164
Gates Of Andaron MMORPG
  • Gubberx
    mármint tört szerver van max, ingyenes biztos nem :D
  • afranc
    A WoW ami mellesleg a legjobb játék amivel eddig játszottam azon is van ingyenes szerver csak nekem az a bajom hogy 11 Gb ot foglal a kieggel egyutt szóval egy kicsit tulterheli a gepem.
  • exoterm
    Hagy döntse már el mindenki maga, hogy mivel játszik és mivel nem.... Krvára semmi jogod itt ugatni.
  • Effendi
    Izlések és pofonok különbözőek! Ezt jó lenne ha mielőbb megtanulod, mielőtt felnősz.
    Ha valakiknek a WoW stílusú játék (MMORPG)jön be, akkor engedd már meg,hogy azzal játsszon, ami őt érdekli. Mivel ez a játék ingyenes, ezért jó alternatíva a WoW-hoz hasonló játékok kedvelőinek, akiknek sajnos nincs havonta x ezer Ft-ja a különböző előfizetős játékokra.
  • Mr. Perfect
    A WoW helyett azért ez elég jó alternatíva mivel ez pl. ingyenes...
  • gregtom6
    Nem romboltam, csak egy komment volt, ami egy idő után úgyis eltűnik a süllyesztőben.
    Rengeteg ember azért "kényszerül" ilyen játékok játszására, mert sok jobb játékot nem is ismernek.
    Ha vki attól függetlenül játszik ezzel, h tudja van jobb, ami őt érdekelné, akkor ok, nyugodtan játszon vele.
    De ha vki tudatlanságból játszik ezzel, vagy mert nem tudja, h sokkal jobbak is vannak, azoknak szóltam.
  • Gubberx
    Én sem játszom vele mert nem tetszik, de nem rombolom mások topic-ját szándékosan, nőj már fel egy picit...
  • gregtom6
    VÁ, de vártam, hogy vki így beszól:D
    Csak nem értelek titeket, és nem gondoltok bele, mire pazaroljátok értékes időtöket...
    De nem szólok bele:D
  • Gubberx
    Húzzál már innen a topic-bol, kit érdekel hogy neked mi tetszik és mi nem?
  • gregtom6
    De arra ott pl a WoW, könyörgöm!!!!!!!!
    Ez gagyi, ilyennel nem is lenne szabad játszani....
    És tényleg, ki akar olyan játékot, hogy ölj meg 10 mobot, aminek nincs is mesterséges intelligenciája, csak rákattintasz, a játék meg játssza magát...

Másokkal ha akarok játszani, a WoW se jut eszembe, nemhogy ilyen noname játékok...
    Inkább vmi coop játék pl H.A.W.X, v vmi.
  • gregtom6
    fórumozókon belül hozol közösséget???
    Hát bennem ne hozz ilyet létre...A fórumozó az pl te vagy...
    A fórum az meg ez...
    Kevered a fogalmakat is.
    És tanuld meg, h az ilyen játékok kész időpocsékolások.
  • Mr. Perfect
    Offline játékokat hogy lehet összehasonlítani online-al? Az egy dolog ha neked az offline játékok tetszenek de az MMORPG-knek éppen az a lényege, hogy más élő játékosokkal együtt játtszunk ha ez neked nem lett volna eddig egyértelmű!!!
  • gregtom6
    Szinte minden pontja WoW koppintás, amit pláne nem tartok nagy cucc játéknak, pont a történet nélkülisége, és monotonitása miatt....

Nekem a filmszerű, valamivel rövidebb játékok, pl Half Life, BioShock, Warcraft 3, Dragon Age, sokkal többet érnek.
  • gregtom6
    Ez gagyi, hogy bírtok ilyen igénytelen, koppintásos, történet nélküli játékokkal játszani???
    Van olyan, ami kis költségvetésből is sokkal jobb, mint pár agyonhype-olt játék....na ez nem ilyen.
    Nyomába sem ér pl a Braid, World of Goo, MAchinarium játékoknak...
  • circa
    Mégis csak figyelmetlen voltam, mert a skillek tanulásakor fogyott a pénzem :D Nem tudtam hogy ahhoz is kell, de így már minden érthető :)
  • Probatbicol
    És az nem lehet, hogy az aranyaid száma meg közben nőtt? :)
    (100 ezüst = 1 arany?)
  • circa
    ÉN most nem tudom hogy ez egy bug e a játékban vagy csak én vagyok figyelmetlen de nekem időről időre eltünik olyan 20-30 ezüstpénzem
    Vásárolni nem szoktam, csak eladni cuccokat, pénzt költeni meg csak az istennő könnyei kibontásakor használok.
    Nektek is szokott pénz eltűnni? Kicsit idegesítő hogy megyek kb. 70 ezüsttel, végzek a kalanddal, leadom és pénzt is ad, eladom a cuccokat ami megint csak pénzt ad, és aztán meg azt veszem észre hogy 40 ezüstöm maradt
  • Butterbean47
    Fasza,most meg a vírusírtóm kergült meg
  • Butterbean47
    Onnan.Inkább letöltöm újra és megnézem,működik-e.
  • Effendi
    Nekem ugyan ezen nevű fájlok vannak a könyvtáramban, de mindegyiknek más a mérete.(többnyire nagyobbak)
    A játékot a magyar oldalról töltötted le regisztrálás után???
  • Butterbean47
    Hali!Letöltöttem a játékot,de amikor elindítom,ezt az üzenetet kapom:

Kérdés:le kell-e töltenem még mást is,hogy működjön?
  • circa
    Hát nekem jobban tetszik ez a metin2től(én azt 5 percig bírtam :D), az tűnt nekem inkább gagyinak, ennek sztem ugyan az a grafikája mint a wow-nak, ilyen "meseszerű" egy mmo-nak elég ilyennek lenni sztem. Meg most hogy bevettek klánba ki lett küszöbölve a global chates állatkert, elég csak klán chatet nézni :)
  • öregharcsa
    én még angol szerveren játszottam vele(4story online) és 2 hét után be is fejeztem..számomra elég jellegtelen a játék...
    gagyi kinézet a játékon belül :(..ennél azért még a Metin2 is jobb, ráadásul könnyebben is kezelhető....bár azóta biztos frissítették-fejlesztették a játékot, de akkoriban nem volt nagy élvezet játszani vele...
    szóval nekem nem jött be....nagy kár érte..
    ha mindenki a leírt gondolatod alapján cselekedne, egész jó kis játék lenne:)
  • circa
    Igaz, a küldetések elég jók, könnyen érthetőek és nem is túl hosszúak, eddig legalábbis :D
    Ilyen megidéző lettem, és ilyen tündér vagy mi, ez jó választás nem? Mert itt azt vettem ki hogy ennek a fajnak van a legtöbb pont azon a képességen.
  • Effendi
    Egy magyar szerver van, ott nyugodtan kérhetsz segítséget, csak kultúráltan fogalmazd meg. Ha jártas vagy a WoW-ban és elolvasod a küldetések szövegét, meg egy kicsit ismerkedsz az irányítással és a környezettel, akkor magad is könnyen elboldogulsz.
    Én inkébb éjszaka tudok fent lenni, ott Balthasar néven megtalálsz.
  • circa
    Hali, úgy döntöttem letöltöm, kipróbálom, úgy is csak unnyadok mostanában :D Annyi kérdésem lenne, hogy olyan szerverre mennék(ha több is van), ahol vannak páran akik tudnának segíteni, ha elakadok és itt a fórumon is jelen vannak, ha vannak ilyenek kérem jelezzenek ^^
  • tigeroo
    talán a ragnarok, tibia...
    amin nem a grafikán van a hangsúly, puritánabb, inkább szöveges RPG-re hajaz...
  • Solid Snake
    Na szóval mi is ez : Gates of Andaron HUN! Bemutató 1!

• Ultimatex
    "1. Mi ez? Infót, képet, youtube-ot ilyesmit."

Parancsolj: Gates of Andaron

"eddig sajnos nem találkoztam ilyennel:)
    bár attól függ, mire gondolsz.. ha arra, hogy magyarokkal van teli, akkor nagyon sok ilyen mmo-van.. ha arra, hogy magyar a nyelve.. akkor olyannal nem találkoztam még:)"

Van más ingyenes magyar MMORPG is: Metin2
    Egyelőre ez a kettő van, de lesz másik is csak még fordítják
    eddig sajnos nem találkoztam ilyennel:)
    bár attól függ, mire gondolsz.. ha arra, hogy magyarokkal van teli, akkor nagyon sok ilyen mmo-van.. ha arra, hogy magyar a nyelve.. akkor olyannal nem találkoztam még:)
  • sambauer
    ilyen MMORPGknél nincs véletlenül magyar role play szerver ? szal nem olyan ami a #9-es kommentben látható 13 évesek baromságaival van tele, hanem a szerepjátékon van a hangsúly.
  • Effendi
    Sajna(ez így nem igaz) a kislányom miatt az estéim jobbára kilőve, így az éjszakai szabad perceimben az efajta játékokkal ütöm el a feles időmet.
  • joebacsi
    inkább gyere vissza bfezni :)
  • tigeroo
    az egész farmolós fos játékokat akkor untam meg ,amikor a wowból kiábrándulva szétnéztem hogy milyen másabb játékok vannak még az mmo piacon...
    Nahjó.. Kipróbáltam egy héttel ezelőtt.. tapasztalatok:
    - grafika gagyi (pl minimap)
    - itemrendszer gagyi
    - UI gagyi
    - magyarul minden szarul hangzik ("Szarvasacél Csizma"??)
    - ugyebár Gates of Andaron = az angollal, ami = 4story online..
    - soksok láma magyar 10éves, aki telespammeli a global chat-et, mert nem képes felfogni, hogy a mellette álló játékoshoz normal-ba is lehet beszélni..
    - soksok láma magyar 10éves, aki "HOLVAN RETRAM?????????"
    - "HÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL VAAAAAAN REEEETRAAAAM?????? VALAKI MONDJA MÁR MEG PLZ!!!"
    - amúgy maga a harcrendszer jó
    - a küldetések tetszenek, bár itt is ölj meg 10 ilyet, ölj meg 20 olyat..
    - persze a legnagyobb baj a játékosokkal van, hiszen 10-13 éves fejjel az "egyesével öljük a mobokat a bossig" náluk egyenlő a "te összeszeded az összeset, énmeg megölöm addig bosst"-al..
    - nincs belenevelve az emberekbe, hogy OLVASSÁK EL a küldetés leírását, így kb csak arról szól a játék, hogy a global chat-be szól a küldikhez a kérdés - egyre nagyobb betűmérettel -, és a sok láma, aki nem képes egy /n-t vagy egy whisp-et nyomni, hogy ne mindenki lássa, hogy "jó, most te menj oda előbb"..
    köszönöm.
  • Effendi
    A magyar szerver - ha jól tudom- kb. egy hete indult, még szinte mindenki ismerkedik a játékkal. Már maga a területek felfedezése is egy jó kaland...
  • Effendi
    A linket elfelejtettem : http://www.gatesofandaron.hu/

itt regisztrálhatsz!

Akinek nincs pénze WoW-ra de egy teljesen hasonló kaliberű játékkal szívesen játszana, akkor itt a helyed.
    A WoW tört szervereket is elfelejtheted, itt rengetegen egy szerveren játszatunk egymással.
  • Effendi
    A játék teljesen ingyenes, csak regisztrálnod kell és már töltheted is.

És leszek olyan bátor, hogy kijelentsem, bizony ez a játék szinte megszólalásig hasonlít a WoW-ra, azzal a különbséggel, hogy itt nem kell havidíjat fizetni.

Elöljáróba annyit, hogy van egy magyar szerver, erre célszerű regisztrálni, a játék teljesen "magyarítva" van, így érthetőek a küldetések. A kinézete szinte a WoW-ból lett átmentve. Hatalmas területek, rengeteg ellenfél és küldetés, sok fegyver, és miegymás.
    A kezelését könnyű elsajátítani, mivel az is a Wow-hoz hasonlatos, és könnyen átkonfigurálható.
  • Fabio Capello
    1. Mi ez? Infót, képet, youtube-ot ilyesmit.

2. Az Sg.hu fórumán belül, nem a fórumozókon belül :D

Minden más csak utána... :D