11
-
#11 "Off: van olyan online zenebolt ahonnan veszteségmentesen vásárolhatok zeneszámokat?"
Ez engem is érdekelne. Vagyis biztosan tudom hogy van, mivel sok flac releasenél a web a forrás, csak kiváncsi lennék, hogy hol lehet venni. :) -
nickwearby #10 akarom mondani, senkinél nem érdekel, hogy hol koncertezik, mert nem járok koncertekre ... -
nickwearby #9 pontosan ugyanezt akartam írni.
És egy másik pont, hogy egy pár számnál abszolút nem érdekelnek az ilyen infók.....
Van egy előadó, akinek 1 db száma tetszik ,összesen...
Na annál nem érdekel, hogy mikor jelenik meg új albuma, és pláne nem az, hogy hol koncertezik, mert nem járok koncertekre O.o
-
SW0RD FISH #8 Ha bevezetik két dolgot fognak vele elérni.
Az mp3-akban is lesznek vírusok.
Az mp3 lejátszókban is lesz internetkapcsolat. (drágább, központi ellenőrzés ...) -
sh4d0w808 #7 Na, hülyegyerek, 2 kérdésem van válasszal is, ami megmutatja e formátum jövőjét:
1. Támogatja-e ezt a formátumot minden hordozható lejátszó? Nem.
2. A vásárlók/felhasználók DRM-mentesen akármikor másolgathatják-e a saját fájljaikat a különböző eszközeik között? Nem.
Aviszontlátásra! -
Lowosan #6 Kösz a tanácsot, de legközelebb inkább tartsd meg magadnak. -
vasziszdasz #5 MusicDNA újszerűsége, hogy a legális szolgáltatáson keresztül letöltött digitális zenei fájl mellé széleskörű információs tartalmat kínál a dalról és az előadóról.
Ezt a google is megteszi - INGYEN. Mikor fognak már rájönni hogy nem a senkit nem érdeklő stúdióbeszlgetések meg egyéb szarok fogják megnyitni a vásárlók pénztárcáját, hanem a teszkós ár? -
#4 HAt engem sem fognak meg ezzel. Nalam csak a a hatterban fut a winamp, es szol a zene. Fene kivancsi mindenfele infora. -
T0nk #3 Perszehogy. Megveszed a CD online. -
Lowosan #2 Hallgatom a zenét, egyszercsak bemondja a máv-hang hogy az előadó koncertezik San Joséban XD
Én inkább örülök, nem a CD-vásárlásra akarnak rákényszeríteni, hanem megpróbálnak valami újat felmutatni, remélem hogy hamarosan tényleg előállnak valami nagyszerűvel. Ja, amúgy dalszöveget a mostani mp3-akba is be lehet rakni.
Off: van olyan online zenebolt ahonnan veszteségmentesen vásárolhatok zeneszámokat? -
#1 Ez aztán a találmány. Miközben hallgatom a dalokat a gépemről a last.fm egy rakás infót ír ki a csapatról. Nem fogják kiváltani vele az mp3-at az tuti.