439
  • Airbus A380
    Egyébként a FF-be is van mesterjelszó, szóval minden magára valamit is adó KOMOLY böngészőnek. (kivéve Chrome de ott meg ott a lastpass)
  • Airbus A380
    Nem mert az operában van 1 mesterjelszó opció. Beállítom és csókolom amég az operának meg nem adom a mesterjelszót SENKINEK NEM ADJA KI SEMMILYEN BELÉPÉSI ADATOMAT! FF-Chrome párosra megf feltehető a lastpass

ami szintén jelszóval védhető(!)

Eergó egyik esetben sem fér hozzá bárki pl az sg-hez az én kódommal, ha épp nem akarom. Ezzel ellentétben ez a maxthon szépen ha rányom BÁRKI az sg-re roszabb esetben az iwiw-re facebook-ra vagy a levelesemre és már engedi is befelé....

Na ez az ami nem mindegy. És ez miatt nem fogom használni valószínűleg ezt a böngészőt.
  • lck
    Ezt az adat dolgot tényleg nem értem:
    1. Nálam nincs megjelenített jelszó, csak csillagok.
    2. Ha más is használja csak csillagokat lát, ugyanúgy mint FF-ban, v. Operában.
    3. Ha az zavar hogy belépnek a jelszavaddal, azt más böngészőben is ugyanígy megtehetik nem - ha mentetted ?

Orbit még csak a 2-est kezeli, de ha a 3-as elterjed, gondolom majd hamarosan támogatni fogja.
  • Airbus A380
    Bocs még 1 ezt most észleltem. Az orbit downloader nem hajlandó 1-.be épülni vele peig támogatja a Maxthon-t de azt írja az orbit ellenőprízzem hogy telepítve van e a böngésző.
  • Airbus A380
    Mivel a többihez képest embertelen gyors úgy döntöttem bizonyíthat még.... de ha tudsz valamit arra hogy ne engedjen be mindenkit az én adataimra ahol ez mentve vn szólj köszi.
  • Airbus A380
    Erre is rájöttem de ez is elég nagy marhaság....

Szóval nem 1 nagy szám ez a Maxthon. , legalábbis számomra a legalsókategóriásabb cucc,
  • Airbus A380
    EDe bárkinek kiteszi aki pl az SG-re lép vagy iwiw-re vagy akárhova kiírja és beengedi. Na ez nonszensz nálam..... (FF,Chrome-ba ott a last pass amit jrlszó véd operába szintén ott a mesterjelszó ergó nem enged be senkit a kódommal sehova ha nem ajarom) Ez meg szépen kiírja.... (nem magát a jelszót...)

• lck
    A reklámbokkoló meg úgy van, hogy van benne egy alapszintű általános. Plusz a jobb alsó sarokban a tartalomszűrőben a Tartalom kézi blokkolása ott rákattintgathatsz hogy az oldalon belül melyik elemeket szűrje, aztán mentés. Mondjuk ez tényleg macerás. Nem találtam benne egy általános, minden oldalra érvényes szűrési lehetőséget.

• lck
    Hogy érted hogy kiírja mindenkinek ?
    Nekem csak csillagokat rak. Azt meg a többi böngésző is rak.
  • Airbus A380
    No nálam befejezte köreit..... Alap dolgokat nem tud mint pl a jelszó védelem. (ne írja ki mindenkinek) továbbá alább már írtam a reklám blokkert se tudtam rátenni.

Azért tapasztalatnak jó volt.
  • Airbus A380
    Mindegy kicsit még nyúzom hátha... (meg ilyet még sose használtam)

Ha reklámblokkolásra meg a jelszó-ra tudsz valamit oszd meg légyszi. köszi.
  • Airbus A380
    Azt nem ismerem így meg elég gagyi ,,, akárhogy tekintem. Az addon-t nem tudtam betenni a reklámblokkolót, sehogyse jöttem rá a mikéntjére. Jelszókat boldog boldogtalannak kiadja. nekem így ratyi...

És így akar a jövő böngészője lenni...
  • lck
    Úgy tekintsd mintha 1.0 lenne, mivel eddig teljesen más vonalat követtek.
    Sztem ahhoz képest nem rossz.
  • Airbus A380
    Megjegyzett felhasználó nevet és jelszót nem rejti el. Mesterjelszó részt nem találtam. Azt nem tudom hogy a lastpass bevethető e rá. Egyenlőre nem nagy szám....
  • Airbus A380
    Feltettem. 5 perces tapasztalatok. Chrome klón , reklámot nem tudom blokkolni, nem tudom hogy kell. Talán picit gyorsabb mint az opera.

Még nyúzom.
  • Airbus A380
    Majd én mingyárt textelem :) opera úgyís 2 hete 1 fojtába használatba van :D
  • lck
    És egyenlőre rajt is marad a gépemen, egy kis válozatosság képpen.
  • lck
    Nem tudom hogy miben jobb, csak annyi hogy kellemes, kézhezálló a használata és gyors. Ha nem lenne FF és Opera, akár ezzel is elböngészgetnék. Ennyi.
  • Rage47
    mivel tud többet? miben jobb?
  • PttM Fa
    Köszönjük.
  • lck
    Maxthon 3
    Próbáljátok ki ! Meglepően jó. Már nem IE alapu.
  • Airbus A380
    ja és ugye ha jóé tudom csak legális rendszeren hajlandó futni, ami szerintem szintén gátolja a terjedést.
  • Airbus A380

Sok sikert neki főleg hogy csak win7-en indul be. XP-hez 2014-ig van támogatás a világ legnépszerűbb oprendszere kihalni még nem fog de IE9 nem megy rajra májkroszoft maga alatt vágja a fát.
  • kl24h
    Megjelent az IE 9 harmadik előzetese
  • Airbus A380
    bocsi elírtam

about:memory

ezt kell beírni.
  • Airbus A380
    címsorba

about:config és összesítve ki írja a fogyasztást.

A FF nálam jóval kevesebbet eszik sose megy 180-200 fölé a Chrome van mikor 300 fölé.
  • MerlinW
    10 pluginnal simán megeszik Chrome is 2-300MB-ot. Külön process-ekként futtat mindent (pluginok, fülek, stb), tehát össze kell adni a chrome.exe process-ek által felhasznált memóriát, s máris ott vagyunk ahol FF. Persze nem üres lapokkal kell nézni mert úgy róka sem eszik sokat:)
  • Csaba1990
    Ha levédte akkor nem tudsz sok mindent tenni XD Maximum a programot eltávolítani és újra rakni xD
  • cameron00
    Ő rakta fel a saját gépére, és szerencsére tudom hogy kell előhívni. Csak rakott jelszót. Elvileg én akartam ezt az ő gépére rakni ezt a progit, de ő megelőzött xD...szóval a jelszavát kéne valahogy megtudnom... Ő ezzel azt figyeli hogy mi hogy figyeljük őt xD...elég nagy meglepetés lenne számára ha a saját csapdájába esne bele.
  • Csaba1990
    Elvileg alapbeállításba nincs benne a jelszavas védelem. Azt te tudod külön beállítani ha kell.
    Ügye a megnyitáshoz kell a billentyűkombináció. Azt ajánlom hogy állítsad át mert ezeknél a programoknál általában azonos az alapbeállítás. Azaz ha vki ismeri a programot lehet bepróbálja ha ilyesmire gyanakszik.
  • cameron00
    Nos lenne egy újabb probláma : P...feltette a saját gépére, hogy figyelje, hogy járkálunk e benne...ez addig oké, mert nincs esély a lebukásra, csakhogy ugye jelszóval védi. Ezt fel lehet valahogy törni vagy ilyesmi...kikapcsolni??
  • cameron00
    Köszi : )...kipróbálom...hátha xD
  • Csaba1990
    KGB keyloggert nézd meg.
    Teljesen eltünteti magát. Bár nekem van hozzá licencem a freeware változat nem tudom miben különbözik.
  • cameron00
    hmm...keylogger...nézegettem párat csak azzal meg az a baj hogy alul a tálcán megjelenik az ikonja :P...az hogyan lehetne eltüntetni?...elég szemfüles az illető:P és mellette még ért is a számítógépekhez :P...tudnátok nekem akkor keyloggeres tippet?
  • Csaba1990
    Lehet.

Keyloggerekben szokott lenni ilyen funkció is.
  • Airbus A380
    Szerintem nem lehet,,,,
  • cameron00
    Sziasztok !
    Lenne egy olyan kérdésem (bár lehet hogy ez már kissé kémkedésnek minősül :P ), hogy ha az illető kikapcsolja a Firefoxban az előzmények mentését akkor nincs esetleg olyan program vagy beállítás ami lehetővé teszi azt, hogy mégis elmentse az általa látogatott weboldalak címét (pl doc-ba). Elég fontos lenne :P, nem véletlen amiért kikapcsolja szóval csak a jó ügy érdekben cselekszem xD (már amennyire ez elfogadható xD )
    Köszi előre is : ),
    cameron11
  • Airbus A380
    Már leszedtem....

Kell hozzá az az ActiveX abba meg én nem bízok (anélkül kb semmi nem ment rajta), bár nem vagyok szakértő de úgy tudom elég veszélyes az ActiveX.
  • PttM Fa
    Szerintem használhatod nyugodtan mert nekem másfél évet az volt és semmi virus nem került a gépemre. Megbízható szerintem.
  • Airbus A380
    Feltettem ezt az avant browser-t- Próbálgatom (még életembe nem használtam) mielőtt esetleg megszoknám és használnám, megkérdezném hogy veszélyes ? Ugye IE-re épül. Ez is úgy gyűjtögeti a vírusokat mint az IE ? Vagy ezt használhatom nyugodtan ?