nem hallottam.
  • djhambi
    Én nagyon lepontoztam a cikket, egyrészt, mert a cím félrevezető, biológiai hibák találhatók benne, spirituális utalások (a helyi legenda szerint...), szenzációhajhászat (véres emeri kéz), és helyesírási hiba. Ez nekem most nagyon nem jött be
  • Gabo
    Úgy látszik nem csak nekem szúrt szemet. ;o)
  • Nailboy
    A helyesítási hiba a kisebbik baj.
    A szalamandra nem hüllő, hanem kétéltű.
    Mint ahogy ilyen módon a dinoszauruszokhoz sincsen túl sok köze hiszen azok hüllők.

A csávó ölelgessen komodói varánuszt hogy a cikk stimmeljen, persze akkor már ha ez nem egy szimpla félrefordítás.
  • Chocho
    Van. A "magyarázta" szó egy link az eredeti cikkhez, ahol van videó is, és ott mutatják. Csak azt ugye luxus rendesen linkelni...
  • andersh
    aranyos.
    szeme van?
  • Chocho
    Már az első mondatban is helyesírási hiba van. No comment.

A cikk amúgy tetszik. :)