439
-
#159 Egyébként a FF-be is van mesterjelszó, szóval minden magára valamit is adó KOMOLY böngészőnek. (kivéve Chrome de ott meg ott a lastpass) -
#158 Nem mert az operában van 1 mesterjelszó opció. Beállítom és csókolom amég az operának meg nem adom a mesterjelszót SENKINEK NEM ADJA KI SEMMILYEN BELÉPÉSI ADATOMAT! FF-Chrome párosra megf feltehető a lastpass
ami szintén jelszóval védhető(!)
Eergó egyik esetben sem fér hozzá bárki pl az sg-hez az én kódommal, ha épp nem akarom. Ezzel ellentétben ez a maxthon szépen ha rányom BÁRKI az sg-re roszabb esetben az iwiw-re facebook-ra vagy a levelesemre és már engedi is befelé....
Na ez az ami nem mindegy. És ez miatt nem fogom használni valószínűleg ezt a böngészőt. -
#157 Ezt az adat dolgot tényleg nem értem:
1. Nálam nincs megjelenített jelszó, csak csillagok.
2. Ha más is használja csak csillagokat lát, ugyanúgy mint FF-ban, v. Operában.
3. Ha az zavar hogy belépnek a jelszavaddal, azt más böngészőben is ugyanígy megtehetik nem - ha mentetted ?
Orbit még csak a 2-est kezeli, de ha a 3-as elterjed, gondolom majd hamarosan támogatni fogja.
-
#156 Bocs még 1 ezt most észleltem. Az orbit downloader nem hajlandó 1-.be épülni vele peig támogatja a Maxthon-t de azt írja az orbit ellenőprízzem hogy telepítve van e a böngésző. -
#155 Mivel a többihez képest embertelen gyors úgy döntöttem bizonyíthat még.... de ha tudsz valamit arra hogy ne engedjen be mindenkit az én adataimra ahol ez mentve vn szólj köszi. -
#154 Erre is rájöttem de ez is elég nagy marhaság....
Szóval nem 1 nagy szám ez a Maxthon. , legalábbis számomra a legalsókategóriásabb cucc, -
#153 EDe bárkinek kiteszi aki pl az SG-re lép vagy iwiw-re vagy akárhova kiírja és beengedi. Na ez nonszensz nálam..... (FF,Chrome-ba ott a last pass amit jrlszó véd operába szintén ott a mesterjelszó ergó nem enged be senkit a kódommal sehova ha nem ajarom) Ez meg szépen kiírja.... (nem magát a jelszót...)
-
#152 A reklámbokkoló meg úgy van, hogy van benne egy alapszintű általános. Plusz a jobb alsó sarokban a tartalomszűrőben a Tartalom kézi blokkolása ott rákattintgathatsz hogy az oldalon belül melyik elemeket szűrje, aztán mentés. Mondjuk ez tényleg macerás. Nem találtam benne egy általános, minden oldalra érvényes szűrési lehetőséget.
-
#151 Hogy érted hogy kiírja mindenkinek ?
Nekem csak csillagokat rak. Azt meg a többi böngésző is rak. -
#150 No nálam befejezte köreit..... Alap dolgokat nem tud mint pl a jelszó védelem. (ne írja ki mindenkinek) továbbá alább már írtam a reklám blokkert se tudtam rátenni.
Azért tapasztalatnak jó volt. -
#149 Mindegy kicsit még nyúzom hátha... (meg ilyet még sose használtam)
Ha reklámblokkolásra meg a jelszó-ra tudsz valamit oszd meg légyszi. köszi. -
#148 Azt nem ismerem így meg elég gagyi ,,, akárhogy tekintem. Az addon-t nem tudtam betenni a reklámblokkolót, sehogyse jöttem rá a mikéntjére. Jelszókat boldog boldogtalannak kiadja. nekem így ratyi...
És így akar a jövő böngészője lenni... -
#147 Úgy tekintsd mintha 1.0 lenne, mivel eddig teljesen más vonalat követtek.
Sztem ahhoz képest nem rossz. -
#146 Megjegyzett felhasználó nevet és jelszót nem rejti el. Mesterjelszó részt nem találtam. Azt nem tudom hogy a lastpass bevethető e rá. Egyenlőre nem nagy szám.... -
#145 Feltettem. 5 perces tapasztalatok. Chrome klón , reklámot nem tudom blokkolni, nem tudom hogy kell. Talán picit gyorsabb mint az opera.
Még nyúzom. -
#144 Majd én mingyárt textelem :) opera úgyís 2 hete 1 fojtába használatba van :D -
#143 És egyenlőre rajt is marad a gépemen, egy kis válozatosság képpen. -
#142 Nem tudom hogy miben jobb, csak annyi hogy kellemes, kézhezálló a használata és gyors. Ha nem lenne FF és Opera, akár ezzel is elböngészgetnék. Ennyi. -
#141 mivel tud többet? miben jobb? -
#140 Köszönjük. -
#139 Maxthon 3
Próbáljátok ki ! Meglepően jó. Már nem IE alapu. -
#138 ja és ugye ha jóé tudom csak legális rendszeren hajlandó futni, ami szerintem szintén gátolja a terjedést. -
Sok sikert neki főleg hogy csak win7-en indul be. XP-hez 2014-ig van támogatás a világ legnépszerűbb oprendszere kihalni még nem fog de IE9 nem megy rajra májkroszoft maga alatt vágja a fát. -
kl24h #136 Megjelent az IE 9 harmadik előzetese -
#135 bocsi elírtam
about:memory
ezt kell beírni. -
#134 címsorba
about:config és összesítve ki írja a fogyasztást.
A FF nálam jóval kevesebbet eszik sose megy 180-200 fölé a Chrome van mikor 300 fölé. -
#133 10 pluginnal simán megeszik Chrome is 2-300MB-ot. Külön process-ekként futtat mindent (pluginok, fülek, stb), tehát össze kell adni a chrome.exe process-ek által felhasznált memóriát, s máris ott vagyunk ahol FF. Persze nem üres lapokkal kell nézni mert úgy róka sem eszik sokat:) -
#132 Ha levédte akkor nem tudsz sok mindent tenni XD Maximum a programot eltávolítani és újra rakni xD -
cameron00 #131 Ő rakta fel a saját gépére, és szerencsére tudom hogy kell előhívni. Csak rakott jelszót. Elvileg én akartam ezt az ő gépére rakni ezt a progit, de ő megelőzött xD...szóval a jelszavát kéne valahogy megtudnom... Ő ezzel azt figyeli hogy mi hogy figyeljük őt xD...elég nagy meglepetés lenne számára ha a saját csapdájába esne bele. -
#130 Elvileg alapbeállításba nincs benne a jelszavas védelem. Azt te tudod külön beállítani ha kell.
Ügye a megnyitáshoz kell a billentyűkombináció. Azt ajánlom hogy állítsad át mert ezeknél a programoknál általában azonos az alapbeállítás. Azaz ha vki ismeri a programot lehet bepróbálja ha ilyesmire gyanakszik. -
cameron00 #129 Nos lenne egy újabb probláma : P...feltette a saját gépére, hogy figyelje, hogy járkálunk e benne...ez addig oké, mert nincs esély a lebukásra, csakhogy ugye jelszóval védi. Ezt fel lehet valahogy törni vagy ilyesmi...kikapcsolni?? -
cameron00 #128 Köszi : )...kipróbálom...hátha xD -
#127 KGB keyloggert nézd meg.
Teljesen eltünteti magát. Bár nekem van hozzá licencem a freeware változat nem tudom miben különbözik. -
cameron00 #126 hmm...keylogger...nézegettem párat csak azzal meg az a baj hogy alul a tálcán megjelenik az ikonja :P...az hogyan lehetne eltüntetni?...elég szemfüles az illető:P és mellette még ért is a számítógépekhez :P...tudnátok nekem akkor keyloggeres tippet? -
#125 Lehet.
Keyloggerekben szokott lenni ilyen funkció is. -
#124 Szerintem nem lehet,,,, -
cameron00 #123 Sziasztok !
Lenne egy olyan kérdésem (bár lehet hogy ez már kissé kémkedésnek minősül :P ), hogy ha az illető kikapcsolja a Firefoxban az előzmények mentését akkor nincs esetleg olyan program vagy beállítás ami lehetővé teszi azt, hogy mégis elmentse az általa látogatott weboldalak címét (pl doc-ba). Elég fontos lenne :P, nem véletlen amiért kikapcsolja szóval csak a jó ügy érdekben cselekszem xD (már amennyire ez elfogadható xD )
Köszi előre is : ),
cameron11 -
#122 Már leszedtem....
Kell hozzá az az ActiveX abba meg én nem bízok (anélkül kb semmi nem ment rajta), bár nem vagyok szakértő de úgy tudom elég veszélyes az ActiveX. -
#121 Szerintem használhatod nyugodtan mert nekem másfél évet az volt és semmi virus nem került a gépemre. Megbízható szerintem. -
#120 Feltettem ezt az avant browser-t- Próbálgatom (még életembe nem használtam) mielőtt esetleg megszoknám és használnám, megkérdezném hogy veszélyes ? Ugye IE-re épül. Ez is úgy gyűjtögeti a vírusokat mint az IE ? Vagy ezt használhatom nyugodtan ?