Spacework, egy futurisztikus magyar játék

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megtörhetetlen
Esetleg, van itt valaki aki már megvette kipróbálta és van valami véleménye róla??? A demó nekem bejött, de borzasztóan rövid :S

fry day fry day sálálálláláá

hát nem értem azokat, akik negatívan kommentezték. (játszotattok egyáltalán vele?) számomra rendkívül szimpatikus a dolog. Itt egy kezdõ játékfejlesztõ csapat, akik nem valami tipik, elcsépelt utat választottak, hanem felvállaltak egy teljesen más stílust, ami ráadásul érdekes is. én emelem kalapom elõttük, és csak így tovább srácok!
Hát ha embereket rá tudnak venni, hogy ezért pénzt áldozzanak akkor minden elismerésem, ingyenes flash játéknak is gyenge lenne. A totális übergagyi, pár vidám percet azért szerzett nekem... <#nevetes1>
Apám ez a csodálatos színvonal, már vártam mikor fakadtok ki 😊 Magyar mentalitás... pont ezért IMÁDOK magyarnak lenni, mert köztetek élhetek 😉 gyerünk srácok ócsároljuk csak egymást! 😄 Mindent bele!

nézzétek meg a Darwinia c. független játékot. az kb még szarabbul néz ki, de viszonylag sikeres volt az indie játékokat kedvelõk körében

Azt' még péééénzbe kerül! xD Hát, hol a fäszomban éltek kedves Spacework munkatársak!? 😄 Mi van veletek!? Ennyire ne nézzük már egymást hülyének. Hûûû, de formabontóóóóó, nincsenek textúrák, azkeeeelll. Takarodjatok már...
Talponálló ételbár. De jóóóó, nagyon tredniiiii, naggggyon kreatííív, nagggyon beteeeeeg. Erre kell adni a pénzt, hát ebben van a siker. Nem rakok bele semmit. De ki akarok venni annyit, mint mások. Meg az anyukátokba lehet visszakúszni... (B
Hát, mi ez az ocsmány hulladék!? Remélem ingyen tölthetõ le, és egy forintot nincs pofájuk kérni...
Tetsuo
magyar vs angolszasz.. ugy mint az 5 az 1hez ill 1 az 5hoz arány is forditott.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

<#vigyor2> Egy 10/8-at én is megajánlok. 3D modellezéssel+ textúra készítéssel mullatom a munkaidõm épület bemutatókhoz, így aztán kifejezetten felüdülés volt, hogy végre nincsen fû meg fa, meg virág 😄 Leszedtem, fizettem, fut is szépen (iMac20), gratulálok az embergep-eseknek. Hajrá!
Julius Caesar
10/7? Tehát hétbõl tízet ért el? Ejha, akkor nagyon ütõs lehet.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

psishock
hugoboss:
"OFF: miért van mindenki oda azért, hogy magyar / nem magyar termék?"
Hát mert a legtöbb magyar cucc unalmas ötlettelen (szenny? lehet az már túl erõs...) kategória, így legalább van az embereknek min veregetni a mellüket ha van egy két érdekesebb rugdalódzás a fronton.

Inkább az kellene egy belõtt célzott mérték legyen, hogy tényleg valami nagyon király maradandót alkosson egy csapat, ami mindenfelé elismert, és azon felül lehet akkor a hon-fan ember büszke rá, hogy a készítõk a király kreativitásuk mellett még magyarok is.

C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2

én letöltöttem, elindítottam és majdnem azonnal le is szedtem a géprõl.. hogy miért? Ahogy láttátok korábban én pozitívan álltam az egyszerûbb grafikához, viszont az amit ez ezzel a gyenge grafikával sebesség terén mûvel egy sima MacBook-on win alatt az gyalázatos. Ugye ezt nem gondoltátok komolyan? Ilyen egyszerû grafikát simán el kellene vinnie egy EEE PC-nek is akár.
A design egyedi és többék-kevésbbé átgondolt. A demonak kellemes hangulata van. Ami kifejezetten tetszett:a jetpack hangja. Amit viszont nem értek és ez inkább már OFF: miért van mindenki oda azért, hogy magyar / nem magyar termék? Mintha bármit is számítana. Ugyanakkor a szoftver / játék biznisznek valószínûleg mi vagyunk legkevésbbé a célországa, mint hogy a szoftverek 80-90% illegális uton jut a fehasználokhoz 😊 Így nézve a dolgot nem tök mindegy, hogy büszke(vagy nem) akarsz-e lenni arra hogy magyar termék?
ON: a 2X-es antialiast én is keveslem. Igazán feljebb lehetett volna tolni.
Danecay
Nem gyõzött meg. Kicsit olyan szaga van az egésznek mintha a cikkírónak is lenne valamilyen köze a dologhoz, netán csak ismeri a fejlesztõket és némi reklámcélzattal beszúrta ezt a cikket.

Sztem egy Haegemonia grafikájú IG kéne. Tutti siker.

A magyarok azért tudnak ettõl sokkal jobbat is. Lásd VisuLand.com Élõ beszéd alapú virtuális valóság, és vannak benne játékok is.
Bizonyára, azért keresi magát hülyére a STEAM rendszer tulajdonosi köre. Érdemes megnézni a forgalmukat, és az összes forgalmazott játékok számát meg azok növekedési görbéit.

ne vegyétek reklámnak, mert nem ismerem õket, de ez talán egy jó magyar játék lesz:
http://www.perpetuum-online.com/
(bár az ilyen játékstílushoz se értek... a grafika mondjuk szerintem hangulatos)

"Felesleges környezetterhelésnek tartjuk mûanyagra írni, majd dobozban szállítani a címzetthez a játékot, amikor percek alatt letölthetõ online."

igaz, de az is igaz hogy abból származna az eladások 90%a.
firstman
on: A retro most a divat 😊 Azért kíváncsi leszek az eladási statisztikákra 😊

off: a Perpetuum tényleg jó kis játék, már tesztelem egy ideje. Utoljára az imperium galactika volt ami annyira megfogott, mint ez. Remélem hamarosan olvashatunk róla egy terjedelmesebb cikket.

Tetszik a dizajn.😊 Ime 1 masik magyar produkt. Ez valamivel szinesebb.😊 Ok a zart betanal tartanak.
Ez engem a régi C=64-es vektorgrafikus játékokra emlékeztet.
Pl. Nautilius, azt még a Novotrade forgalmazta.

http://www.sinclair.hu/szoftver/magyar/Nautilus_kb.jpg

A bal oldali volt a képernyõkép.

Én letöltöttem, leteszteltem... rögtön pár dolog ami igen csak zavaró. Magyar játék, magyar fejlesztés, magyar nyelv nélkül. Na mind1 is, itt nem ragadtam le.

A játékban a "pályát" azaz az utat tényleg nehezen lehet elhatárolni mert többségében fekete minden, ez okozhat némi kellemetlenséget és frusztrációt - bár megszokható.

Ami nekem nagyon nem tetszett az a Shift+Space akció gomb kombináció (amivel fel lehet szedni a dolgokat és aminek segítségével gyógyítani tudod az ûrhajódat), nekem ez valahogy nem megszokott és egyáltalán nem áll kézre. Ezt megpróbáltam orvosolni egy kombináció cserével, de nicsak?! Nem lehet? nincsen olyan beállítás hogy controls, ami kicsit könyedebbé és kezelhetõbbé tenné a játékot. :S

A grafika szerintem pont elég, és 10 perc után már megszokható és tényleg jópofa 😊 Hasonlít a Tron-hoz márpedig én azt nagyon szeretem. Igazság szerint ez a játék egy olyan ingyenes kis letölthetõs idõtöltést próbál kielégíteni (vagy legalábbis számomra ez jön le).

Ha értékelni kellene én azt mondom hogy 10/7 , de ez köszönhetõ annak is hogy magyar fejlesztés és az ilyen szoftverekkel kapcsolatban jószívû vagyok. Nekem, tetszett és töltsétek le ti is! Megéri kipróbálni 😊

Tetsuo
Majdnem olyan raszterhalobol all, mint a Tron vilaga 😊, de komoly elsimitas tenyleg kellene bele..

sztem ez a játék nagyon megfogja osztani a közönséget, legalábbis a játékosokat biztosan 😊 A letisztult garfikája pl designereknek, garfikusoknak valoszinuleg tetszik majd, míg egy vérbeli gamer inkább valóság-reprodukáló játékot akar. Nekem bejön a kezdeményezés és demo hangulata is, és még csak grafiku se vagyok 😊)

Két kérdés:
1. Linux verzió (ha már Mac van?)?
2. Angol lektor? ("Find the monolith ... and regain" WTF???)
Szerintem lehet sikeres, ha jó a játékélmény. Az elastomania se volt egy grafikus csoda, mégis sokan játszottak vele.
A videóból nem jött le nekem, hogy milyen lehet vele játszani vajh.
Kornan
Azért ez az út amin elindultak nem teljesen rossz, mert lehet olyan játékot csinálni amit sokan játszanak mégsem rendelkezik brutál grafikával. Pl a webes játékok némelyike. Onnan lehetne ötleteket venni a következõ játékukhoz talán. Talán még nem annyira lusták az emberek, hogy letöltsenek egy klienst, ami plusz lehetõségeket nyújtana a webesekhez képest.

De ezzel nem fognak sokan játszani az biztos, retro kedvelõk maximum. <#beka2>
Hát egy kicsit szürke meg szögletes de a miénk <#vigyor3>

Amugy szerintem is vicc, persze attól h nem csili-vili garfika még lehet jó játék, de erröl nekem még inkább az igénytelenség jön le, s a játék menet se lehet vmi észbontó...
nemlehet normális élsimítást tenni a játékra, végig csak villogó vonalakat látsz, idegesítõ. /kipróbáltam, a videóból is látszik/
nem tudom, de nekem felcsillant a szemem amikor megláttam. Sok játék tök ugyanúgy néz ki.
Tpe
De legalább a 486-osomon is el fog indulni. <#vigyor2>

Tpe - http://www.daciaklub.hu

qetuol
a hegyek lenyûgözõek <#szomoru1>

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

magyar stuff szal kotelezo kiprobalni, de wtf ezzel a graffal😄

Higany
Ez is hatalmas bukta lesz! Sajnos...!

Griphons
Hát ez zsír! Beviszem melóba 😄

"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity

ez a játék, a kinézetét tekintve, úgy 12 éve még tetszett is volna 😄, de talán kipróbálom

Szent tűz lobog bennem, Olthatatlan lángal, Űz az árral szemben, Harcba a Világgal!

Ezt ugye a fejlesztõk sem gondolták komolyan...

Tetsuo
<#eljen>