Böngészők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lck
Maxthon 3
Próbáljátok ki ! Meglepõen jó. Már nem IE alapu.
Airbus A380
ja és ugye ha jóé tudom csak legális rendszeren hajlandó futni, ami szerintem szintén gátolja a terjedést.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Airbus A380
<#mf1>

Sok sikert neki fõleg hogy csak win7-en indul be. XP-hez 2014-ig van támogatás a világ legnépszerûbb oprendszere kihalni még nem fog de IE9 nem megy rajra májkroszoft maga alatt vágja a fát.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Airbus A380
bocsi elírtam

about:memory

ezt kell beírni.

Airbus A380
címsorba

about:config és összesítve ki írja a fogyasztást.

A FF nálam jóval kevesebbet eszik sose megy 180-200 fölé a Chrome van mikor 300 fölé.

MerlinW
10 pluginnal simán megeszik Chrome is 2-300MB-ot. Külön process-ekként futtat mindent (pluginok, fülek, stb), tehát össze kell adni a chrome.exe process-ek által felhasznált memóriát, s máris ott vagyunk ahol FF. Persze nem üres lapokkal kell nézni mert úgy róka sem eszik sokat😊

[merlinw.org]

Csaba1990
Ha levédte akkor nem tudsz sok mindent tenni XD Maximum a programot eltávolítani és újra rakni xD

Õ rakta fel a saját gépére, és szerencsére tudom hogy kell elõhívni. Csak rakott jelszót. Elvileg én akartam ezt az õ gépére rakni ezt a progit, de õ megelõzött xD...szóval a jelszavát kéne valahogy megtudnom... Õ ezzel azt figyeli hogy mi hogy figyeljük õt xD...elég nagy meglepetés lenne számára ha a saját csapdájába esne bele.
Csaba1990
Elvileg alapbeállításba nincs benne a jelszavas védelem. Azt te tudod külön beállítani ha kell.
Ügye a megnyitáshoz kell a billentyûkombináció. Azt ajánlom hogy állítsad át mert ezeknél a programoknál általában azonos az alapbeállítás. Azaz ha vki ismeri a programot lehet bepróbálja ha ilyesmire gyanakszik.

Nos lenne egy újabb probláma : P...feltette a saját gépére, hogy figyelje, hogy járkálunk e benne...ez addig oké, mert nincs esély a lebukásra, csakhogy ugye jelszóval védi. Ezt fel lehet valahogy törni vagy ilyesmi...kikapcsolni??
Köszi : )...kipróbálom...hátha xD
Csaba1990
KGB keyloggert nézd meg.
Teljesen eltünteti magát. Bár nekem van hozzá licencem a freeware változat nem tudom miben különbözik.

hmm...keylogger...nézegettem párat csak azzal meg az a baj hogy alul a tálcán megjelenik az ikonja 😛...az hogyan lehetne eltüntetni?...elég szemfüles az illetõ😛 és mellette még ért is a számítógépekhez 😛...tudnátok nekem akkor keyloggeres tippet?
Csaba1990
Lehet.

Keyloggerekben szokott lenni ilyen funkció is.

Airbus A380
Szerintem nem lehet,,,,

Sziasztok !
Lenne egy olyan kérdésem (bár lehet hogy ez már kissé kémkedésnek minõsül 😛 ), hogy ha az illetõ kikapcsolja a Firefoxban az elõzmények mentését akkor nincs esetleg olyan program vagy beállítás ami lehetõvé teszi azt, hogy mégis elmentse az általa látogatott weboldalak címét (pl doc-ba). Elég fontos lenne 😛, nem véletlen amiért kikapcsolja szóval csak a jó ügy érdekben cselekszem xD (már amennyire ez elfogadható xD )
Köszi elõre is : ),
cameron11
Airbus A380
Már leszedtem....

Kell hozzá az az ActiveX abba meg én nem bízok (anélkül kb semmi nem ment rajta), bár nem vagyok szakértõ de úgy tudom elég veszélyes az ActiveX.

PttM Fa
Szerintem használhatod nyugodtan mert nekem másfél évet az volt és semmi virus nem került a gépemre. Megbízható szerintem.

http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR

Airbus A380
Feltettem ezt az avant browser-t- Próbálgatom (még életembe nem használtam) mielõtt esetleg megszoknám és használnám, megkérdezném hogy veszélyes ? Ugye IE-re épül. Ez is úgy gyûjtögeti a vírusokat mint az IE ? Vagy ezt használhatom nyugodtan ?

Airbus A380
Az is fel tud menni ám szépen...

Nekem tegnap 350 k körül ugrált....

jó igen ment a YT meg még két oldal bezártam a YT-t és vissza is ugrott 70-re kn

Airbus A380
Szerintem nem kéne zátni a böngészõk külön topikjába nem szeretik ha a "konkurencia" a téma itt viszont bárki bármeikrõl beszélhet.

Dj Faustus
"Chrome, Safari, Opera stb.?

Tudtommal mind saját motorral rendelkezik. "

Majdnem.
Az Internet Explorer a Trident nevü motort használja.
A Mozilla Firefox a Geckot.
Az Opera a Presto-t.
A Google Chrome, a Safari, az Android telefonok böngészõje a WebKitet.

Csaba1990
Chrome, Safari, Opera stb.?

Tudtommal mind saját motorral rendelkezik.

Köszi!

Másik kérdés..

Van olyan böngészõ, ami nem használja az Explorer és a FireFox "motorját"?

PttM Fa
Szevassz.
Én a firefoxot javasolnám.

Letõltés -Magyar FireFox-

Hello!!

Egy általános kérdés, ami sokszor fellelhetõ mindenhol...

Melyik a legjobb böngészõ, ami magyarul is van?

Desiderata
köszi a tippet! Opera tényleg mûködik, minden normálisan megjelenik és elég gyorsan
Aquir
nekem Safari és Opera annyira végülis nem jött be, marad a Google Chrome. régen meg ff-es voltam természetesen.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Csaba1990
Nekem most az lenne a gondom, hogy felraktam a win 7-et Ezzel az elõzõ 3.0 Firefox-ot lecseréltem a legújabbra is.
Most a legnagyobb problémám az, hogy marha sokszor felküldi a procit a maxira és elkezd akadozni. Miközben csak 10 lap van megnyitva...

Az én netezési szokásom az, hogy meg van nyitva vagy 20-30 lap és a böngészõt napokig ki se kapcsolom. Ezzel nem is volt gond FF 3.0-nél XP alatt. (Bár erre nem volt alkalmas se a Opera se a Chrome, azok mindig lassan töltöttek vissza ha huzamosabb ideig nem néztem rájuk)

És az lenne a problémám, hogy most ez nagyon zavar, mert nem tudok úgy netezni mint eddig. Ha meg azt csinálom folyton belassul.

Vmi ötlet?
Lehet megpróbálom felrakni a 3.0 FF-et hátha azzal megint jó lesz XD
Nem tom mennyit gyorsítottak azóta rajta amiket mondogatnak, de én ellenkezõjét tapasztaltam, bár ez lehet a netezési szokásom miatt van így XD

lck
Rakjál régebbi Operát. Itt vannak a régiek. Mondjuk egy 7.X-es biztos jó lenne.
Desiderata
most feltettem az utolsó Netscape Navigator-t, így talán eldöcög, egész gyorsan bejöttek az oldalak
Desiderata
nekem is hasonló a gondom
adott egy laptop 128 MB rammal, sajnos irreálisan sokba kerülne a bõvítése
tudnátok böngészõt ajánlani? Win2000 fut rajta és azt nem támogatja a Chrome és a Safari, IE pedig elég lassú rajta
lehet hogy áttérek szöveges böngészõre, de ott meg nincsenek képek?
PttM Fa
<#nemtudom>
De a kolléga tudja.

Dj Faustus
w3m és links. Bár szöveges módúak, nem kezelik a Flash-t/Java-t/Javascriptet, de legalább gyorsak. <#eplus2>

Esetleg próbáld meg a Google Chrome-ot.

Melyik a legkevesebb memóriaigényû böngészõ most?
Firefox van most,de már egyes oldalakon a görgetésnél fagy,akadozik,felugrik a cpu 95-100%-ra.
Javaslat?

MerlinW
Megjelent Windowsra is a Chrome 5.0 beta. Jóságos, Linux alatt használom pár hónapja.

[merlinw.org]

<#eplus2>
😄😄😄

zeli
helyesírás-ellenõrzõt majd kapcsold be. <#bohoc>

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

PttM Fa
Ki probálom 😊

RS
Az új Opera 10.51 nagyon jó! <#smile><#eljen>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

PttM Fa
Jajjj a kihalás környékez?

PttM Fa
😄

tiburon26
az igen...

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

PttM Fa
Á kösz de már megoldottam😊
Újra raktam az XP-t és már megy is.😊

Dj Faustus
A "Milyen adatokat tartalmaz a hibajelentés" linkre kattintva megtudhatsz bõvebb információkat. Illetve a Start menü/Vezérlõpult/Felügyeleti eszközök/Eseménynaplónál is utánanézhetsz mitõl fagyott le a Windows Live Messenger.
Ezek adatok ismeretében már könnyebb a hibakeresés.

Dzsini
ez alapján hogy gondolod, hogy bárki is tudja mitõl akadt ki?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

PttM Fa
Irtam oda is de csak ennyit irt ki nem irt semmi hibakodot....

Dzsini
miért is nem a Live Messenger topicban teszed fel a kérdést?

amúgy ennyi alapján ott se fognak válaszolni, ez egy sima "lefagyott" üzenet. se hibakód, se semmi nincs hozzá, ami alapján rá lehetne jönni, mi okozta.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.