273
Transformers War for Cybertron
-
#113 jah benéztem , bocs :D -
#112 Miről beszélsz? Gow? fel se hoztam :D:D -
#111 tökéletessn osztom a véleményed, de 1-et az utolsó mondatodat, kikérném a GOW nevében... a GOW-ot azért még csak ne is hasonlítsuk ehhez pls
amugy rendben van amit irsz... -
#110 Srácok, ez egy isten gamma, eddig nálam 9/10. Nem gondoltam, hogy kapok egy faja transformers játékot. Überbrutális, sosem látott univerzumban játszódik. A hátterek és a környezet példaértékű, míg a botok elég randán vannak megcsinálva. Pixelesek nagyon, ahhoz képest h a környezet az valami nagyon faszán néz ki. -
#109 szorry
igazad lehet másis aszonta csak fekete kép volt... -
gyusa #108 Egyetértek !!!
Bár szerintem kicsit egyhangú a game . -
#107 csak hang van -
#106 "Eszetlen hentelés" - ez egy akciójáték, mit akarsz 2 órás puzzle-öket, mint a Legend of Zeldákban?
A 0 hangulat az csak a te véleményed, én imádom minden percét, de gondolom ezt embere válogatja.
Innováció? Ugyan már, a játékiparban alig-alig van bármi változtatás, ha innováció kell,, akkor meg pláne nem a TPS-ek háza táján keresgélj.
Randa? Na ezt viszont egyszerűen nem igaz, gondolom nálad a Krályzisz 2-nél kezdődik az "elfogadható" szint. A világ és a karakterek stílusosak, és jól néznek ki.
És még mindig ezerszer jobb, mint a Gears of War-ok. -
#105 nah nézhetitek megint live-omat.... -
#104 ez embere válogatja, valakinek az fps jön már ki a könyökén, és a tps-t szereti, van aki meg forditva... -
#103 Jogos, viszont Singularity jó játék, ez meg nem az. -
#102 Kipróbáltam mindkét oldalt 1-1 óra erejéig... hát ritka gyenge játék lett ez is. Eszetlen hentelés, 0 hangulat, 0 innováció és még randa is, mint a bűn. 16 év felett nem ajánlott. -
#101 Vaó, összehasonlítani egy FPS-t egy TPS-el, rohadtul nem egy stílus a kettő. -
#100 procasterrel -
Nagyi06 #99 Singularity!:) -
#98 Melyik a jobb játék ez vagy a Singularity? -
Nagyi06 #97 Sziasztok! Mivel megszűntek a drága magyar torrent trackerek én is kaphatnék egy linket? Előre is köszi.:) -
#96 jah mondtamén....:D -
#95 Nagyon jó a game sokkal komolyabb mint az elöző kettő!! -
#94 most pihi, a 7-es chaptert majd később tolom...:) -
#93 jah oks.
fent beállitásoknál van a közvetítés fül, alapesetben tiltva van, de engedélyezd, illetve lent hogy hang közvetítése.
ezekután a játékon bellül SCROLLOCK+B-vel inditod, és ezzel állitod is le... -
#92 Engem nem érdekel hogy játszol, az annál inkább ilyet hogy lehet.Mert haver úgyis mindig azzal nyagat ez milyen az milyen megéri -e warezolnia boxra.Így legalább majd mutathatom neki a játékokat ha elmondod hogy kell ezt így live-ra vinni! -
#91 itt élőben nézhettek játék közben!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
oregon1987 #90 Majd valami hacker csapat meg csinálja hogy lehessen legalább a coop-ot tolni! :D Teknogodsék értenek hozzá! :D -
ricsa008 #89 oké biztató köszi még1x -
#88 UTnál jobb egyjátékos rész,multi pedig wareznek nincs,és lan támogatást sem kapott!Tipikus szar konzolport. -
Eddig ez a legjobb TR játék, már mint a többi kettőhöz hasonlítva. ezt úgy értem. -
ricsa008 #86 ezt ugy kell elképzelni mint az UT3at? lényegében multi + van egy gyenge single rész?
vagy azért itt van egy becsületes egyjátékos + lehet hálozni is? -
#85 Nem jó játék=/ -
#84 1:1 Ut3
Sajna maga a gameplay is (csak robotokkal) kb mintha botokra kéne lövöldözni
Nekem annyira nem jött át, ez van. -
#83 Van a játékban lehetőség lanon keresztüli multira? -
ricsa008 #82 okés akkor menézem
köszönöm -
#81 Van. -
ricsa008 #80 de ennek van single modja is igaz? -
oregon1987 #79 Pár kép a játékból:
-
oregon1987 #78 Uhh lejött a game és coopban szeretném majd kitolni 2 haverommal remélem találtok megoldást rá mert nekem nem jött össze! Addig is viszem a Singularity-t! -
#77 hát csak ien még nem volt, 3 ora alatt két ennyire haosnló...:D
de eddig Optimuszék kampánya fekszik jobban....
a rosszak kampányánál mit kell elején cisnálni ahologram után? mert nem tudok semerre ellmenni...:S -
#76 Ööö mi ebben az érdekes?:) -
#75 mily érdekes, singularity és transformers.
mindkettő Activision, mindkettő Unreal 3 motor, és mindkető RELOADED csapattól....:))) -
#74 Nekem is jöhet a link.