439
-
#279 about:labs-nál lehet bekapcsolni. -
#278 végülis ha versenyben tud maradni a többi böngészővel, akkor nem érdekel:) -
#277 A múltkor volt 1 cikk a chrome-s topikba is be lett rakva ahol a google nyíltan kijelentette hogy nem foglalkoznak vele. Sokan pánik szerűen kérdezgették ia hogy még meik bétába van benne. Szóval legjobb tudomásom szerint nem lesz , más felé megy a google. -
#276 de lesz -
#275 Nem lesz hardveres gyorsítás, elvetette a GOOGLE :) -
#274 ez az instant feature durva :D ilyet még nem láttam
amúgy ebben van már hardveres gyorsítás? -
#273 viszont a Plus is nagyon jó. Kicsit feltuningolt Chrome. -
#272 cserélj szemüveget:D -
#271 De én nem is ezt kérdeztem úgy olvastam ChromePlus-t írtál :)
Chromiumot életembe nem használtam. -
#270 most raktam fel:) -
#269 Abszolut nem, egy éve azt használom. Érdemes a 9-esben bekapcsolni (beállítások/alapok) az Instant fícsört:) Ahogy elkezded írni a címsorba a címet/kulcsszót, ő már matekozik és tölti előre:)
Egyébként fent lehet a stabillal együtt, "semmi" közük egymáshoz. Az általam készített "telepítő" nem piszkál bele a registry-be, és semmi másba.
Chromium 9+ daily telepítő/frissítő 1.0-2
Kitömöríted valahova könyvtárastól majd update.bat és vársz 1-2 percet.
Csak Vista/Win7-el működik.
1-2 óránként frissül a dolog, lefuttatod még egyszer és valszeg javítva lesz. Én hetente szoktam lefuttatni. -
#268 Figy!
Nekem ez a hobbim. Nem járok kocsmába, semmi másra nem költök.
Van család amit el kell tartani. Épp ezért nincs új gépem mert nem futja rá.
Na hát akkor most kövezz meg érte hogy 2 év alatt ráköltöttem a gépre 15ezer Ft-ot. Egyébként a Win7 nem csak azért jobb az XP-nél mert "menő". De ezt már más helyeken kitárgyalták. :)
-
#267 Majd írd meg tetszett e. -
#266 Ja mert van rá anyagi kereted, van akinek azért fontosabb dolgokra kell a lóvé és nem 2 giga ram-ra csak azért hogy menő új operációs rendszere legyen :) és hidd el ezek vannak többségbe. Nyugaton meg tegyék fel nyugodtan a WIN7-et a világ más részein nem hinném hogy sietnek. -
#265 Meglátod 2-3 éven belül majd jócskán kikopnak ezek a gyengébb gépek Magyarországon is. Másrészt nem hiszem hogy MS-t igazán érdekli hogy az "elmaradott" világrészeken sok XP-van még, amikor oprendszerek 80 %-a úgyis warezolt. Tőlünk nyugatra meg simán lecserélik a gépeket meg az XP-t is - legalább is az otthoni használatra - pillanatok alatt.
Egyébként meg hozzá teszem hogy nekem az 5 éves gépemen is szépen megy a Seven sőt a Vista is, annyi hogy raktam bele 2 Giga RAM-ot. -
#264 Gyengébb gépekre kapásból csak az XP fut, szóval a microsoft ezzel saját magát intézte el....
Mivel még a szakértők szerint is a többi nagy konkurenstől még hosszú ideig olyan verzió fog jönni ami xp-n is jó. -
#263 Igen - manapság is fut még egy-két trabant az utakon. -
#262 Nem hinném hogy túl sokan kapkodnának majd érte, lévén xp-n nem is megy...
Ami még jó ideig jelen lesz az operációs rendszerek között. -
#261 Persze azért nem nagyon érdekel a Maxthon2 annyira mert IE motoros. De IE9 azért már egy kicsit más kategória. -
#260 Hát engem sűrgösen lebeszéltek mindenféle IE alapú cuccról. :) -
#259 A biztonság nagyon nagy arányban a felhasználón magán múlik.
Most azon gondolkodom hogy IE-ből nekem a 9 béta van fenn, ha erre feltenném a Maxthon 2-t az milyen lenne. Mert egyébkén én IE9 bétával alapvetően elégedett vagyok. -
#258 letiltottam a maxthon-ba is. -
#257 Most a maxcton 2 van fenn aktív használatban. Az IE-be letiltottam az activeX vezérzlő minden formáját. Mobdhatjuk hogy biztonságban vagyok ? (természetesen nem atombiztonságról beszélek , mindketten tudjuk olyan nincs) -
#256 Miért lenne az ? Nem lúzerek fejlesztik :)
Nekem 1 ideig annó volt , szerintem használd nyugodtan. Nem csak a nagyok lehetnek jók , sok kicsi is méltatlanul kicsi. (szerintem) -
#255 érdemes Chromiumra váltani?:) Nem instabilak azok a változatok kissé? -
#254 A 2-est még fejlesztik? -
#253 Már az is megoldható hogy ne írja ki mindenkinek a mentett jelszókat csak úgy. :) -
#252 Viszont kibckottul gyors. (mint tudod nekem ez a lényeg) És van benne új menü szóval dolgoznak rajta :) Reklámblokkoló még mindig ratyi, de valamiből a weboldalaknak is éllni kell :) -
#251 Lehet unaloműzésből majd visszarakom :)
Ahogy elnézem még nem túl sok új beállítási lehetősége van. -
#250 Próbaképp visszatettem a maxthon 3-at. Fejlődik ez látszik :) Baromi keveset zabál és állva hagyta (ismét) a FF-t Chrome, de még az operát is. Mindezt negyed akkora fogyasztással. -
#249 Írtam egy scriptet, ami két kattintással frissíti a Chromium 9-et (és az azutániakat is)
A cumó csak Vista/Win7-en működik, lévén PowerShell-t használ.
Letöltés
Kitömörítitek pl a Program Files-ba (úgy ahogy van, könyvtárastól), majd ráböktök az update.bat-ra.
Legfrissebbet letölti, kitömöríti, majd (ha a program files-ba került)
"c:\Program Files (x86)\Chromium\chrome-win32\chrome.exe"-vel indul.
Asszem első indításnál készít parancsikont az asztalra. -
#248 Nem, Windows-on csak a stabil kiadás frissül, a dev nem. Hetente/havonta letöltöd az aktuálisat, bemásolod a helyére és annyi.
Szubjektív:
Visszatérve az előző párbeszédre, FF annyira gyenge és lomha lett az utóbbi időkben, hogy ha a 4-es nem mutat valamit még az IE9 is lenyomja.
Én kipróbáltam még anno a Chrome 2-őt és gyakorlatilag azonnal váltottam Linuxon, Windows-on egyaránt. A legletisztultabb, leggyorsabb / kényelmesebb böngésző a piacon. -
#247 Magától nem frissül? -
#246 Jólvan mindegy...
Azért köszönjük de hátha lessz érdeklődö:) -
#245 Nem mondtam én hogy válts csak, hogy próbáld ki, mert megérdemli:)
A 9-es amellett, hogy másodperc alatt indul, már akkor elkezdi tölteni az oldalt, mikor beírod a címet, így az is villámgyors lett. -
#244 megkapom* -
#243 Köszönjük de én megmaradok a megszokott tüzesrókánál.
Majd ha megkapok a HG jogot rakok ki linkeket. -
#242 Lassan egy hete használom, mára már bugmentesnek tűnik.
Innen lehet frissíteni naponta, ha igény van rá. Semmi tökölés, csak felülírjátok a régit.
A "c:\Users\neved\AppData\Local\Chromium" mappában vannak az adatok, a "c:\Users\neved\AppData\Local\Chrome"-ból (a sima stabil, telepített Chrome) az UserData könyvtár átmásolható így a 9-esben is meglesz minden beállítás, plugin, stb. -
Köszönjük. -
#240 Chrome 9 (Win)-dev
Nem kell telepíteni, használható a stabil mellett is. Durva cucc.