Transformers War for Cybertron
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...
(darkstreet89,Fehercsoki,Suttyó2- õk már megkapták)
Jó töltögetést és jó játékot!
Next PC upgrade: 2022
király ez meg a Singularity...😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
NÉÉÉÉÉMET VERZIÓÓÓ 😄
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
1-5-ig álca hadjárat, 6-10-ig autobot. Lehet akármelyik féllel kezdeni, de logikus idõrendben haladni és az álcákkal kedeni.
PSN ID.: Beegabor
És akkor az álca 1-tõl 5-ig?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Next PC upgrade: 2022
-A játék tényleg lockolva van 30 fps?
-Billentyû kiosztást tényleg nem lehet változtatni? (bár ez engem nem zavar)
-Grafikai beállítások
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Tudom hülye kérdés, csak még nem láttam a teljes nevét leirva csak index-ként emlegetitek 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Az EU-ban csak 25-én fog megjelenni .
Egyébként valakinek valami infója, hogy esetleg PC-s demóval is megdobnak minket?
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Már akarok játszani <#idiota>#idiota> !
Például lehetett volna vmi fejlesztést véghezvinni a robotjainkon vagy a fegyvereinken, de sajna semmi ilyesmi nincs.
Nade nem akarok itt lelombozni senkit, lehet hogy a rajongóknak tetszeni fog, illetve a coop,multi részét nem volt alkalmam kipróbálni
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Apropó majd ha megjelenik a pc-s verzió akkor belinkeltek nekem egy jó kis torrentet EZT ELÕRE IS KÖSZÖNÖM
#33 Igen,22.-én.
Egyszerre jön ki minden platformra 22.-én.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
amugy a stilusból szerintem ígyis kihozták a maxot, fõleg ha felidézem a régi 2 részt...😊
a single modot nem tuom mennyire lesz izgi, de a COOP mod biztossan lefoglal majd egy ideig haverokkal. nemrossz.