761
A Titan Quest fejlesztőinek új játéka!
-
ntex #600 Nekem ott nem kellett választani, én kb azt letudtam úgy hogy Anasteriának nem csinálom a küldiket, mobozással meg felmegy simán az Outcast repu is reveredig... -
CrashBoostZoom #599 Anasteria és Barrowholm repu választható opciók mögé van téve. Szóval azért vannak helyek ahol egy döntés sokat számít. -
ntex #598 Igazából 1-2 helyen van opció, ahol dönthetsz szituációkban a kimenetelét illetően, de asszem bármelyiket is választod nem lesz hatással a végkimenetelre, szóval elrontani sem lehet semmit. Teszem azt van egy npc akit megmenthetsz a megfelelő dialógusok kiválasztásával, ha ez nem sikerül akkor is ugyanúgy megkapod a jutalmat érte, a különbség annyi lesz hogy ha megmented akkor onnantól nem kint fog ácsorogni (vagy meghalni) a pusztában hanem bent lesz az egyik menedékhelyen...
Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.09.03. 12:13:41 -
#597 Kicsit elment a téma :)
Én is játékokból, filmekből tanultam. Vettem 4 órát nyelvtanártól, és letettem a középfokút. A GD nyelvezete, meg nem egy atomfizika, és ha csak az mészárlás miatt akarsz játszani vele, akkor meg a next, next, finish... úgy is buildeket fogsz követni, amikről meg van video is, hogy működik a játékon belül. -
hawkie22 #596 OFF On
Erröl beszélek. Nálam kicsit egyszerübb is volt az angol, nemcsak játékokból ment a tanulás, hanem filmeket is eredeti nyelven néztem, felirattal. A némettudáshoz annyit füznék hozzá, hogy én gimnáziumban tanultam németet, 3 évig. Utána 8 évig semmi tanulás. Ezután kimentem Németországba, ott egy két hetes nyelvtanfolyam után középfokú nyelvvizsgát tettem. Tehát ne hidd azt, hogy elfelejtetted, ott lapul az valahol a fejedben, csak elö kell hozni. :) Ahhoz meg nem kell sok. Jelenleg 10 év kint élés után anyanyelvi szinten megy a német, az angol meg társalgási szinten, viszont ott azért vannak hiányosságok, abból kifolyólag, hogy ritkán használom, akkor is többnyire nyaraláskor vagy külföldiekkel történö gamelés során.
OFF off -
ntex #595 Ehhez én is hozzászólnék egy off hozzászólás erejéig, és semmi önreklámozásból vagy felvágásból, de...
Általánosban és szaksuliban is németet tanultam, tehát mondhatni 10-11 évig. Kb semmire nem mentem vele, egy mukkot nem értek ma a németből, az a pici ami ragadt rám az órákon azt is elfelejtettem (igazából utáltam is mint a sz@rt). Angolt viszont soha nem tanultam. Gyerekkorom óta gépezek, és mégis ma olyan szinten tudok angolul, hogy simán megértek szinte bármilyen hétköznapi angol szöveget vagy játékot. Mindezt tudod miből? :D Kb magamtól megtanultam az angol számítógépes játékoknak köszönhetően az évek alatt. Mondjuk kellett az is hozzá hogy valszeg alapból fogékony vagyok a nyelvre mert ha nem tudok valamilyen angol szót azt max 1-2x kell kiszótáraznom és kb meg is jegyeztem. Nem is értem miért nem azt a nyelvet választottam anno, akkor ma már valszeg beszélném is folyékonyan. Lényeg hogy ma simán megállnám a helyem ha angolul kéne kommunikálnom (elsősorban írásban persze bár még itt is akadnak nyelvtani hibák :D). És mindezt csak játékokból, 0 rendes angol tanulással és minimális önszorgalommal ami az alkalmankénti szótárazgatást illeti...
Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.09.03. 01:49:10 -
#594 Off, de ezzel végeztem is a témàval. Magyar földön mutass már valami hivatalosat erről a nyelvi elvárásról? Max egyetemhez meg olyan helyekre ahol kell beszélni angolul. Az én munkámhoz nem kell, soha nem is fog kelleni, a játékok miatt meg nem fogok megtanulni.
1999 óta gépezek hazudnék ha azt mondanám nem ragadt rám semmi angol. Viszont ez az a szint, hogy bárki kérdezi akkor azt mondom mindig, hogy yes és noval dolgozom semmi több lótúró semmire nem jó.
-
reelc #593 Igazad van.
De hagyd, ő Grebber. Írhatsz bármit, tök fölösleges. Ennyi erővel a kínai nyelvtanulásra is lelkesíthetnéd, kb. ugyanaz lenne az eredmény.
Nem fogod meggyőzni, és csak szaporodik itt az OFF.
Épp a lényeg tűnik el, akciósak a GD címek!
Utoljára szerkesztette: reelc, 2019.09.02. 21:30:38 -
hawkie22 #592 Én csak azt nem értem, hogy azért ma már egy alap nyelvtudás elvárás. Nem azt mondom, hogy anyanyelvi szinten kell(ene) tudni legalább egy nyelvet a saját anyanyelven kívül, de azért egy alap társalgási szint elvárás szerintem.
Nekem anno nagy segítség volt suli mellett a játék, ragadt rám az angol, nem hiszem, hogy másoknál is akkora nyüg lenne megtanulni angolul. És mint ahogy CrashBoostZoom is említette, a játék nyelvezete köegyszerü, nem atomfizikáról dumálnak benne angolul. -
reelc #591 Hagyd, ezzel csak magát fosztja meg egyes játékoktól.
Van neki épp elég másik.
Csak azt nem értem, miért kell ilyeneket beírnia. Semmi infó nincs abban, hogy valaki mégse vesz meg valamit.
Nem sokat tudok angolul, de ez a játék élmény volt. Másnak is lehet az, aki szereti ezt a műfajt, és nem zavarja, hogy angolul van.
A játék az angolon felül 9 nyelven elérhető, mind rajongói fordítás.
Én a helyében elengedném ezt a játékot, ha az a feltétele, hogy csak magyarul érdekli.
Utoljára szerkesztette: reelc, 2019.09.02. 20:50:29 -
#590 A magyarító szeritem pont azért kurja el a szabadidejét, mert szereti ami csinál + amit még gondol. De hidd el ha áldozat lenne bárkinek is nem létezne egy magyarítás sem.
Engem meg te ne kötelezz semmire elég volt a sok felesleges faszságot az iskolákban hallgatni. Nekem a nyelvtanulás nyüg lenne csak. Megvagyok nélküle is. Kimarad ez a game na bumm nem fogok belehalni -
CrashBoostZoom #589 Tudod amióta folyamtosan rinyálsz arról, hogy "sajnos nem magyar ezért passzolom" annyi idő alatt már legalább alapszinten megtanulhatttál volna angolul.
De hát ez van, kényelmesebb ülni és várni, hogy majd valaki a saját szabadidejét feláldozva készítsen egy fordítást ehhez a rém egyszerű szöveggel rendelkező játékhoz ahelyett, hogy te tennél valamit az ügyben. -
#588 Most szereztem 7 euro wallet zseton humblera. Azonnal venném az alap game-et de mivel nem magyar nyelvű így egy nagyon sajnálommal elengedem :( -
reelc #587 Akciósak a Grim Dawn címek!
Az alapjáték volt már olcsóbban, de megéri ennyiért is.
Az AoM volt már ennyiért, de olcsóbban még nem.
Az FG-nek is ez az eddigi legjobb ára.
Aktív Humble Monthly előfizetőknek még jön le valamennyi az árból. -
reelc #586 A Grim Dawn Version 1.1.4.0 patch kijött tegnap.
Ma frissült a Grimtools. -
reelc #585 A pénteki devstream írásos kivonata. -
reelc #584 Jó játékot!
Friss infó a mai devstreamből, ez a meglepi nem volt benne a V1.1.4.0 Previewben: jön a Stash search funkció is!
A videó szokás szerint korlátozott ideig érhető el. 01:12:40-től. -
ntex #583 Jól hangzik, ezt még megvárom mielőtt nekiállok újra játszani. Am meglett a Forgotten Gods kieg is végül. -
#582 Ahh, akkor az elkerülte a figyelmemet. -
reelc #581 Össze fogja pakolni magától.
Auto-Looting
"In addition, with this change, we are making Partial Components automatically combine when looted, so that’s one less press of a button!" -
#580 Az autoloot jó lesz végre, de még jobb lenne, ha a 3-4 darabos komponenseket össze is pakolná magától. Szerintem senki nem használja el ezeket darabosan, és a receptekhez sem kell belőlük így. -
reelc #579 V1.1.4.0 Preview nagyon durva, elsősorban QoL-re koncentráló patch jön a hónapban! -
reelc #578 Egyetértek, kitettek magukért.
Jó az új klassz, az új act, és az SR is, ami bizonyos fokig alternatíva lehet annak, akinek nincs meg a Crucible, vagy unja.
A szetkonverzió is nagyon jó ötlet. Meg a mozgásos augmentációk.
Hamarosan jön egy új skeleton keyes terület is az FG-be, ill. egy Riggshez köthető questsorozat.
Ami a mostani kiegtől független, pl. bizonyos régebbi skillek grafikai upgradje, szet upgradek, az átdolgozott lootfilter, a components/crafting material auto-loot, vagy az ingame voice-chat - ezeket gondolom mindenki megkapta/megkapja. Mint korábban a DX változtatást, vagy a kontroller támogatást.
Azt gondolom sokmindent adtak már a játékhoz, és egyrészt megéri az árát, másrészt megérdemlik a pénzt.
Biztos vagyok benne, hogy idén még a fentieken kívül is lesz pár érdekes patch.
Utoljára szerkesztette: reelc, 2019.06.30. 23:57:13 -
#577 Simán megéri, ennyit mondok :D -
reelc #576 Igen, remekül tartja az árát az AoM.
Az FG meg ugye nemrég jött ki, és olcsóbb is alapból az AoMnél. Valószínűleg nem lesz új kieg, úgyhogy az FG az utolsó vásárlás.
A mostani akciós árukban alig van különbség.
Természetesen te tudod mi mennyit ér neked, de ha ennyiért sok, akkor nem is kell annyira (vagy akar játszani az ember, vagy nem). Vagyis vársz, hátha karácsonyi saleben olcsóbb lesz kicsit. De azért -20%-nál nem számítanék többre.
Esetleg megvársz egy hasonló Humble Stores akciót, és felhajtasz valakit aki előfizető a Humble Monthlyra (nekik van -10% a Humble Storeban), és megkéred, hogy vegye meg. Mondjuk ez szerintem túl körülményes lenne 1-2 EUR-ért.
Utoljára szerkesztette: reelc, 2019.06.27. 22:59:49 -
ntex #575 Rohadtul kéne az a Forgotten Gods DLC de nekem túl sok... :\ Olcsóbb meg nem nagyon lesz valszeg egyhamar, tekintve hogy az AoM is mennyibe kerül még mindig... -
reelc #574 A Steam Summer Sale alkalmával akciósak a Grim Dawn címek.
Kb. a szokásos akciós árak. -
RoCsikZoLi90 #573 Köszönöm a közösségre vonatkozó tippeket és a biztatást is! :) -
reelc #572 Köszönöm a választ!
Régóta játszom a játékkal, és sajnáltam mindig, hogy a fanok által honosított 10 nyelv között nincs ott a magyar.
Most megnéztem mit írtál abba a topikba, korábban én is IMYke2.0.0.0-val beszéltem ezügyben, ő mondta, hogy nagyon sok a szöveg.
Itt az SG-n ritkán vagyok (csak emiatt a játék miatt regeltem), ha gondolod majd nézz be a PH-ra a hasonló nevű topikba, ill. van Discord szerver is, próbáltuk összehozni azt a kis hazai Grim Dawn közösséget.
Köszi mégegyszer, és sok sikert, ez egy jó játék!
Utoljára szerkesztette: reelc, 2019.06.05. 16:16:27 -
RoCsikZoLi90 #571 Megválaszolom én neked szívesen, tegnap este 3/4 11 körül írtam ezt a Játékmagyarítások fóruma témába, szóval nagyon friss a dolog. :) Természetesen ha valaki csatlakozni szeretne majd a fordításhoz, akkor megnézem, hogy dolgozik, és ha megfelel, minden további nélkül beszállhat a projektbe, mivel ahogy te is elmondtad, valóban nem kis meló.
Köszönöm előre is mindenki türelmét! -
reelc #570 Ezt idézted, linkelnéd légyszi a forrását? Érdekelne mikor posztolta az illető.
Ketten is belefogtak régen, de semmi nem lett belőle, túl régi infók.
Nemrég megkérdeztem lostprophet-et, nem áll szándékában folytatni.
Tavaly megkérdeztem egy másik honosítót, ARPG-hez képest rengeteg szöveg van benne, az FG kiegtől mégtöbb lett. Ez nem egy emberes munka, remélem az illető nem egyedül fogja csinálni.
Sok sikert kívánok neki, jó lenne magyarul játszani vele!
Utoljára szerkesztette: reelc, 2019.06.05. 05:41:47 -
#569 RoCsikZoLi90:
"Sziasztok!
Mivel a világhálón körülnézve nem találtam arról infót, hogy valaki foglalkozik-e jelenleg a Grim Dawn fordításával, úgy döntöttem, hogy elkezdem. A szövegek megvannak, a munkába belevágtam, eltökélt szándékom, hogy befejezem, mivel elég hányattatott sorsa volt eddig a magyarításának. Az alapjáték után természetesen a már megjelent kiegészítők is tervben vannak.
Állapotjelzőt egyelőre nem dobok fel a netre, majd ha haladtam már jócskán a melóval, viszont utána előreláthatóan a HUNosítók Team weboldalán lesz majd nyomon követhető. Előre is kérem a türelmeteket." -
reelc #568 Steames esemény miatt 2 napig ingyen kipróbálható a Grim Dawn, és akciósak a címei is.
Utoljára szerkesztette: reelc, 2019.05.25. 21:25:53 -
reelc #567 Én kb. ennyire számítottam, lehetett tudni előre hogy 1 Act. Picit olcsóbb is az AoMnél. Az új játékmódig még nem jutottam el, érdekel mennyire repetitív. Na hamarosan kiderül. -
#566 Kicsit nagyobb területre számitottam de 15 euróért ez még rendben van, gyorsan végigtolom aztán inditok egy Oathkeepert most arra vagyok a leginkább kiváncsi. -
reelc #565 Ha van kedvetek gyertek hazai Grim Dawn Discordra.
A Prohardveren csináltunk egy Topik Összefoglalót, ha gondoljátok nézzétek meg.
Holnap este kijön az FG kieg, lesz countdownos livestream előtte, ahogy az AoM megjelenésekor is volt.
Addig is: kijött egy új patch: Grim Dawn Version 1.1.1.0
Mindenesetre: jó játékot mindenkinek!
-
reelc #564 Akciósak a Grim Dawn címek. -
reelc #563 Nemrég lett csinálva egy Discord szerver, ha van kedvetek csatlakozzatok.
A célja az lenne hogy fórumtól függetlenül összegyűjtse a játék maréknyi hazai játékosát, kezdőket és már nem kezdőket egyaránt.
Akár szerveződhet coop party, kraftolási segítségnyújtás, tanácsok vagy általában beszélgetés a játékról, stb. -
reelc #562 Kijött a Grim Dawn Version 1.1.0.0 patch, Patchlog. -
reelc #561 Elkészült a Forgotten Gods Steames adatlapja.
Március 27-én jön, az ára $15.99-nek megfelelő EUR lesz (valószínűleg 15.99 EUR lesz).