Gates Of Andaron

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AH-t berakták már?

REAL MADRID

Az még hozzátenném amit eddig nem láttam ide leírva, hogy annak ellenére, hogy a játék ingyenes, van egy speciális bolt ahol forintért vagy euróért vásárolt, úgynevezett holdkövekért nagyon komoly tárgyakat lehet vásárolni amivel félistenné teheted magad a játékban. Ezek olyan tárgyak amiket a játékban egyébként nem tudsz megszerezni. A lényeg az ha van elég pénzed olyan fegyvert és armort gyárthatsz magadnak amiben szó szerint félisten leszel. Ha pl normál jó minõségû talált vagy a játékban, holdkövek nélkül lehetõ legnagyobb szintre craftolt armorban és fegyverben feszítesz, akkor is erõs vagy mert le tudsz gyõzni nálad egyszerre 2-3db nálad 2-3 szintel magasabb szörnyet.
Viszont ha áldozol rá pénzt és készítesz magadnak egy komoly armor szettet és fegyvert akkor nem jelent gondot megölni nálad 10-15 nálad 7-8 szintel magassabb szörnyet sem. Ez ugye mondanom sem kell komoly elõny, a pénzt játékra nem áldozókkal szemben. Hátast is csak pénzért tudsz venni a játékban és még sok mindent. xp potiont amivel gyorsabb a fejlõdés, több rekeszt adó hátizsákot és a lista igen bõ és változatos.
Hozzáteszem a játék azoknak is könnyû akik nem áldoznak rá pénzt és kimondottan egyszemélyes fejlõdésre van kihegyezve. Party-ba szervezõdés nem lényeges mivel minden küldetést simán meg lehet csinálni egyedül is még a boss-ok megölésével sincs nagy gond néhány kivételtõl eltekintve de azokhoz is elég max 2 fõ.
Mindent összevetve nagyon kellemes idõtöltést tud nyújtani, mivel minden magyarul van (kivéve a térképeken amit még nem fordítottak le) mindenki el tud boldogulni vele. Nem kell várni vagy partyt keresgélni hogy meg tudjunk csinálni egy küldetést és ami fontos minden este szervezett pvp van amire jobbára kivonul mindkét oldal és bõ 1 órán át keményen henteljük egymást és általában mindenki megtalálja a maga ellenfelét.
Szerintem nagy jó kis játék. Az hogy wow koppontás nem érdekes. Amikor a wow-ot csinálták a készítõi minden addigi sikeres mmo-ból koppintottak valamit. Többek között azért is ilyen sikeres. Viszont az elején nagyon szar volt fõleg a pvp része ami 1 évig szinte nem is létezett. Én akkor hagytam abba amikor,az akkor fullos lvl 60-as magevel 3 órát vártam és még akkor sem jutottam be alteracba és a pvp az volt mikor 2 falu között ingázott ide oda a 2 ellenséges horda váltakozó sikerrel.
Ehhez képest a GoA-ban már most jó hangulatú területfoglalós várostromok vannak pedig a zöme játékos még a max lvl felét sem érte el.
És kiemelném, hogy ez még csak "beta" tehát koránt sincs benne minden ami majd a véglegesben lessz
Én Allods-ozok 😄

REAL MADRID

wantonly
Én a magyaron nyomom, nem olyan vészes azért. Az ovisokat meg le kell szarni... 😄 Én nõi karaktert indítottam, aztán mindig azt kérdezik, hogy "lecel a csajom??????". De azért nagyrészt normálisak.
Colt17
És te melyiken játszol?:d

Igen sokan játszanak vele, érdemes kipróbálni.

Pozitívum - negatívum:

US - legjobb szerver, van pár magyar guild is - laggos
UK - nincs lagg - le van maradva a fejlesztessel, bugos
H - magyar - magyaror játékos mentalitás -.- (ilyenek h. "add ide a fegyód fel+olom" "ha adsz 10 ezustot megmutatom hol van" "ha adsz 10 ezustot huzlak") átlagéletkor kb. 10 év, legalábbis a chatet olvasva 😄

REAL MADRID

Colt17
Hali!Milyen a játék?Sokan játsszák?Gondoltam kipróbálom, de elõbb körbekérdezek.

Próbáld ki a Silkroad nevû-t, ha másért nem, a grafika miatt. Ég és föld, mármint a kivitilezést tekintve. Mondjuk angol, de mondom, szerintem sokkal "szebb".
wantonly
Mondjuk nincs viszonyítási alapom. 😛

Szerintetek ez jobb, vagy a Metin2?
wantonly
Az elsõ MMORPG amit kipróbáltam, szerintem nem olyan rossz. 😊
😄
Csak ahol van rá lehetõség.

Butterbean47
Hali.Nekem az a problémám hogy amikor elindítom,akkor mindig lefagy 100%-nál a töltés.valami ötlet?

Death only needs to knock once.

Gubberx
<#idiota><#idiota><#taps>

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Te minden játékban csalsz? 😊

REAL MADRID

Elõször csak 30 napra tiltják ki az embert, nem? Utána vissza lehet menni!?

Hello
regisztráltam,visszaigazoltam,mégsem tudok belépni a játékba:-((Mi lehet az oka?

A játék maga nekem bejön, játszottam UK és US szervereken is. Valóban a játékosokkal van a baj, pl. amiket leírtál.

Tegnap is nagyban nézem ahogy 2 játékos duelezik, és amikor vége lett a nyertes elsõ hozzászólása hogy "béna" meg hogy "hüje gyerek" (igen J-vel írta 😄) Aztán mondja a vesztesnek hogy adja oda a fegyverét majd õ fel+olja neki 😄 Srác nem adta oda akkor jött az anyázás.

REAL MADRID

Hi!
Melyik a magyar szerver?
Nekem van egy "éjjeljáró" karakterem.
Alapból kéne tudnia nehéz bõrpáncélt viselnie, de mégsem aktív ez a lehetõség. Ez most bug vagy valamit tenni kell, hogy használhassak nehéz bõrpáncélt?

Gubberx
mármint tört szerver van max, ingyenes biztos nem 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

A WoW ami mellesleg a legjobb játék amivel eddig játszottam azon is van ingyenes szerver csak nekem az a bajom hogy 11 Gb ot foglal a kieggel egyutt szóval egy kicsit tulterheli a gepem.
Hagy döntse már el mindenki maga, hogy mivel játszik és mivel nem.... Krvára semmi jogod itt ugatni.

Effendi
Izlések és pofonok különbözõek! Ezt jó lenne ha mielõbb megtanulod, mielõtt felnõsz.
Ha valakiknek a WoW stílusú játék (MMORPG)jön be, akkor engedd már meg,hogy azzal játsszon, ami õt érdekli. Mivel ez a játék ingyenes, ezért jó alternatíva a WoW-hoz hasonló játékok kedvelõinek, akiknek sajnos nincs havonta x ezer Ft-ja a különbözõ elõfizetõs játékokra.

http://bf1942.gametrack.org/sig_3210436_omaha1_times.png

A WoW helyett azért ez elég jó alternatíva mivel ez pl. ingyenes...

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Nem romboltam, csak egy komment volt, ami egy idõ után úgyis eltûnik a süllyesztõben.
Rengeteg ember azért "kényszerül" ilyen játékok játszására, mert sok jobb játékot nem is ismernek.
Ha vki attól függetlenül játszik ezzel, h tudja van jobb, ami õt érdekelné, akkor ok, nyugodtan játszon vele.
De ha vki tudatlanságból játszik ezzel, vagy mert nem tudja, h sokkal jobbak is vannak, azoknak szóltam.

Gubberx
Én sem játszom vele mert nem tetszik, de nem rombolom mások topic-ját szándékosan, nõj már fel egy picit...

VÁ, de vártam, hogy vki így beszól😄
Csak nem értelek titeket, és nem gondoltok bele, mire pazaroljátok értékes idõtöket...
De nem szólok bele😄

Gubberx
Húzzál már innen a topic-bol, kit érdekel hogy neked mi tetszik és mi nem?<#violent><#boxer><#banplz><#banplz>

De arra ott pl a WoW, könyörgöm!!!!!!!!
Ez gagyi, ilyennel nem is lenne szabad játszani....
És tényleg, ki akar olyan játékot, hogy ölj meg 10 mobot, aminek nincs is mesterséges intelligenciája, csak rákattintasz, a játék meg játssza magát...

Másokkal ha akarok játszani, a WoW se jut eszembe, nemhogy ilyen noname játékok...
Inkább vmi coop játék pl H.A.W.X, v vmi.

fórumozókon belül hozol közösséget???
Hát bennem ne hozz ilyet létre...A fórumozó az pl te vagy...
A fórum az meg ez...
Kevered a fogalmakat is.
És tanuld meg, h az ilyen játékok kész idõpocsékolások.

Offline játékokat hogy lehet összehasonlítani online-al? Az egy dolog ha neked az offline játékok tetszenek de az MMORPG-knek éppen az a lényege, hogy más élõ játékosokkal együtt játtszunk ha ez neked nem lett volna eddig egyértelmû!!!

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Szinte minden pontja WoW koppintás, amit pláne nem tartok nagy cucc játéknak, pont a történet nélkülisége, és monotonitása miatt....

Nekem a filmszerû, valamivel rövidebb játékok, pl Half Life, BioShock, Warcraft 3, Dragon Age, sokkal többet érnek.

Ez gagyi, hogy bírtok ilyen igénytelen, koppintásos, történet nélküli játékokkal játszani???
Van olyan, ami kis költségvetésbõl is sokkal jobb, mint pár agyonhype-olt játék....na ez nem ilyen.
Nyomába sem ér pl a Braid, World of Goo, MAchinarium játékoknak...

circa
Mégis csak figyelmetlen voltam, mert a skillek tanulásakor fogyott a pénzem 😄 Nem tudtam hogy ahhoz is kell, de így már minden érthetõ 😊

És az nem lehet, hogy az aranyaid száma meg közben nõtt? 😊
(100 ezüst = 1 arany?)
circa
ÉN most nem tudom hogy ez egy bug e a játékban vagy csak én vagyok figyelmetlen de nekem idõrõl idõre eltünik olyan 20-30 ezüstpénzem <#conf>
Vásárolni nem szoktam, csak eladni cuccokat, pénzt költeni meg csak az istennõ könnyei kibontásakor használok.
Nektek is szokott pénz eltûnni? Kicsit idegesítõ hogy megyek kb. 70 ezüsttel, végzek a kalanddal, leadom és pénzt is ad, eladom a cuccokat ami megint csak pénzt ad, és aztán meg azt veszem észre hogy 40 ezüstöm maradt <#nemtudom>

Butterbean47
Fasza,most meg a vírusírtóm kergült meg<#taps>

Butterbean47
Onnan.Inkább letöltöm újra és megnézem,mûködik-e.

Effendi
Nekem ugyan ezen nevû fájlok vannak a könyvtáramban, de mindegyiknek más a mérete.(többnyire nagyobbak)
A játékot a magyar oldalról töltötted le regisztrálás után???

Butterbean47
Hali!Letöltöttem a játékot,de amikor elindítom,ezt az üzenetet kapom:

Kérdés:le kell-e töltenem még mást is,hogy mûködjön?

circa
Hát nekem jobban tetszik ez a metin2tõl(én azt 5 percig bírtam 😄), az tûnt nekem inkább gagyinak, ennek sztem ugyan az a grafikája mint a wow-nak, ilyen "meseszerû" egy mmo-nak elég ilyennek lenni sztem. Meg most hogy bevettek klánba ki lett küszöbölve a global chates állatkert, elég csak klán chatet nézni 😊

öregharcsa
én még angol szerveren játszottam vele(4story online) és 2 hét után be is fejeztem..számomra elég jellegtelen a játék...
gagyi kinézet a játékon belül 😞..ennél azért még a Metin2 is jobb, ráadásul könnyebben is kezelhetõ....bár azóta biztos frissítették-fejlesztették a játékot, de akkoriban nem volt nagy élvezet játszani vele...
szóval nekem nem jött be....nagy kár érte..

http://pspfilez.extra.hu/

Törölt felhasználó
ha mindenki a leírt gondolatod alapján cselekedne, egész jó kis játék lenne😊
circa
Igaz, a küldetések elég jók, könnyen érthetõek és nem is túl hosszúak, eddig legalábbis 😄
Ilyen megidézõ lettem, és ilyen tündér vagy mi, ez jó választás nem? Mert itt azt vettem ki hogy ennek a fajnak van a legtöbb pont azon a képességen.

Effendi
Egy magyar szerver van, ott nyugodtan kérhetsz segítséget, csak kultúráltan fogalmazd meg. Ha jártas vagy a WoW-ban és elolvasod a küldetések szövegét, meg egy kicsit ismerkedsz az irányítással és a környezettel, akkor magad is könnyen elboldogulsz.
Én inkébb éjszaka tudok fent lenni, ott Balthasar néven megtalálsz.

circa
Hali, úgy döntöttem letöltöm, kipróbálom, úgy is csak unnyadok mostanában 😄 Annyi kérdésem lenne, hogy olyan szerverre mennék(ha több is van), ahol vannak páran akik tudnának segíteni, ha elakadok és itt a fórumon is jelen vannak, ha vannak ilyenek kérem jelezzenek ^^

tigeroo
talán a ragnarok, tibia...
amin nem a grafikán van a hangsúly, puritánabb, inkább szöveges RPG-re hajaz...
Solid Snake
Na szóval mi is ez : Gates of Andaron HUN! Bemutató 1!

<#nezze><#vigyor5>
"1. Mi ez? Infót, képet, youtube-ot ilyesmit."

Parancsolj: Gates of Andaron

"eddig sajnos nem találkoztam ilyennel😊
bár attól függ, mire gondolsz.. ha arra, hogy magyarokkal van teli, akkor nagyon sok ilyen mmo-van.. ha arra, hogy magyar a nyelve.. akkor olyannal nem találkoztam még😊"

Van más ingyenes magyar MMORPG is: Metin2
Egyelõre ez a kettõ van, de lesz másik is csak még fordítják