Mégis honnan az Avatar bevétele?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sosem értettem, hogy aki egynél többször néz meg moziban egy filmet, arra a többiek miért mondják, hogy tele van pénzzel?
Én is láttam moziba sima 2D-ben, IMAX 3D-ben és Digital 3D-ben. (És remélem a hó végén Digital 3D-ben még 1x megnézhetem.) Kapaszkodj meg.. NEM vagyok tele pénzzel!... csupán én nem költök se piára, se bagóra, se bulikra, se semmi ilyesmire. Valamint nem kell még eltartanom egy családot, mivel még nincs családom. Tehát minden pénz, ami ezekre menne el, félre van rakva... és miért ne költhetném a szórakozás eme formájára?
Szóval nem értem én ezt!
Ennek ellenére nekem is tetszik a film, csak ekkora hájpot, elnézést, reklámot keriteni neki.
A látszat csal...
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Miért kell egymást gyõzködni ugy sem fog menni!
<#confused>#confused>
Gondolatjelezett állításod második fele nem igaz sajnos. Volt már élõszereplõs film is, ahol a 3D techet rendesen kihasználták, hypeolták és mégsem lett siker. Sõt, ugyanezekkel a kamerákkal fogatták. Akkor hogy van ez?
Azt is elmagyarázhatnád, hogy ezek miként magyarázzák a jó nézõi és kritikai fogadtatást? Lásd New Moon, sokkal nagyobb hypeja volt, aztán meg lehet nézni az átlagértékeléseit. Hype még sosem segített semminek sem a véleményezésén.
Gondolkodj kicsit.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
-hype a csapból is ez folyik, ha nem nézed meg nem vagy menõ, kis csicska vagy
-3d új technológia elsõ rendes kihasználása
egyébként egy 232x elnyomott 0 újítással rendelkezõ sztori.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Kis eszed lenne, nem beszélnék ekkora marhaságokat.(????????) De látom azok közé tartozol akiknek fáj, hogy a valakinek nem tetszik és Te meg kénytelen vagy a többséghez tartozni, mert irigyled hogy a kisebbséget nem ragadta magával egy mese.
Úristen, mint a gyerekek.<#wilting>#wilting>
Ostoba. Azért, mert neked nem jött be, már keresed mibe lehet belekötni és mivel lehet takarózni, mi az amivel magyarázni lehet a sikerét mind bevételben, mind a jó pontszámait. Ja persze mindenkit lefizetett Cameron! Kész röhej!
Az véletlenül sem lehetséges, hogy tényleg jó legyen, hiszen neked nem volt az. Örülök, hogy nem volt az, mert az ilyenek nem érdemlik meg a hasonló élményt, mikor teljesen elragad a MOZIÉLMÉNY.
Kis eszed lenne, nem beszélnék ekkora marhaságokat. De látom azok közé tartozol akiknek fáj, hogy a nagytöbbségnek tetszik és Te meg kénytelen vagy a kisebbséghez tartozni, mert irigyled hogy a többséget magával ragadta egy mese.
ez hogy még a csapból is ez folyik (minap olvastam egy cikket, hogy néhányan depressziósok lettek a film megnézése után, mert a valóvilág szarabb, mint pandora) ez mi ha nem Hype?
"az, hogy mindenki közvetíti a másiknak, hogy húúú ez a film ez hûûûûû, az még mindig a hype része": na ez kurvára nem igaz. Meg lehet nézni más agyonhypeolt filmeknél a tendenciát: az elsõ hétvégén boldog-boldogtalan megy a beetetés miatt a moziba. A következõ hétvége? Bukta. Mert az embereket meg lehet vezetni a hype-al, de itt arról van szó, hogy már vetítik majd egy hónapja, és még mindig közel telt ház van - és nem csak az imax-ben. Cameron biztos az ivóvízbe kevert valamit, hogy zombi módjára menjen mindenki a moziba, mi? Hagyjuk már.
Egyszerû a sztori mint a szög - és? Kurvára nincs kedvem mindig 2001 Ûrodüsszeiát nézni, valamikor igenis ahhoz van hangulatom, hogy Bruce Willis megmentse a világot (igaz ritkán). Így vagyok ezzel a filmmel is. Inkább örüljünk annak, hogy az Avatar mellett volt még egy District9 meg egy Moon bazze.
A nézõ azért megy el, mert ez az elsõ, élõszereplõs, full 3D-s mozi.
Ennyi.
Ez a technika érdeme nem a filmé. Csak a technikához kellett igazítani a világot, de manapság ez már nem egy olyan bonyolult feladat.
Na erre kiderül, hogy ez mégiscsak mese, és pont az a Pocahontas-szerû.
Na ezt hívják hype-nak.
Hozzátéve, hogy mesének is gyenge. Az egyetlen, ami rendben van az Avatarral az a látvány. De ilyen alapon akár én is rendezhettem volna.
Továbbra sem értem miért fáj ez egyeseknek!
Nem rossz film, de önmagában nem emiatt tart ott, ahol. Vérprofin felépített marketing a 3D-vel és az emelt jegyárakkal. Én azt tapasztalom, hogy az ajánlók közül a többség nem azt nyomja, hogy "menj el, nézd meg sima moziban, mert annyira jó film", hanem azt ,hogy "látni kell Imax-ben 3D, ne hagyd ki".
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Különben sem ismer gátlást lelkes, adaptáló barátunk: '84-ben bevallotta a tévének hogy Harlan Ellison 3 novelláját gyúrta össze. A csóka erre olyat perelt, hogy még. Attól kezdve a Terminátor stáblistáján feltüntették a nevét. ennyit errõl.
Nem halt meg az egyikük már elég régen? Amúgy a régi dolgaikat együtt írták.
2. Ha a regénynek van magyar címe, használjuk azt. Ez esetben "Erdei kanyarulatnál, korhos mélyiben, avagy csigák az erdõn"
Sokan estek abba a hibába, hogy hardcore sci-fit vártak mert bolygó, meg hajó meg miegymás. De ez nem az!!! Ez egy csodálatosan, hibátlanul elõadott, gyönyögû mese! Inkább fantasy, mint sci-fi. Ne várj többet tõle, mint egy szép, érzelmes mesét!
Hát hype, én legelsõnek azt hiszem tavaly nyár közepén hallottam elõször az Avatarról, ha jól emlékszem a "Miért várjuk az Avatart mint a Messiást" címû cikk kapcsán olvastam róla. Scifi, új bolygó, nálam már ennyivel jól indul, Cameron rendezi új technikával 3D? már csak hab a tortán, ott eldõlt hogy kíváncsi vagyok, várom.
Késõbbi képek, elõzetesek az a kevés ami volt csak fokozta a várakozásom hátha jó lesz.
A sok körülötte forgó vita, hogy ki isteníti ki szerint meg sz@r max ez volt számomra a hype, hogy már csak ezért meg kell nézni hogy tudjam számomra mit jelent.
De ha meg is nézem nem akkor sem ezért lesz, hanem mert mint mondtam legalábbis árnyaltan szeretem a scifit, újbolygósfelfedezõs stb pedig pláne (ACC - Randevú a rámával, Gyermekkor vége, Város és Csillagok stb...)
Nah remélem hamarosan sikerül megnéznem is. Addig nem is beszélek többet😊
Üdv!
de kopp kopp
Antal Nimród a legesélyesebb a Spider-man reboot rendezésére!
hajrá Nimród!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Lásd Twilight: New Moon. Hypehegyek, megõrült tinilegyek repültek mint a szarra. Aztán meg lehet nézni az átlagpontszámokat Rottentomatoeson és IMDB-n. Szóval hiába hype, meg jó bevétel a nagyszámú közönség és a kritikusok átlagpontszáma akkor is megmondja a tutit. (Itt szintén az átlagra gondolok és nem az egyénenkénti tutira 😊)
Avatar esetében a hype, a bevétel és az átlagértékelés összhangban van. Itt meg van a balance...
Csak77: Ezért írtam, hogy "szinte".
Budapesti bábszínház müsorára tûzi az Avatár feldolgozását
jegyek elövételben nálam rendelhetõek!
full 3D-s
a fõhös magyar hangja😛audics béla
COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.
Ingyen Film Letöltés http://ingyenfilmletoltes.info/ http://moviepie.info
Különben sem hitelesek a filmjei, mert a moziban nagyobbak a figurák, mint élõben. A TV-ben meg kisebbek.. Soha nem tudja eltalálni.. 😊))
Sõt ebben Ávatagban meg nem is igazi élõlények vannak. (Tehát halottak...)
Ööö.. szegyjek még öszve edjéb baromságot?
Cikkre visszatérve: Eszi a nép a filmjét, ezt mindenki tudja. De akkor miért kell ez cikk? (Ja, hogy a hozzászólások miatt...)
Nálunk ez már szájról szájra terjed a cégnél, aki már látta az ösztönzi azt, aki esetlegesen még nem látta 😊