3763
QE8VX0tvAwMBUFhJRQVR
  • Fehercsoki
    Elkezdtem nézni a második évadot, az új spartacus nem tetszik, viszont a történet továbbra sem laposodott el, és visszavettek a vérből is:D
  • stargatelost
    Szerintem az, rosszul adaptál, nekem már a második évad elején elegem volt belőle a sok szereplő, és a követhetetlen sztori miatt. Aztán elolvastam a könyveket, és az egyik legnagyobb könyves élményben részesültem, egyszerűen letehetetlen. A sorozat is csak azért jó a nézők számára, mert egy ilyen elképesztően zseniális alapanyagból dolgozik, de még így csak a töredékét tudja megvalósítani... azonban még így is zabálja a nép! Ez azért teljesítmény :)
    Én csak azért nézem, hogy elégedetten csettintsek a megvalósításon, vagy felhúzzam magam a felesleges változtatásokon :D
  • LoSA
  • Fehercsoki
    Ja a sok hype meg a főszereplőgyilkolás miatt...
  • ForzaInter
    Trónok Harca rossz?:D Ja végül is napjaink egyik legjobb futó sorozata...

Ellehetne már felejteni a könyhoz hasonlítgatást, semmi értelme.

A 2 sorozatot amúgy nem is értem, hogy lehet összehasonlítani, mert teljesen más stílusúak..
  • Kongy
    Gyűrűk ura kurva jó :D Hobbit is, meg egyáltalán amihez Peter Jackson hozzányúl :DD
  • stargatelost
    A Trónok harca sorozat rossz. A Trónok harca könyvek viszont zseniálisan jók. Ennyi a dolog lényege. A könyvekben olvashatjuk egy rakat szereplő saját gondolatát, ami által sose lesz unalmas. Ez a sorozatban nincs meg. A Spartacus meg egyértelmű, hogy sokkal jobb... de legalábbis intenzívebb :)
  • Fehercsoki
    Trónok harca topicban meg már a gyűrűk urát szarozzák meg hogy az mennyire unalmas a trónok harca meg milyen pörgős:D Szerintem a "főszereplők" kinyírásán kívül egy nagy 0 az egész, szánalmas időhúzás.
  • LoSA
    Én is nézem mindkettőt. Osztom hapi a véleményed, nekem is sokkal jobban tetszett a Spartacus. Én a Trónok harcán már vágom az ereimet, annyira nem történik benne semmi se. :) Van 10 rész (egy évadban), ahol is kb 1 rész van, amikor valami "izgi (fordulat)" történik. De ez azért édes kevés! :)
  • hapi
    Sokan nem látnak a vér és a sex mögé...
    Én mind 2 sorozatot nézem de ez mérföldekkel jobb és változatosabb
  • Fehercsoki
    Elkezdtem nézni ezt a sorozatot, és ahhoz képest hogy Game of Thrones topicban hogy szidják, mert hogy "csak látványos harc" van benne semmi más, az első 11 epizódban sokkal több minden történt, és sokkal fordulatosabb volt, sokkal valóságosabb mint a trónok harca az eddigi 3 évadban.(amiből 25 rész szappanopera, a maradék meg 5v5 ostrom:D)
  • szomferi
    pontosan, a dialógusok jók Spartacusnál szinkronnal (Andy), de ahogy elkezdi a harci bőgést, hát az nem lett olyan jó :D

• DaemoonHunter
    Eredeti nyelven nem nevettem ennyit rajta úgy emlékszek, nagyon eltalálták Batiatus hangját, viszont Spartacus nálam csak addig jó míg nem harcol, ez a mutáló harci okádás elég gyatra, többi évadot nem tudom azt nem láttam még szinkronnal. Kevés olyan sorozat van amit újra tudok nézni, ez azok közé tartozik, főleg az első (két) évad, remek hangulat.
  • szomferi
    eredeti nyelven nem tudom hogy hangzott, de szinkronnal jó volt :D

az 1. évad, míg Andy volt Spartacus, a szinkronja nagyon jó volt, a GotA már elég ratyi lett, ott már nem is magyarul néztem inkább
  • DaemoonHunter
    Batiatus az egekbe emelte az ilyen szövegével a jeleneteit :D
  • szomferi
    tegnap kapcsolgattam a TV-t, B&S ment a Viasaton, egy Batiatus és Spartacus közti társalgás ment, ahol Batiatus beszélt pont:

"A fasz álljon beléd!"

hát rég nevettem ilyen jót :D:D:D
  • Prof William
    A Gods of the Arenat a Blood and Sand után jó megnézni mert egyrészt sok poént lelő, másrészt vannak benne olyan előreutalások amin jót vigyorog az ember, ha már látta a Blood and S-ot.

+ külön élmény látni olyan karaktereket akiket már megismertünk más helyzetekben.

Pl. Crixus mint kezdő, Batiatus meg Solonius mint öribarik :) hatalmas. De csak úgy üt ha előtte az első évaddal kezdesz.
  • tigeroo
    szerintem is az az alap hogy évszám alapján nézem meg, az szerintem még hamarabb ki is derülő "info" (cím mellett általában) mint az hogy esetleg előzményévad :D
  • Susarc
    azon már nem csodálkozom ha valaki nem képes elolvasni egy könyvet,DE hogy valakinek egy filsorozat megnézése is nehézséget okozzon az NO KOMMENT!
  • stargatelost
    Ez a probléma biztos, hogy mindig elő fog jönni, hogy valaki a Gods of the Arenával kezdi. Vége a sorozatnak, akik nem látták, darálnak, gondolják, "előzmény? akkor ezzel kezdek!". Aztán jön a spoiler bomba. Szóval erre lehet gondolniuk kellett volna a készítőknek, hogy nem berakni, ahogy meghalnak. Mondjuk aki darál, az igazán nézhetne egy nézési sorrendet, meg szerintem az évszám alapján nézés is evidens lenne.
  • Kriszt85
    Ok, GoA végén nem hal meg, csak mutatják a jelenetet a BaS-ből, ahogy meg fog halni, felidézik és Lucretiát meg Gaiával kevertem, így már világos. De kösz.
  • davidka003
    Mondom, hogy fogalomzavar van.
    Talán ha úgy néznéd ahogy kell akkor nem lenne ez.

Vér és Homok első évad, aztán jöhet a Gods of the Arena.

"Kérdésem, hogy az Aréna istenei, ami ugye előzmény, a végén Batiatus meg a felesége meghal, de a Spartacus - Vér és homokban ott van Batiatus, ráadásul a felesége nincs, csak Lucrecia, aki csak barátjuk volt, ez hogy van?"

Az Aréna Istenei végén nem hal meg Batiatus meg a felesége se. Lucrezia meg maga a felesége. Szóval totál nem vagy képben.
  • Kriszt85
    Ezt tudom, erre mondom, hogy ha valaki nem látta a GoA annak ez nem világos a BaS-ben. Szóval ha meghal a végén, akkor később, hogy van mégis benne? (Nem tudom mire mondtad, hogy fogalomzavar?)
  • davidka003
    Előzmény a Gods of the Arena. Benne van, hogy miért lesznek ellenségek. Legutolsó részben lesz majd amúgy.
  • Kriszt85
    Tudom, hogy később készült, de előzménye a GoA a BaS-nek nem? Pl. eddigi részekből nem derült ki, hogy Solonius miért az ellenfele Batiatusnak, ami a GoA-ban benne van.
  • davidka003
    Talán nem a Gods of the Arenával kellett volna kezdeni.
    Az első évad végén halnak meg a Vér és homoknak.
    Meg kis fogalomzavar is van ahogy látom.
  • Kriszt85
    Üdv! Kérdésem, hogy az Aréna istenei, ami ugye előzmény, a végén Batiatus meg a felesége meghal, de a Spartacus - Vér és homokban ott van Batiatus, ráadásul a felesége nincs, csak Lucrecia, aki csak barátjuk volt, ez hogy van? Most járok az 5ik résznél, szóval ha később kiderül, akkor nem kérdeztem semmit, nem akarok spoilert :D Kösz
  • jugen
    Most fejeztem be... Tényleg összecsapták a végét... Kár érte...
  • Attila8805
    Közben megtaláltam de azért köszönöm szépen!
  • PetruZ
    A DV hidegen hagyott, már a bemutató sem tetszett és ahogy olvastam, nem is igazán fogta meg a népeket.
  • LoSA
    Első négy rész felirata
  • Attila8805
    De eddig csak az első részhez van felirat :(
  • a.carkey
    A Da Vinci még csak most kezdődött. Az is jó.
  • PetruZ
    Új Starz sorozat: Black Sails topik.
  • xido
    Azért a Starz egy isten lett,Xena idején mindig reméltem egy legalább topless fotót Lucy-ról,erre mit ad isten jó 15 évvel később :))
  • szomferi
  • Jim Morrison
    I AM SPARTACUS !
  • Neoncsoves
    csak annyi, hogy egy idézetből/történetből fel kellett ismerni Spartacust :D
  • davidka003
    "én tuti azt mondtam volna, hogy fuck this shit"

Remove yourself from fucking sight. xd
  • Szolnokboy1
    úristen, én nem bírnám ezt a fotózást, ezek az újságírók kikészítenének. nézz ide-nézz oda, egyszerre öten mondják, én tuti azt mondtam volna, hogy fuck this shit, na hagyjatok engem békén.