439
-
#199 Nem tudom. -
#198 Ez lett volna a következő kérdésem mer hol azt olvastam hogy Chrome motorja van hol meg másta webkit. (nem értek hozzá..)
De nem ezt kérdeztem akkor nem érthetően írtam. Ugye van benne Explorer motorja is. Na erre gondoltam honnét tudni hogy meik-el megy éppen ? -
#197 Nem tudom, csak sejtem hogy a chrome-t használja, mert az ideiglenes mappájában a Webkit mappában van a Cache mappa, és ott vannak az ideiglenes fájlok. A Webkit meg a Chrome motoré. -
#196 Mondom első blikkre nagyon tetszett de 10 perc után mikortolta elém a dolgait meg hogy regeljek itt meg ott ,,,, na elég is lett.
Maxthon-nál hol lehet tuni hogy melyik motorral megy? -
#195 Tényleg emléxem rá - pár éve, amikor az első kijött akkor próbáltam. Akkor sem tetszett hogy rám akar eröltetni dolgokat. -
#194 Tegnap láttam 1 baromi jót de az IE klón volt. Azt meg inkább köszi nem... -
#193 Bár jó de ha nem vagy közössélgi ember ne tedd fel. Én is leszedtem. Szép meg jó (meg van reklám blokkolója.. ) de tologatja ezeket az oldalakat a képembe.
Majd felmegyek ha akarok :) -
#192 OKÉ ! Megfogjuk tekinteni. :) -
#191 Flock 3.0
Már GOOGLE szíve van. Kegyetlen gyors nekem eddig bejön. Érdemes megnézni. -
#190 MSN-nel semmi baj, csak jól odabasz a gépnek: +100 mega ram + jópár háttérben futó folyamat. Ilyenektől hányok.
De lehet ám hogy csak öreg vagyok hozzá - békés fórumozgatás, csendes torrentezés, meg warezolgatás - hagyjanak békén, nekem nem kell egy ilyen aktív lóf@sz :)) -
#189 Off : Az MSN-el semmi baj... az nem vírus forrás ha ésszel használod, nem kell mindenféle partnertől mindent elfogadni azt kész. Az meg hogy esetleg v-hol rögzíthetik a beszélgetést (ez érdekes kérdés ezt már felvetették páran vajon az msn dumcsit csak a beszélgető partnerek látják e vagy esetleg valahol Washingtonban rögzül is 1 elugott serveren :D ) kit érdekel fejtsék meg a világ második (némelyek szerint harmadik) legnehezebb nyelvét -
#188 Egyébként nem igaz hogy nem érdekel a biztonság :)
Nem használok IE-t, nem használok MSN-t, mindig van friss vírusvédelem a gépemen, minden programból a legfrissebb verziót használom. -
#187 A biztonság érdekelje a NATO-t!
Én immár több mint 10 éve netezek, megvan hozzá a józan eszem, zsigerileg tudom hogy mit lehet és mit nem, és még soha nem volt problémám. -
#186 Neked nem de téged a biztonság se érdekel :))
Ez is az elvárható kategória hogyszóljon ha van frissítés. (legalább) -
#185 Majd kiderül az első frissítéskor.
Egyébként nekem nem esik nehezemre a frissítések keresésére néha rákattintani. -
#184 A frissítést ugye magától intézi? -
#183 köszi, műxik de így eltűnik a reklámblokkoló is. Azt nem lehet máshol beállítani mint az állapotsor? -
#182 Állapotsort ezzel el lehet tüntetni.
Meg még sokmindent lehet vele buherálni.
Itt a link hozzá. -
#181 OKÉ :) -
#180 Nem :D
Sőt a net szolgáltató is látja a komplett forgalmat. Deez sem zavar. Bár ha valóban a jelszóval védett helyre teszi fel akkor ez se annyíra.
Ha rájössz hogyan lehet az állapotsort eltenni vagy ha már bővíthető szólj léccy köszi. -
#179 Szerintem az emberk 80 %-át nem zavarja hogy a program feltölti a kedvenceit - nem a NET-re - hanem a jelszóbal védett tárhelyükre. Hasonló módon működik mondjuk az összes levelezőszerver. Pl: Valamennyi gmail-es vagy freemaiponthu-s rendszergazda olvashatja az email-jeidet. Az mondjuk nem zavar ? -
#178 Ezen beszajutam
kicsit sem szerények, olyannyíra biztonságos hogy a kedvenceket küldi föl a netre,,,, és még nem kell aggódni :D
"A Maxthon annyira biztonságos, hogy aggodalomra semmi oka.
A Maxthons 100%-osan vírus-, spyware- adware-, és malware-mentes.
A beépített Ad Hunter blokkolja a káros, vagy zavaróreklámokat, képeket és oldalakat.
A szűrőcsomagok kiszűrik a sértő és bosszantó weblapokat, és saját maga eldöntheti, hogy mi az ami sértő és bosszantó." -
#177 Igen meg még az operánál is ezt elismerem ez látványos. Viszont komoly biztonsági aggályok állnak fenn. De hát ez meg egyéni megitélés,,, én semmiképpen nem akarom hogy akár kínába van a központ akárnem de bárhol is a kedvenceimet nézegessék pl. (jó tudom csepp a tengerbe, de akkor is,.) -
#176 Gyorsabb mint chrome - a többi biztonsági szempont meg engem nem érdekel igy nálam marad. -
#175 Az megkérdezi be kell jelentkezni a gmail-be stb stb...
Egyébként a google-be bízom de hát 1 kínai ... na mindegy...
De igen részlet kérdésmert van aki meg a Chrome-től kap sikító frászt (bár ezek után tuti megmutatom nekik a maxthon-t és a kérés nélküli könyvjelző szinkronizációt :D ) mindegy köszi.
egyébként azeszméletlen sebességért van még fenn de atzt hiszem ilyen áron mehet a p--ba.... -
#174 Valakit zavar - valakit nem. Engem a legkevésbé sem érdekel hogy tudják a könyvjelzőimet Kínában.
A Chrome-nál meg lehet hogy csak nem tudod hogy tudják. - Ennyi. -
#173 bocsi a kép
hát nem.... és akkor még a chrome-t szidják sokan :D -
Na csináltam képet nekem ilyen,ahogy látod. De én nem kértem hogy bármit is szinkronizáljon.
Akkor miért írja az online kedvencekhez azutolsó frissítést ? Érdekes mertutólag még hozzá adtam a html ből felvett kedvenc listához még 2-t és csak azoknál írta. De milyen jogon tesz ki bármit is a netre engedély nélkül. ? -
#171 Persze, hagyjad nem a te ested :))) -
#170 Na jó de én nem akarom!!! Erre még a Chrome is képes hogy CSAK AZ ENGEDÉLYEMMEL tegye fel a netre ez meg se szó se beszéd ha valamit újonnan veszek fel arra beírja online-ra..... wááá... csak tudnám mit kínlódok vele. Mikor még a Chrome is 1 luxus mercédesz ehhez képest :D
Nem hinném hogy kínában van a központ. -
#169 Én felszinkronizálam :) Legalánn Kinában is nézegetik az SG-t !
Kiegek még nincsenek - tudtommal. Gondolom majd lesznek. Csak a ketteshez vannak, de az teljesen más. -
#168 Kieg-et hogy kell tenni rá? -
#167 Ez az ami leginkább zavar és ez nem vicc.
(nem azért mert bármi bajom lenne a kínai emberekkel), azzal már inkább hogy a program vajon mit szolgáltat ki és hova. No meg ugye a szakértelem.... FF-nél operánál Chrome-nál de még az IE-nél azért ott van.... mindegy picit még nyomatom aztán öntök. Az is zavar hogy a profil részben online kedvenceket ír. Nagyon nem akarnám hogy bárhova is felszinkronizálja a dolgaimat. -
#166 Kínai program :D - döntsél, ha félsz tőle ne használd !
Állapotsort nem tudom eltüntetni. -
#165 De ez rendben van :)
alul az állapotsort nem tudom eltűntetni? idegesít. -
#164 Az elég gyakori nekem nem elég. főleg ha a nagyokat nézzük.. a biztonság az fontos.
-
#163 Szerintem nem küldi el a jelszavaidat - de ne parázz már ennyire !
Itt a 2-es Changlog-ja
Arra elég gyakori volt a javítás - gondolom a hármassal sem lesz másképp. -
#162 Na ebbe is van mesterjelszólegalábbis védi a külömböző emberek jelszavait köszönöm szépen a tippet :)
Láma kérdés de a jelszavaimat sehová nem küldi el ugye, csak magába tárolja? (profil miatt kérdem)
Ill. imél címmel nem élnek vissza gondolom, mert a valósat kellet megadnom.
mégegyszer köszi.
ui: ezt is fejlesztik rendesen mint a nagyokat? Tehát van rendszeres foltozás? (és nem mondjuk félévente vagy évente épp kiadnak 1 újjat) -
#161 Igen sejtettem hogy ilyesmi célra van. (nem tudtam, sejtettem...)
Kipróbálom, köszi. -
#160 Maxton mesterjelszó ( féleség ):
Regisztrálsz egy profilt aztán a beállításaiban nem pipálod ki az automatikus bejelentkezést és jelszómentést.
Igy mindenki vendégként lép be, csak te tudsz belépni a profilodba és használhatod a jelszavaidat.