Gates Of Andaron
← ElőzőOldal 4 / 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Törölt felhasználó
eddig sajnos nem találkoztam ilyennel😊
bár attól függ, mire gondolsz.. ha arra, hogy magyarokkal van teli, akkor nagyon sok ilyen mmo-van.. ha arra, hogy magyar a nyelve.. akkor olyannal nem találkoztam még😊
bár attól függ, mire gondolsz.. ha arra, hogy magyarokkal van teli, akkor nagyon sok ilyen mmo-van.. ha arra, hogy magyar a nyelve.. akkor olyannal nem találkoztam még😊
ilyen MMORPGknél nincs véletlenül magyar role play szerver ? szal nem olyan ami a #9-es kommentben látható 13 évesek baromságaival van tele, hanem a szerepjátékon van a hangsúly.
Turn Me On Dead Man
Sajna(ez így nem igaz) a kislányom miatt az estéim jobbára kilõve, így az éjszakai szabad perceimben az efajta játékokkal ütöm el a feles idõmet.
http://bf1942.gametrack.org/sig_3210436_omaha1_times.png
inkább gyere vissza bfezni 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
az egész farmolós fos játékokat akkor untam meg ,amikor a wowból kiábrándulva szétnéztem hogy milyen másabb játékok vannak még az mmo piacon...
Törölt felhasználó
Nahjó.. Kipróbáltam egy héttel ezelõtt.. tapasztalatok:
- grafika gagyi (pl minimap)
- itemrendszer gagyi
- UI gagyi
- magyarul minden szarul hangzik ("Szarvasacél Csizma"??)
- ugyebár Gates of Andaron = az angollal, ami = 4story online..
- soksok láma magyar 10éves, aki telespammeli a global chat-et, mert nem képes felfogni, hogy a mellette álló játékoshoz normal-ba is lehet beszélni..
- soksok láma magyar 10éves, aki "HOLVAN RETRAM?????????"
- "HÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL VAAAAAAN REEEETRAAAAM?????? VALAKI MONDJA MÁR MEG PLZ!!!"
- amúgy maga a harcrendszer jó
- a küldetések tetszenek, bár itt is ölj meg 10 ilyet, ölj meg 20 olyat..
- persze a legnagyobb baj a játékosokkal van, hiszen 10-13 éves fejjel az "egyesével öljük a mobokat a bossig" náluk egyenlõ a "te összeszeded az összeset, énmeg megölöm addig bosst"-al..
- nincs belenevelve az emberekbe, hogy OLVASSÁK EL a küldetés leírását, így kb csak arról szól a játék, hogy a global chat-be szól a küldikhez a kérdés - egyre nagyobb betûmérettel -, és a sok láma, aki nem képes egy /n-t vagy egy whisp-et nyomni, hogy ne mindenki lássa, hogy "jó, most te menj oda elõbb"..
köszönöm.
- grafika gagyi (pl minimap)
- itemrendszer gagyi
- UI gagyi
- magyarul minden szarul hangzik ("Szarvasacél Csizma"??)
- ugyebár Gates of Andaron = az angollal, ami = 4story online..
- soksok láma magyar 10éves, aki telespammeli a global chat-et, mert nem képes felfogni, hogy a mellette álló játékoshoz normal-ba is lehet beszélni..
- soksok láma magyar 10éves, aki "HOLVAN RETRAM?????????"
- "HÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL VAAAAAAN REEEETRAAAAM?????? VALAKI MONDJA MÁR MEG PLZ!!!"
- amúgy maga a harcrendszer jó
- a küldetések tetszenek, bár itt is ölj meg 10 ilyet, ölj meg 20 olyat..
- persze a legnagyobb baj a játékosokkal van, hiszen 10-13 éves fejjel az "egyesével öljük a mobokat a bossig" náluk egyenlõ a "te összeszeded az összeset, énmeg megölöm addig bosst"-al..
- nincs belenevelve az emberekbe, hogy OLVASSÁK EL a küldetés leírását, így kb csak arról szól a játék, hogy a global chat-be szól a küldikhez a kérdés - egyre nagyobb betûmérettel -, és a sok láma, aki nem képes egy /n-t vagy egy whisp-et nyomni, hogy ne mindenki lássa, hogy "jó, most te menj oda elõbb"..
köszönöm.
A magyar szerver - ha jól tudom- kb. egy hete indult, még szinte mindenki ismerkedik a játékkal. Már maga a területek felfedezése is egy jó kaland...
A linket elfelejtettem : http://www.gatesofandaron.hu/
itt regisztrálhatsz!
Akinek nincs pénze WoW-ra de egy teljesen hasonló kaliberû játékkal szívesen játszana, akkor itt a helyed.
A WoW tört szervereket is elfelejtheted, itt rengetegen egy szerveren játszatunk egymással.
itt regisztrálhatsz!
Akinek nincs pénze WoW-ra de egy teljesen hasonló kaliberû játékkal szívesen játszana, akkor itt a helyed.
A WoW tört szervereket is elfelejtheted, itt rengetegen egy szerveren játszatunk egymással.
A játék teljesen ingyenes, csak regisztrálnod kell és már töltheted is.
És leszek olyan bátor, hogy kijelentsem, bizony ez a játék szinte megszólalásig hasonlít a WoW-ra, azzal a különbséggel, hogy itt nem kell havidíjat fizetni.
Elöljáróba annyit, hogy van egy magyar szerver, erre célszerû regisztrálni, a játék teljesen "magyarítva" van, így érthetõek a küldetések. A kinézete szinte a WoW-ból lett átmentve. Hatalmas területek, rengeteg ellenfél és küldetés, sok fegyver, és miegymás.
A kezelését könnyû elsajátítani, mivel az is a Wow-hoz hasonlatos, és könnyen átkonfigurálható.
És leszek olyan bátor, hogy kijelentsem, bizony ez a játék szinte megszólalásig hasonlít a WoW-ra, azzal a különbséggel, hogy itt nem kell havidíjat fizetni.
Elöljáróba annyit, hogy van egy magyar szerver, erre célszerû regisztrálni, a játék teljesen "magyarítva" van, így érthetõek a küldetések. A kinézete szinte a WoW-ból lett átmentve. Hatalmas területek, rengeteg ellenfél és küldetés, sok fegyver, és miegymás.
A kezelését könnyû elsajátítani, mivel az is a Wow-hoz hasonlatos, és könnyen átkonfigurálható.
1. Mi ez? Infót, képet, youtube-ot ilyesmit.
2. Az Sg.hu fórumán belül, nem a fórumozókon belül 😄
Minden más csak utána... 😄
2. Az Sg.hu fórumán belül, nem a fórumozókon belül 😄
Minden más csak utána... 😄
Mivel egyelõre nem találtam ezzel a játékkal foglalkozó fórumot, ezért úgy gondoltam, hogy ezért a játékért érdemes egy közösséget létrehozni as sg fórumozókon belül.
Ide írjon bárki, akinek kérdése van a játékkal kapcsolatban.
ui: Bár a magyar oldalnak van belsõ fóruma, és elég sok mindent leírnak, de úgy láttam, hogy nem teljes, így itt megoszthatjátok egymással a gondolataitokat és élményeiteket.
Ide írjon bárki, akinek kérdése van a játékkal kapcsolatban.
ui: Bár a magyar oldalnak van belsõ fóruma, és elég sok mindent leírnak, de úgy láttam, hogy nem teljes, így itt megoszthatjátok egymással a gondolataitokat és élményeiteket.
← ElőzőOldal 4 / 4