209
-
RYO21 #49 Am bírnák olyan hasonló bannert csinálni ebből a dobozfotóból, mint ami a GTA IV topikba van.
Csak akkor jönnének, hogy miért utánzom őket, blablabla...
Be kellene zárni ezt a topikot blablabla... -
RYO21 #48 Games For Windows LIVE lesz rajta. -
csak azaz xbox felirat rondítja :D -
#46 írj a bannerműhely topikba, ott átalakítják jóra -
#45 A legszebb az lesz amin a pc-dvd szerepel majd :D -
RYO21 #44 Szerintem az egyik legszebb gta borító:
Am a modiknak nemnagyon tetszik a a kép bannernak. -
n3whous3 #43 MI AZ, HOGY NINCS SOK KÖZE, TE JÓ ISTEN -
RYO21 #42 Szóltam a modiknak! -
#41 bannerba haló
-
#40 reméljük jobb lesz mint a 4. -
Szép sorban. -
#38 Lost and Damnedet érdemes szerintem, hiszen az jött ki előbb. -
#37 Sztem ugyanúgy lesz nagyjából. Viszont X360-on közösek a mentések. Vajon PC-n is így lesz? Mert nekem az összes foglalt :) Persze nem kell mind... -
RYO21 #36 Nem mentegetőzök. :D
Ti melyiket fogjátok először kipróbálni?
TboGT vagy Tlad
Szerintetek hogy lesz megoldva? Mint az x360as verzió, szal ingém válthatunk? Vagy 2 exe lesz? Vagy csak külön shortcut? -
#35 Iagazából lehet hogy sok lenne, de akár lehetett volna miden alcímnek külön topik. Mert így keverednek majd a témák, meg lesz egy csomó nyílt spoiler.
Csak néhányan ezt nem tudnák kezelni :D
De én már alig várom. Már majdnem vettem egy konzolt xD
Amúgy március környékén már eléggé lecsökkennek az alkatrész árak. Lehet gyűjteni egy kis upgrade-re. -
#34 Nehogy nekiállj itt mentegetőzni! A hülyék le vannak szarva. Akinek nem tetszik a topik, nem olvassa.
Mellesleg amilyen idióta topikok nyílnak, azok mellett meg pláne van létjogosultsága ennek is. -
#33 -
RYO21 #32 Igazából úgy olvastam, hogy PC-re csak a dobozos verzió fog megjelenni, és azért gondoltam, hogy nyitok témát, mert a EFLC-nek nem sok köze van a Sima GTA IV-hez. -
#31 prohardver. ha nagyon komolyan akarsz valamit kérdezni, de ott csevegni stb nem igazán lehet, amiétr pont jó az sg. lehet itt ilyen a színvonal de nekem ez tetszik:D -
#30 mondjatok már valami normális fórumot amin ennyi téma van mint az sg-n. csak normálisabb színvonal. index gondolom nem ilyen, de más nem jut eszembe.. -
#29 alregkészítési láz,hülyegyerek? -
#28 topiknyitási láz, hülyegyerek? -
#27 Egyéb játéknál még talán érthető is. -
#26 nem gta4, nemtudom melyik játék ez. -
#25 megveszem -
#24 Képes az Xbox eltárolni a memóriájába akár egy egész GTA IV-et? :O -
#23 de lemezt cserélni simánm lehet. -
#22 Xbox-on érdekesen is nézne ki, ha kellene a DLCK-hez az alapjáték, mivel egyszerre kettő lemezt nem igen lehet berakni, vinyó meg nem mindegyik konzolban van és az sem utolsó szempont, hogy GTA IV-ből a konzolos verzió is foglalhatja ám a kapacitást keményen gondolom. -
ldavid #21 GfWlive-ról csak DLC-t tölthetsz majd le (ami nem megy alapják nélkül).
esetleg a dobozost hívhatjuk offline contentnek.. xD -
#20 Olvass vissza 2-t vagy nézz utána... (nemmondokinkábbjelzőt...) -
#19 Én is az optimalizációban bízok. A 4 játszhatatlanul akad nálam is. -
#17 pc-n mondjuk valszeg ugyis jatszhatatlan lesz, szoval tokmind1.. a ps3 bejelentes meg valamit er, ott is reces, de az fps legalabb nem nagyon megy olyan 25-30 fps ala.. csak neha :) -
#16 ejtőernyő a ballad of gay toniban van :D
nem tudom hogy ezt hogy vetted ki a hozzászólásomból, a lényeg hogy lehet hogy dlcként indult, de mivel már elérhető dvd formátumban és futtatható minden egyéb cucc nélkül a dlc jelző már értelmét vesztette..szerintem. Ettől függetlenül jöhet ide bárki elvégre ugyanaz a két verzió az extra vice city fm-et leszámítva.. -
ldavid #15 akkor ide csak azok jöhetnek majd akik boltban veszik, aki letölti őket (vagy csak az egyiket) az meg húzzon vissza a gta4 topicba right? jó nekem 8
#14: nem ugyanaz, ez nem teljes értékű játék, majd a következő lesz az "új vice city" -
#14 Annak idején a Vice City-t is a GTA III kiegészítőjeként szánták, aztán mégis egy tök új játék lett, sokkal jobb optimalizálással. (A VC állítólag a papíron jóval nagyobb gépigény ellenére sokkal jobban futott.) Ki tudja, hátha most is vmi ilyesmi lesz. A történelem ismétli önmagát. :) -
#13 marad a map csak jobban ki lesz használva? király, úgy sajnáltam hogy gyorsan végig lehet jutni és még sok küldi elfért volna. már csak azért szurkolok hogy ejtőernyőt beletegyék :D ha a repüllők ki is maradnak. és a térképen egy kis vidék elférne még :D -
RYO21 #12 Igazad van! -
#11 ez már nem dlc, hiszen megy az alapjáték nélkül is :D amúgy le a kalappal rockstar -
totahun #10 ehhez kelleni fog majd az alapjáték ??? -
ldavid #9 már az X360-as megjelenésnél is el lett mondva, DLC-nek nem kell új topic
(de látom te is tudsz topic címet írni)