164
Gates Of Andaron MMORPG
-
geo91 #124 horusföld -
#123 xD
Oké, de a városban, vagy hol? -
geo91 #122 1 -
#121 elég sokat, hol vagy?:D -
geo91 #120 ch 1, de ez mit számít? :D -
#119 Loszpontarisz a nevem, ch? -
geo91 #118 :ASDAS -
#117 őőő várj elfelejtettem xD
-
geo91 #116 áh, köszi! mi a neved a játékban amúgy? nekem hungeo91 -
#115 ott a kereskedőknél :) -
#114 nem (:
Segítek, belépek játékba
tudtam én, vírusirtó, ch2-n Mr.Babnál, oké?:D -
geo91 #113 karakteremet amúgy át tudom nevezni? ha igen, hol? -
geo91 #112 5, de mindjárt 6 szerintem. őt hol is találom? -
#111 Igen, Mr.Babtól megtudsz szerezni 1 párat.Am hányas szintű vagy? -
geo91 #110 köszönöm a segítségeket, már haladtam azóta, de újabb problémába akadtam:
életerő italra lenne szükségem, meg is kerestem az alkimistát, és azt írja hogy ilyen meg olyan füvek kellennek hozzá. beszerzésükhöz meg csak annyit ír segítségnek, hogy valami felszíni szörnyektől tudok alapanyagokat szerezni... azokat hol találok? esetleg van más módja az életerő ital beszerzésének? -
Monoton #109 Kuldetes leirasnal sztem irja amugy merre kell menni. -
#108 Na megnéztem, Bessel kinn áll 1 tuskón, 3 fiatal Morayt kell ölni, Ibin pedig annál az "elágazónál" van. -
#107 Szevasz, na akkor lássuk.Bár Derion karim van, volt Valorian is.
Bessit és Ibint kint a városból találod meg, ha jól emlékszem, valamelyik a város kapunál áll, a másik pedig kint a szörnyeknél 1 kövön.
-
geo91 #106 elakadtam... :( hozzátenném, hogy életemben először játszom mmorpg-vel.
-
#105 Ezt kell letölteni, akinek nem kapcsol be a játék! -
kev #104 Sziasztok, ki szeretném próbálni a játékot, de a letöltés 99%-nál megszakad.
Tud valaki full letöltés linket adni ?
Köszi -
#103 ezt írja ki:you have failed connect to the server -
#102 Nekem nem indul el -
belalli #101 Hát én letöltöttem a játékot a magyar oldaláról és a programmal együtt jött le a Hackshield progi. Nem kellett semmit se keresgélni és megy gyönyörüen a játék -
Richter III #100 Azért nem indul a játék mert le kell tölteni a hackshield nevű progitde amúgy én se tudom honnan kell letöltenide ha tudok v.mit szólok de ha ti is meg tudtok hamarabb v.mit akk. szolhatnátok -
#99 Neketek bekapcsol a játék? -
Wratocke #98 Üdv Mindenkinek!
Elindult a naplóm melyben az életem történetét olvashatjátok. Remélem akadnak majd olyanok, kik örömüket lelik benne.
/http://wratocke.blog.hu/ -
DaweKnight #97 Hellosztok,lenne egy kis bajom.
Hogyan lehet feltelepíteni a goa bot-ot? csak mert nem találtam leírást róla meg igazából semmit.Aki tud valamit kérem írjon.Előre is köszi. -
lexi1004 #96 "Viszont ha találsz ilyet akkor" után jött volna a respect :)
Bocsi -
lexi1004 #95 Kedves Zoli!
Nem értem az összefüggést az account kérés és az emeltdíjas progi között. Gondolataim szerint az előbbi csak jó karakterre irányulna, az utóbbi pedig holdkövezésre.
Mindenesetre szerintem ilyen emelt díjas sms-es küldős program nincs. Ha lenne, akkor mindenki mindent azzal nyomna, és tönkre menne az összes igyenes online játék. Viszont ha találsz ilyet akkor
Bocsi a dupla postért. -
lexi1004 #94 Szia!
Területfoglaláskor kapnak olyan levelet/leveleket a céhtagok, akik foglaltak területet, vagy sikeresen megvédték a sajátjukat.
Északihoz tartozik: Hesed és Ardir
Délihez: Gebra és Taikontegorra( vagy mi:) ) -
#93 Helló!
Az Északi és Déli csata részvételt hogy/hol szerezhetem meg?Előre is köszi! -
#92 Van, hogy ezt írja: "Cheat program detected" meg van, hogy csak úgy bezárja magát és semmit se ír ki. -
#91 Üdv.
Lenne 1 problémám. Leszedtem a fő oldalról a játékot de amikor rákattintok, hogy elkezdené frissíteni akkor egyszerűen kilép. Nem tudjátok mi lehet a gond ? -
zoli910714 #90 Aki Tud nekem segíteni írjon már
Kéne nekem egy Gates of andaron felhasználó!! BÁRMILYEN bárki bárhonnan.. vagy egy olyan progit mondjon ahonnan ingyen hívhatok vagy ingyen küldhetek SMS-t emelt díjas számra!!!! PLS -
#89 XD -
Peti2008 #88 nah elkezdtem játszani ezt a játékot. egyetlen bajom van vele. túl kevesen játszák egyszerűen az elején aki msot kezdi nincs partilehetőség márpedig anélkül nem lehet legyőzni a kis bossokat kivéve ha nem költesz rá igazi pénzt. lvl 9-es vagyok most léptem ki a játékból 10 perce mert sajnos nem tudtam előrehaladni. bejártam az egész kezdőterületet kíváncsiságból. egyetlen egy emberrel találkoztam aki egy lvl 1es karakterrel feszengett. szerintem egész jó kis játék lenne ha beleraknának egy kis segítséget hogy valamennyi játékbeli pénzért lehetne bérelni valami társat akit a játék irányít. -
Kiado #87 Én is visszanézek még talán hackelni, de elég unalmas egy idő után lvl 80 as mobokat farmolni 1 hit-el... -
hunjani #86 Elkezdtem letölteni ezt a játékot azzal a tudattal,hogy tudom,egy vacakrol van szó! De a Magyar nyelvi környezet miatt talán megér egy próbát... Rögtön a letöltéssel kezdődnek a problémák; 15 Kb/s a letöltési sebesség a hivatalos oldalról ez nálam nagyjábol 11 óra letöltési időt jelent!! Ez manapság egy picit gáz szerintem.. na mindegy addig is gondoltam leszedem az US verziót, az 1óra alatt le is jött.
De a telepítő "corrupt file... blabla" hiba miatt nem indul el,nagyszerű..
Goa-s pályafutásom itt ezen a ponton be is fejeződött XD
Egyébként aki wow féle játékokat kedveli(én személy szerint utálom) annak a Runes of magic lesz a nyerő; 1:1 wow és ingyenes!
Talán majd 40millió év múlva lesznek magyar nyelvű, játszható mmorpg játékok,addig is sok sikert a Gates of Andaronhoz :DD -
#85 Az nincs leírva, hogy mennyien vannak?