Böngészők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Próbáljátok ki ! Meglepõen jó. Már nem IE alapu.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Sok sikert neki fõleg hogy csak win7-en indul be. XP-hez 2014-ig van támogatás a világ legnépszerûbb oprendszere kihalni még nem fog de IE9 nem megy rajra májkroszoft maga alatt vágja a fát.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
about:memory
ezt kell beírni.
about:config és összesítve ki írja a fogyasztást.
A FF nálam jóval kevesebbet eszik sose megy 180-200 fölé a Chrome van mikor 300 fölé.
[merlinw.org]
Ügye a megnyitáshoz kell a billentyûkombináció. Azt ajánlom hogy állítsad át mert ezeknél a programoknál általában azonos az alapbeállítás. Azaz ha vki ismeri a programot lehet bepróbálja ha ilyesmire gyanakszik.
Teljesen eltünteti magát. Bár nekem van hozzá licencem a freeware változat nem tudom miben különbözik.
Lenne egy olyan kérdésem (bár lehet hogy ez már kissé kémkedésnek minõsül 😛 ), hogy ha az illetõ kikapcsolja a Firefoxban az elõzmények mentését akkor nincs esetleg olyan program vagy beállítás ami lehetõvé teszi azt, hogy mégis elmentse az általa látogatott weboldalak címét (pl doc-ba). Elég fontos lenne 😛, nem véletlen amiért kikapcsolja szóval csak a jó ügy érdekben cselekszem xD (már amennyire ez elfogadható xD )
Köszi elõre is : ),
cameron11
Kell hozzá az az ActiveX abba meg én nem bízok (anélkül kb semmi nem ment rajta), bár nem vagyok szakértõ de úgy tudom elég veszélyes az ActiveX.
http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR
Nekem tegnap 350 k körül ugrált....
jó igen ment a YT meg még két oldal bezártam a YT-t és vissza is ugrott 70-re kn
Másik kérdés..
Van olyan böngészõ, ami nem használja az Explorer és a FireFox "motorját"?
Egy általános kérdés, ami sokszor fellelhetõ mindenhol...
Melyik a legjobb böngészõ, ami magyarul is van?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Most a legnagyobb problémám az, hogy marha sokszor felküldi a procit a maxira és elkezd akadozni. Miközben csak 10 lap van megnyitva...
Az én netezési szokásom az, hogy meg van nyitva vagy 20-30 lap és a böngészõt napokig ki se kapcsolom. Ezzel nem is volt gond FF 3.0-nél XP alatt. (Bár erre nem volt alkalmas se a Opera se a Chrome, azok mindig lassan töltöttek vissza ha huzamosabb ideig nem néztem rájuk)
És az lenne a problémám, hogy most ez nagyon zavar, mert nem tudok úgy netezni mint eddig. Ha meg azt csinálom folyton belassul.
Vmi ötlet?
Lehet megpróbálom felrakni a 3.0 FF-et hátha azzal megint jó lesz XD
Nem tom mennyit gyorsítottak azóta rajta amiket mondogatnak, de én ellenkezõjét tapasztaltam, bár ez lehet a netezési szokásom miatt van így XD
adott egy laptop 128 MB rammal, sajnos irreálisan sokba kerülne a bõvítése
tudnátok böngészõt ajánlani? Win2000 fut rajta és azt nem támogatja a Chrome és a Safari, IE pedig elég lassú rajta
lehet hogy áttérek szöveges böngészõre, de ott meg nincsenek képek?
Firefox van most,de már egyes oldalakon a görgetésnél fagy,akadozik,felugrik a cpu 95-100%-ra.
Javaslat?
[merlinw.org]
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Újra raktam az XP-t és már megy is.😊
Ezek adatok ismeretében már könnyebb a hibakeresés.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
amúgy ennyi alapján ott se fognak válaszolni, ez egy sima "lefagyott" üzenet. se hibakód, se semmi nincs hozzá, ami alapján rá lehetne jönni, mi okozta.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.