Grim Dawn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor biztos csak én noobkodtam el valamit 😊 Most nézegetem a build compendiumot, de sajna a nagy részük mind gearelt karikra épít 😄
wedge31
Az attól függ mennyire komolyan akarod tolni a játékot ha érdekel az ultimate is akkor mindenképp kell geart farmolnod mert ott anélkül nem élsz meg.
Ha csak a normál / elit érdekel oda nem kell annyira gear.
Purifiert én is índitottam, puskával durrogtatós kari de még csak lv 57 tehát még nem tudni mi lesz belöle ha felnö, de eddig megy mint kés a vajban.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

A resist-ek nagyon fontosak. 80+ legyen az összes.

Üdv. Én is elkezdtem játszani a játékkal de nem tudom milyen karit kéne csinálni ami jó lesz így elsőre, és nem döglök meg vele 50 méterenként 😄 Elkezdtem egy Demo + Inquisitiort ami főleg fire dmg-re fókuszál, de a játék vége felé elég gyakran elhaláloztam vele, átlépve a DLC-be meg kb minden 3. - 4. mob csoportnál 😄 A Dmg-je egész jó volt 10K körüli dps-el de resist meg gear alig volt és főleg a DLC-ben vannak elég strapabíró enemyk, mérgemben ki is töröltem a karaktert. Varázslós karik annyira nem jöttek be az ilyen játékokban (de ha van jó életképes akkor akár ki is próbálnám), szal inkább melee (1H + Shield és 2H is lehet) vagy esetleg puskával durrogtatós kari érdekelne. Tudnátok pár buildet ajánlani ami nem annyira gear függő?
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.11.16. 13:26:13
LaposElem
Valami hasonlóval mentem már korábban, akkor jó volt. Most néztem, elméletileg update.
Fórum

:)

jan5650
És szerintetek a Soldier/Demolitioner mennyire jó kombó? Így lenne DPS és Def is.
Viszont az első kérdés így, hogy Soldier main attack 2*1H karddal, vagy Demolitioner 2H puska?
Illetve nem tudom hogy lehet a Demolitionernek 2*1H-es pisztolya az inquisitor ág nélkül?

LaposElem
Hát... nem könnyű. Ha jól emlékszem 80% a max resistance a játékban. Ezt feljebb lehet tolni olyan tárgyakkal amik a max resistance-t emelik meg.
Mindenképpen a Physique-t raknám, hogy legyen élet, élet regen.
Én általában úgy szoktam, hogy a Devotion-ból vegyesen szedem a dps-t és a def-t, a classok közül meg az egyik a main dps class, a másik pedig a támogató, ami inkább a defre szolgál. Nehéz megfogalmazni sajnos, mit hogyan 😞
Itt néz körbe: Builds
Itt lehet olvasgatni buildeket, ki hogyan építette a buildet.
Az első karakter általában Eliten elvérzik, de kitartást 😉
A Crucible pedig a teljesített wave-k alapján számolódik, de ezt nem ismerem annyira. Aki jártasabb a témában, majd megosztja velünk 😊

jan5650
Időközben kezdtem egy Demolution-Inquisitor-t. Kicsit félek, hogy elcsesztem, mert egyiknek sincs Defenzív skillje, a Pure DPS-re meg azt írták később esélytelen. Most még csak ismerkedem a játékkal, lvl 37 vagyok, de nagyon sokszor meg tudok halni 1-2 varázslattól, pedig átlagban minderre van 30% rezisztanciám. Egyébként a resistance fel mehet 100%-ra? Ergo immunis tudok lenni valamire?
2*1 kezes pisztollyal Full Fire/Burn Dmg-re mentem, minden tárgyam erre ad %-os sebzést. Ez később is jó lehet, vagy érdemes valami másik sebzéstípusra rámenni? Csillagjegyeknél pedig szintén fire/burn dmg.

Az mennyire járható út, hogy statból (cunning), skillekből, tárgy statokból csak DPS-re megyek, a csillagjegykből meg csak def-re? Vagy hogy tudom megcsinálni azt, hogy ne haljak egyből nehezebb szinten?

Jah, és hogy van ez a Curcial? Átlagban lemegyek 20 szintet, viszont 20-30 között meghalok. Ekkor ugyan olyan jó lootot kapok mintha 20-nál megálltam volna? Csak mert látom ,hogy a Score eltűnik, és nem tudom hogy ez alapján van-e a loot minősége.

LaposElem
Ranged karival nem nagyon mentem még. 😞
Ha full közelharcost akarsz, akkor a 2h solder-shaman (warder) az jóféle, a két egykezes pedig solder-nightblade (blademaster).
A lényeg, hogy a vége felé, egy fajta sebzéstípusra állj rá, mert különban szenvedés lesz a nagyobb nehézségi fokozat.

A crucible farmolás szempontjából igenis lényeges 3x 150es kört lefutsz 1óra alatt 10 15 lila is eshet míg mire megtalálod a nemesisket addig simán megvan.
wesker24
Ha már kiválasztottad a Másodlagos kasztot akkor már nincs visszaút a skilleket vissza tudod vonni de Mastery Classt már nem tudsz változtatni.
Van valami módja, hogy lecseréljem a másodlagos kasztot?
Újrakezdeni már nem akarom.
wesker24
Én Pyromancer vagyok (Demolitionist+ Occultist) lvl 85-ön vagyok Ultimate fokon a Demolition kaszt az nagyon is jó kaszt lesz később amikor már lesz elég skill pontod a durvább Spellek-re. Én 2x1 kezes revolveres vagyok Vindictive Flame Shield Defense-nek és Fire Strike/ Chaos Damage a DMG-ra. De persze ugy is jó hogy Egy kezes Revolver és egy Off hand Magic item, vagy Egy kezes Sword és egy Off Hand Magic item mindegyik variáció jó a Pyronak.
jan5650
Értem... Minden DLC-t megvettem (kivéve a Steam-es baromságot).
Demolution kaszt mennyire életképes később? Varázsló nem akarok lenni, nem tetszik.
Így vagy a közelharci, vagy a távolsági lövős marad.

Demolution mellé milyen kaszt illik, illetve 2*1 kezes pisztoly vagy 1 db 2 kezes puska a jobb?
Ha esetleg jobb a melee akkor Soldier mellé milyen kasztot? Illetve ott is 2*1 kezes kard, vagy 1 db 2 kezes pallos ? 😄
LaposElem
A helyedben az ashes of malmouth dlc-t zsákolnám. A crucible nem lényeges, érdemi dolgot nem ad a story-hoz (inkább egyfajta endgame tartalom).
A ashes of malmouth viszont ad 2 aktot, és két új classt, nagyobb tárhelyet, elérhető szint magasabb, etc...
Én egy Witch Huntert viszek most. Occultistnál a Dreeg's Evil Eye-t mindenképpen tesztelni akartam a dlc megvétele előtt. Sajna úgy alakult, hogy köv hóban lesz csak meg, addig csak nyálcsorgatás.
Még egy dolog a dlc megvétele melett. Ugye 3 nehézségi fokozat van, ha a storyt akarod végig vinni, akkor a második nehézségi szint előtt jön a kieg két aktja, amiből kimaradnál.

jan5650
Sziasztok!

Épp most vettem meg az alapjátékot. Pár kérdésem lenne:
- melyik a legjobb Single player kaszt (hogy érdemes párosítani őket)
- érdemes-e egyből megvenni minden DLC-t? Vagy amíg az alapjátékot nem játszom ki amúgy sem látnék semmi tartalmat a DLC-ből?
jarlaxxe
Kőszi, igy már elindult..<#eljen>

wedge31

jarlaxxe
Nekem 10 perce csak fekete képernyö indulásnál...másnál ilyen sokat tölt?

MerlinW
Ugyanolyan jó, mint eddig😊 Burrwitch-től északra a térkép bejárható, folytatja a sztorit, 2 új kaszt, rengeteg új item, ellenfél, bűvölés, stb.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.10.12. 12:52:03

[merlinw.org]

Mielőtt megvenném én is kíváncsi lennék tapasztalatokra!

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

MrStokes
Kivancsian varom a tapasztalataitokat az uj kieggel kapcsolatban, ne kimeljetek! 😊

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

wedge31
Akinek nem indul inditási opcioba ezt írja be : /d3d9

Valszeg gyorsan javitani fogják.

Már csak 1 óra 😊

LaposElem
Megvan a dátum. Október 11. 😊

LaposElem
Nem tudom a lista valid e még, én ez alapján csekkolgattam mindent:
Checklist

Végig ellenőrzöm a video alapján, az biztos , hogy nem az utolsó hiányzik 😊 . Köszi a segítséget !
jarlaxxe
Annyinak kell lenni, valszeg egyet kihagytál valahol.

wedge31
28 van ez biztos, ezt nézted már?

OK, rákeresek erre a küldire. És akkor normal/veteran szinten van 28 devotion vagy nincs ?
wedge31
...és tényleg, látszik, hogy már több mint egy éve nem kerestem devotiont mert a három lv85 karimmal csak gyüjtöm a cuccokat, de még így is van ami nincs még meg.

jarlaxxe
A mogdrogen shrine küldetés az neked smafú...<#vigyor3>

Igaz az sincs ott mint amit a kolléga írt, az valszeg tényleg a Edge of Reality küldi lesz de ahhoz össze kell szedni még egy pár dolgot mielött elkezdheti a szertartást.

wedge31
Nem kevered a " Edge of Reality " secret bossos küldivel? ahhoz kell oda menni. Egy devotionhoz se kell küldetést csinálni csak meg kell találni öket.

Sziasztok ! A kieget várva elővettem egy kis bemelegítésre a játékot . Ismét , vagy inkább még mindig kéne egy kis segítség . A 28. dev. pontot , hogyan lehet megszerezni ? Elméletileg a Necropolis területén egy félreeső acid fertőzött kis utca végében a helyszín megvan. Itt elméletileg egy küldetésnek kéne lenni , de sehol semmi.
Előre is köszönöm a segítséget !
Grim toolson tesztelhetted. Az inqusitort, elnézve demonak meg shamnak lesz a legjobb. Esetleg nightbaldenek cold miatt, bár van 2 szar skillje ahogy nézzem. Inkább varázslós puskásnak sikerült ez. Közel harc eléggé necces vele.

wedge31
Inquisitorra vagyok inkább kiváncsi azzal fogok nekivágni a kiegnek.

LaposElem
Határeset nálam, de azonnal vétel lesz szerintem.
A nekromanta skijeit elnéztem, lesznek érdekesek is, mondjuk a skeleton idézés nem tetszik. Pontosabban az, hogy timelimites, tehát folyamatosan újra kell kasztolgatni.

wedge31
$17.99

LaposElem
Jó lesz ez. Árát nem lehet még tudni?

wedge31

Szevasztok!

Kieg kezdésre keressek 2 embert. 2en vagyunk. 0ról kezdjük, aki szeretne csatlakozhat. Kezdők is jöhetnek, bár kis tapasztalat nem árt. Ha meg bármibe segítség kell segíteni, tudunk. Legtöbb masteryt én is haverom is ismeri. Melyik a húzzó skill mit mikor hogyan, mire kell figyelni.

Streamen megtaláltok nandi198810 néven. Nyugodtan jelöljetek be. Egy kék arc az avatarom.
MrStokes
Necro HYPE! 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

wedge31
Megvan a kieg cime.

Ha minden jól megy a megjelenés 2017 Q3 lesz.

MerlinW
Nemsokára jön a nagy kiegészítő 😊

[merlinw.org]

Nah fasza. Most indul be a csoport, amikor bezzeg már pihentettem a gamet. Amíg felhúztam 1 csomó karakter alig találtam partnert, akiket találtam azok is alkalmi gamerek voltak. (1 hónapba 1 szer beléptek.) 😄
wedge31

Rá kb 30 percre találtam egy Aegis-t és majdnem lvl60-an vagyok,úgyhogy inkább az lesz.
De azért köszönöm!
Utoljára szerkesztette: sirdond, 2017.06.11. 19:23:03

How much can you take,before you snap?

MerlinW
Tudok gyártani neked. Hozzávalók:

Sanctuary (emp relic)
Mistborn talisman (emp relic)
Clamity (emp relic)
Oleron's Blood (rare component)
Reinforced shell (component)
Spined Carapace (component)
2x Tainted Brin Matter

írj privátot, ha megvannak
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.06.11. 17:58:11

[merlinw.org]

vagy,ha tudna nekem craftolni egyet,úgy, hogy adom az alapanyagokat, az is nagy segítség lenne

Valakinek nincs egy Juggernaut relic blueprint-je,amitől jelképes összegért megválna? 😊