Drága jó CRT
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A monitor volt vagy 10 éves, és azért szar volt, hogy egy 800x600 nál nem tudott többet. Na istenem, fekete színek, ami most van monitorom 32k ért vettem, és olyan gyönyörû a képe, mint az állat. Tévét is egy éve váltottuk LCD re a nappaliban, (Samsung nemtudom pontosan, 82cm), és ami ott volt lenn, felkerült hozzám (egy CRT televííziau). Éjjel mielõtt alszom szoktam nézni, és bizony több méterrõl is bántja a szemem, meg bizony nem lehet semmit sem elolvasni rajta, annyira pixeles😄
Szar az egész, régen jó volt, de rájött a legtöbb normális ember, hogy ezen bizony változtatni kell, akinek van esze, megtette. Ennyi erõvel akkor nagyon sok házba nemtudom minek cserélik le az ablakot mûanyag nyilászáróra, tök drága...
Ezek mellett az áruk 100-120 körül volt. A végén vettem egy LCD-t 160-ért. Nem bántam meg.
Ez volt 2-3 éve, most mirõl beszélünk? Szinte mindenki leállt már a CRT gyártással.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
sztem nagyon nagy különbség van....
a tv-énk is 94 cm es Full hd..és hát azért igencsak szép képe van.....igaz hopgy a sima tv adások nem olyan szépek mint a régi tv-én de a HD filmek azok oda basznak ::😄😄
GGMU
All hail the double x!
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
már minden bajom volt, mondtam, hogy sürgõsen cserélje TFT-re.
Meg vannak ilyen számtechbe kevésbé jártas kollégáim akik még CRT elõt ülnek,
múltkor be kellett ülnöm elé, nézem 60HZ-re volt nekik állítva, és már évek óta úgy használták <#szomoru1>#szomoru1>
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
HP+
http://www.sg.hu/cikkek/71229/kartelleztek_a_crt_kijelz_337_k_gyartoi
Am én maradok a CRT-nél, mert az olyan LCD monitor aminek szebb képe van mint egy CRT monitornak, az nagyondrága.
Am tévéknél most a LED TV a legújabb hit.
\"Erről van szó!\"
btw: ctr-t én sem kedvelem már
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Végsõsoron: ha már elvi kérdést csinálsz abból, hogy a gyártók döntenek a polcokra kerülõ termékekrõl, akkor nyugodtan alkalmazhatnád magadra is a kis ideológiádat. Ugyanis neked nem muszáj bevásálnod ezekbõl, más emberek meg hadd döntsék már el maguk, hogy mire van igényük és pénzük.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
HP+
porki fagyok fállalon
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
All hail the double x!
Egy 70cm képátlós CRT tv annyit fogyaszt mint egy full hd 102cm LCD, vásárlás elõtt meg kell nézni menyit zabál az lcd mert lehetnek meglepetések.
A crt-nek NEM JOBB a képminõsége, csak a színei jobbak.
Viszont cserébe a képgeometria szar, vibrál, újkorában is homályos és a magas fogyasztása. Szemnek nem kellemes (kimondottan szar), van akinek a feje is megfájdul egy átmelózott nap után.
Egy grafikus akinek a munkáit az emberek nagy része tn-paneles monitoron fogja megnézni annak is totál felesleges a színekkel görcsölni, mikor a kutya nem fogja látni ugyanúgy ahogyan õ elképzelte.
Szóval inkább egy 22" ful hd monitor 30W fogyasztással (50k ft), mint egy 19" ctr homály 120W-os zabagép.
HP+
te is vegyél egyet , míg tönkre nem teszi a szemed a CRTd
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
amúgy az a szomorú, hogy tft-ben is akadnak rendkívül szar minõségek, amit pistike megvesz a teszkóban, és fél év alatt három dioptriát romlik a szeme
grafikusoknak meg ott a led és az ips
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
fotográfik kolomp edisön :D
már kihaltak, annak a rendje módja szerint!
"crt-k az Nvidia 3D Vision miatt most újra népszerûek lettek"
vissza a múlt technológiájához? 😊 ilyen nincs...
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P