Gates Of Andaron
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
Viszont ha áldozol rá pénzt és készítesz magadnak egy komoly armor szettet és fegyvert akkor nem jelent gondot megölni nálad 10-15 nálad 7-8 szintel magassabb szörnyet sem. Ez ugye mondanom sem kell komoly elõny, a pénzt játékra nem áldozókkal szemben. Hátast is csak pénzért tudsz venni a játékban és még sok mindent. xp potiont amivel gyorsabb a fejlõdés, több rekeszt adó hátizsákot és a lista igen bõ és változatos.
Hozzáteszem a játék azoknak is könnyû akik nem áldoznak rá pénzt és kimondottan egyszemélyes fejlõdésre van kihegyezve. Party-ba szervezõdés nem lényeges mivel minden küldetést simán meg lehet csinálni egyedül is még a boss-ok megölésével sincs nagy gond néhány kivételtõl eltekintve de azokhoz is elég max 2 fõ.
Mindent összevetve nagyon kellemes idõtöltést tud nyújtani, mivel minden magyarul van (kivéve a térképeken amit még nem fordítottak le) mindenki el tud boldogulni vele. Nem kell várni vagy partyt keresgélni hogy meg tudjunk csinálni egy küldetést és ami fontos minden este szervezett pvp van amire jobbára kivonul mindkét oldal és bõ 1 órán át keményen henteljük egymást és általában mindenki megtalálja a maga ellenfelét.
Ehhez képest a GoA-ban már most jó hangulatú területfoglalós várostromok vannak pedig a zöme játékos még a max lvl felét sem érte el.
És kiemelném, hogy ez még csak "beta" tehát koránt sincs benne minden ami majd a véglegesben lessz
REAL MADRID
Pozitívum - negatívum:
US - legjobb szerver, van pár magyar guild is - laggos
UK - nincs lagg - le van maradva a fejlesztessel, bugos
H - magyar - magyaror játékos mentalitás -.- (ilyenek h. "add ide a fegyód fel+olom" "ha adsz 10 ezustot megmutatom hol van" "ha adsz 10 ezustot huzlak") átlagéletkor kb. 10 év, legalábbis a chatet olvasva 😄
REAL MADRID
Csak ahol van rá lehetõség.
Death only needs to knock once.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
REAL MADRID
regisztráltam,visszaigazoltam,mégsem tudok belépni a játékba:-((Mi lehet az oka?
Tegnap is nagyban nézem ahogy 2 játékos duelezik, és amikor vége lett a nyertes elsõ hozzászólása hogy "béna" meg hogy "hüje gyerek" (igen J-vel írta 😄) Aztán mondja a vesztesnek hogy adja oda a fegyverét majd õ fel+olja neki 😄 Srác nem adta oda akkor jött az anyázás.
REAL MADRID
Melyik a magyar szerver?
Alapból kéne tudnia nehéz bõrpáncélt viselnie, de mégsem aktív ez a lehetõség. Ez most bug vagy valamit tenni kell, hogy használhassak nehéz bõrpáncélt?
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Ha valakiknek a WoW stílusú játék (MMORPG)jön be, akkor engedd már meg,hogy azzal játsszon, ami õt érdekli. Mivel ez a játék ingyenes, ezért jó alternatíva a WoW-hoz hasonló játékok kedvelõinek, akiknek sajnos nincs havonta x ezer Ft-ja a különbözõ elõfizetõs játékokra.
http://bf1942.gametrack.org/sig_3210436_omaha1_times.png
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Rengeteg ember azért "kényszerül" ilyen játékok játszására, mert sok jobb játékot nem is ismernek.
Ha vki attól függetlenül játszik ezzel, h tudja van jobb, ami õt érdekelné, akkor ok, nyugodtan játszon vele.
De ha vki tudatlanságból játszik ezzel, vagy mert nem tudja, h sokkal jobbak is vannak, azoknak szóltam.
Csak nem értelek titeket, és nem gondoltok bele, mire pazaroljátok értékes idõtöket...
De nem szólok bele😄
Ez gagyi, ilyennel nem is lenne szabad játszani....
És tényleg, ki akar olyan játékot, hogy ölj meg 10 mobot, aminek nincs is mesterséges intelligenciája, csak rákattintasz, a játék meg játssza magát...
Másokkal ha akarok játszani, a WoW se jut eszembe, nemhogy ilyen noname játékok...
Inkább vmi coop játék pl H.A.W.X, v vmi.
Hát bennem ne hozz ilyet létre...A fórumozó az pl te vagy...
A fórum az meg ez...
Kevered a fogalmakat is.
És tanuld meg, h az ilyen játékok kész idõpocsékolások.
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Nekem a filmszerû, valamivel rövidebb játékok, pl Half Life, BioShock, Warcraft 3, Dragon Age, sokkal többet érnek.
Van olyan, ami kis költségvetésbõl is sokkal jobb, mint pár agyonhype-olt játék....na ez nem ilyen.
Nyomába sem ér pl a Braid, World of Goo, MAchinarium játékoknak...
(100 ezüst = 1 arany?)
Vásárolni nem szoktam, csak eladni cuccokat, pénzt költeni meg csak az istennõ könnyei kibontásakor használok.
Nektek is szokott pénz eltûnni? Kicsit idegesítõ hogy megyek kb. 70 ezüsttel, végzek a kalanddal, leadom és pénzt is ad, eladom a cuccokat ami megint csak pénzt ad, és aztán meg azt veszem észre hogy 40 ezüstöm maradt <#nemtudom>#nemtudom>
A játékot a magyar oldalról töltötted le regisztrálás után???
Kérdés:le kell-e töltenem még mást is,hogy mûködjön?
Death only needs to knock once.
gagyi kinézet a játékon belül 😞..ennél azért még a Metin2 is jobb, ráadásul könnyebben is kezelhetõ....bár azóta biztos frissítették-fejlesztették a játékot, de akkoriban nem volt nagy élvezet játszani vele...
szóval nekem nem jött be....nagy kár érte..
http://pspfilez.extra.hu/
Ilyen megidézõ lettem, és ilyen tündér vagy mi, ez jó választás nem? Mert itt azt vettem ki hogy ennek a fajnak van a legtöbb pont azon a képességen.
Én inkébb éjszaka tudok fent lenni, ott Balthasar néven megtalálsz.
amin nem a grafikán van a hangsúly, puritánabb, inkább szöveges RPG-re hajaz...
Parancsolj: Gates of Andaron
"eddig sajnos nem találkoztam ilyennel😊
bár attól függ, mire gondolsz.. ha arra, hogy magyarokkal van teli, akkor nagyon sok ilyen mmo-van.. ha arra, hogy magyar a nyelve.. akkor olyannal nem találkoztam még😊"
Van más ingyenes magyar MMORPG is: Metin2
Egyelõre ez a kettõ van, de lesz másik is csak még fordítják