Grim Dawn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha csak a normál / elit érdekel oda nem kell annyira gear.
Purifiert én is índitottam, puskával durrogtatós kari de még csak lv 57 tehát még nem tudni mi lesz belöle ha felnö, de eddig megy mint kés a vajban.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.11.16. 13:26:13
Fórum
:)
Viszont az első kérdés így, hogy Soldier main attack 2*1H karddal, vagy Demolitioner 2H puska?
Illetve nem tudom hogy lehet a Demolitionernek 2*1H-es pisztolya az inquisitor ág nélkül?
Mindenképpen a Physique-t raknám, hogy legyen élet, élet regen.
Én általában úgy szoktam, hogy a Devotion-ból vegyesen szedem a dps-t és a def-t, a classok közül meg az egyik a main dps class, a másik pedig a támogató, ami inkább a defre szolgál. Nehéz megfogalmazni sajnos, mit hogyan 😞
Itt néz körbe: Builds
Itt lehet olvasgatni buildeket, ki hogyan építette a buildet.
Az első karakter általában Eliten elvérzik, de kitartást 😉
A Crucible pedig a teljesített wave-k alapján számolódik, de ezt nem ismerem annyira. Aki jártasabb a témában, majd megosztja velünk 😊
2*1 kezes pisztollyal Full Fire/Burn Dmg-re mentem, minden tárgyam erre ad %-os sebzést. Ez később is jó lehet, vagy érdemes valami másik sebzéstípusra rámenni? Csillagjegyeknél pedig szintén fire/burn dmg.
Az mennyire járható út, hogy statból (cunning), skillekből, tárgy statokból csak DPS-re megyek, a csillagjegykből meg csak def-re? Vagy hogy tudom megcsinálni azt, hogy ne haljak egyből nehezebb szinten?
Jah, és hogy van ez a Curcial? Átlagban lemegyek 20 szintet, viszont 20-30 között meghalok. Ekkor ugyan olyan jó lootot kapok mintha 20-nál megálltam volna? Csak mert látom ,hogy a Score eltűnik, és nem tudom hogy ez alapján van-e a loot minősége.
Ha full közelharcost akarsz, akkor a 2h solder-shaman (warder) az jóféle, a két egykezes pedig solder-nightblade (blademaster).
A lényeg, hogy a vége felé, egy fajta sebzéstípusra állj rá, mert különban szenvedés lesz a nagyobb nehézségi fokozat.
Újrakezdeni már nem akarom.
Demolution kaszt mennyire életképes később? Varázsló nem akarok lenni, nem tetszik.
Így vagy a közelharci, vagy a távolsági lövős marad.
Demolution mellé milyen kaszt illik, illetve 2*1 kezes pisztoly vagy 1 db 2 kezes puska a jobb?
Ha esetleg jobb a melee akkor Soldier mellé milyen kasztot? Illetve ott is 2*1 kezes kard, vagy 1 db 2 kezes pallos ? 😄
A ashes of malmouth viszont ad 2 aktot, és két új classt, nagyobb tárhelyet, elérhető szint magasabb, etc...
Én egy Witch Huntert viszek most. Occultistnál a Dreeg's Evil Eye-t mindenképpen tesztelni akartam a dlc megvétele előtt. Sajna úgy alakult, hogy köv hóban lesz csak meg, addig csak nyálcsorgatás.
Még egy dolog a dlc megvétele melett. Ugye 3 nehézségi fokozat van, ha a storyt akarod végig vinni, akkor a második nehézségi szint előtt jön a kieg két aktja, amiből kimaradnál.
Épp most vettem meg az alapjátékot. Pár kérdésem lenne:
- melyik a legjobb Single player kaszt (hogy érdemes párosítani őket)
- érdemes-e egyből megvenni minden DLC-t? Vagy amíg az alapjátékot nem játszom ki amúgy sem látnék semmi tartalmat a DLC-ből?
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.10.12. 12:52:03
[merlinw.org]
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Valszeg gyorsan javitani fogják.
Checklist
Igaz az sincs ott mint amit a kolléga írt, az valszeg tényleg a Edge of Reality küldi lesz de ahhoz össze kell szedni még egy pár dolgot mielött elkezdheti a szertartást.
Előre is köszönöm a segítséget !
A nekromanta skijeit elnéztem, lesznek érdekesek is, mondjuk a skeleton idézés nem tetszik. Pontosabban az, hogy timelimites, tehát folyamatosan újra kell kasztolgatni.
Kieg kezdésre keressek 2 embert. 2en vagyunk. 0ról kezdjük, aki szeretne csatlakozhat. Kezdők is jöhetnek, bár kis tapasztalat nem árt. Ha meg bármibe segítség kell segíteni, tudunk. Legtöbb masteryt én is haverom is ismeri. Melyik a húzzó skill mit mikor hogyan, mire kell figyelni.
Streamen megtaláltok nandi198810 néven. Nyugodtan jelöljetek be. Egy kék arc az avatarom.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Ha minden jól megy a megjelenés 2017 Q3 lesz.
De azért köszönöm!
Utoljára szerkesztette: sirdond, 2017.06.11. 19:23:03
How much can you take,before you snap?
Sanctuary (emp relic)
Mistborn talisman (emp relic)
Clamity (emp relic)
Oleron's Blood (rare component)
Reinforced shell (component)
Spined Carapace (component)
2x Tainted Brin Matter
írj privátot, ha megvannak
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.06.11. 17:58:11