17
-
wad303 #17 Nem egészen ezt mondja az eredeti interjúban, nézd meg az angol változatot. Szerencsétlen cikkírónak nem nagyon megy ez a fordítás dolog.
27000 négyzetméter, HÁT HOGYNE! Két futbalpálya. A cikkíró nem csak az angol, hanem a matek órákról is lógott általánosban. -
kovadam87 #16 Pretorian, ne aggódj ezen már réges régen túl vagyok :) Hálistennek sikerült megtalálnom azt az oldalt ami nagyon ráfekszik a mod-os dolgokra és találtam mindenhez graf tuningot meg egyéb kiegészítőket.. Bár most visszakeresve már nem nagyon van meg. Lehet feltöltöm az egészet pirétbéjre magyar nyelven :D ha van rá igény jelezzétek! -
Szefmester #15 íme a klasszikusod:D
-
#14 A BioShock is klasszikus a maga kategóriájában. Aki SS2-t akar komolyabb grafikával az meg bassza fel a texture pack-et, és álljon neki újra. -
kovadam87 #13 Imádkozzon mindenki szorgalmasan, hogy ne így történjen :D -
opeca #12 Az a baj, ha konzolra fog kijönni, akkor az tuti, hogy gagyi lesz :(
Mert konzolon csak gagyi játékok vannak, a nyáladzó, 15 éves kínaiakra optimalizálva. -
Szefmester #11 nézd.. nagyon sok olyan játék van aminek bőven elég lenne egy új grafikus motor, FF7, System shock 2, Deus Ex, X-Com széria... most hirtelen más nem is jutott az eszembe, pedig tudom hogy lenne még pár név.. -
kovadam87 #10 A mai napig bánt az hogy így beszéltek szerencsétlen BioShock-ról :) Mivel az a játék még csak nem is akart folytatás lenni, tehát (igazság szerint) nem is említhető a neve egy lapon az örök klasszikus System Shock 2-vel. Bár az az ötlet hogy az egész SS2-őt átültessék egy vadi új motorra és felturbóznák rendesen, minden egyebet meghagyva érintetlenül... hm.. perverz de nagyon jó gondolat :D én támogatnám, mondjuk kópiánkénti 10-12E huf-al! :-) -
Lord Zax #9 Nekem is nagyon nagy kedvencem, a mai napig. Rengeteget játszottam vele.
Én annak örülnék a legjobban ha az egészet remakelnék, és csak a grafikát turboznák fel, minden mást hagynának a régiben, az a rendszer, a történet a mai napokban is megállná a helyét. Viszont ha ss3 lenen tuti valami gagyi konzol átirat lenne... Tényleg nem hiányzik egy uj bio sokk.. -
#8 "A kommunikációs hiányosságok vagy az eltérő ötletek miatt fordulhatott elő, hogy egy olyan befejező videót készítettek, mely nem az én forgatókönyvemből készült. Az eredeti jelenetben SHODAN átver és megpróbál megölni, ám a kész változat nem erről szólt."
WTF? Mivan, főproducer arc elfelejtette, hogy miről szól a játékuk, vagy épp kicsit sok lett a kokó interjú előtt?
A játék során bizony SHODAN átver, és megpróbál megölni. Az utsó videó meg annyi, hogy a mentőkapszulában a csajszi megshodanosodik, pár másodperc az egész. Mi a faszról beszél ez? -
kovadam87 #7 Én egyértelműen várom mind két játék következő részét! Igaz a System Shock 2 hangulatát és életérzését nem biztos hogy vissza tudják adni nekünk a következő kiadásban, bár reménykedem hogy mégis beállítsanak a hírrel... igen srácok! jön a SS3! :) -
Szefmester #6 detto.. inkább adjanak ki egy SS3-at mint további bioszutykot.. -
#5 mint a bioshock ami szintén hatalmas csalódás számomra.... -
#4 Én nem akarok ss3-at, inkabb ki se adják, tuti valami lecsupaszított konzol szart kapnánk, kösz, de kösz nem. -
#3 Ott a pont. -
#2 Szerintem azért hozta fel a témát, mert nemsokára megjelenik a BioShock 2, és a System Shock bizonyos értelemben ugye a BioShock szellemi atyja. -
5i #1 Elsőre én is pár perc után befejeztem, ám pár hónappal később - ráunva az Unreal-klónokra - elővettem és teljesen más élményt nyújtott. Örök klasszikus, System SHock 3-mat ide!