439
-
#319 IE9 beta -
#318 Van már olyan böngésző akár beta akar nem amiben alapbol be van kapcsolva ez a hardveres gyorsitas?
Szoval nem kell semmit átirni meg baszakodni -
#317 nekem 1fps mindkét esetben -
#316 Közben meg azösszes független ilyen oldal ahol a böngészők biztonságát vizsgálják arra hívja fel a figyelmet hogy kerüljük az IE-t..
bezzeg a csúnya kémprogram Chrome-telég nehéz feltörni.... /elgondolkodtató melyik jobb/ -
#315 Igen. Gyorsítás nélkül 33-35fps, gyorsítással 58-60. -
#314 about:flags-ben kapcsoltad be? -
#313 Nálam 1680x0150@60fps a Fishtank. W7x64, Chrome 9.0.574 -
#312 És mégis mennyien beveszik, elképesztő -
#311 Vicces :) Most keltem fel éjszaka után és fel is ébredtem az oldalt látva. Népbutítás ! -
#310 a Chrome már a hetedik verziónál tart :D . Egyébként annak hiszel akinek szeretnél. Engem nem izgat hogy a microsoft mit kíván a néppel elhitetni. Vnnak független szervezetek is ám ;) -
riki02 #309 akkor ez ezek szerint rohadt nagy hazugság? http://www.microsoft.com/hun/windows/internet-explorer/compare/default.aspx
Ti pont a fordítottját mondjátok :D
-
#308 Hol olvasta? Tomcat blogján? ő aztán bazi nagy informatikai szakember. :D
Én magam szoktam az ilyeneknek utánna járni. Az IE az amit messze el szokás kerülni nem a Chrome..., :) sokan még az össtes ikonját istörlik hogy aki nem ért a géphez és esetleg leül elé még véletlenül se tudjon explorerezni.. -
#307 nekem eszembe sem jutna az IE, ha böngészőt keresnék :D -
riki02 #306 Jólvan na!
Egyik ismerősősöm olvasta, és mondta nekem hogy kémprogram ÉS NEM ÉN.
Nekem egyébként úgy tűnik hogy a Explorer kicsit gyorsabb a FF 3.6.12.nél -
#305 De a maxthont amit ajánlottam ki ne merd próbálni mert kínai pekingbe van a központjuk is ki tudja mit jelentget.. -
#304 A google chrome nem kémprogram. EGY NEMZETKÖZI SZINTÉREN JELENLÉVŐ NEVES CÉG ÁLTAL "CSINÁLT" ÉS FEJLESZTETT BÖNGÉSZŐ PROGRAM .
Ugye te se gondolod komolyan hogy ezeket a programokat ki mernék adni ha bármi ilyen cucc lenne benne. Szépen fogod és kikapcsolod azt a funkciót hogy segíteni kívánsz a fejlesztésbe és küldje el a statisztikát. Ennyí a sok okoska ezt nevezi kémprogramnak de tudod mit? töröld le a vírus írtódat és hasonló kb minden szoftveredet mert a legtöbbe jelen van ez a menüpont. MIND KÉMCUCC. -
#303 köszi.... az agyamra megy ez már.... -
#302 link -
#301 Esetleg még a Maxthon3-at nézd meg.link
A chrome motorja van alatta meg az IE-jé. Kegyetlen gyors volt a múlthéten nálam. Viszont a Maxthon 2 hez képest hogy finom legyek vérszegény. Bár alap böngészésre teljesen jó. (és gyors) -
#300 1-et értek. Az meg kit izgat hogy indulásnál van plusz 2-3 mp FF-nél ha utána hasít. -
#299 Viszont biztonsági szempontból semiképp sem ajánlottak a 8-as semmiképpen. Perste te tudod.... Bár azt sem értem mi bajod a Chrome-al az megy mint állat, az opera is, de nálam a FF azon verziója is ami nálad van. -
#298 Indulása lassabb, utána a böngészés meg gyorsabb. ( nálam ) -
riki02 #297 Nemtudom...
és mi a tapasztalat az új explorer 8 vagy 9-cel? azok milyenek?
Jobbak a FF 3.6.12-nél
-
#296 teszteltem, és a többihez képest még mindig lassú számomra -
#295 Nem lassú a FF.... főleg a legújabb. -
#294 próbaverzió, de jobb, mint a 3.6, és sztem mindennaposan használható már -
riki02 #293 Én most a ff 3.6.12 verziót használom. Ez a "béta" ez mit takar? -
#292 http://www.mozilla.com/hu/firefox/beta/ -
riki02 #291 Igen, de a kettő közül talán melyik a jobb? (és hányas verzió?) -
#290 Opera
Bár a Chrome sztem jobb. FF-t és Explorert nem ajánlom. Engem zavar, ha egy böngésző lassú, márpedig az utóbbiaknak ez az egyik fő jellemzője, amiért nem bírom őket. -
riki02 #289 Hali!
Ide is kiírom mert a másik topik eléggé kihaltnak látszik.
Böngészőt szeretnék váltani de lehetőleg NEM crome-ot...
A kérdés: Mozilla vagy Explorer és azokon belül hányas verzió.
A légyeg: gyors,nem fogja a gépet és lehetőleg ne fagyjon le...(mint ahogy azt eddig is tapasztaltam a 3 GB ram ellenére) -
Apocalipto #288 Nem azt írták hogy soha nem lesz, hanem Chrome 9-ig nem lesz...nanem mintha rá lennének szorulva.
Jelenlegi rendszer szerint 4-6 hetene jön új főverzió, így január környékén akár már benne is lehet. -
#287 Nálam 8-as chrome-mal még ment. De most nincs fenn semmilyen chrome. -
#286 IE9-cel simán megy, chromium 9-cel vmiért nem -
#285 Akkor ez nálad valamiért nem működik.
Más böngészővel már próbáltad ? ( FF4 beta6, IE9 ? ) -
#284 bekapcsoltam a HW-t és ugyanúgy 1fps-sel megy a Fishtank -
#283 Itt próbáld ki a teszteket.
Ki és bekapcsolt gyorsítással. Ha működik, akkor az eredményekben az meglátszik. -
#282 Bekapcsoltam a HW gyorsítást, de nem látok semmi változást. -
#281 Ez volt a leggyorsabb útja a frissítésnek:) Ha már MS berakta a Powershell-t, használjuk is:) Ez amolyan Linux-os technika:)
HW gyorsítást --enable-accelerated-compositing paraméterrel is bekapcsolhatod.
Illetve beállításokban az "Instant for faster searching" fícsör az egyik komoly újdonsága a 9-nek. Próbáld ki. Címsorba gépelés közben már logikázza mit szeretnél és elkezdi előtölteni. -
#280 about:flags