761
A Titan Quest fejlesztőinek új játéka!
-
Mofarguru #640 Kipróbáltam. Letöltöttem egy másik nyelvet, de a játék könyvtárában nem jelent meg semmiféle lokalizációs mappa. Szóval nem tudom, hogy hova teszi a játék a letöltött nyelvi tartalmat. -
Mofarguru #639 Nekem csak az alapjáték van fent, és mint anno említettem, ott nincs lokalizációs mappa. -
reelc #638 A Humbe Storeban akciósak a Grim Dawn címek! -
Gepiforditas2 #637 Amit írtál az a legujabb (Community Localizations (v1.1.6.0)). Tedd azt, hogy tölcs le egyet amit más nemzetek csináltak. Pl német ,vagy francia. nézd meg hol jött létre a mappa. És oda tedd melléjük a magyart is. -
Gepiforditas2 #636 Akinek nem megy próbálja amit "saba30" írt.Keressen localization mappát. Ami az Expansion -ok miatt lehet máshol van. "saba30" tudnál adni egy pontos elérési utat neked hol volt? -
Gepiforditas2 #635 Szia.Pont azért listáztam ki mi lett kész, mert először a legnagyobbakat készítettem el. A többi sok 500 db fájl kb. Egybe fogom megcsinálni. Jelenleg a szétvágására ír ismerősöm programot. Ha sikerül megcsinálni az is lelesz egyben fordítva.
Feltettem egy frisebbet ami fent volt az ékezetek egyes részeken nem jelent meg. Javítva. -
saba30 #634 Nekem fent a Forgotten Gods Expansion, így van localization mappa, és megy a fordítás is. -
raja #633 A küldiket is lefordítod? -
Mofarguru #632 Próbáltam ahogy írtad. Nem csomagoltam ki, de úgysem megy. A localization mappában mindössze a community_hungarian-zip van valamiért nem látja. Nem tudok nyelvet választani. Mi lehet a gáz? -
Mofarguru #631 A Grim Dawn v1.1.6.0 van fent. Van ennél újabb is? -
Gepiforditas2 #630 Szia. Grim Dawn\localization\ És ide tedd simán a zipet ne csomagold ki. Nekem így ment a legfrissebbel. Esetleg próbáld más képpen is. Ha rámírsz csoportomban, szóban lehet távolrol is tudok segíteni. -
raja #629 Kell a legújabb patch -
Mofarguru #628 Erre gondoltam én is, de a gyökérkönyvtárban elhelyezve nem ismeri fel a játékon belül. Vajon mi lehet a gond? -
reelc #627 A játék gyökérkönyvtárában van. Ha nincs, akkor csinálj egyet, Hátha jó lesz.
Valószínűleg azért nincs, mert a játék angol nyelvű. A másik 9 fordítást rajongók csinálták, és azok letölthetőek a játék menüjéből. Mivel a magyar nem ilyen, így a mappa se jött létre. -
Mofarguru #626 Nagyon köszönöm az infót. Meg is néztem, de annyi lenne a gondom, hogy - igaz írod hova kell bemásolni - de én nem találtam a játék könyvtárában localization mappát. Lehet valami nem jó helyen keresek? -
Gepiforditas2 #625 Sziasztok. Még nem teljes, de használható fordítást csináltam Google Fordító val. Vagyis Gépi fordítás. Ha valakit érdekel a profilomban az elérhetőség. Plusz a megjegyzésben. -
reelc #624 Ahogy lentebb is írták, vannak akik egy masteryvel szinteznek és jóval később csatolják a másikat. Minden masterynek van 1-2 szintezős skillje, amikhez egész korán hozzá lehet férni,
Mindig azt szoktam mondani, hogy kezdő játékos fedezze fel a játékot. Masteryt nem lehet később visszavonni, de skilpontokat, devotion pontokat igen. Lehet kísérletezgetni.
Elismerem, hogy kezdőnek a Devotionok okozhatnak gondot. Egyrészt segíthet a korábban linkelt Grimtools, másrészt a Build Compendium elején vannak direkt kezdő buildek, és ha nagyon megakad a játék segítség lehet a részletes Devotion kiosztása az adott masterynek.
A Grim Dawn abban különbözik a többi hasonló játéktól, hogy a csapat alapítója fontos pozícióban volt a Titan Questnél (ezért is annak a motorját licenszelték és upgradelik amennyire csak tudják), határozott elképzelése volt arról, hogy milyen legyen a GD, és tehetséges munkatársakat szedett össze. Már a bétában is pozitív értékelései voltak a játéknak, és azóta is kapja. Törvényszerű, hogy nem jön be mindenkinek, de azt nem szokták vitatni, hogy egy minőségi, polírozott játék.
-
Mofarguru #623 Ahogy elnézem (és több helyen is ezt olvastam) nem kevés tartalom van a dlc-ben.
Már rájöttem (némi utána keresés révén) hogy miből lesz a Pyro. Indítottam is egyet. Kezdetben kicsit lassan indult be, de miután már az Occultist ág is képbe jött így már nem rossz. Amúgy valóban elég jól bánik (nevéhez hűen) a tűzzel. :D
Köszönöm az infókat a hivatalos oldalról, és az egyéb tools-ról. Annyi a content ebben a játékban, hogy úgy látom elleszek vele egy ideig. :) Tudom kicsit off de a Wolcen és ez ég és föld. Ja és nem a Wolcen javára. -
Mofarguru #622 Köszönöm már időközben utána kerestem. Nem tudtam, hogy újabb csillagképek is jöttek a játékba, de akkor ez megmagyarázza, hogy miért láttam olyan youtube videót, ahol mások voltak a térképek.
Akkor először végig tolom az alapot, és utána megveszem a kiegészítőket. -
#621 A Malmouth kieg hozza a necromancer-t (és a lvl 70 -> 100 lépést), a FG pedig az oathkeeper-t. Ezeken kívül új játszható területeket is csatolnak az alapjátékhoz, meg egy csomó apróság is jár velük.
A pyro az a demolitionist + occultist , elég erős tűzsebzése van, mint azt a neve is mutatja. :)
Kasztokat nem kötelező kombinálni, sokan csinálják azt, hogy a kezdőt kihúzzák, míg lehet, aztán váltanak a másodikra, vagy csak tisztán egy kaszton maradnak.
Érdemes a hivatalos guide-ot lapozgatni alap infókért, minden másra meg ott van a GrimTools és a Crate fórumai.
Közben ma megjelent az 1.1.6.0 és a legfontosabb változás szerintem:
"All partial Components have been removed from the game. Existing partial Components have turned into completed Components. No changes to drop rates have occurred alongside this change."
Emellett rengeteg skillhez és tárgyhoz is hozzányúltak (bár a kezdő játékosokat ezek nem érintik :) ). -
#620 Mind a kettő nagy content dlc hoz be 2 új kasztot és mivel a játékba 2 kasztot kombinálva kapsz egy fő kasztot, így elég sok opciód lesz, ha minden kieg megvan.
De hoznak be új csillagképeket is a kiegek, meg új featuröket, a Forgotten Gods hozza be a tényleges endgame rendszert kicsit a poe map rendszere mintájára(Nekem csak az alap van meg ezért pontosan nem vagyok vele tisztába, de elég jól kibővítik a játékot)
-
Mofarguru #619 Egyelőre még a csillagképeket nem aktiváltam, mert még azt át kell látnom, hogy miképp is működik. De köszönöm az infót. -
Mofarguru #618 Most, hogy konkrétan melyik volt nem tudom, mert azóta kezdtem egy új karit (nem emiatt). :) De nem kör alakú volt (rájöttem ezek amolyan passzív skillek) hanem kocka volt, tehát valamilyen támadó skill.
Viszont lenne egy olyan kérdésem, hogy az alapjátékban lévő kasztokon kívül a dlc-k hoznak magukkal új kasztokat is? Mert több helyen olvasom, hogy a Pyro milyen ütős, de olyan kaszt nincs. Vagy ez is egy "kombó" által jön ki? Most egyelőre egy sámánnal megyek, és eddig nem volt különösebb problémám. Míg az előző Arcanist kaszttal az egyik nagyobb bossnál nagyon megszenvedtem. Igaz nem voltam túl magas szintű, ellenben a sámánnal pikk-pakk lement ugyan olyan szinten.
Eddig nagyon tetszik a játék (lvl17-es a sámán) de azért van még bőven mit felfedezni. Többek között a Devotion amit annyira még nem vágok, hogy miképp is működik. -
#617 Ahogy előttem szóló kolléga mondja, plusz lehet extra komponenst használni ami skillt ad. (erősség pedig a komponens szintjéről függ.)
A devotion/csillagképek pedig sokszor adnak olyat, hogy az adott csillagkép végén egy skilled "oda tudod rakni". Azt a skillt tápolja fel. Például a necromancer csontvázaiba rakod a xy% esély ütésenként egy aoe tűz sebzésre. Minden csonti megkapja, mennek és darálnak. -
reelc #616 Konkrétabban, melyik skill az?
Ami kör alakú azt nem lehet.
Ami tartalmazza, hogy "toggled to maintain its effect" az hátrébb lévő számbillentyűre érdemes, a többit előrébb és az egérre.
Utoljára szerkesztette: reelc, 2020.02.26. 18:22:42 -
Mofarguru #615 Igaz nem értek a fordításhoz, de el tudom képzelni, hogy milyen munka lehet ez megcsinálni. Igazából el lehet igazodni (ami nem is jelent túl nagy problémát) viszont a fordítás a lore miatt lett volna érdekes.
Amúgy már megvettem az alapjátékot és igaz, hogy még csak pár órám van benne (lvl10-es a kari) de már most jobban tetszik mint a Wolcen. Amit ott hiányoltam a "fluid" játékmenet, az itt maximálisan megvan! Igaz nem olyan "csilli-villi" mint a Wolcen, de nekem így is nagyon bejön. Olyan dolgok mint pl. a térképezés, a loot megoldása, skillek, tárgy használat stb.. nagyon rendben van. Látszik rajta a hozzá értés.
Amúgy van egy dolog, amit nem tudok mire vélni. Az adott skillek "megvétele" után elvileg be lehet tenni őket az 1-9 gombokra (plusz jobb egér gomb). Létezhet, hogy van olyan skill ami ilyen formán nem látszik? És most nem passzív hanem aktív skillre gondolok. Csak azért kérdem, mert a Arcanist kasztnál volt olyan attack skill amit nem tudtam betenni. Lehet én nézek be valamit?
Szóval száz szónak is egy a vége, eddig nagyon bejön a game! :) -
reelc #614 Bővebb válasz:
Rengeteg szöveg van benne. Többször negirugaszkodott 1-1 ember, de az a helyzet, hogy egy kisebb csapat kellene, ha belátható időn belül akar végezni vele valaki.
Ahogy Grebber írta valaki próbálkozik egy gépi fordítós megoldással, de nem tudjuk mennyire lesz élvezhető.
Én azt mondom neked a következő akció alkalmával próbáld be az alapjátékot, ha tetszik, akkor úgyis megfogod venni a kiegeket.
Kevés angol tudással is élvezhető.
Mert valóban jól sikerült játék. Persze törvényszerű, hogy nem jön be mindenkinek.. de éppen tegnap volt 4 éves, és a mai napig sokan szeretik és játsszák.
Utoljára szerkesztette: reelc, 2020.02.26. 16:53:28 -
Mofarguru #613 Értem és köszönöm a választ. -
#612 Sajnos nincs és kb soha nem is lesz :(
Ami lehetséges google translateset megcsinálják majd, de annál több nem lesz -
Mofarguru #611 Szevasztok!
Több helyen is olvasom (többek között a Wolcen topikban :D) hogy ez egy igen csak jó kis ARPG játék. Eddig még nem volt vele szerencsém, de egy kicsit kiábrándultam a Wolcen-ből, így gondoltam teszek vele egy próbát.
Lenne kapásból egy olyan balga kérdésem, hogy fellelhető ehhez a játékhoz esetleg magyarítás? -
#610 És akkor most a Wolcen után élesszük újra a totyit. Megvettem a Forgotten Gods-t. Beraktak magamnak a két merit itemet és ultimatere kezdtem karaktert 0 gearrel. Jó kis challenge lesz :)
-
#609 Grim Dawn Definitive Edition
The Grim Dawn Definitive Edition includes:
Grim Dawn
Grim Dawn: Ashes of Malmouth
Grim Dawn: Forgotten Gods
Grim Dawn: Crucible -
#608 Grim Dawn V1.1.5.0 -
reelc #607 Humble Store. Akciós.
Többet nem írok, mert megint belém kötnek. -
reelc #606 Az a bajod, hogy nem értéktelenedik elég gyorsan, gondolom.
Az alapjáték 2x volt bundlizva, gondolom onnan van meg neked.
Kieg még nem volt bundlizva.
Ahogy írtam az AoM nem volt még ennyiért.
Ennyiért is szépen viszik ezeket a címeket.
De igazából nem mindegy mennyiért van? A múltkor írtad, hogy csak magyarul érdekel. Na, eddig úgy néz ki, hogy nemigen lesz magyarul. Legalábbis eltűnt aki legutóbb elkezdte fordítani.
Ha valóban ez történt, hogy nem folytatja, akkor már a 3-ik ember hagyja abba. Sok a szöveg benne, ehhez csapat kellene, nem egy ember.
Utoljára szerkesztette: reelc, 2019.10.28. 23:43:44 -
#605 Uncsi. Kitalálhatnának végre más árakat évek óta ugyanannyi az àra. -
reelc #604 A Grim Dawn címek akciósak a Steamen.
Grim Dawn -75%, 6,24 EUR
Grim Dawn - Ashes of Malmouth Expansion -35%, 11,69 EUR - HL, nem volt még ennyiért!
Grim Dawn - Forgotten Gods Expansion -25%, 11,25 EUR
Grim Dawn - Crucible Mode DLC -35%, 4,21 EUR. - Ez az alapjátékhoz is vásárolható, aréna mód.
Az alábbi kettő kozmetikai csomag, ha valaki a játékvásárláson felül szeretné támogatni őket:
Grim Dawn - Steam Loyalist Items Pack -25% 6,74 EUR
Grim Dawn - Steam Loyalist Items Pack 2 -25% 5,99 EUR
Illetve GoG-on is akciós! -
reelc #603 Ha jól emlékszem Fort Ikonban leküldött valaki a börtönbe Anesteriához. Quest volt választani kellett: vagy vele vagy, vagy ellene. Ha vele voltál, akkor baráti lett az Outcast. Ha ellene, akkor a mögötte lévő területet lehet farmolni.
Ezen kívül választható Barrowholm, ill. Kymon's Chosen vagy Order of Death's Vigil. Utóbbi kettő ellensége egymásnak.
"És miért járok jobban a döntéssel?" Kymon és az Order választása nem kötelező, végigviheted úgy a játékot, hogy nem választasz, de jobb, ha döntesz, az adott frakció cuccaihoz hozzájutsz.
-
ntex #602 Hol kellene választani? És miért járok jobban a döntéssel? Így minden repum revered, beleértve az Outcast-et, Homesteadet és Black Legion-t is, hozzáférek minden cuccukhoz mindegyik frakciónak. -
reelc #601 Már bánom, hogy megszólaltam.
Ha érdemileg pörög a topik az más, de ennyi OFF úgy, hogy hónapokig nem volt témába vágó hsz, ez így nekem értelmetlen.
Amúgy a választható frakciók számítanak, attól függően jutsz hozzá a cuccaikhoz. Egyszer megéri mindenkivel jóban lenni a Mandatek és a receptek miatt, a többi eset build/resist függő, belátás szerint.
ntex: ha jól rémlik kell választani, Anélkül nem nő a repud az Outcast felé. Az már más dolog, hogy ésszerűségi okokból nem csinálsz küldit neki, hogy a Black Legion repu ne csökkenjen. A másik választás, hogy az ellenséged lesz és farmolod. Persze lehet úgy játszani, hogy nem választasz, és így megmarad questnek, ahogy Homesteadban a 2 küldöttség esetében. De a döntéssel jobban jársz.