54
-
#14 Bizony, élő -><- kövület. (Hacsak nem találtak valami milliárd éves gólemet! xD) Amúgy láttam már ilyen címzéssel cikket cápáról illetve krokodilról is, szóval nem lepett meg, gondoltam hogy hasonló a szitu! :P -
djhambi #13 Bocsánat, biztos én vagyok lökött.
"Találkozás egy élő őskövülettel"
Mi ez? Jurassic-park? Vagy megelevenednek a kavicsok?
Olyan címet adni neki nem lehet, ami nem hazugság, pl. "Találkozás egy ősi fajjal", "Találkozás egy óriási szalamandrával"? Dr. Barr bizonyára kiérdemelte a tisztletedet, de a cikkíró nem érdemelte ki a enyémet. Tré ez a hatásvadászat. De nem csak én pontoztam le a cikket. Csak ezzel a pontozással vehetünk rá bizonyos cikkírókat, hogy minőségi munkát alkossanak meg! -
vmiki88 #12 nahát a képen Dr. Brady Barr van, a kedvenc hüllő szakértőm
Jól megtermett állat az biztos.
A cikk címe az jó, mert valószínűleg ugyan ilyen faj élhetett együtt a dínókkal is.
Nailboy: Brady már "ölelgetett" 5 méteres krokodilt is, szóval pssszzz -
andersh #11 úristen de pici szeme van xD -
#10 Azért ilyenkor kicsit szégyellem magam. Fel se tűnt. Öregszem? :) -
#9 Ez érdekes cikk volt, ekkora és ilyen fajta jószágokról még nem hallottam. -
djhambi #8 Én nagyon lepontoztam a cikket, egyrészt, mert a cím félrevezető, biológiai hibák találhatók benne, spirituális utalások (a helyi legenda szerint...), szenzációhajhászat (véres emeri kéz), és helyesírási hiba. Ez nekem most nagyon nem jött be -
Gabo #7 Úgy látszik nem csak nekem szúrt szemet. ;o) -
#5 A helyesítási hiba a kisebbik baj.
A szalamandra nem hüllő, hanem kétéltű.
Mint ahogy ilyen módon a dinoszauruszokhoz sincsen túl sok köze hiszen azok hüllők.
A csávó ölelgessen komodói varánuszt hogy a cikk stimmeljen, persze akkor már ha ez nem egy szimpla félrefordítás.
-
#4 Van. A "magyarázta" szó egy link az eredeti cikkhez, ahol van videó is, és ott mutatják. Csak azt ugye luxus rendesen linkelni... -
andersh #2 aranyos.
szeme van? -
#1 Már az első mondatban is helyesírási hiba van. No comment.
A cikk amúgy tetszik. :)