439
  • Rage47
    IE9 beta
  • RETROB0Y
    Van már olyan böngésző akár beta akar nem amiben alapbol be van kapcsolva ez a hardveres gyorsitas?

Szoval nem kell semmit átirni meg baszakodni
  • Rage47
    nekem 1fps mindkét esetben
  • Airbus A380
    Közben meg azösszes független ilyen oldal ahol a böngészők biztonságát vizsgálják arra hívja fel a figyelmet hogy kerüljük az IE-t..

bezzeg a csúnya kémprogram Chrome-telég nehéz feltörni.... /elgondolkodtató melyik jobb/
  • MerlinW
    Igen. Gyorsítás nélkül 33-35fps, gyorsítással 58-60.
  • Rage47
    about:flags-ben kapcsoltad be?
  • MerlinW
    Nálam 1680x0150@60fps a Fishtank. W7x64, Chrome 9.0.574
  • Rage47
    És mégis mennyien beveszik, elképesztő
  • lck
    Vicces :) Most keltem fel éjszaka után és fel is ébredtem az oldalt látva. Népbutítás !
  • Airbus A380
    a Chrome már a hetedik verziónál tart :D . Egyébként annak hiszel akinek szeretnél. Engem nem izgat hogy a microsoft mit kíván a néppel elhitetni. Vnnak független szervezetek is ám ;)
  • riki02
    akkor ez ezek szerint rohadt nagy hazugság? http://www.microsoft.com/hun/windows/internet-explorer/compare/default.aspx

Ti pont a fordítottját mondjátok :D

• Airbus A380
    Hol olvasta? Tomcat blogján? ő aztán bazi nagy informatikai szakember. :D

Én magam szoktam az ilyeneknek utánna járni. Az IE az amit messze el szokás kerülni nem a Chrome..., :) sokan még az össtes ikonját istörlik hogy aki nem ért a géphez és esetleg leül elé még véletlenül se tudjon explorerezni..
  • Rage47
    nekem eszembe sem jutna az IE, ha böngészőt keresnék :D
  • riki02
    Jólvan na!

Egyik ismerősősöm olvasta, és mondta nekem hogy kémprogram ÉS NEM ÉN.

Nekem egyébként úgy tűnik hogy a Explorer kicsit gyorsabb a FF 3.6.12.nél
  • Airbus A380
    De a maxthont amit ajánlottam ki ne merd próbálni mert kínai pekingbe van a központjuk is ki tudja mit jelentget..
  • Airbus A380
    A google chrome nem kémprogram. EGY NEMZETKÖZI SZINTÉREN JELENLÉVŐ NEVES CÉG ÁLTAL "CSINÁLT" ÉS FEJLESZTETT BÖNGÉSZŐ PROGRAM .

Ugye te se gondolod komolyan hogy ezeket a programokat ki mernék adni ha bármi ilyen cucc lenne benne. Szépen fogod és kikapcsolod azt a funkciót hogy segíteni kívánsz a fejlesztésbe és küldje el a statisztikát. Ennyí a sok okoska ezt nevezi kémprogramnak de tudod mit? töröld le a vírus írtódat és hasonló kb minden szoftveredet mert a legtöbbe jelen van ez a menüpont. MIND KÉMCUCC.
  • Airbus A380
    köszi.... az agyamra megy ez már....
  • Rage47
    link
  • Airbus A380
    Esetleg még a Maxthon3-at nézd meg.link

A chrome motorja van alatta meg az IE-jé. Kegyetlen gyors volt a múlthéten nálam. Viszont a Maxthon 2 hez képest hogy finom legyek vérszegény. Bár alap böngészésre teljesen jó. (és gyors)
  • Airbus A380
    1-et értek. Az meg kit izgat hogy indulásnál van plusz 2-3 mp FF-nél ha utána hasít.
  • Airbus A380
    Viszont biztonsági szempontból semiképp sem ajánlottak a 8-as semmiképpen. Perste te tudod.... Bár azt sem értem mi bajod a Chrome-al az megy mint állat, az opera is, de nálam a FF azon verziója is ami nálad van.
  • lck
    Indulása lassabb, utána a böngészés meg gyorsabb. ( nálam )
  • riki02
    Nemtudom...

és mi a tapasztalat az új explorer 8 vagy 9-cel? azok milyenek?
    Jobbak a FF 3.6.12-nél
  • Rage47
    teszteltem, és a többihez képest még mindig lassú számomra
  • Airbus A380
    Nem lassú a FF.... főleg a legújabb.
  • Rage47
    próbaverzió, de jobb, mint a 3.6, és sztem mindennaposan használható már
  • riki02
    Én most a ff 3.6.12 verziót használom. Ez a "béta" ez mit takar?
  • Rage47
    http://www.mozilla.com/hu/firefox/beta/
  • riki02
    Igen, de a kettő közül talán melyik a jobb? (és hányas verzió?)
  • Rage47
    Opera
    Bár a Chrome sztem jobb. FF-t és Explorert nem ajánlom. Engem zavar, ha egy böngésző lassú, márpedig az utóbbiaknak ez az egyik fő jellemzője, amiért nem bírom őket.
  • riki02
    Hali!

Ide is kiírom mert a másik topik eléggé kihaltnak látszik.

Böngészőt szeretnék váltani de lehetőleg NEM crome-ot...

A kérdés: Mozilla vagy Explorer és azokon belül hányas verzió.
    A légyeg: gyors,nem fogja a gépet és lehetőleg ne fagyjon le...(mint ahogy azt eddig is tapasztaltam a 3 GB ram ellenére)
  • Apocalipto
    Nem azt írták hogy soha nem lesz, hanem Chrome 9-ig nem lesz...nanem mintha rá lennének szorulva.

Jelenlegi rendszer szerint 4-6 hetene jön új főverzió, így január környékén akár már benne is lehet.
  • lck
    Nálam 8-as chrome-mal még ment. De most nincs fenn semmilyen chrome.
  • Rage47
    IE9-cel simán megy, chromium 9-cel vmiért nem
  • lck
    Akkor ez nálad valamiért nem működik.
    Más böngészővel már próbáltad ? ( FF4 beta6, IE9 ? )
  • Rage47
    bekapcsoltam a HW-t és ugyanúgy 1fps-sel megy a Fishtank
  • lck
    Itt próbáld ki a teszteket.
    Ki és bekapcsolt gyorsítással. Ha működik, akkor az eredményekben az meglátszik.
  • Rage47
    Bekapcsoltam a HW gyorsítást, de nem látok semmi változást.
  • MerlinW
    Ez volt a leggyorsabb útja a frissítésnek:) Ha már MS berakta a Powershell-t, használjuk is:) Ez amolyan Linux-os technika:)

HW gyorsítást --enable-accelerated-compositing paraméterrel is bekapcsolhatod.

Illetve beállításokban az "Instant for faster searching" fícsör az egyik komoly újdonsága a 9-nek. Próbáld ki. Címsorba gépelés közben már logikázza mit szeretnél és elkezdi előtölteni.
  • Rage47
    about:flags