439
  • Airbus A380
    Márpedig anélkül nem hinném hogy befutna.
  • lck
    Nincs benne - ezt próbáltam.
  • Airbus A380
    Most tettem fel... ez valami iszonyt állva haggya a legújabb stabil operát. FF-t még inkább.

maxthon 3 cangelog

ebből ki tudod hámozni hogy benne vannak e már?
  • lck
    Nem tudom - már nincs fenn. Csak 1 frissítést vártam meg, abban nem volt semmi új.
  • lck
    Nálam 4-es béta utoléri.
    C csak betöltési időre gyorsabb, lapok megjelenítési idejében és görgetésben mindig is lassúbb volt mindegyiknél. ( De nem kezdem újra, biztos hardvare függő és az enyémet nem komálja. )
  • Airbus A380
    A maxthn 3-ba már bekerültek a es ficsőrjei?
  • Airbus A380
    Fx semiképp opera talán utoléri. A 7-est.

Majd mingyá tesztelem a 8-at.
  • Airbus A380
    bocsi elírtam azt akartam írni hogy nem evett meg. :)
  • zeli
    Azért a 6-os sem panaszkodhat. :D
    Nekem is előbb frissített 8-asra, tényleg piszok gyors.
  • lck
    Pedig van, 2-őt is tudok. F-el meg O-val kezdődnek. Persze lehet hogy csak nálam gyossabbak. :)
  • MerlinW
    Pedig nem nagyon van gyorsabb és kényelmesebb böngésző a 7-esnél. Persze Windows-on nem tudom milyen, azt csak játékra használom. Linux-on epikus amit művel a Chromium 7-8:)
  • Airbus A380
    A 7-es dev. se vett meg . :)

köcc
  • MerlinW
    Elsősorban Linuxra van, Windows-ra még csak preview kiadás létezik, lévén arra még a 7-es sem jelent meg. Chrome 8 Dev.

• Airbus A380
    link:?
  • MerlinW
    Kijött a Chromium 8... megint adtak a srácok egy pofont a piacnak:) Nem tudom meddig lehet ezt még turbózni:)
  • gergely1991
    Ha néhány bug-al összeakarsz futni(ami valószínű) akkor a beta-t de ha stabilabb flash megjelenítést szeretnél akkor inkább a 10.1.82.76 verziót ajánlom.
  • PttM Fa
    Szevassz.
    10.1-et ajánlanám.
  • RETROB0Y
    HI

IE9-hez melyik Flash verziot szedjem le?

a 10.1 vagy a 10.2 betat?

És ez a IE flash nem zavarja a firefoxos flashet ugye?
  • lck
    Ha valakit érdekel jól működő Adblock szűrő IE9-hez:
    http://www.adblockpro.com/
    ( Okosság is van hozzá. )
  • lck
    IE9 Beta Hun
  • Airbus A380
    Persze épp ezt fejtettem ki aph-n a Maxthon topikba hogy óriási butaság lenne 1 ilyen jól felszerelt 2-es után az a szó szerint puritán 3-as. Annak nem lenne sikere hisz ott az Fx, meg a Chrome alapon kb ugyanolyanok mint a maxthon3 és sokkal nagyobb nevük van ergó M3-nak így ebbe az állapotába tuti nincs esélye.
  • lck
    Nem baj - kettest akkor se használom.
    Valóban jó lenne bele a 2-es lehetőségei, majd el jön az is. Muszáj lesz ha azt akarják hogy az emberek használják.
  • Airbus A380
    Egyébként a 2-es nem szinkronizálja autómatikusan fel a netre a könyvjelzőket van menü mint a Chrome-ba hogy akarom e. Remélem a 3-as ba is lesz.
  • Airbus A380
    Pedig egyre több magát szakértőnek vallótol hallom hogy nem olyan veszélyes az IE mint ahogy elterjedt annó róla. (és ezt elég szakmainak kinéző cikkek sorozatával is alá támasszák) no és a 2-est használom (a 3-as egy fapados valami ehhez képest, ha tudsz angolul nem néznéd meg mkorra igérik a 3-as stabilt amibe (gondolom) a 2-es extrái is benne lesznek) gondolom vagy a hivatalos fórumon vagy v-hol írják) már meredekebb oldalon is megforultam vele se a spybot se az avast nem talált semmit. Állítólag a maxthon-ba lévő Sandbox elég komolyan biztonságossá teszi. Én nem tom nem értek hozzá infos fórumon győzködtek erről hogy nyugodtan használjam. (állítólag IE-be is van)
  • lck
    Helló - fenn van a 3-as, néha használom. A 2-est nem használom elvből, mert IE motorja van.
  • Airbus A380
    Te még használod a Maxthon-t ? :) Meiket a 3-ast ? Én áttértem a 2-esre addig amég (remélem hogy) feltúrbózzák a 3-ast mert szegényke elég pucérka. (Már RC fokozatban van ami tudomásom szerint azt sejteti közel a teljes)
  • Airbus A380
    Ez mindig így van minden új verzió gyorsabb mint az elődje.
  • MerlinW
    7-es pedig ráduplázik a 6-osra. Én sem hittem el, de így van:)
  • MerlinW
    Nem csak hw függő, Linuxon egyébként is minimum 2x gyorsabb, mint Win-en.
  • Blum
    Az új Chrome (Chrome6) kiba**ott gyors lett...:O
    Eddig is Chrome-ot használtam,de észrevehető a különbség.
  • Airbus A380
    Nekem a Maxthon3 látványosan gyorsabb még úgyís hogy átengedi a rekiket.

LCK picit win-en mekem is akad ez az oldal a Chrome-al (más is de hátugye beta..)
  • Airbus A380
    Hát ha valahova jutni akarnak már pedig gondolom ez a cél akkor muszály lesz... ez a külön program meg így baromság.
  • lck
    Én is feltettem igaz windows-ra ( és ugye az én hardverem is más ) és itt az SG-n a humoros aranyosba olyan szarul görgeti a képekkel telerakott oldalt, hogy ijedtemben azonnal leszedtem. Nem tudom mit csinálnak ott a guglinál, de tanulhatnának a FF-tól és Operától, mert az előbb említett oldalt azok úgy görgetik mint a szél. :)))
    ( Tudom ez új hardvernél nem jelentkezik, csak érdekes hogy mások meg tudják csinálni. )
  • lck
    Később biztos hogy sokkal több beállítási lehetőség lesz benne - gondolom ezt a kettes verzió bőséges beállítási lehetőségei miatt.
  • MerlinW
    Anyám... frissítettem Chromium 7-re (Linux)... Én nem tudom mit csinálnak ott a Gúúgölnél, de betegek:) Olyan gyors lett a cucc, nem bírom követni a szememmel:) Hamarabb felugrik pl. egy megnyitott képet tartalmazó ablak, minthogy rákattintanál:) Zseniális:)

Perpill a leggyorsabb böngésző (tulajdonképpen a leggyorsabb program "ever") a piacon. Félelmetes.
  • Airbus A380
    Vajon a teljesnél is csak külön programmal lehet eltüntetni pl a statusbar-t vagy ez csak a betának "szól" ?
  • Airbus A380
    Szerinted ez valós ? :))

Valóban reális hogy folyamatosan töltik le? Folyamatosan pörög a szám.
  • Airbus A380
    Megvan kiderítettem, a villám a Webkit.
  • lck
    Pont most akartam írni - A váltás retro módra.
  • Airbus A380
    Azt hiszem a villám ott felül. Meg a másik ikon. De nem tudom meik meik :D