Böngészők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lck
Nekem van egy tvtuner kártyám, amivel a TV-t egy 2. monitoron szoktam netezés közben nézni. ( mer kocka vok )
Az oldalak görgetésekor a tv képe beszaggatott. Hardveres gyorsításnál meg nem.
Rage47
3D gyorsításnak van értelme szerintetek? Én nem vettem észre sehol gyorsulást, csak a kifejezetten az ezt tesztelõ oldalakon.
lck
Csak az a baj hogy a blokkolt elemek jó részét betöltõdés után törli. Így egy darabig látszódnak. Adblock elõre törli. Maga a betöltõdés gyorsabbnak tûnik, de Adblock-kal esztétikusabb a megjelenítés.
Airbus A380
Igazad van kipróbáltam a 9-es látványosan gyorsabb az adthwart-el...

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Airbus A380
De tuti n em olyan gyors mint a 11-es operával. <#mf1> még a 9-es Chrome is csókolommal köszön és elvörösödve kihúzódik a szélsõ sávba.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Rage47
nekem ugyanúgy blokkolja a látogatott oldalaimon a reklámokat
és mintha gyorsabb is lenne a böngészés
Airbus A380
viszont az adblock hatékonyabb.

Rage47
köszi😊
MerlinW
AdThwart-ot használom, stabilabb. Cseréld le, ugyanazt tudja.

[merlinw.org]

Rage47
hehe rájöttem
az Adblock miatt nem mûködik a GPU acceleration

Te nem használsz Adblockot?!😄
MerlinW
Igen is és nem is😊

[merlinw.org]

Rage47
Prerender ugyanaz, mint az Instant a beállításokban?
MerlinW
címsorba about:flags és még nyomhatsz neki pre-rendering-et és hardveres gyorsítást is😊

[merlinw.org]

MerlinW
A telepítõm a dev-et tölti.

stable: Chrome 7
testing: Chromium 8
dev/unstable: Chromium 9

[merlinw.org]

Rage47
vagy a chromiumból nincs dev meg stable?😊
Rage47
dev channel kell hozzá?
RETROB0Y
Hát felraktam a dev channel Chrome 9-et.

Úgy veszem észre ez rohadt gyors lett!!

Nekem nagggyon bejön ez a kiadás most. Régen a stable channelt használtam de ez mintha sokkal fürgébb lenne sztem

MerlinW
Érdekes... mennie kellene.. valahol máshol lesz a bibi.

[merlinw.org]

Rage47
ati 4850
MerlinW
Milyen VGA-d van?

[merlinw.org]

Rage47
IE9 beta
RETROB0Y
Van már olyan böngészõ akár beta akar nem amiben alapbol be van kapcsolva ez a hardveres gyorsitas?

Szoval nem kell semmit átirni meg baszakodni

Rage47
nekem 1fps mindkét esetben
Airbus A380
Közben meg azösszes független ilyen oldal ahol a böngészõk biztonságát vizsgálják arra hívja fel a figyelmet hogy kerüljük az IE-t..

bezzeg a csúnya kémprogram Chrome-telég nehéz feltörni.... /elgondolkodtató melyik jobb/

MerlinW
Igen. Gyorsítás nélkül 33-35fps, gyorsítással 58-60.

[merlinw.org]

Rage47
about:flags-ben kapcsoltad be?
MerlinW
Nálam 1680x0150@60fps a Fishtank. W7x64, Chrome 9.0.574

[merlinw.org]

Rage47
És mégis mennyien beveszik, elképesztõ<#shakehead>
lck
Vicces 😊 Most keltem fel éjszaka után és fel is ébredtem az oldalt látva. Népbutítás !
Airbus A380
a Chrome már a hetedik verziónál tart 😄 . Egyébként annak hiszel akinek szeretnél. Engem nem izgat hogy a microsoft mit kíván a néppel elhitetni. Vnnak független szervezetek is ám 😉

akkor ez ezek szerint rohadt nagy hazugság? http://www.microsoft.com/hun/windows/internet-explorer/compare/default.aspx

Ti pont a fordítottját mondjátok 😄

Airbus A380
Hol olvasta? Tomcat blogján? õ aztán bazi nagy informatikai szakember. 😄

Én magam szoktam az ilyeneknek utánna járni. Az IE az amit messze el szokás kerülni nem a Chrome..., 😊 sokan még az össtes ikonját istörlik hogy aki nem ért a géphez és esetleg leül elé még véletlenül se tudjon explorerezni..

Rage47
nekem eszembe sem jutna az IE, ha böngészõt keresnék 😄
Jólvan na!

Egyik ismerõsõsöm olvasta, és mondta nekem hogy kémprogram ÉS NEM ÉN.

Nekem egyébként úgy tûnik hogy a Explorer kicsit gyorsabb a FF 3.6.12.nél
Airbus A380
De a maxthont amit ajánlottam ki ne merd próbálni mert kínai pekingbe van a központjuk is ki tudja mit jelentget..

Airbus A380
A google chrome nem kémprogram. EGY NEMZETKÖZI SZINTÉREN JELENLÉVÕ NEVES CÉG ÁLTAL "CSINÁLT" ÉS FEJLESZTETT BÖNGÉSZÕ PROGRAM .

Ugye te se gondolod komolyan hogy ezeket a programokat ki mernék adni ha bármi ilyen cucc lenne benne. Szépen fogod és kikapcsolod azt a funkciót hogy segíteni kívánsz a fejlesztésbe és küldje el a statisztikát. Ennyí a sok okoska ezt nevezi kémprogramnak de tudod mit? töröld le a vírus írtódat és hasonló kb minden szoftveredet mert a legtöbbe jelen van ez a menüpont. MIND KÉMCUCC. <#mf1>

Airbus A380
köszi.... az agyamra megy ez már....

Rage47
Airbus A380
Esetleg még a Maxthon3-at nézd meg.link

A chrome motorja van alatta meg az IE-jé. Kegyetlen gyors volt a múlthéten nálam. Viszont a Maxthon 2 hez képest hogy finom legyek vérszegény. Bár alap böngészésre teljesen jó. (és gyors)

Airbus A380
1-et értek. Az meg kit izgat hogy indulásnál van plusz 2-3 mp FF-nél ha utána hasít.

Airbus A380
Viszont biztonsági szempontból semiképp sem ajánlottak a 8-as semmiképpen. Perste te tudod.... Bár azt sem értem mi bajod a Chrome-al az megy mint állat, az opera is, de nálam a FF azon verziója is ami nálad van.

lck
Indulása lassabb, utána a böngészés meg gyorsabb. ( nálam )
Nemtudom...

és mi a tapasztalat az új explorer 8 vagy 9-cel? azok milyenek?
Jobbak a FF 3.6.12-nél
Rage47
teszteltem, és a többihez képest még mindig lassú számomra
Airbus A380
Nem lassú a FF.... fõleg a legújabb.

Rage47
próbaverzió, de jobb, mint a 3.6, és sztem mindennaposan használható már
Én most a ff 3.6.12 verziót használom. Ez a "béta" ez mit takar?
Rage47
http://www.mozilla.com/hu/firefox/beta/
Igen, de a kettõ közül talán melyik a jobb? (és hányas verzió?)
Rage47
Opera
Bár a Chrome sztem jobb. FF-t és Explorert nem ajánlom. Engem zavar, ha egy böngészõ lassú, márpedig az utóbbiaknak ez az egyik fõ jellemzõje, amiért nem bírom õket.