GTA: EFLC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az ilyenek mindig mûködtek,emlékezz pl a Portal steam rip-re is..
Máté94
A végén még mûködni fog..................
Szó szerint steam rip,azok mindig full telepített könyvtárakkal rendelkeztek
Lacee86
Állítólag az már vmi feltelepített verzió, ami 16,5 giga. Maga a telepítõ valszeg tényleg csak 8 lesz. De amúgy ez 2 db DLC, olyat lehet h egyszerre csak egyiket teszem majd fel? <#wink>

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

balint1111
Én most szedem le 16.5 gb

Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5

Lacee86
Sanszos...

fery02
Lehet elírta Steam. 😄

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

sumi
üdv..

már kint van...és 16.5gb...

Lacee86
Tehát akkor kb. 8 giga a 2 DLC együtt, az alapjáték meg 16 volt, és ezekhez meg mégse kell alapjáték??

fery02
Nem foglalkoznék ilyen verzióval.

oroszokhoz felkerült-állítólag angol nyelvû...és 16 gigát kóstál..akkor mit raktak még bele a telepítõbe?😊
fery02
A kettõ DLC egyenként ~3,8 giga.

Carloska
jól néz ki majd beteszem warez mappába 😄

eredeti gta4 bõven elég voltt ! 😄

Synit HUN
A sima GTA4 topik pörög ez meg kihalt. Be kéne ezt zárni...

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Fehercsoki
Köszi.Ennek is olyan sok hely kell mint a sima GTAnak?

fery02
Nem.

Fehercsoki
Ehhez kell az alap GTA IV?

balee4
Amcsiban ma jelent meg, nálunk pénteken jön.

Launch Trailer

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

n3whous3
elkéstél 1 napot

púúúúú

wtf?

akyyy
mama 2 kérésére leállították a fejlesztést. köszönhetjük a csodalámának. grat.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

PC-s képek

Hát nem szebb a gta IVtõl de remélem hogy optimizáltabb lesz.

Carloska
mondjuk kiváncsi leszek ki veszi meg én nekem elég voltt eredeti gta 4 mai napig bánom 😄😄

Lacee86
Hát ha ugyanazt a gépigényt írnák, mint amit az alaphoz, de az tényleg tükrözné is a valóságot, egy szavunk nem lehetne.

atila4
De reméljük jobban lesz optimalizálva mint a sima 😄

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

Lacee86
Nem mint ha sokat számítana, mit írnak...

Jöhetne már végre egy gépigény.<#nezze>

fery02
Végül is tehetünk próbát, hogy megjelenés után, melyik topikban lesz a nagyobb nyüzsgés és majd akkor az dönt.

szerintem meg simán maradhat, elvégre külön lemezen is kijött.

Szeretem a cicákat

Synit HUN
Rajtam nem múlik.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

OK akkor bezárom, de csak akkar ha megígéritek hogy nem lesztek szemetek a másik topikban.

n3whous3
igen, pont ezért foglalkozunk vele alap topikban és ez klóz lehetne

púúúúú

fery02
Legalább fel lendülne a GTA IV topik.

DLC-knek különben sem szokás külön topikokat nyitni (tudomásom szerint). Bár tudom, hogy ezúttal másabb a helyzet, mert egybõl 2 DLC-t is kapunk, de akkor is "csak" DLC-k.

Synit HUN
Mind a 2 topik tele lesz kérdésekkel és mindenki küldözgetni fogja a kérdezõket ide-oda.
Sztem zárni kéne.

Carloska
dehogy legyen zárva amint megjelennik tele lesz kérdéssel topik mit kell csinálni stb bene zárd!

atila4
zárjuk ott a másik (Y)

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

fery02
Felõlem zárható.

Szerintem elég gyanús a topik feleslegessége, mivel itt még a késésérõl sem esett semmi szó sem, ami azért a saját topikjában igazán említhetõ dolog lenne.

Mi legyen?
Zárjuk a topikot vagy ne?

1. Április 16
2. Nemtudunk semmit
3. az eflc stand alone lesz, de a dlcket külön is le lehet tölteni ahhoz pedig kell a a sima IV.

The Protector
HY.3 kérdesem lenne.Nem nagyon figyelem a híreket a játékról
1Mikor adják ki pontosan?
2.Beszéltek vmit az optimalizáltságról?Tehát optimalizáltabb lesz?
3.Ehhez kell majd az alap játék vagy stand alone játék lesz?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

mostmár azt kéne eldönteni hogy mit szerezzek be érte (eddig ugye 360 mellett kellett dönteni, most viszont bõség zavar 😄)

Szeretem a cicákat

tommygear
jeje
Bence94
elfért volna gta 4 topicban is... remélem optimalizálnak rajta meg alaphoz is adnak ki még foltot.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Synit HUN
Énis láttam de pont lexarom 😄 Hátha akkor jön 😄

tommygear
de itt mér március 26 van haló? 😄
Synit HUN
EEzaaaz! 😄

Akkor melyik banner legyen?

<#eljen>