Új generációs MP3 fájlok a kalózkodás ellen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
"Off: van olyan online zenebolt ahonnan veszteségmentesen vásárolhatok zeneszámokat?"

Ez engem is érdekelne. Vagyis biztosan tudom hogy van, mivel sok flac releasenél a web a forrás, csak kiváncsi lennék, hogy hol lehet venni. :)

http://goo.gl/gd6Zi5

akarom mondani, senkinél nem érdekel, hogy hol koncertezik, mert nem járok koncertekre ...

\"Now, let\'s kill that fucking band. ... Fuck you everybody, good night! \"

pontosan ugyanezt akartam írni.

És egy másik pont, hogy egy pár számnál abszolút nem érdekelnek az ilyen infók.....
Van egy elõadó, akinek 1 db száma tetszik ,összesen...
Na annál nem érdekel, hogy mikor jelenik meg új albuma, és pláne nem az, hogy hol koncertezik, mert nem járok koncertekre O.o

\"Now, let\'s kill that fucking band. ... Fuck you everybody, good night! \"

Ha bevezetik két dolgot fognak vele elérni.
Az mp3-akban is lesznek vírusok.
Az mp3 lejátszókban is lesz internetkapcsolat. (drágább, központi ellenõrzés ...)
Na, hülyegyerek, 2 kérdésem van válasszal is, ami megmutatja e formátum jövõjét:

1. Támogatja-e ezt a formátumot minden hordozható lejátszó? Nem.
2. A vásárlók/felhasználók DRM-mentesen akármikor másolgathatják-e a saját fájljaikat a különbözõ eszközeik között? Nem.

Aviszontlátásra!
Kösz a tanácsot, de legközelebb inkább tartsd meg magadnak. <#kocsog>

MusicDNA újszerûsége, hogy a legális szolgáltatáson keresztül letöltött digitális zenei fájl mellé széleskörû információs tartalmat kínál a dalról és az elõadóról.

Ezt a google is megteszi - INGYEN. Mikor fognak már rájönni hogy nem a senkit nem érdeklõ stúdióbeszlgetések meg egyéb szarok fogják megnyitni a vásárlók pénztárcáját, hanem a teszkós ár?

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

MeoH
HAt engem sem fognak meg ezzel. Nalam csak a a hatterban fut a winamp, es szol a zene. Fene kivancsi mindenfele infora.

fuck mmo's..i.,

Perszehogy. Megveszed a CD online.

Hallgatom a zenét, egyszercsak bemondja a máv-hang hogy az elõadó koncertezik San Joséban XD
Én inkább örülök, nem a CD-vásárlásra akarnak rákényszeríteni, hanem megpróbálnak valami újat felmutatni, remélem hogy hamarosan tényleg elõállnak valami nagyszerûvel. Ja, amúgy dalszöveget a mostani mp3-akba is be lehet rakni.

Off: van olyan online zenebolt ahonnan veszteségmentesen vásárolhatok zeneszámokat?

Mp3Pintyo
Ez aztán a találmány. Miközben hallgatom a dalokat a gépemrõl a last.fm egy rakás infót ír ki a csapatról. Nem fogják kiváltani vele az mp3-at az tuti.

Az mp3 Legyen Veled!