164
Gates Of Andaron MMORPG
-
#44 mármint tört szerver van max, ingyenes biztos nem :D -
afranc #43 A WoW ami mellesleg a legjobb játék amivel eddig játszottam azon is van ingyenes szerver csak nekem az a bajom hogy 11 Gb ot foglal a kieggel egyutt szóval egy kicsit tulterheli a gepem. -
exoterm #42 Hagy döntse már el mindenki maga, hogy mivel játszik és mivel nem.... Krvára semmi jogod itt ugatni. -
#41 Izlések és pofonok különbözőek! Ezt jó lenne ha mielőbb megtanulod, mielőtt felnősz.
Ha valakiknek a WoW stílusú játék (MMORPG)jön be, akkor engedd már meg,hogy azzal játsszon, ami őt érdekli. Mivel ez a játék ingyenes, ezért jó alternatíva a WoW-hoz hasonló játékok kedvelőinek, akiknek sajnos nincs havonta x ezer Ft-ja a különböző előfizetős játékokra. -
Mr. Perfect #40 A WoW helyett azért ez elég jó alternatíva mivel ez pl. ingyenes... -
gregtom6 #39 Nem romboltam, csak egy komment volt, ami egy idő után úgyis eltűnik a süllyesztőben.
Rengeteg ember azért "kényszerül" ilyen játékok játszására, mert sok jobb játékot nem is ismernek.
Ha vki attól függetlenül játszik ezzel, h tudja van jobb, ami őt érdekelné, akkor ok, nyugodtan játszon vele.
De ha vki tudatlanságból játszik ezzel, vagy mert nem tudja, h sokkal jobbak is vannak, azoknak szóltam. -
#38 Én sem játszom vele mert nem tetszik, de nem rombolom mások topic-ját szándékosan, nőj már fel egy picit... -
gregtom6 #37 VÁ, de vártam, hogy vki így beszól:D
Csak nem értelek titeket, és nem gondoltok bele, mire pazaroljátok értékes időtöket...
De nem szólok bele:D -
#36 Húzzál már innen a topic-bol, kit érdekel hogy neked mi tetszik és mi nem? -
gregtom6 #35 De arra ott pl a WoW, könyörgöm!!!!!!!!
Ez gagyi, ilyennel nem is lenne szabad játszani....
És tényleg, ki akar olyan játékot, hogy ölj meg 10 mobot, aminek nincs is mesterséges intelligenciája, csak rákattintasz, a játék meg játssza magát...
Másokkal ha akarok játszani, a WoW se jut eszembe, nemhogy ilyen noname játékok...
Inkább vmi coop játék pl H.A.W.X, v vmi. -
gregtom6 #34 fórumozókon belül hozol közösséget???
Hát bennem ne hozz ilyet létre...A fórumozó az pl te vagy...
A fórum az meg ez...
Kevered a fogalmakat is.
És tanuld meg, h az ilyen játékok kész időpocsékolások. -
Mr. Perfect #33 Offline játékokat hogy lehet összehasonlítani online-al? Az egy dolog ha neked az offline játékok tetszenek de az MMORPG-knek éppen az a lényege, hogy más élő játékosokkal együtt játtszunk ha ez neked nem lett volna eddig egyértelmű!!! -
gregtom6 #32 Szinte minden pontja WoW koppintás, amit pláne nem tartok nagy cucc játéknak, pont a történet nélkülisége, és monotonitása miatt....
Nekem a filmszerű, valamivel rövidebb játékok, pl Half Life, BioShock, Warcraft 3, Dragon Age, sokkal többet érnek. -
gregtom6 #31 Ez gagyi, hogy bírtok ilyen igénytelen, koppintásos, történet nélküli játékokkal játszani???
Van olyan, ami kis költségvetésből is sokkal jobb, mint pár agyonhype-olt játék....na ez nem ilyen.
Nyomába sem ér pl a Braid, World of Goo, MAchinarium játékoknak... -
#30 Mégis csak figyelmetlen voltam, mert a skillek tanulásakor fogyott a pénzem :D Nem tudtam hogy ahhoz is kell, de így már minden érthető :) -
Probatbicol #29 És az nem lehet, hogy az aranyaid száma meg közben nőtt? :)
(100 ezüst = 1 arany?) -
#28 ÉN most nem tudom hogy ez egy bug e a játékban vagy csak én vagyok figyelmetlen de nekem időről időre eltünik olyan 20-30 ezüstpénzem
Vásárolni nem szoktam, csak eladni cuccokat, pénzt költeni meg csak az istennő könnyei kibontásakor használok.
Nektek is szokott pénz eltűnni? Kicsit idegesítő hogy megyek kb. 70 ezüsttel, végzek a kalanddal, leadom és pénzt is ad, eladom a cuccokat ami megint csak pénzt ad, és aztán meg azt veszem észre hogy 40 ezüstöm maradt -
#27 Fasza,most meg a vírusírtóm kergült meg -
#26 Onnan.Inkább letöltöm újra és megnézem,működik-e. -
#25 Nekem ugyan ezen nevű fájlok vannak a könyvtáramban, de mindegyiknek más a mérete.(többnyire nagyobbak)
A játékot a magyar oldalról töltötted le regisztrálás után??? -
#24 Hali!Letöltöttem a játékot,de amikor elindítom,ezt az üzenetet kapom:
Kérdés:le kell-e töltenem még mást is,hogy működjön? -
#23 Hát nekem jobban tetszik ez a metin2től(én azt 5 percig bírtam :D), az tűnt nekem inkább gagyinak, ennek sztem ugyan az a grafikája mint a wow-nak, ilyen "meseszerű" egy mmo-nak elég ilyennek lenni sztem. Meg most hogy bevettek klánba ki lett küszöbölve a global chates állatkert, elég csak klán chatet nézni :) -
#22 én még angol szerveren játszottam vele(4story online) és 2 hét után be is fejeztem..számomra elég jellegtelen a játék...
gagyi kinézet a játékon belül :(..ennél azért még a Metin2 is jobb, ráadásul könnyebben is kezelhető....bár azóta biztos frissítették-fejlesztették a játékot, de akkoriban nem volt nagy élvezet játszani vele...
szóval nekem nem jött be....nagy kár érte.. -
#21 ha mindenki a leírt gondolatod alapján cselekedne, egész jó kis játék lenne:) -
#20 Igaz, a küldetések elég jók, könnyen érthetőek és nem is túl hosszúak, eddig legalábbis :D
Ilyen megidéző lettem, és ilyen tündér vagy mi, ez jó választás nem? Mert itt azt vettem ki hogy ennek a fajnak van a legtöbb pont azon a képességen. -
#19 Egy magyar szerver van, ott nyugodtan kérhetsz segítséget, csak kultúráltan fogalmazd meg. Ha jártas vagy a WoW-ban és elolvasod a küldetések szövegét, meg egy kicsit ismerkedsz az irányítással és a környezettel, akkor magad is könnyen elboldogulsz.
Én inkébb éjszaka tudok fent lenni, ott Balthasar néven megtalálsz. -
#18 Hali, úgy döntöttem letöltöm, kipróbálom, úgy is csak unnyadok mostanában :D Annyi kérdésem lenne, hogy olyan szerverre mennék(ha több is van), ahol vannak páran akik tudnának segíteni, ha elakadok és itt a fórumon is jelen vannak, ha vannak ilyenek kérem jelezzenek ^^ -
#17 talán a ragnarok, tibia...
amin nem a grafikán van a hangsúly, puritánabb, inkább szöveges RPG-re hajaz... -
#16 Na szóval mi is ez : Gates of Andaron HUN! Bemutató 1!
-
Ultimatex #15 "1. Mi ez? Infót, képet, youtube-ot ilyesmit."
Parancsolj: Gates of Andaron
"eddig sajnos nem találkoztam ilyennel:)
bár attól függ, mire gondolsz.. ha arra, hogy magyarokkal van teli, akkor nagyon sok ilyen mmo-van.. ha arra, hogy magyar a nyelve.. akkor olyannal nem találkoztam még:)"
Van más ingyenes magyar MMORPG is: Metin2
Egyelőre ez a kettő van, de lesz másik is csak még fordítják -
#14 eddig sajnos nem találkoztam ilyennel:)
bár attól függ, mire gondolsz.. ha arra, hogy magyarokkal van teli, akkor nagyon sok ilyen mmo-van.. ha arra, hogy magyar a nyelve.. akkor olyannal nem találkoztam még:) -
#13 ilyen MMORPGknél nincs véletlenül magyar role play szerver ? szal nem olyan ami a #9-es kommentben látható 13 évesek baromságaival van tele, hanem a szerepjátékon van a hangsúly. -
#12 Sajna(ez így nem igaz) a kislányom miatt az estéim jobbára kilőve, így az éjszakai szabad perceimben az efajta játékokkal ütöm el a feles időmet. -
#11 inkább gyere vissza bfezni :) -
#10 az egész farmolós fos játékokat akkor untam meg ,amikor a wowból kiábrándulva szétnéztem hogy milyen másabb játékok vannak még az mmo piacon... -
#9 Nahjó.. Kipróbáltam egy héttel ezelőtt.. tapasztalatok:
- grafika gagyi (pl minimap)
- itemrendszer gagyi
- UI gagyi
- magyarul minden szarul hangzik ("Szarvasacél Csizma"??)
- ugyebár Gates of Andaron = az angollal, ami = 4story online..
- soksok láma magyar 10éves, aki telespammeli a global chat-et, mert nem képes felfogni, hogy a mellette álló játékoshoz normal-ba is lehet beszélni..
- soksok láma magyar 10éves, aki "HOLVAN RETRAM?????????"
- "HÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL VAAAAAAN REEEETRAAAAM?????? VALAKI MONDJA MÁR MEG PLZ!!!"
- amúgy maga a harcrendszer jó
- a küldetések tetszenek, bár itt is ölj meg 10 ilyet, ölj meg 20 olyat..
- persze a legnagyobb baj a játékosokkal van, hiszen 10-13 éves fejjel az "egyesével öljük a mobokat a bossig" náluk egyenlő a "te összeszeded az összeset, énmeg megölöm addig bosst"-al..
- nincs belenevelve az emberekbe, hogy OLVASSÁK EL a küldetés leírását, így kb csak arról szól a játék, hogy a global chat-be szól a küldikhez a kérdés - egyre nagyobb betűmérettel -, és a sok láma, aki nem képes egy /n-t vagy egy whisp-et nyomni, hogy ne mindenki lássa, hogy "jó, most te menj oda előbb"..
köszönöm. -
#8 A magyar szerver - ha jól tudom- kb. egy hete indult, még szinte mindenki ismerkedik a játékkal. Már maga a területek felfedezése is egy jó kaland... -
#7 A linket elfelejtettem : http://www.gatesofandaron.hu/
itt regisztrálhatsz!
Akinek nincs pénze WoW-ra de egy teljesen hasonló kaliberű játékkal szívesen játszana, akkor itt a helyed.
A WoW tört szervereket is elfelejtheted, itt rengetegen egy szerveren játszatunk egymással. -
#6 A játék teljesen ingyenes, csak regisztrálnod kell és már töltheted is.
És leszek olyan bátor, hogy kijelentsem, bizony ez a játék szinte megszólalásig hasonlít a WoW-ra, azzal a különbséggel, hogy itt nem kell havidíjat fizetni.
Elöljáróba annyit, hogy van egy magyar szerver, erre célszerű regisztrálni, a játék teljesen "magyarítva" van, így érthetőek a küldetések. A kinézete szinte a WoW-ból lett átmentve. Hatalmas területek, rengeteg ellenfél és küldetés, sok fegyver, és miegymás.
A kezelését könnyű elsajátítani, mivel az is a Wow-hoz hasonlatos, és könnyen átkonfigurálható. -
#5 1. Mi ez? Infót, képet, youtube-ot ilyesmit.
2. Az Sg.hu fórumán belül, nem a fórumozókon belül :D
Minden más csak utána... :D