109
  • hdo
    Nekem 3x is. Nem árulom el mennyiből! XD
  • DjDano
    Ferrert kéretik nem komolyan venni kb ez a 20. nickje amivel bohóckodik...
  • Elemir
    Bugos?

Mégis miben?

Én használom kb 5 hónapja. Na akkor még azért nem volt tökéletes. Most viszont semmi bajom vele. Ez még sose fagyott le... Lehet fikázni, stb, mint mindent, de ez végre elmozdít sok mindenkit a fapad xp-ről.
  • passatgt
    az interneten keres megoldást segített már valaha bárkinek is?:D
  • roliika
    Dehogynem jobb az SSD! Szó se róla!

De egy effektive mobil processzorral rendelkező retteneten ugyan mi a ráknak?

A legkisebb mennyi is? 8 vagy 4 giga? Biztos SSD van mögötte?
  • hdo
    Multitouchnál is van "jobb egérgomb". Általában úgy szokott működni, hogy egyik ujjadat rányomod a kijelzőre, a másikkal meg éppenhogy csak pöttyintesz egyet, és az olyan mintha jobb egérgombbal kattitottál volna a nyomva tartott területre.

A ctrl+alt+del meg szerintem fölösleges. Bármelyik oprendszer képes lefagyni, most az, hogy a windowsban van feladatkezelő, másikban esetleg nincs, már más tészta. Amúgy a windows 7 erre is ad megoldást. Ha egy program ablak fagy, és kattintgatsz rá, akkor beszürkül, és a windows 7 felajánlj 3 lehetőséget egy ablakban:
    - bezárja a folyamatot
    - várhatsz míg válaszol a program
    - interneten keres megoldást a hibára (ha volt appcrash)

Szóval a windows 7 nagyon jól ki van találva! :)
  • passatgt
    nem ssd van, hanem sima flash memória, de lényeg ua:)
  • Ferrer
    Na ja. Nekem a coverflow kifejezetten bejön, nagyon szeretem, de ez a polcos cucc sztem hülyeség.. én jobban szeretem a puritán Total Commanderes (ipodon File-os) file listázást egy pdf ikonnal. :D

De azt mondd meg nekem (ez mindenkinek szól, aki hiányolja az igazi oprendszert), hogy hogy oldanád meg a jobb egérgombot és a billentyűzetet? Mondjuk felraksz rá egy Windowst. Utána?? Hogy fogod megoldani a ctrl+alt+delt?

roliiiiiiika: Vannak remote desktop appok, ha nagyon arra vágynál. Szerinted nem jobb az SSD, mint a HDD? Nem lenne jó, ha ide-oda vinnéd magaddal, aztán egyszer csak kiakadna a lemez..
  • hdo
    Nyakamat rá hogy kétjegyű százaléka a vásárlóknak azért fogja megvenni, mert _polcon_ vannak a könyvek iPad-ben! XD

Amúgymeg egyetlen ilyen hordozható akármit nem vennék meg aminek saját oprendszere van. Ha nem tudok feltolni rá egy tetszőleges oprendszert, akkor felejtős! Márpedig még a netbookomon is már win7 megy, amit xp-vel adtak pár hónapja. :)
  • passatgt
    ebbok readerként azért nem drága, legalábbis olcsóbb mint az amazon kindle-je:)
  • roliika
    "de azért még mindig nem egy OS X" <- Hála a Jóistennek!

Finomkodásra meg burzsulykodásra és parasztvakításra tökéletes a mac ... bocs ez a véleményem és nem teljesen alaptalanul.

Mikor az Ipad-ot bemutatták örültem hogy végre egy eszköz ami remote desktopra is jó...de mikor a videót végignéztem hogy ezt én miért vegyem meg, hát a röhögőgörcs elkapott.

Mert nem kis szolidan azt mondta Jobs, hogy hát igen...ez egy mobil processzoros valami ami korlátozott grafikával bír és nincs benne HDD sem és rendes mennyiségű memória sem....neeeemm...azt mondta ezen megdöbbentően fantasztikus élmény Internetezni, zenét hallgatni (na azért én úgy elképzelem hogy egy ekkora méretű izével valaki a tökig zsúfolt villamoson hallgatja a csend hangjai c. számot...vicces)...aztán ott mutogatta hogy képeket is lehet rajta nézni (hát tényleg megint egy életszerű fícsör..mert nyilván kinek képeket akarok mutatni nincs számítógépe se mobilja semmije..most jött ki a barlangból és pendrive nem elég, ezt tolom a képébe)....ebook readerként lehet esélye, de ahhoz meg drága, szóval passz.

És tényleg meglepő, hogy némi jól szituált marketing szöveggel adják el a népnek a szart. Erre ilyen szinten még a MS sem képes.

Az neg hogy milyen a burkolat és egyéb..de igen van PC-s is..jobb is mint a MAC anyagra összerakásra, de azért is pénzt kérnek.
  • RoadkilleR78
    Jó ez a Win7, de azért még mindig nem egy OS X.
    Amúgy azért a reklám egy kicsit ferde, (persze mint minden reklám). Volt már a kezemben HP pavilion, meg molt már MacBook is. Azért a kettő között elég nagy minőségbeli különbség van, és én itt most nem arról bezélek, hogy milyen proci, memória stb... van benne. Hanem a Macbook burkolatáról, a billenytűzetéről, a kijelzőjéről, a touchpadjáról (amilyenről egy sima pc user nem is álmodhat), a hardware és a software kapcsolatáról, hogy az egész egyben van. Sajna azért tényleg drága nekünk, nekem sem telik rá, de ha megtehetném akkor csakis valamilyen Mac-et vennék. Az oprendszert már így is használom, de jobb lenne az egészet egyben birtokolni :-)
  • Ferrer
    Én felraktam, de egy bugos szar, billgécnek megint sikerült alkotnia... A következő gépem mindenképp Mac lesz.
  • hdo
    LOL ... gyakorlatilag ez az első oprendszer aminél elhatározásra jutottam, hogy megveszem eredetiben! xD
  • passatgt
    pedig vantulok megmondta, hogy senki nem fogja használni