System Shock 2 titkok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem egészen ezt mondja az eredeti interjúban, nézd meg az angol változatot. Szerencsétlen cikkírónak nem nagyon megy ez a fordítás dolog.
27000 négyzetméter, HÁT HOGYNE! Két futbalpálya. A cikkíró nem csak az angol, hanem a matek órákról is lógott általánosban.
27000 négyzetméter, HÁT HOGYNE! Két futbalpálya. A cikkíró nem csak az angol, hanem a matek órákról is lógott általánosban.
Pretorian, ne aggódj ezen már réges régen túl vagyok 😊 Hálistennek sikerült megtalálnom azt az oldalt ami nagyon ráfekszik a mod-os dolgokra és találtam mindenhez graf tuningot meg egyéb kiegészítõket.. Bár most visszakeresve már nem nagyon van meg. Lehet feltöltöm az egészet pirétbéjre magyar nyelven 😄 ha van rá igény jelezzétek!
íme a klasszikusod😄

A BioShock is klasszikus a maga kategóriájában. Aki SS2-t akar komolyabb grafikával az meg bassza fel a texture pack-et, és álljon neki újra.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Imádkozzon mindenki szorgalmasan, hogy ne így történjen 😄
Az a baj, ha konzolra fog kijönni, akkor az tuti, hogy gagyi lesz 😞
Mert konzolon csak gagyi játékok vannak, a nyáladzó, 15 éves kínaiakra optimalizálva.
Mert konzolon csak gagyi játékok vannak, a nyáladzó, 15 éves kínaiakra optimalizálva.
nézd.. nagyon sok olyan játék van aminek bõven elég lenne egy új grafikus motor, FF7, System shock 2, Deus Ex, X-Com széria... most hirtelen más nem is jutott az eszembe, pedig tudom hogy lenne még pár név..
A mai napig bánt az hogy így beszéltek szerencsétlen BioShock-ról 😊 Mivel az a játék még csak nem is akart folytatás lenni, tehát (igazság szerint) nem is említhetõ a neve egy lapon az örök klasszikus System Shock 2-vel. Bár az az ötlet hogy az egész SS2-õt átültessék egy vadi új motorra és felturbóznák rendesen, minden egyebet meghagyva érintetlenül... hm.. perverz de nagyon jó gondolat 😄 én támogatnám, mondjuk kópiánkénti 10-12E huf-al! :-)
Nekem is nagyon nagy kedvencem, a mai napig. Rengeteget játszottam vele.
Én annak örülnék a legjobban ha az egészet remakelnék, és csak a grafikát turboznák fel, minden mást hagynának a régiben, az a rendszer, a történet a mai napokban is megállná a helyét. Viszont ha ss3 lenen tuti valami gagyi konzol átirat lenne... Tényleg nem hiányzik egy uj bio sokk..
Én annak örülnék a legjobban ha az egészet remakelnék, és csak a grafikát turboznák fel, minden mást hagynának a régiben, az a rendszer, a történet a mai napokban is megállná a helyét. Viszont ha ss3 lenen tuti valami gagyi konzol átirat lenne... Tényleg nem hiányzik egy uj bio sokk..
"A kommunikációs hiányosságok vagy az eltérõ ötletek miatt fordulhatott elõ, hogy egy olyan befejezõ videót készítettek, mely nem az én forgatókönyvembõl készült. Az eredeti jelenetben SHODAN átver és megpróbál megölni, ám a kész változat nem errõl szólt."
WTF? Mivan, fõproducer arc elfelejtette, hogy mirõl szól a játékuk, vagy épp kicsit sok lett a kokó interjú elõtt?
A játék során bizony SHODAN átver, és megpróbál megölni. Az utsó videó meg annyi, hogy a mentõkapszulában a csajszi megshodanosodik, pár másodperc az egész. Mi a faszról beszél ez?
WTF? Mivan, fõproducer arc elfelejtette, hogy mirõl szól a játékuk, vagy épp kicsit sok lett a kokó interjú elõtt?
A játék során bizony SHODAN átver, és megpróbál megölni. Az utsó videó meg annyi, hogy a mentõkapszulában a csajszi megshodanosodik, pár másodperc az egész. Mi a faszról beszél ez?
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Én egyértelmûen várom mind két játék következõ részét! Igaz a System Shock 2 hangulatát és életérzését nem biztos hogy vissza tudják adni nekünk a következõ kiadásban, bár reménykedem hogy mégis beállítsanak a hírrel... igen srácok! jön a SS3! 😊
detto.. inkább adjanak ki egy SS3-at mint további bioszutykot..
mint a bioshock ami szintén hatalmas csalódás számomra....
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Én nem akarok ss3-at, inkabb ki se adják, tuti valami lecsupaszított konzol szart kapnánk, kösz, de kösz nem.
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Szerintem azért hozta fel a témát, mert nemsokára megjelenik a BioShock 2, és a System Shock bizonyos értelemben ugye a BioShock szellemi atyja.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Elsõre én is pár perc után befejeztem, ám pár hónappal késõbb - ráunva az Unreal-klónokra - elõvettem és teljesen más élményt nyújtott. Örök klasszikus, System SHock 3-mat ide!