273
Transformers War for Cybertron
  • Prince23
    jah benéztem , bocs :D
  • Prince23
    Miről beszélsz? Gow? fel se hoztam :D:D
  • DarkSector
    tökéletessn osztom a véleményed, de 1-et az utolsó mondatodat, kikérném a GOW nevében... a GOW-ot azért még csak ne is hasonlítsuk ehhez pls

amugy rendben van amit irsz...
  • Prince23
    Srácok, ez egy isten gamma, eddig nálam 9/10. Nem gondoltam, hogy kapok egy faja transformers játékot. Überbrutális, sosem látott univerzumban játszódik. A hátterek és a környezet példaértékű, míg a botok elég randán vannak megcsinálva. Pixelesek nagyon, ahhoz képest h a környezet az valami nagyon faszán néz ki.
  • DarkSector
    szorry
    igazad lehet másis aszonta csak fekete kép volt...
  • gyusa
    Egyetértek !!!
    Bár szerintem kicsit egyhangú a game .
  • FSpofon
    csak hang van
  • Beast Machine
    "Eszetlen hentelés" - ez egy akciójáték, mit akarsz 2 órás puzzle-öket, mint a Legend of Zeldákban?

A 0 hangulat az csak a te véleményed, én imádom minden percét, de gondolom ezt embere válogatja.

Innováció? Ugyan már, a játékiparban alig-alig van bármi változtatás, ha innováció kell,, akkor meg pláne nem a TPS-ek háza táján keresgélj.

Randa? Na ezt viszont egyszerűen nem igaz, gondolom nálad a Krályzisz 2-nél kezdődik az "elfogadható" szint. A világ és a karakterek stílusosak, és jól néznek ki.

És még mindig ezerszer jobb, mint a Gears of War-ok.
  • DarkSector
    nah nézhetitek megint live-omat....
  • DarkSector
    ez embere válogatja, valakinek az fps jön már ki a könyökén, és a tps-t szereti, van aki meg forditva...
  • MerlinW
    Jogos, viszont Singularity jó játék, ez meg nem az.
  • MerlinW
    Kipróbáltam mindkét oldalt 1-1 óra erejéig... hát ritka gyenge játék lett ez is. Eszetlen hentelés, 0 hangulat, 0 innováció és még randa is, mint a bűn. 16 év felett nem ajánlott.
  • Beast Machine
    Vaó, összehasonlítani egy FPS-t egy TPS-el, rohadtul nem egy stílus a kettő.
  • Rage47
    procasterrel
  • Nagyi06
    Singularity!:)
  • STREEX
    Melyik a jobb játék ez vagy a Singularity?
  • Nagyi06
    Sziasztok! Mivel megszűntek a drága magyar torrent trackerek én is kaphatnék egy linket? Előre is köszi.:)
  • DarkSector
    jah mondtamén....:D
  • Sgtfathi
    Nagyon jó a game sokkal komolyabb mint az elöző kettő!!
  • DarkSector
    most pihi, a 7-es chaptert majd később tolom...:)
  • DarkSector
    jah oks.
    fent beállitásoknál van a közvetítés fül, alapesetben tiltva van, de engedélyezd, illetve lent hogy hang közvetítése.

ezekután a játékon bellül SCROLLOCK+B-vel inditod, és ezzel állitod is le...
  • grebber
    Engem nem érdekel hogy játszol, az annál inkább ilyet hogy lehet.Mert haver úgyis mindig azzal nyagat ez milyen az milyen megéri -e warezolnia boxra.Így legalább majd mutathatom neki a játékokat ha elmondod hogy kell ezt így live-ra vinni!
  • DarkSector
    itt élőben nézhettek játék közben!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • oregon1987
    Majd valami hacker csapat meg csinálja hogy lehessen legalább a coop-ot tolni! :D Teknogodsék értenek hozzá! :D
  • ricsa008
    oké biztató köszi még1x
  • Fehercsoki
    UTnál jobb egyjátékos rész,multi pedig wareznek nincs,és lan támogatást sem kapott!Tipikus szar konzolport.
  • Prince23

Eddig ez a legjobb TR játék, már mint a többi kettőhöz hasonlítva. ezt úgy értem.
  • ricsa008
    ezt ugy kell elképzelni mint az UT3at? lényegében multi + van egy gyenge single rész?

vagy azért itt van egy becsületes egyjátékos + lehet hálozni is?
  • Fehercsoki
    Nem jó játék=/
  • Maxtreme
    1:1 Ut3
    Sajna maga a gameplay is (csak robotokkal) kb mintha botokra kéne lövöldözni
    Nekem annyira nem jött át, ez van.
  • Fehercsoki
    Van a játékban lehetőség lanon keresztüli multira?
  • ricsa008
    okés akkor menézem
    köszönöm
  • Fehercsoki
    Van.
  • ricsa008
    de ennek van single modja is igaz?
  • oregon1987
    Pár kép a játékból:

• oregon1987
    Uhh lejött a game és coopban szeretném majd kitolni 2 haverommal remélem találtok megoldást rá mert nekem nem jött össze! Addig is viszem a Singularity-t!
  • DarkSector
    hát csak ien még nem volt, 3 ora alatt két ennyire haosnló...:D
    de eddig Optimuszék kampánya fekszik jobban....

a rosszak kampányánál mit kell elején cisnálni ahologram után? mert nem tudok semerre ellmenni...:S
  • MerlinW
    Ööö mi ebben az érdekes?:)
  • DarkSector
    mily érdekes, singularity és transformers.

mindkettő Activision, mindkettő Unreal 3 motor, és mindkető RELOADED csapattól....:)))
  • balee4
    Nekem is jöhet a link.