761
A Titan Quest fejlesztőinek új játéka!
  • Mofarguru
    A Wolcen nekem sem jön be, pedig akartam szeretni, de nagyon nem voltunk egy hullámhosszon. De ahogy azóta olvasom, másnak is meggyűlt vele a baja.
    Ami a D3-at illeti, nekem anno nagyon bejött (1000 órám simán van benne) főleg a GR miatt.

De igen igazad van, a Skeleton key-es helyek még nem nekem valók, mert sem a gear sem pedig a resist nincs meg oda ezek szerint. Majd később ha jobb lesz mindkettő, akkor teszek egy újabb próbát. Amúgy most, hogy így említed a főboss valószínűleg pikk-pakk kicsontozna. :)

Most fogtam bele az AoM kiegbe, de már most tetszik. Felkeltetted az érdeklődésem ezzel a hidden path dologgal kapcsolatosan. :D
  • Mofarguru
    Csak egy kis ideig vártam, de álmomban nem gondoltam, hogy be fog csukódni. :D
  • reelc
    Idióta ez a fórum, a szerkesztési időből kicsúsztam, elment minden amit még írtam.
    Röviden: a Wolcen 100x bosszantóbb.
    A Diablo 3 GR-nek is megvannak a korlátai.
    Mindben van egy hasonló rendszer.
    Nem ügy ez a Skeleton keyes, ne idegeljen. Első kari, nincs megfelelő felszerelés még, bizonyos dolgokhoz.
    Azt kell megérteni csak: ha ott haltál, akkor nem vagy kész arra, hogy bemenj. Bármelyikben is voltál, a főboss szétszedne. :) Az mindegy, hogy végigvitted a fokozatot, a kihívást azok a területek jelentik.
    Fogsz te még csodálkozni az AoM-ben... :) Resistek rendben vannak?
    Nem kell sokat gyalogolni a Skeleton keyes területekhez.

Spoiler: majd megtudod mi a sok gyaloglás, amikor majd egyszer eljutsz az AoM titkos bosshoz, vagy az FG titkos bosshoz. Vissza fogod sírni a Skeleton keyeket. :) Vagy ugye ott a Hidden Path is.
    Boldog ember vagy, nem találkoztál az alapjáték egyik legnagyobb szívásával. :) Kb. minden kezdő karis rémálma, aztán később jó lesz megtorolni a sérelmeket! :) Honnan tudom? Mert 100%, hogy emlegetted volna, és a hozzá jutáshoz a Hidden Path a kulcs, ami titkos küldi.
    Utoljára szerkesztette: reelc, 2020.03.12. 22:21:04
  • reelc
    Ez nekem is új! :)
    Sosem haboztam, mentem befele.
  • Mofarguru
    Ja és még csak annyit, hogy csak visszamentem egy próbára (most figyelj) kinyitom az ajtót majd nem megyek át rajta mert előtte meg akartam még nézni valami, erre becsukódik az ajtó! Na mondom akkor ott rohadj meg! :D
  • Mofarguru
    Azért maradjunk abban, hogy némileg frusztráló, hogy az ilyen skeleton key-es helyekre egy játékban csak egyszer lehet bemenni. Erre nem tudom milyen magyarázat van?! Én ennek semmi értelmét nem látom! Nagy nehezen (azaz sokáig tart) mire eljutok oda, majd bemegyek, idővel meghalok majd (attól függetlenül, hogy van nálam kulcs) léphetek ki a játékból majd vissza, utána újfent elgyalogolni stb... Miért nem lehet addig használni ezen dungeonokat míg van nálam kulcs?! Az rendben van, hogy már maga a hely szívás, az rendben van, hogy nem lehet teleportálni, de az alább írt problémám nincs rendben (szerintem legalább is).

Ami a lootot illeti, eddig még csak két lila cucc esett, egyik Log-tól másik meg szinte ahogy átléptem lvl50-re. Igen olvastam, hogy 50 után kezd majd esni, szóval várom nagyon a jó cuccokat. Amúgy megmondom frankón az, hogy ilyen ritka nekem sokkal jobban bejön (pl. nem mint a Diabnloban ahol szinte "percenkét" hullott a legendary) mert így sokkal jobban felértékelődik a szerepe a játékban.

Na most inkább egyelőre hagyom ezeket a skeleton key helyeket, mert csak felb@szank! :D Irány a kieg...
  • reelc
    Leírtam amit tudni kell róla.
    Így adja a kihívást!
    Nem teleportálhatsz, ha meghalsz akkor annyi, és szemét a boss a végén.
    Mert ettől eltekintve mit csinálsz?
    Haladgatsz, néha farmolsz, kb. semmi kihívás.
    Ne feledd: ez a Normal volt. Ismerkedés a játékkal. Az a szint, ahol első karival felfedezel mindent, szépen haladsz, és jó esetben saját build is működik.
    Itt a Skeleton keyes területek jelentenek problémát, és esetleg az Actos bossok.
    Na majd meglátod milyen az Elite!

A lootod egyrészt attól függ, hogy az ellenfelek hány szinttel vannak alattad vagy fölötted. Van egy -tól -ig intervallum.
    Másrészt mennyire utálnak: ha nagyon, akkor több csillagos spawnol, tőlük lehet remélni jobb cuccot.
    Amúgy a szinted alapján: "Legendary Items (lila): lvl 50 körül kezd esni."
    Persze vannak kékek is amik használhatóak, és zöldek is (sőt!), de a lila a főfogás. :)
    Utoljára szerkesztette: reelc, 2020.03.12. 21:13:48
  • Mofarguru
    Tegnap nem értettem, hogy a Skeleton key-es területre (Bastion Gates) miért nem tudok visszamenni miután meghaltam ott. Rájöttem, hogy egy adott játékban csak egyszer lehet bemenni. Ki kell lépni a játékból majd vissza és akkor már mehetek újfent egyszer. Hogy ennek mi az értelme nem nagyon értem?! Amúgy valóban nagy kihívás ez a terület. És külön szívás, hogy nincs teleport. Bár...annak tükrében, hogy úgysem engedne vissza, igazából így már teljesen mindegy. Remélem azért lesz is valami loot, mert eddig ott semmi sem esett.

Ami Log-ot illeti szerintem (természetesen normálon) nem volt egy nehéz boss. lvl49-en mentem neki olyan 13k dps-el és egy halálból megvolt. Ellenben voltak olyan bossok, ahol sokkal többet szívtam.

Ahogy végignéztem a mapon kimaradt kb 3-4 shrine és egy Rift (Pine Barrens) bár nem is értem, hogy mivel módszeresen derítettem fel mindent. Ezen felül van még 3 bounty amit nem tudtam még megcsinálni.

Szóval irány az AoM dlc.

• reelc
    De hát ez a lényeg!
    A Skeleton keyes területek voltak a játék endgame része. A Nemesis bossok mellett ezeket lehetett farmolni!
    Az igazi kihívások!
    Aztán lett a Crucible (Aréna) DLC is.
    De a Skeleton keyes területek annyira népszerűek voltak, hogy a 2 kieg is kapott belőle.
    Pedig az utolsóba nem raktak volna, mert ott az SR játékmód az eddigiek mellé endgamenek.
    De mint írtam népszerű volt a dolog. Nem egybe még külön árus is került. :)
    Meg kaptak a részek Secret küldetéseket is.

Te magad írtad, hogy Log. nem volt nehéz. Ez attól is függ milyen szintű voltál, milyen cuccokkal.
    Grat., hogy legyűrted!

Régen más volt a játék nehézsége is.
    Nem túl rég balanszolták a nehézségeket.
    Gondolom Logot Normalon nyomtad le. Ha Veteranon toltad volna a játékot, nehezebb lett volna. :)

Menj csak Elitere, és lásd mi újság. :)

Utoljára szerkesztette: reelc, 2020.03.12. 18:51:43
  • Mofarguru
    Igen megtörtént Loghorreant kinyírása. Nem is volt egy túlzottan nehéz boss. Akkor most nekiállok és valahogy megpróbálom a skeleton key-es dungeonokat megcsinálni, már ha egyáltalán beenged.

Amúgy igen, ezek a skeleton key-es dungeonok valóban szívások olyan téren, hogy nem lehet teleportálni. Ez azért nagyban megnehezíti az ember életét.

Na mindegy akkor folyt köv, és köszi a tippet.
  • reelc
    Ha legyőzted Loghorreant, akkor végeztél az alapjátékon a Normal fokozaton, lehet Elitere menni.

Skeleton keyes terület: amit küldtem korábban linket, azon leírtam részletesen. :)
    "Challenge Dungeons avagy Rogue-Like Dungeons. Általában az első szinteken meghalhatsz, nincs nagy gond (XP-t veszítesz), de utána egy Skeleton Keyyel nyíló kapu után lesz az igazi kihívás! Úgy jöhetsz ki onnan, ha meghalsz, vagy legyőzöd a főbosst, teleportálni nem lehet és vissza se lehet menni ugyanabban a game sessionban."
    Anno úgy próbáltam/próbáltuk összeállítani, hogy az alapvető kérdések nagy részére válaszokat találjon az új játékos.
    Utoljára szerkesztette: reelc, 2020.03.12. 07:08:51
  • Mofarguru
    Igen lazán megér annyit!

Amúgy úgy hiszem az alapjátékot kivégeztem. Meglett majdnem az lvl50. Viszont valamit nem vágok. Van a végén a Bastion Gate nevű hely, ahova Skeleton Key kell, hogy bejuss. Craftoltam egy párat (mert egyszer meghaltam és nem engedett vissza mondván nincs nálam key) viszont így sem enged vissza. Egyfolytában azt mondja, hogy zárva. Mi lehet a gond?
  • MerlinW
    Ne sajnáld, mert a játék ér 60-at is. No para, szeretni fogod.
  • Mofarguru
    Nem, nem fogalmaztál félreérthetően. Köszönöm megnéztem és meg is vettem, de sajnos a Tainted Brain Matter alapanyag sajnos nincs hozzá. Már csak az kellene, hogy tudjak egy ilyen talismant craftolni. Na meg is nézem, hogy hol lehet ilyen cuccot farmolni.

Még egyszer köszi az infót!
  • reelc
    Lehet félreérthetően írtam.
    A kovács iránt érdeklődtem, de ezek szerint ő már megvan.
    A receptet a frakciós árustól tudod megvenni, amint eléred azt a reputációs szintet.
    Ha megvetted, jobb egér gombot kell nyomni, és a kovács meg is tanulta.
  • Mofarguru
    Köszönöm az infót. Majd megnézem, hogy a kovács tud e már ilyen talismant kovácsolni.
    Ami kulcsot illeti próbálkoztam már a Froggy Bank-al, de sajnos nem igazán esett ilyen kulcs. Na mind egy akkor próbálkozom tovább.

Köszönöm!
  • reelc
    1. Tárgy kell. A lap alján az egyik Talisman receptje kapható DC-ban. Lvl25-től használható. Persze először kell a kovács. Megvan már?
    2. 2 helyen eshet kulcs + egy személy adhatja, akit nem akarok lelőni, spoiler. Nem kraftolható.
    A Strange Key a neve. A bejárata előtt dobhatják, vagy a Foggy Bankban.
    Utoljára szerkesztette: reelc, 2020.03.09. 22:28:19
  • Mofarguru
    Én úgy vagyok vele, hogy először az alap játékot tolom végig, és majd utána jöhetnek az általad felsorolt sorrendben a dlc-k.

Viszont lenne ismét két kérdésem hozzátok.

1.) Mi a függvénye annak, hogy egy ranged class (jelen esetben egy Pyro) tudjon mindkét kezében egy egy pisztolyt használni? Ez esetleg szinthez van kötve? Vagy ezek esetleg set tárgyak?

2.) Adott a Bounty: Blade of Ch'thon küldi ahol Salazar-t kell kinyítni. Azt tudom, hogy hol van, csak ahhoz az ajtóhoz nincs még kulcsom. Olvasom, hogy a kultistáktól dobhatják a kulcsot hozzá, de nem igazán jön ez össze. Most vagy nem jó helyen keresgélem, vagy valóban ennyire szar a drop rate ennél a tárgynál? Illetve ha jól látom ezt lehet craftolni is? És ha igen, akkor ahhoz vajon recept hol lehet?

Thx!
  • Mofarguru
    Igen az már feltűnt, hogy a Devotion pontok nem szintekhez vannak kötve, csak nem tudtam mi benne a rendszer. De ahogy írod, úgy logikus is.

Ami meg a dlc-ket illeti, akkor maradok GD-AoM-FG sorrend mellett.
  • reelc
    A játék hagyományos üzleti modellel rendelkezik.
    Megveszed az alapjátékot. Utána megveheted az AoM kieget, majd az FG kieget. Ez a vásárlási sorrend.
    Az alapjáték után bármikor a Crucible DLC-t, ami egy aréna mód. Nincs köze a sztorihoz.

Malmouthba akkor lehet átlépni, amikor az adott fokozaton kinyírod Loghorreant, és Creeddel tovább beszélsz.
    Az FG feltétele pedig ahogy írta előttem Warden kinyírása. Ha olyan ügyes vagy, hogy pl. lvl15-ös szinten kinyírod, akkor is megnyílik, nincs szintkövetelmény!
    A szintezést az általam korábban linkelt World Mapon meglehet nézni.
    Olyat is lehet csinálni, hogy Krieg után átruccansz az FG-re, pár alap feladat után felmarkolod a Cultok mozgásos augmentációit, és utána folytatod a GD-t Krieg után. Vagy maradsz az FG-n.

Legalább egyszer érdemes a GD-AoM-FG sorrendet betartani, mert van olyan sztorivonal (igazából az FG), ami az alapjátékban kezdődik, és az AoM-ben úgy rémlik nincs jelentősége.
    Utoljára szerkesztette: reelc, 2020.03.09. 20:29:32
  • PetruZ
    1. Nem szintenként. Nem is fogod megkapni az összeset egy végigjátszás alatt, a továbbiak a magasabb nehézségi fokokon vehetők fel, ill. van egy-kettő, ami rejtett, csak bizonyos feltételekkel bukkan fel.
    2. A Malmouth és a Forgotten Gods igazából nem egyenes folytatás, ezekre bizonyos szinteket elérve már át lehet menni az alapjáték endgame nélkül is. Pl. az FG az a 24. szint körül már elérhető a Warden kinyírása után, a Malmouth-ot most nem tudom fejből, arrafelé még nem jártam.
  • Mofarguru
    Akkor egy kicsit benéztem. Azt hittem, hogy lvl50 a max az alapjátékban (lassan ott vagyok) de akkor ezek szerint van még hova fejlődni. :) Viszont lenne két kérdésem. 1.) A Devotion pontokat a játék milyen rendszer szerint adja? Csak mert nincs egyenes arányban a szintlépéssel. 2.) Ha végeztem az alapjátékkal, akkor melyik a sorban következő dlc?

Amúgy köszönöm az infót majd átböngészem amit küldtél a tárgyak adás-vételét illetően.
  • reelc
    Lvl85 az alapjátékban a max. player lvl.
    A pénz nem adható át közvetlenül másik karinak (az FG kiegben lesz rá konkrét megoldás), de a Shared Stashbe berakhatod ami nem kell és eladhatja a másik kari.
    A fentiekről, és bővebben arról mi adható át, mi nem azon a linken találsz infókat amit korábban elküldtem PM-ben.
    Utoljára szerkesztette: reelc, 2020.03.08. 20:04:51
  • Mofarguru
    Én csak az egyéni tárolót használtam eddig. Amúgy köszönöm a tippet, hogy kulcsokat is lehet gyártani.
  • Mofarguru
    Na ezt a monster szinteket nem is tudtam (ahogy még sok egyebet sem) hogy meg lehet ilyen formán nézni. Ami a dinamitos helyet illeti, köszönöm a tippet.

Igen, valószínű, hogy a második karival így már sok egyéb más is könnyebb lesz. Ha megmaradnak a tárgyak (gondolom a pénz is?) plusz a frakciók is azért ilyen formán ez nem kis könnyebbség. Amúgy ha már itt tartunk az alap játékot lvl50-ig lehet vinni? Ennyivel lehet befejezni?
  • Mofarguru
    Köszönöm szépen a tippet. Akkor nem adom el a jó cuccokat. :D

Ami a skeleton key-t illetve a helyet illeti, akkor majd próbálkozom vele később. Amúgy ott milyen szintű mobok vannak? Ha később megyek oda, nem lesz nagy szintkülönbség?
  • PetruZ
    Ja, ja, smuggler. Az egyéni tárolóját nem is használom, csak a közöst.

A skeleton keyről még annyit, hogy a kovácsnál is lehet gyártani.
  • reelc
    A World mapon meglehet nézni a monsterek tól-ig szinteződését is, ha riftre kattintasz, és részletesebb lesz a nézet.
    Egy dinamitos hely a barlangban van, a Flooded Passege rift van hozzá közel.

Hidd el, a második karinál már be fog ugrani, mely helyeken szívtál a legtöbbet. :)
    Azért nem olyan fontos a poi, mert felfoghatod úgy, hogy amikor játszol legalább 1 területet felfedezel (egyik rifttől a következőig). Ez ad valamiféle rendszert.

Alattam jól írta, de Smugglert akart írni, ő a ládás. :)
  • PetruZ
    Minden fontos településen ott van a Scoundrel karakter. A tárolón bal felül tudsz váltani, hogy a sajátot, vagy a közöst lásd (szürke, vagy lila ikon). Itt is minden fül növekvő pénzmennyiségbe kerül. A közös tárat minden karakter látja, az újak és régiek egyaránt, így át lehet adni mindent.

Az a skeleton key kapu egy igen nehéz, trükkös, telecsapdázott hely, nem érdemes menetből nekimenni. :) Később majd lehet lelni kulcsokat még.
  • Mofarguru
    Akkor jó! :)

Szerintem viszont egy poi a térképre igen is jó lenne, már csak azért is, mert ki tudja fejben tartani, hogy melyik dungeon, cave, stb..takarított ki? Vagy melyik az ahova vagy kevés még a szintje, vagy pl. azért nem tudja megcsinálni mert pl. dinamit kell. Sokkal jobb lett volna ha le lehetett volna tenni egy poi-t, hogy tudja az illető, hogy oda még vissza kell menni mert..

Ez az általad linkelt map valóban jó, csak én nem így akarom felfedezni az adott területet. Igen is végig akarok menni mindenhol, és magamtól akarok mindent felfedezni. Nálam pl. Devil's Crossing már ki van pucolva egy cave-et leszámítva ahova kell 3 dinamit. Na azt a cave-et nem találom újfent. Amúgy mind1 is mert nincs most 3 dinamitom. :D

Azt viszont már én is észrevettem, ha túl sokat farmolok egy helyen, akkor az idővel az xp rovására megy. Próbálom valamelyest szinkronban tartani a saját és a területek szintjét. Jelenleg még csak lvl37 vagyok, de ezzel a Pyro-val lehet frankón haladni. Egyedül idáig egy olyan hely volt, ahova nem tudtam visszamenni ez pedig Old Arkovia-ban volt, ahol is volt egy kapu amint csak vmi skeleton key-el lehetett átmenni. Egyszer kinyílt a kapu amin átmenve nem volt hosszú életű a karim. :D Na ide már többet nem tudtam visszamenni, mivel nem volt több kulcsom. Gondolom majd később valahogy csak vissza lehet menni.

Amúgy jó tudni, hogy a frakciók megmaradnak. De ha már itt tartunk, a megszerzett tárgyakat át lehet adni a következő karakternek? Tehát érdemes gyűjtögetni a nem a jelenlegi kasztnak dobott lootot?

• Gepiforditas2
    Tölthető a teljes gépi fordítás most 65 sor maradt angol. Lehet majd azt is javítom. Teszteljétek, aki használja.
  • reelc
    Igen, tőled kérdeztem. Nem baj. :)
    Poi nincs és nem is kell.
    Van egy nagyon jó programgyűjtemény a Grim Dawnhoz. Grim Tools a neve.
    A World Map az egyik funkciója. Minden helyet tartalmaz, földalattit, kieges területeket, mindent! Szóval spoileres.
    A Grim Dawn alapjáték a térkép bal fele, és a jobb oldalon pedig Devil's Crossingtól Warden's Laboratoryig (ez az utóbbi az Act 1) fel északra.
    A játék amúgy is arra ösztönöz, hogy haladj, mert ha sokáig farmolsz 1-1 területet, egyszerre túl erős leszel, egyre kevesebb loottal és XPvel gazdagodsz, minél jobban a szinted alatt vannak.
    Úgyhogy szerintem inkább fedezz fel mindent, elleszel a térkép nélkül is, unlockold a rifteket, stb. A második karival már ismerős lesz sokminden.
    Nem kell sietni. Az első kari jó, ha felfedez mindent, és pl. kigyűjti a repukat a frakcióknál. Ebből későbbi karid is profitál.
    Utoljára szerkesztette: reelc, 2020.03.05. 19:00:56
  • Mofarguru
    Nagyon köszönöm a tegnapi segítséged, most már működik!

Mindenkinek csak ajánlani tudom a fordítást. Igaz jelen állapotában még nem teljes, de ami már kész az teljesen jól használható. Igaz vannak fura kifejezések, de azokat meg kell szokni. :D

Szóval töltse mindenki bátran!
  • Mofarguru
    Nem tudom, hogy nekem címezted e a kérdést, de ha igen akkor a válaszom, nem. Ilyen totemmel még nem találkoztam a játékban (eddig legalább is).

Viszont nekem is lenne egy kérdésem, van esetleg arra mód és lehetőség, hogy map-on elhelyezzünk poi-kat? Jó lenne mert eleinte sok olyan hely van (főleg vmi dungeon) ahova kevés az illető. Mikor már úgy érzem, hogy elég lennék oda, akkor nem tudom pontosan (mivel nem kicsi a térkép maga) hogy hova is kellene visszamenni.

Erre valami megoldás?
  • reelc
    Ok! :)
    Ha már alapjátékos vagy, lenne kérdésem.
    Találkoztál már Monster Totemmel? Valahogy így néz ki.
    Azért kérdem, mert a patchlogban nem hangsúlyozták ki, hogy kell hozzá kieg is, szóval azt feltételezem, hogy az alapjátékosok is megkapták.
    Amikor jön egy patch, a legjobban a második kiegesek profitálnak belőle, de vannak dolgok amik pl. az alapjátékosokat is érinti. Pl. vizuális változások, a lootfilter változásai, vagy most újabban a komponensek már nem darabokból állnak, hanem kompletten esnek.
  • Mofarguru
    Ne érts félre egy percig sem bántam meg a ráköltött 25 eurót! Amúgy bizonyosan olvastam azon hozzászólásokat, de valahogy átsiklottam felette. És igen tetszik a játék, szóval bizonyosan meg fogom venni a kiegeket is, de még csak egyelőre lvl34 vagyok. Nagyon tetszik ez a Pyro class.
  • Gepiforditas2
    Írj rám a facebook csoportomban, és segítek szóban. Sokkal egyszerűbb.
  • reelc
    Tudom nem vigasztal, de azt is figyelembe véve, hogy milyen ARPG-k jöttek ki az elmúlt években (milyen minőségben és mennyiért), teljes áron is jó deal, mert egy jól összerakott alapjáték, ami még újabb patchekből is szokott profitálni.
    Másrészt ha az első hsz-ed előtti 10 másikat átpörgetted volna, akkor láthattad volna, hogy 3 hsz is akcióról szólt (október-november-december. Sőt ezen a fórumon nincs minden akció megemlítve, volt már idén is akcióban, nem csak most. Az az igazság, hogy itt az SG-n ritkán vagyok aktív, van, hogy hónapokig sem, máshol vagyok inkább. Ott voltam hamarabb, és én nem szeretek többfelé figyelni). Vagyis elég sűrűn akciózzák.
    Ha tetszik a játék, folytatásnak érdemes az AoM kieget, egyrészt 2 új act 2 új kari, ami még fontosabb, hogy a player lvl szintet 100-ra emeli és ennek megfelelően egy tonnányi új cucc is került be emiatt.

saba30: nem biztos.
    Nem, ha Steamre vette, te GOGos fájlokat neveztél meg.
    Megnéztem a legrégebbi honosítóknak szánt infót, megegyezik a metódus a mostanival (pl. language.def, Localization mappa), szóval az alapjátékkal is ugyanúgy mennie kellene, mint valamelyik kiegessel.
    Utoljára szerkesztette: reelc, 2020.03.03. 22:46:05
  • saba30
    Elképzelhető, hogy a localization mappa mellé még kellenek ezek a fájlok is: c:\Games\Grim Dawn\goggame-1449651388.info, c:\Games\Grim Dawn\goggame-1536648751.info, c:\Games\Grim Dawn\goggame-1551979801.info, c:\Games\Grim Dawn\goggame-1812959072.info, c:\Games\Grim Dawn\goggame-1842678741.info, c:\Games\Grim Dawn\goggame-2004748256.info, c:\Games\Grim Dawn\goggame-galaxyFileList.ini

A goggame-galaxyFileList.ini fájlban van hivatkozás a localization mappára.
  • Mofarguru
    Bakker ez szívás! Én meg megvettem 25 euróért! Szuper!

Amúgy köszi a tippet.