Grim Dawn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan TQ feelingje van ennek a képnek...
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.03.05. 16:15:53
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
[merlinw.org]
:)
Egy arpg-ben pont azt élvezik az emberek, ahogy kigrindolják az aktuális max szintet egy-egy karakterrel.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Elég régóta tolom a grim dawnt diabo 3 után egy felüdülés volt. Aki szeretné coopba tolni feltehetőleg cruciba,de más is szóba jöhet. Az vegyen fel steamen. Nandi1988 Kék arc a profilom.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.01.29. 22:53:29
Más:
Kicsit variáltam a buildemen, jelenleg így néz ki a karim Grimtools
Igazából Loghorreanhoz odamentem eliten ezzel a karival és szétvertem egy az egyben. De megkérdem mégis mit lenne érdemes változtatni vagy javítani hogy még jobb legyen? Az itemeken kívül :D
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.12.04. 20:16:11
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.12.02. 02:13:24
Utoljára szerkesztette: Dreadshade, 2017.11.29. 18:08:19
Amúgy class visszavonására játékban már nincs lehetőséged utólag, asszem a GD Defilerrel lehet ilyesmit mókolni, ha ugyanúgy működik mint a TQ Defiler, amivel anno Titan Quest-ben lehetett.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.11.25. 20:03:34
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.11.25. 15:12:19
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.11.25. 13:27:04
[merlinw.org]
Szvsz arra jó hogy teszteld a karaktered, meg item farmolásra is tökéletes.
Devil's crossingal nem tudok egyről a kettőre jutni, crownley gangből annyira kevés van a térképen, a bountynál meg elakadtam ott ahol valami Blooddrinker-t kellene megölnöm, csak nincs ott ahol lennie kellene:S
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.11.23. 15:19:49
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2017.11.23. 12:24:15

Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.11.23. 01:19:41
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.11.23. 01:16:00
Meg nem volt szerencsem a kieghez, de gondolom, ott ez annyiban valtozhatott, hogy most az elejen mar pakolhatod mashova is a pointjaidat, mivel kesobb ujraoszthatod oket, de szerintem tovabbra is erdemes lehet magas szinten/end game-ben a pontok nagy/nagyobb reszet a physique-re atpakolni a tervezett defensive Devotion-ok fuggvenyeben.
Utoljára szerkesztette: MrStokes, 2017.11.22. 14:57:24
Itt pont az menti meg a játékot, hogy poe-vel ellentétben ez nem egy grindfest mmo akar lenni, na meg itt a gigantikus wallofskill része a játéknak sokkal érdekesebb és fájdalom nélkül bármikor respecelhetsz mindent.(Ez mondjuk engem nem gátolt meg, hogy háromszor újrakezdjem ugyanazzal a karakterrel ahelyett, hogy respecelném:D)
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.11.21. 19:33:24
No nem mintha meguntam volna, de kicsit kiégtem tőle első alkalommal:D
Monjduk én úgy kezdtem 4 karakterrel újra az elején, hogy abból 3 ugyan az a 2 kezes shaman alapú Conjurer volt:D
Ez olyan 80 órát ölelt fel, de ez idő alatt még egyszer sem értem a story végére:D(mondjuk szar, mert a story karakteremet normalon indítottam)
De van öt karakterem, abból 4 Conjurer. Legutóbb viszont tervezgettem már egy Soldier/Arcanist keveréket, Egy elementál tank szerűséget gondoltam belőle.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.11.20. 18:38:23
De a legjobb cuccok a Steps of Torment Challenge Dungeon-okben van az első 3 szint Free de az utolsó 2-höz már Skeleton key kell.
Ha már a gear függőség szóba került . Mi a legjobb módszer a legendary itemek megszerzésére ? A kiegészítő megérkezése után nézetem pár videót , és kissé csodálkozva néztem ,hogy 3-4 nap után már full lila necro cuccokban pusztítottak az új karik ! Szóval hogyan, főleg ha konkrét itemekre vadászik az ember .