GTA: EFLC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De aki akar, csinálhat szebbet!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
Akinek van kedve, csinálhat jobbat!
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Csak akkor jönnének, hogy miért utánzom õket, blablabla...
Be kellene zárni ezt a topikot blablabla...
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Am a modiknak nemnagyon tetszik a a kép bannernak.
Szép sorban.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Ti melyiket fogjátok elõször kipróbálni?
TboGT vagy Tlad
Szerintetek hogy lesz megoldva? Mint az x360as verzió, szal ingém válthatunk? Vagy 2 exe lesz? Vagy csak külön shortcut?
Csak néhányan ezt nem tudnák kezelni 😄
De én már alig várom. Már majdnem vettem egy konzolt xD
Amúgy március környékén már eléggé lecsökkennek az alkatrész árak. Lehet gyûjteni egy kis upgrade-re.
Mellesleg amilyen idióta topikok nyílnak, azok mellett meg pláne van létjogosultsága ennek is.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Turn Me On Dead Man
esetleg a dobozost hívhatjuk offline contentnek.. xD
nem tudom hogy ezt hogy vetted ki a hozzászólásomból, a lényeg hogy lehet hogy dlcként indult, de mivel már elérhetõ dvd formátumban és futtatható minden egyéb cucc nélkül a dlc jelzõ már értelmét vesztette..szerintem. Ettõl függetlenül jöhet ide bárki elvégre ugyanaz a két verzió az extra vice city fm-et leszámítva..
Turn Me On Dead Man
#14: nem ugyanaz, ez nem teljes értékû játék, majd a következõ lesz az "új vice city"
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Turn Me On Dead Man
(de látom te is tudsz topic címet írni)