21
-
#21 A fideszt nem tartom jobboldalinak.. max a szlogenjeik azok. ;)
Nem hiszem, h minden rossznak a zsidok az okozoi, es azt sem h kontrollalat vilaguralmuk van, maga a kapitalizmus mukodese a ludas, ami szabadjara engedi a vallalatokat..
es azt sem hiszem, h a szarmazasnak koze lehet ehhez, csupan annyiban, h vedik koreiket..
Az orszaghatarok mar nem nagyon jelentenek akadalyt az effele uzleteknek, igy szinte barhol dolgozol, nekik dolgozol es am it lejjebb mondtam az az, h az altalad felhozott kulonbseg arakban/szolgaltatasban UK es Mo kozott az egy multiceg strategia, eleve ok harcoltak ki, h Mo-n nem fizetnek adot es dragabbak, mig Angliaban igenis fizetnek es olcsobbak a szolgaltatasok is, akar ugyanannal a cegnel.. ez nem csak a korrupt politikusaink hibaja, ehhez kell a gerinctelen profithajhasz masik fel is..
Az angol gazdasag nem azert olyan jo(?), mert olyan faszanyos a rendszeruk, hanem mert leigaztak a fel vilagot, viszont a vilag egyik legnagyobb pazarlo tarsadalma lassan feleli azt, amit a nagyapaik osszeraboltak, igy mar doglodik is.. persze nezopont kerdese, h mennyire, Mo-nal meg mindig gazdagabb ;) -
#20 Természetesen ez mind tetsuonak és a hozzá hasonló "hazafinak" szólt -
#19 Mi lenne ha legalább itt ne lenne zsidózás és burkolt rasszizmus? Takarodjál szépen angol fórumokra, persze ha ott ugyanezt művelnéd pár napon belül szépen bannolnának... Itt már lassan jutalompont jár az antiszemita rasszista náci palántáknak...
Addig kéne megállítani a neonácik térnyerését amíg még nem késő! Minden ország tanult a történelméből, de mi magyarok nem tudunk sajnos.... -
sathinel #18 Ha már itt tartunk otthon úgy tartják hogy a fejlett országokat mind zsidók vezetik, használják ki, és húzzák le a fejletleneket. Te ha jól tudom ugyanúgy kinn vagy UK-ban mint én tehát ugyanúgy a zsidóknak dolgozol.
A másik hogy mikor narancs volt az ország akkor sem voltak képpesek rájuk szólni a szolgáltatókra tehát ennyit a jobboldalról otthon..... Bár a jobboldal vezére is zsidótól származó pénzen tanult ha jól tudom. Tehát ennyit a néphülyítésről.
Erre fel hoztam egyébként hogy valsz a földrengések és minden más is a zsidók műve. Ők ilyen elvetemültek. -
Retechegér #17 Kedves szolgáltatók
Így jártatok...
A többet kevesebbért nem csak a dolgozókra kéne alkalmazni... -
#16 A peldadban emlitett kulonbsegrol pont, hogy a zsidok tehetnek.
Nagyon nem vagy kepben latom.. kicsit olvassal.
Magyarorszag lakossaga pedig nagyon gyorsan fogy, amit min. 20 even belul nem lehet megallitani. Foleg ha a magyarokat nezzuk, marmint mas nepcsoportokkal szemben, ugyanis Magyarorszagon van olyan kisebbseg, amelyik lakossagszama gyorsan es folyamatosan no, igy az aranya is. -
#15 Az agonizalas haldoklast jelent.. vagyis mirol hablatyolsz?
-
chuky123 #14 Persze a mobilnet terjedésével is nő az előfizetések száma ezt azért ne felejtsük el. Az hogy ki mennyit beszél mobilon az életvitel kérdése. Lehet hogy az a szöszi "ingyen" beszélt a barátjával mert olyan előfizetése van. -
ZeemanX #13 Kb. két éve járt le egy vodás számom. Kb. egy éve ismerősöm véletlenül még azt a számot hívta, erre gipszjakab felvette... 8-O
Ahhoz képest, hogy "fogynak" a használók, elég hamar kiadták újra. Gondoltam, legalább van pár év elévülési idő. Hát nincs. Rém igénytelenség. -
#12 Tipikus SG-s felfogás, sokan kritizálták az SG-s cikkeket és szerkesztőket, erre szépen levettétek a cikkírók nevét, ezzel a probléma meg van oldva :D -
#11 A címet felterjesztem a hónap legidiótább címe díjra! De a szerkesztőt is hasonlóra! -
#10 50 után a perc lemaradt. -
#9 És 5-6 havonta telefonálok el egy 6 ezres feltötltést. Fel nem fogom azokat az embereket, akik szó szerint a telefonon lógnak.
A legdurvább eddig egy szöszi volt, akivel együtt utaztam. 50 Boráros tér Szigetszentmiklós távot végigbeszélte (inkább nyivákolta...). -
#8 Eszerint nem itt élsz, és nem érted, hogy "retardált" mit beszél. Az hogy az MSZP-vel jön tényleg gáz, mert mondhatta volna csak politikának is. Ő csupán az összlakosságra gondolt, meg azokra akik már kimenekültek, mint Te is. (Marad elég kisebbság) -
#7 Ha minden elofizeto "csak" havi 3000 Ft-ot kolt mobilszamlara, akkor az havi ~30 milliard forint bevetel a 3 cegnek;) Szep summa, ebbol nem tudom mennyi lehet a tiszta nyereseg, de a perc/sms/internet (irrealis) arakat nezve, valszeg eleg sok;) -
nickwearby #6 aztakurva -
sathinel #5 A retardáltja mindíg csinálja a fesztivált. A földrengésekről is valsz az mszp tehet meg a zsidók.....
Az árakat elnézve vicc ami otthon megy lehet sokan megelégelték.
25 font havonta ami 300 forintos árral számolva havi 7500 forint.
HTC G2 telefon ingyen
Combi 35 Megadeal (24 months)
1000 minutes
UNLIMITED texts
UNLIMITED internet (needed for the G2) -
opeca #4 Teljesen felesleges azon agonizálni szvsz, hogy mennyi mobilos tűnt el. A mobil manapság elterjedtebb eszköz mint a PC. És ez még vagy 50000000 évig így lesz.
Aztán lehet, hogy az emberiségben kifejlődik a telepatikus képesség és akkor nem lesz rá szükség.
Persze a mobil formája, az információ átvitele változhat, de maga a törekvés, a helyhez kötetlen, egyszerű kommunikáció iránt nem. -
duke #3 "Négyszázezer mobilos tűnt el 2009-ben"
Hat igen az mszp jovoltabol eleg rendesen fogyatkozunk.Ezek szerint mar csak 9.5 millioan elunk az orszagban. -
Olmütz #2 Heheh...:-)
Egyébként egyszerű az indok. A szolgáltatók a múltban két kézzel szórták a SIM-kártyákat a bevásárlóközpontokban Karácsonykor, stb. Ezek akkor egy plusz előfizetést jelentettek, mivel az illető, aki elhasználta a rajta lévő összeget, egy évig (vagy amíg le nem járt a feltöltés érvényessége) aktív előfizetőnek számított. A két kézzel szórogatást azonban abbahagyták, és ezek az egyszer használt, pillanatnyi piacrészesedés érdekében kiszórt SIM-ek inaktívvá váltak. Ennyi a történet. A magyar mobilpiac mesterséges vízfeje húzódik most össze. -
#1 Szerintem nem négyszázezer mobilos tűnt el, hanem ennyi előfizetés. Az a négyszázezer mobilos itt járkál köztünk, csak legfeljebb nem három, hanem csak két telefonja van.
Bár én örülnék a legjobban ha ennyi mobilos is eltűnne, különösen ha az a kisebbség lenne.