761
A Titan Quest fejlesztőinek új játéka!
-
#480 Piccintsd be a veterán módot, kicsit nehezít a játékon, mondjuk nem nagyon.
Keress secret helyeket, ott sokszor találni One-Shot Chestet, amiben fasza loot szokott lenni, már az elején is. Ja, és jó játékot :D
-
ntex #479 Az alapjáték területe normal fokozaton nem túl nagy kihívás, Ashes of Malmouth lesz majd a foghúzós téma főleg Elite és Ultimate fokozaton. Na ott derül majd ki mennyire raktad össze jól a karaktert :) -
Kingtiger15 #478 Megfontolom majd, egyelőre a bejárható világot akarom felfedezni szintezés közben. Eddig nagyon meg vagyok vele elégedve, hangulatos, beszippantó. Kicsit autowin az elején, de nem baj, pont ez kell könnyed szórakozásra. Sajna csak lvl11 környékéig jutottam el, mert a Steam csalárd módon bedobta nekem ajándékba a régi Carmageddonokat, amikbe rögtön beleragadtam pár órácskára. -
#477 Konkretan sokan arra hasznaljak uj karakternel, hogy megszerezzek az elso 5-10 devotion pontot, meggyorsitva ezzel a szintezest. -
ntex #476 Be lehet menni teljesen kezdő karakterrel is, a szintedhez igazodnak az ellenfelek -
Kingtiger15 #475 Az nem valami endgame tartalom, hardcore játékosoknak? -
ntex #474 Crucible-t ne hagyd ki, geart farmolni meg karaktert tesztelni jó :) -
Kingtiger15 #473 Be is szuttyant a kosárba, Malmouthostul. -
#472 7,49€ most steamen.
-
Kingtiger15 #471 Köszi a választ.
Ezek szerint jó az újrajátszhatósági értéke és a különbség nem merül ki annyiban, hogy az egyik kék villámot lő, a másik zöldet.
Nálam külön jó pont, ha lehet kísérletezgetni a karakterekkel. Nem szeretem az olyan játékokat, ahol látszólag rengeteg lehetőség van, valójában pedig csak néhány builddel, classal, járművel stb. lehet igazán boldogulni. -
ntex #470 Üdv. Dual-classal is elég erős a játék nehézsége ha nincsenek meg a megfelelő cuccaid bizonyos területekre vagy bossokra, single classal szerintem nem érdemes kínlódni. Normal-ra meg talán Elite-re még talán elég lehet de már utóbbin is megizzasztanak bizonyos helyek normális karakterrel is. A variáció tényleg nagy és egyedi karaktereket lehet csinálni, a class sajátosságain kívül még egy rakat csillagképpel is egyénire szabhatod a karakter képességeit, szóval tényleg baromi sok lehetőség van.
Érdemes úgy összerakni a két classt hogy az egyikből az aktív skilleket húzod ki amikkel támadsz, a másik classból meg főleg support passzívakat amik erősítik a támadásaid / védelmed. Azonos classoknál is lehetnek eltérő dolgok, sok féle sebzéstípus van, meleeből is csinálhatsz olyan karaktert ami elementális sebzéssel boostolja az alap fizikai támadásait és lehet ugyanez fordítva, egy alapvetően elementális sebzéssel operáló távolsági karakter is okozhat fizikai support sebzést, minden cuccok és karakter építés kérdése, a lehetőségek száma nagyon magas és a fantáziád szab határt csak gyakorlatilag. Persze vannak erősebb / gyengébb párosítások, ki kell függni őket vagy utána olvasni, rengeteg guide van a neten.
Vannak gear-friendly kasztok is, de a legtöbb sajna akkor tud kibontakozni leginkább ha már megvannak az end-game itemek, amiket persze meg kell szerezni szóval rengeteget kell farmolni.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.06.21. 14:37:51 -
Kingtiger15 #469 Sziasztok!
Szemezgetek a játékkal, lenne pár kérdésem a kasztokkal kapcsolatban.
Ha nem csinálok dual classt, akkor életképes marad a karakter magasabb szinteken?
Jól értelmezem, hogy dualozásnál úgymond egyenrangú a két kaszt, nincs fő és mellék, hogy az egyik jobban meghatározza a karakter stílusát?
A táblázat szerint (ha megvan a kieg az inquisitorral és necroval), 28 féle variáció rakható össze. Ez valóban 28 érezhetően különböző játékstílus, vagy csak jól mutat, mert van és kész? Ha, teszem azt, egy kaszttal kipróbálok minden lehetséges verziót, az valóban másfajta játékmenetet ad, vagy simán időpocsékolás? -
ntex #468 Hasonlítsd össze a frakcióktól megszerezhető itemeket, melyek lesznek fontosabbak az általad épített karakternek:
Order of Death's Vigil
Kymon's Chosen
Ezek alapján könnyű lesz döntened. -
#467 NA, srácok, kis kérdés, igazán nincs nagy szerepe, de!
Purifier, dual pisztolyos, melyik oldalt válassza? Order of Death's Vigil vagy a Kymon's Chosen a jövedelmezőbb? -
#466 Meg ugye megint jön egy kiegészítő, taljes új fejezettel. De nem vész a story szerintem, nagy része érthető komolyabb angol tudás nélkül is. -
SlipKnoTiaN #465 Nagyon nem hallani semmit róla, évek kérdése még szerintem sajnos. :(
Még úgy tudom, a Torchlight 2-höz sincs teljes, többé-kevésbé igényes fordítás, pedig az is már 2012-es játék. :/ -
#464 Hetvegen veletlenul megtalaltam, meg is csaptam annak rendje es modja szerint. :) -
#463 A magyarítást nem fogja senki sem befejezni? Anno Lostprophet kezdte el de abbahagyta... :( -
#462 V1.0.6.0
Lehet krakenre vadászni... -
#461 En itt 2018 masodik felet latok, mint varhato megjelenest.
"The best news of all though is that not only has work on this expansion already begun, it’s well underway. We expect Forgotten Gods to release in the second half of 2018!"
Mindenesetre ez nagyszeru hir, bar meg az elso kieggel sem kezdtem el jatszani! Kellett nekem PS4 melle meg Switch-et is vennem... :DD -
ntex #460 Jaja, meg ezzel megkapja a kötelező sivatagos chaptert is a játék :D -
Olyan TQ feelingje van ennek a képnek... -
ntex #458 Új kiegészítő bejelentve "Forgotten Gods" címmel 2018 őszre várható
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.03.05. 16:15:53 -
#457 Utobbi jobb lenne. :D -
#456 Lehet Grim Dawn 2 bejelentés lesz. -
#455 Link. -
ntex #454 Szerintem az új városépítős stratégia játékuk lesz. Vagy azt írták hogy Grim Dawn-al kapcsolatos? -
#453 Március 5-re várható egy nagy bejelentés / jöhetne még egy kieg / -
#452 Pontosan 2016. február 25 óta nem EA:) Sőt, már egy kiegészítő is megjelent hozzá. -
#451 Már évek óta nem early access... -
#450 Free trial nincs benne, de napjaink egyik legjobb early access hack and slash játéka. Diablo, titan quest, poe mellé simán befér. Annyi talán, hogy a pályák fixek, nem random generáltak, cserébe akkora a játéktér, hogy el sem hiszed :) -
#449 +1 -
ntex #448 Ha bejött anno a Titan Quest vagy a Diablo részek, ezzel sem nyúlsz mellé, van olyan jó mint azok, sőt. -
Nearco #447 Sziasztok, nemrég találtam erre a játékra és érdeklődnék hogy van e valami free trial? Vagy anélkül ki se próbálhatom a játékot hogy megvásárolnám? Tetszik meg nem nagy pénz, de akkor is.... -
ntex #446 Hát ja de ez nem mmorpg :) Azt írták ehhez is fognak még hozni új kieget, ha jól teljesít az Ashes of Malmouth. -
#445 Ilyenkor lenne, jó, ha mmorpg-k módjára mindig kibővítenék a kiegekkel a játékot és új contenteket adnának ki.
Egy arpg-ben pont azt élvezik az emberek, ahogy kigrindolják az aktuális max szintet egy-egy karakterrel. -
Nandor1988 #444 Sziasztok!
Elég régóta tolom a grim dawnt diabo 3 után egy felüdülés volt. Aki szeretné coopba tolni feltehetőleg cruciba,de más is szóba jöhet. Az vegyen fel steamen. Nandi1988 Kék arc a profilom. -
ntex #443 Ha eléred a 85-ös szintet (asszem kieg nélkül annyi a szint limit) és kifarmoltad a karakterednek a legjobb itemeket amiket az alapjáték kínál, akkor nincs tovább. De az Ashes of Malmouth DLC-vel is annyi hogy több cucc lesz amit kiszedhetsz, pár extra órányi küldetés fokozatonként, meg 100 lesz a szint limit. A Crucible DLC nélkül ott is csak farmolni tudsz ha azt is végigtoltad. A Crucible pont azért jó mert végtelenszer állhatsz neki, ilyen ultimate challange-nek tekinthető, annak a végére tényleg csak a legjobban összerakott karakterek tudnak elérni. Tárgyak farmolásához is pont ugyanannyira jó. Leírni most nem fogom mit ad az a DLC, de itt meg tudod nézni: Steam
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.01.29. 22:53:29 -
#442 Egyébként, ha csak alapjátékom van akkor ha egyszer elérem a karakter maximumát akkor nagyjából semmit nem fogok vele tudni kezdeni? -
#441 Most lettem 50, és act6-ban szopás az élet :D