15
-
benkoszabi #15 Lehet Spielbergnek inkább minisorozat fronton kéne próbálkoznia, hisz Az elitalakulat remek volt, majd jön a Pacific...ez is jó lehet akár..ráadásul megdobva egy ksi feszültséggel, jó látvánnyal, és máris elbújhatnak az ilyen Stargate meg Star Trek meg Battlestar Galactica gagyik -
DeviloftheHell #14 csak szünetel márciusban folytatják 4 rész kintvan torrenten -
Wittgen #13 A V első részét láttam csak, és az bejött. Nem szüntették meg véletlenül a sorozatot?
Remélem itt Spielbergék nem a drámára akarnak elsősorban fókuszálni, egy jó kis akciódús űrlény vs human sorozatot el tudnék viselni. -
#12 Én örülök minden sci-fi sorozatnak, nagyon el van hanyagolva ez a kategória, kevés a sikeres sci-fi sorozat, szóval várom. -
wolruf #11 Szerintem ez ötletlopás, mert a Terminátorban is és a nulladik típusú csillagkapuban is volt ilyen... Is. Egyébként az Avatar jó. Látta már valaki? -
brueni #10 már várom ki fog először anyázni, hogy merazavatarígymegúgy.
na meg kérem ez is ötletlopás lesz, mert hát nulladik típusú, meg világok harca és terminátor egy "kiscsillag kapuval". meg, hogy ezek a spielbergék olyan bénák, hogy még kitaklálni se bírnak semmi újat...ahh -
brueni #9 miért, ha könyvtárosnak, kincsvadásznak el tudod képzelni... -
kukacS3K #8 naigen, most bejött a V és mindenki erre fogja verni hogy tévés sci-fi? -
kriszwells #7 Várjuk, reméljük jó lesz! Carter dokit régen szerettem, hát ha még ma is jól játszik. #1 ha már felmerült, Taken nálam nagy kedvenc :) -
sandor8206 #6 Várom szeretettel :-) -
#5 Mondjuk kicsit hasonlít a sztori a "V" című sorozatra, csak ott ugye kevesebb pénzből kellett megcsinálni a filmet ezért nem irtották ki az emberiség nagy részét, mint ahogy amúgy a készítők gondolom szerették volna.
(/verz disznók! ) -
winnie #4 ?? hogy érted, hogy le lett adva? az esetek zömében pilotot nem szoktak leadni, a pilot feladata, hogy a csatorna főnökei megnézzék és meg sem várva a nézők reakcióját eldöntsék, hogy kell-e vagy sem a sorozat. az első részeket, vagyis a pilotokat a nézők csak akkor látják, ha elkezdik adni a sorozatot. (a warezolók előnyben vannak, mert előfordul, hogy olykor kiszivárog a premier előtt, de nem ez a jellemző.) -
#3 kérdés: a film pilot-ja lelett már adva, vagy a csatorna főnökeinek annyira tetszett, hogy meg se várták a nézők reakcióit ? ha lement már, akkor milyen néven ? -
#2 http://www.hosszupuskasub.com/download.php?file=0014547.rar -
radical@work #1 Carter dokit nehezen tudom elképzelni gerillavezérként...
By the way nincs valakinek magyar felirata a Spilberg féle Taken sorozathoz?