209
-
RYO21 #89 wtf? -
#88 mama 2 kérésére leállították a fejlesztést. köszönhetjük a csodalámának. grat. -
RYO21 #87 PC-s képek
Hát nem szebb a gta IVtől de remélem hogy optimizáltabb lesz. -
#86 mondjuk kiváncsi leszek ki veszi meg én nekem elég voltt eredeti gta 4 mai napig bánom :D:D -
#85 Hát ha ugyanazt a gépigényt írnák, mint amit az alaphoz, de az tényleg tükrözné is a valóságot, egy szavunk nem lehetne. -
#84 De reméljük jobban lesz optimalizálva mint a sima :D -
#83 Nem mint ha sokat számítana, mit írnak... -
zsozso29 #82 Jöhetne már végre egy gépigény. -
#81 Végül is tehetünk próbát, hogy megjelenés után, melyik topikban lesz a nagyobb nyüzsgés és majd akkor az dönt. -
Fidolorous #80 szerintem meg simán maradhat, elvégre külön lemezen is kijött. -
#79 Rajtam nem múlik. -
RYO21 #78 OK akkor bezárom, de csak akkar ha megígéritek hogy nem lesztek szemetek a másik topikban. -
n3whous3 #77 igen, pont ezért foglalkozunk vele alap topikban és ez klóz lehetne -
#76 Legalább fel lendülne a GTA IV topik.
DLC-knek különben sem szokás külön topikokat nyitni (tudomásom szerint). Bár tudom, hogy ezúttal másabb a helyzet, mert egyből 2 DLC-t is kapunk, de akkor is "csak" DLC-k. -
#75 Mind a 2 topik tele lesz kérdésekkel és mindenki küldözgetni fogja a kérdezőket ide-oda.
Sztem zárni kéne. -
#74 dehogy legyen zárva amint megjelennik tele lesz kérdéssel topik mit kell csinálni stb bene zárd! -
#73 zárjuk ott a másik (Y) -
#72 Felőlem zárható.
Szerintem elég gyanús a topik feleslegessége, mivel itt még a késéséről sem esett semmi szó sem, ami azért a saját topikjában igazán említhető dolog lenne. -
RYO21 #71 Mi legyen?
Zárjuk a topikot vagy ne? -
RYO21 #70 1. Április 16
2. Nemtudunk semmit
3. az eflc stand alone lesz, de a dlcket külön is le lehet tölteni ahhoz pedig kell a a sima IV. -
#69 HY.3 kérdesem lenne.Nem nagyon figyelem a híreket a játékról
1Mikor adják ki pontosan?
2.Beszéltek vmit az optimalizáltságról?Tehát optimalizáltabb lesz?
3.Ehhez kell majd az alap játék vagy stand alone játék lesz? -
Fidolorous #68 mostmár azt kéne eldönteni hogy mit szerezzek be érte (eddig ugye 360 mellett kellett dönteni, most viszont bőség zavar :D) -
#67 jeje -
#66 elfért volna gta 4 topicban is... remélem optimalizálnak rajta meg alaphoz is adnak ki még foltot. -
#65 Énis láttam de pont lexarom :D Hátha akkor jön :D -
#64 de itt mér március 26 van haló? :D -
#63 EEzaaaz! :D -
#62 http://cdgalaxis.hu/PC/17351/grand-theft-auto-episodes-from-liberty-city.html -
RYO21 #61 Akkor melyik banner legyen? -
RYO21 #60 -
RYO21 #59 Azzal!!!! :D Ez most komoly! xDxD
De aki akar, csinálhat szebbet! -
-
#57 várjuk akkor tőled a jót -
#56 hát ez elgé csúnyácska banner, mik azok a csikok ott lent?:DS mivel csináltad PAINT-al:DDDDDDDDDDDDDDDDDD -
n3whous3 #55 nincs benne graf tuning, szal ennél csak jobb lehet (ha azóta még optimalizáltak esetleg) -
#54 Sztem tutira hogy olyan lesz a gépigénye mint a sima GTA4nek
-
#53 kiváncsi leszek az ajánlott gépigényre :) -
RYO21 #52 Gyorsan öszedobtam egy bannert:
Akinek van kedve, csinálhat jobbat! -
#51 Részletkérdés... -
#50 csináltass nyugodtan, le kell szarni őket