Spartacus: TV Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://www.youtube.com/v/vyVUo3_-URQ&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Elejtett õz és vadkan:)
Asszem mutattak az utcan futkoso patkanyokat. Voltak lovak, ha jol tevedek, akkor a lobontasos jelenetnel egy kutya evett a maradekbol, A romaiaknak voltak kutyaik, amikor az erdoben uldoztek a felkeloket (2. evad), a piacon voltak csirkek, kecskek. Ugyanezek bontva is.
Szinten valami madarak kapirgaltak a Batiatus haz udvaran, meg mielott dolt volna a le es medencet epitettek volna oda.
Csotanyok a pocegodros jelenetben. A meleg sracok galambjai.

http://gaborszantai.co.uk/

Dynamic
Nem értem a példádat, vagy te engem. Az, hogy a kutya szarik általában a történethez nem ad semmit. Max. ha legyilkoltak valakit elterelésként - ahogy említetted -, és itt akkor máris magad ellen beszéltél. Millió dolog nem volt még a filmben, mert totál nem kardinális tényezõ, hogyan készítették a lovakhoz a nyerget vagy hogyan törölték ki reggel a csipát a szemükbõl.
Jim Morrison
állatkínzás meg ezek más dolgok, tvben már a gyereksorozatokban kezdtek hozzászoktatni hogy bírjuk majd nagyobb korunkban a filmeket az emberek öldöklésének látványát a vásznakon :D spartacust simán végignézem, míg mondjuk a tetovált lányban (amcsi verzió) mikor épphogy látszik a cica kicsit fintorogtam és film után is sajnáltam :D

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Shiwo
brutális csonkítás, szexuális erõszak, homoszexualitás, káromkodás.. az belefér.. de ha egy macskát csaptak volna agyon a sorozatban, akkor az állatvédõk betiltatták volna az egész sorozatot :D

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Kivették õket mert amikor egy macska egerészett az egész utcát elöntötte a vér. :)
érdekes, engem nem zavart a buzulás. jó volt a sorozat mindenbõl annyit kaptunk amennyi kellett.
ez olyan,hogy alig van a sorozatban hiba akkor nekiállnak keresni...
tök jó volt , egyszer majd lehet újból megnézem, bár ez lehet csak az elsõ évadra fog igaz lenni.
az mindent vitt és 1szer még tuti muszáj lesz megnézni
szucsy89
Tényleg, most ugrott be! :D Mekkora jelenet volt.. viszont az állatok tényleg "hiányoztak" a sorozatból.
Igen. Batiatus-ek elmentek szarni es ott is beszelgettek a GoA-ban.

a.carkey
Láttál te egyszer is valakit szarni menni? Pisálni? Max. ha közben valakit legyilkoltak a háttérben elterelésként. Kutya hányszor nyalta meg a tökét? Pedig jellemzõ náluk. Sõt, kutyát is alig lehetett látni. Macska feltûnt a sorozatban? Csak mert már az ókorban tucatszámra éltek/km2.

Ezeket sem láttuk, pedig természetes részei voltak a korszaknak, sõt, nemcsak az ókornak.

A medve nem játék.

"ennek a korszaknak olyan természetes része volt, mint az, hogy adót fizetsz"

Ezt minden magyar állampolgár tudja?:)

Dynamic
Hagyjuk már! Innen 5000 km távolságból okoskodni kb. az a szint, amikor Gizike egy bulvár magazin féloldalas cikke után, mindent tudni vél egy sztárról, ez alapján ítélkezik, miközben az emberek a saját munkatársaikat sem ismerik, akikkel meg napi 8 órában találkoznak.
Azt meg ki ne találja már senki, hogy attól lesz buzi valaki, hogy egy hónapban kb. kétszer lát valami buzi jelenetet, miközben naponta látjuk a hetero jeleneteket a filmektõl kezdve a reklámokon át, mindenhol. Lássuk be, igen nagy baromság azt feltételezni, hogy valakire az 5%-nyi homokos "inger" fog hatni, szemben a 95 %-nyi hetero ingerrel. Érdekes, visszafelé ez miért nem mûködik? Egy buzi, miért nem lesz hetero, amikor sokkal több hetero mûsort lát?
Másrészt meg milyen nevetséges hazug képmutató hozzáállás az, amikor egy ilyen "mocskos" filmtõl elvárják, hogy minden reális legyen. Nem zavar senkit, hogy hullanak a fejek, ontják a beleket, káromkodnak, orrba szájba folynak az orgiák, ugyanakkor felháborodva veszik tudomásul, hogy buzik is vannak a filmben, miközben ennek a korszaknak olyan természetes része volt, mint az, hogy adót fizetsz, vagy tv-t nézel. Félreértés ne essék, nem azzal van baj, hogy valakit zavar, a baj azzal van, hogy a készítõk szemére vetik, hogy mégis, hogy képzelik ezt.
A Rómában talán ha 2-3 buzulás volt a 2 évad alatt de igen felfogtuk hogy éltek melegek a az ókori rómában.

A második évadban még visszafogtak magukat de könyörgöm nem kell majdnem epizódonként az arcunkba vágni hogy buzik!

Pl amikor Agron + "Csaja" meg Barca és Pietros féltették egymást a csaták elõtt és adtak 1-1 smacit egymásnak az teljesen ok volt abból is leesett, de hogy a lehetõ legtöbb alakommal bevágják, ahogy egymés seggében turkálnak annak nincs sok értelme a megbotránkoztatáson kívül.
szucsy89
azt hittem már új évadot jelentettek be :D de megnyugodtam, csak a szokásos buziflém...
a.carkey
Toleránsnak érzem magam, bár nem szarok rá a keresztre sem, és be sem kenem szarral, mint egyesek ...

A medve nem játék.

a.carkey
Nincs beszûkült látóköröm.

A medve nem játék.

aki nem lát túl azon h "jaj a két hülye buzi mé csokolozik az én képernyõmön" azzal teljesen feleslege vitatkozni, ha ennyi toleranciát,értelmet, inteligenciát v akármit nem szedett még magára akkor nem is fog

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

tigeroo
jézusom. nyilván aki meleg az õrlõdik eleget hogy nem a társadalom által elfogadottan dobog a szíve, errõl nem tehet. nekem van meleg ismerõsöm és az egész tinédzserkorát pokolként élte meg, hogy megfeleljen a társadalomnak is. hidd el nem könnyû nekik és nem kedvtelésbõl lesz valaki buzi

szimplán beszûkült látókörötök van és csak ti vagytok felháborodva ezen. persze, egy gyerek hamarabb fog károsodni 2 férfi csókolózásától mint mondjuk ha elvágott nyakat vagy nõi csöcst vagy égõ embert lát a spartacus nézése közben. egyáltalán mi a faszért nézne egy kiskölök spartacust?? álszentek vagytok.
pontosan.....kurvára ártalmas dolgok ezek a fitalokra nézve!

a.carkey
Minimális off:

Ott van Magic Johnson fia. Magic AIDSes lett, rohadt sok meleg barátja lett, tartották benne a lelket, miután vagy 100x eltemették. Meggyógyult. VISZONT mindeközben, a fiából kövér buzit lett. Semmi sem történt, csak jártak hozzá melegek, miután kiderült, hogy AIDSes. A srác meg úgy döntött, vagy megtetszett neki, hogy õ biza nem a nõket fogja szeretni, pedig a pénze meg lenne hozzá. Nyilván nem alapból így született, de, hogy a Magichez járó totálmeleg generációnak, barátoknak ehhez köze van, az tuti. Na már most, ha ezt promózzák egy népszerû sorozatban, és azt mutatják, hogy lám mindenki megdöglik, de egyesek mégsem, azért ebbõl bármi kisülhet ebben a totál lebutított világban. Nem hiszem, hogy keresztre feszítették volna a készítõket, ha a buzipár helyett Gannicusék maradnak életben, vagy akár Spartacus.

Íme a végeredmény!

A medve nem játék.

És, puskával kergetnek a tv körül ha nem nézed? ;)

tigeroo
jólvan köszönjük az észrevételt

én meg már ezt unom hogy errõl szól a topik
Szeretkezzenek, de ne az én képernyõmön, meg ne az orrom elõtt... értem én, hogy meg akarták mutatni az ókori Róma "elkorcsosultságát", de picit túlzásba vitték...

Nem érted. Nem betegség, ha az lenne, akkor a heteroszexualitás is az lenne. Így vannak kódolva és kész.
Engem rohadtul nem zavar, ha két azonosnemû szeretkezik. A magánügyük. Minthogy az sem érdekel, ha valaki kecskét kefél, megöklözi az asszonyt análisan vagy csak akkor tud elmenni, ha birodalmi rohamosztagosnak öltözik.

Attila8805
Nem betegség mert a betegségek gyógyíthatók vagy legalább kezelhetõk a buziság meg veleszületett rendellenesség amin senki és semmi nem változtat.
Nekem nincs bajom velük addig míg nem elõttem csinálják vagy nem velem akarnak buziskodni.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Nekem senki ne akarja bemesélni, hogy a melegség az egy betegség. Egyszerû aberráció, semmi több. A leszbikusokat is ugyanúgy elítélem... De nyilván férfiként jobban szemet szúr az, ha két pasi smárol meg kúr a képernyõmön, mintha két csaj smárolna. De mint említettem, mind a kettõ undorító. Egyébként azokkal akik nem vonulnak és nem reklámozzák a melegségüket semmi bajom nincs, de nehogy már normális dolognak legyen feltüntetve az, ha valaki meleg. Most tovább lehetne menni, hogy a melegházasság is egyenesen vicc, amióta világ a világ, heteroszexualitás sajátossága a házasság. Sõt én még azzal sem értek egyet, hogy gyereket nevelhessenek (nyilván nem a sajátjuk, mert két férfi/nõ nem tud gyereket nemzeni), mert az is mit lát a szüleitõl? Azonos nemûvel csinálja a dolgait.

De lehet õket nyugodtan védeni, a fejemhez ha fegyvert tartanának, akkor sem tartanám elfogadott dolognak a homoszexualitást!

mi férfiak már csak ilyenek vagyunk! sorry

Dynamic
Istenem, aki vakon születik vagy bénán, az nem a biológiával ellentétes?
Másrészt meg milyen érdekes, hogy a leszbikusok (mely jelenetek tobzódtak a sorozatban) szintén "a biológiával ellentétesek", de az meg teljesen rendben van, ugye?
Kongy
Ezzel teljes mértékben egyetértek. Nem tehet ellene egyik meleg sem. Ettõl viszont továbbra sem szeretem nézni, ahogy szexelnek.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

adom
Lithia (sry,hogy rosszul írom)a sorozatban szebb :D
davidka003
Szerintem nem értetted. Jól írta.
Ha buzi lennél akkor rosszul esne megdugni egy nõt.
Most is rosszul esik ha heteroként pasival dugsz.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

LEBUKTÁL BASZKI!:D:D

"l olyan erzes lenne egy not megdugni, mint most heterokent egy ferfit"

sry ez nagyon magas labda volt!:D

ennyi!

<#rolleyes>

Tehat az impotenseke es egyeb betegeke, akik keptelenek a szaporodasra? Az o letezesuk is megmagyarazhtatlan?
Akar hiszed akar nem, a nagyon keves 'divatmelegen' kivul a tobbseg nem azert meleg, mert igy dontott, hanem, mert pont ezt dobta nekik a biologiai szerencsekerek. Es akarmilyen furcsa, az allatok kozott is elofordul.

Kivancsi vagyok, hogy mit irnal, ha meleg lennel. Mert tenni nagyjabol semmit nem tudnal ellene. Nagyjabol olyan erzes lenne egy not megdugni, mint most heterokent egy ferfit.

mit fogadjak el rajtuk? biológiával és magával az élettel full ellentétes a létezésük....

cylonflatus
Nem szeretni kell õket, hanem elfogadni. A képet meg nem akarom magyarázni, szerintem azért sejted mit akartam bár lehet, hogy túlgondoltam kicsit. Az egy biten gondolkodók meg úgysem fogják megérteni.
Na jó, részemrõl itt az off vége, még lekésem az órám.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

ezek ,hogy jönnek ide? megjegyzem miért kéne szeretnem vagy kedvelnem a melegeket? ezket a tapló bõrfejüeket sem kedvelem....

cylonflatus
Ez sokkal szimpatikusabb, szebb látvány, ugye? Csupa szeretet...

cylonflatus
Már megint itt tartunk? <#unalmas>

Dynamic
Hihetetlen ez a sok sötét ember.
a.carkey
Tasznák meg magukat Helsinkiben!

A medve nem játék.

Az elsõ részben volt nagy trollkodás amikor a nagy szexjelenetbõl hirtelen átváltottunk a Agronék vuzulására.
Agron és a köcsöge utána boldogan éltek, örökbe fogadtak egy halom gyereket és az õ leszármazottaik lettek az elsõ melegjogi aktivisták. :)
amúgy ez a rendkívül sok buzulás engem nagyon zavar a sorozatban...

Spartacus hivatalos FB oldaláról....felirat a képhez "LIVE FREE" anyáááááááátooooook!:D

desigo
Évadzáró már kevésbé hatott meg mint az elõzõ rész de összességében az utolsó évad is tetszett.
Gannicus Spartacus felé nõtt a végére.
1 évaddal le vagyok maradva tõletek, most végeztem a 2. évaddal... nagyon király!

kár hogy a 3. évad volt az uccsó :\

Még régebben olvastam, hogy a rabszolgáknak számbeli fölényük volt a harcok során.
Szóval a tévedés jogát fenntartom. :)
forrás?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"