176
Milyen hangcuccon hallgatod a zenét?
-
#56 én 4 db ilyennel játszadozom a szobámba;)
már semmi pénzért sem válnék meg tőllük;:)
anyit nem kapok érte amenyit nekem ér az áráért meg nem addnám el:) -
#55 Meglehetosen oskovulet cuccaim vannak :]
Az erosito egy Kenwood KA-5500:
A hangfalpar Kenwood KL-333D:
Es ha a kornyezetet zavarna a "zaj", akkor egy AKG K55:
Mondjuk a Kenwood cuccokra raferne mar egy alapos felujitas, ujabban nem szolnak mar olyan szepen :( -
#54 ez van de nem jó mert ha görizek fütyül a szél a kialakítás miatt O_o
-
#53 az sinusban 17,5watt; ha neked elég annyi... :D -
DIESEL DOG #52 P.M.P.O-ban annyi... amit fingom nincs hogy hogy a francba számolnak ki. nekem a Geniusomra van ráírva hogy 5000W... :DDDDD
Sinusban 175W, ezt tudja is és ennyi... nekem bőven elég... -
#51 3000watt, eldobom az agyam, mit rá nem írnak ezekre a vackokra.
Örülj, ha van 100watt.. Inkább aki teheti szteró erősítő +2db 3utas hangfal..>< -
#50 Ha kell valakinek egy eladó Creative P5800-as 5.1 rendszer, dobjon rám egy privit.
-
#49 Hát igen a Jamo mint olyan,nekem egy tucat termék...utóbbi években terjedt el,vagy legalábbis én így figyeltem meg...nem egy audiofil cucc,de házimozizni elmegy...(szegény H/K jobbat érdemel tényleg,persze ebben az éhínséges időben pont nem erre költ az ember)
egy nagy fülest én is szerettem volna mostanában,de rémisztő árakkal találkoztam...HD555,515,485 ami bejött,de valszeg későbbre marad a project
DIESEL DOG:
én sosem hittem az ilyen kis egybe 5.1 dologban...havernak is ilyesmi van,elég gyengus.sok ember mondja h így meg úgy nagyot szól a cucca,de szerintem ez nem erről szól...hanem hogy az a nagy mennyire szól szépen...no mind1 mindenki úgy költ ahogy a pénztárcája engedi... -
#48 Ez a két Mackie biztosan nagyon "odalöttyent" ha kap egy kis gerjesztést.Nagyon dícsérik,de még sosem hallottam élőben. -
#47 435 nem eladó? - pont egy ilyenen gondolkodom - kizárólag játékhoz :)
---
nekem amugy H/K AVR 8500, Jamo E870, E8CEN, B&W601S2, Yamaha YST-SW300 van, de volt kisebb H/K-m, Yamahám és a stereo korszakból Technicsem is :) Mindet szerettem, de jobb hangra mindig van igény. Illetve most a hangfalakkal kellene továbblépni, csak ugye a pénz...
-
DIESEL DOG #46 Nálam ezek bömbölnek:
DVD-hez és TV-hez nagyon jó választás volt eme 5.1-es, tisztán, szépen, és nagyot szól:
DVD-nek őt választottam. Sokat tudó, egyszerű szerkezet, tisztán adja vissza a hangokat, a képről nem is beszélve:
PC-hez egyszerű szintén faládás sztereó:
Kocsimban pedig egy ilyen Blaupunkt Laguna CD35-ös típusú CD-s rádió tesz szolgálatot, és ő is szépen, jól szól:
-
#45 JBL E60
-
#44 A tiéd 1306-os vagy milyen,én az enyémmel meg vagyok elégedve minden téren...testre szabható,rengeteg ki-bemenet (sajna passzív mélyet nem tud),dekóder teljesen modern benne minden,szval panaszom nem lehet rá.úgy vettem, hogy a hangerő minusz gombja kiesik néha,nem tudom hol lehetne megcsináltatni ezt...jah meg az elején az RCA takaró sincs meg,de sztem így jobban is néz ki)pozitívum,hogy fluoreszkál a sötétben a távkapcs gombok egy része! -
#43 ugyanolyan erősítőd van mint nekem:) -
#42 most haltak meg nekem szegények.
pedig sok sok év szolgálatot tettek ám.
méghozzá kítűnő szolgálatot. tényleg egy rossz szavam nem lehet rájuk, csodaszépen szólnak.
most egy ilyennel vannak helyettesítve.
ha meg nagy eresztés van akkor előkerül a két szemem fénye :)
szerencsére nem panelben lakok, de az is szerencse hogy 4szomszédbos házból csak 1-ben van lakó... többit nem részletezem.
őrületesen szólnak :) -
ezek azok...65ért vettem az egészet fél éve...elég áron alul azt hiszem plusz két állványt is kaptam a hátsó dobozokhoz...ami magában 10-15rongy...egy ideig jó lesz,még fiatal vagyok,majd ha lesz keret arra is hogy válogassak...jah és volt itthon elég sok minőségi hangfalkábel,ezt senki nem spórolja el,mert ez az egyik legfontosabb dolog...lehet akármilyen rendszer ha cérnakábelen megy a cumó!
tud valaki ajánlani egy pc-s hangkártyát amin van optikai kimenet...és azért megfizethető kategória? most tervezem hogy rákötöm a gépet a tv-re meg erősítőre.
-
#40 Mission tényleg nagyon jó márka...nekünk nappaliban van 2db kb 15 éves álló front.Utánozhatatlan...angolok audio téren ott vannak azt kell mondanom.
Apu unokatesója nagy "hifibuzi" ha szabad így fogalmaznom...ott aztán van minden, külön előfok,végfok stb...Infinity doboza van most 2 azt hiszem. meg még kettő eladósorban talán. Ő pl. csak analog-ban utazik,kizárólag stereo...deck,lemezjátszó...digitális dolgok kizárva,max dvd lejátszó.
Nekem most van egy Denon AVR-1705-öm...meg egy komplett AcousticSolution 5.0szett...mély nem kell külön a kis szobámba,a két frontban két közép-mély van, és bassreflex-es, szval felesleges a mély,meg hát sajnos az erősítő csak aktív mélyet kezel,passzívat nem.(erre van valakinek ötlete?)
jó téma! +fav -
#39 Jók voltak(és még most is azok) ezek a Vidi hangfalak...Érdekes hogy a Videoton minél többet újított,annál inkább elbaszarintotta a hangfalainak hangképét,hatásfokát...Talán túl sok okostóni került bele a tervezésbe.Egy biztos,azon az áron amin a mai napig "futnak" ezek a falak,mindenképpen jó vásárlás ha vigyázva volt rájuk... -
#38 Hangkártya 5.25'-ös előlapi panellal.
cikk -
#37 2 db ilyen plusz erősítő.
nem mai darabok de kifogástalanul müködnek és szépen is szól :)
ui: a kép nem saját lehet hogy van egy kis különbség köztük de ránézésre ugyanaz -
Ilyen, de kivan lyukadva az a nagy vacak mert ráesett vmi :D -
#35 Általános iskolás ballagásomra kaptam egy Philips Mz-7 hifit, azóta (2002) azt használom erősítőnek, plusz egy Line6 POD Studio GX-et gitárinterfésznek és hangkártyának (sokkal jobb hangja van, mint az alaplapinak), illetve Sennheiser HD 280PRO fejhallgatót, ami nemrég váltotta le a HD 435-ösömet. Mobil zenehallgatásra a HD 280-asomat és egy Cowon S9-est használok.
Teljesen meg vagyok elégedve a cuccommal.
Philips Mz-7
Line6 POD Studio GX
Cowon S9
Sennheiser HD 435 (nyugdíjazva)
És az új fejes, Sennheiser HD 280PPRO.
-
#34 én ilyet használok hogy ne zavarjak senkit:Speed-Link Medusa 5.1 Home Edition (SL-8796)
amikor először felvettem a nagy súlya miatt fura volt, de megszokható rövid idő alatt...viszont mikor bekapcsoltam és csak úgy belehallgattam hogy milyen is egy 5.1-es füles, na ott azt hittem letépi a fejemet..
nagyon eltalálták ezt a cuccot...
sajna jelenleg csak egy sblive 5.1 van a gépemben..kissé öregecske de még minden rendben van vele...megérett egy cserére asszem
ha meg kicsit hangoskodni szeretnék akkor ezt kapcsolom be:Logitech X-530 5.1
nekem mindkettő bejött... -
#33 Végül is mi ez? Hangkari külső egységgel?? -
#32 Genius SW-HF 3000 5.1
es
-
#31 Kb 5 éve van ez a kettős a gépemben. Soha semmi bajom nemvolt velük. Nekem tökéletesen megfelel.
-
-
#29 Imádom ha hangosan is jól szól egy rendszer... -
#28 Én nem panelban lakok de így is volt már 1-1 nagyobb este után hogy érdeklődtek hogy mit is csináltam:D -
#27 -
#26 tököm kivan,nagyban nem adja beeeeee.... -
-
szóval ez:)) -
#23 Nem lehet piti ez a Dali motyó sem a Denon erőművel...
Nálam ez a motor:
Bár kissé kevés a falakhoz,de nem is baj..Egy röpke lakógyűlést így is rövid időn belül lehet vele verbuválni... -
#22 -
#21 Én anno 12-ért vettem a media marktban:)
-
#20 Creative DTT2200, kb 8 éves, semmi baja
Hangkari: Audigy LS -
#19 Genius SW-HF 5.1 5000
Genius meglepetése, hihetetlenül tiszta, szép hangja van, nagyon jó mélysugárzóval. Meg 3 kurvaerős kék leddel a kezelőpulton, ami még akkor is zavaró lenne, ha oldalt 10 méterre világítana.
Ez mellett volt egy 10 éves Universum fülhallgatóm (külföldről behozott hifi-hez), de kábel cserére szorul. Addig egy Sony MDR-V250 -est, aminek jó basszusa van, könnyűzenére meg játékra megfelelő, de nagyon egyenletlen a frekvenciamenete, torzít egy kicsit (meg kiemeli a basszust, ami nem mindig jó sajnos).
Nameg egy Roland hp-103e elektromos zongora, usb-s midi kábellel már próbaszinten próbáltam zenét is összerakni, de az eredményt inkább lomtárba helyeztem :D
-
#18 Nekem Dali van:) Egy Denon AVR 1306-os Erősítővel
És teljesen korrektül szól. Ez van rákötve mindenre... Tv,Pc,Ps3.. -
#17 Valami logitech 2.1, nekem bőven megfelel, jóval hangosabb is, mint ami nekem kell, szóval van benne tartalék bőven.