Transformers War for Cybertron

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kérnék szépen én is 😊

2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...

grebber
Akinek még az éjjel folyamán kellene az a link kérje attól a 3-tól aki már itt is kérte ,mert sajna reggel 4kor kelek és megyek melóba!

(darkstreet89,Fehercsoki,Suttyó2- õk már megkapták)

Jó töltögetést és jó játékot!

Next PC upgrade: 2022

darkstreet89
Nagyon szépen köszi !!!!!!!!!!!!! 😊

DarkSector
állat nekem x360-ra bejött a multi, engem inkább az fog majd érdekelni lan-ba!!!
király ez meg a Singularity...😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fehercsoki
Nekem is légyszi.

nekem is😊
darkstreet89
Nekem jöhet az oldal😊

darkstreet89
bizony 10 perce hihi😄

grebber
Pivátba tudok oldal írni ahova van regelés és fent van már! (Külföldi)

Fehercsoki
Komolyan?

balee4
Transformers.War.For.Cybertron-RELOADED

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

kuci06
Transformers War For Cybertron GERMAN-0x0007

NÉÉÉÉÉMET VERZIÓÓÓ 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Seth
Így van. 10 fejezet van összesen, fele-fele arányban. Bár az 5. fejezet mindegyik félnél vmi momumentálisabb boss harc, szóval 4-4 hosszú fejezet van.
1-5-ig álca hadjárat, 6-10-ig autobot. Lehet akármelyik féllel kezdeni, de logikus idõrendben haladni és az álcákkal kedeni.

PSN ID.: Beegabor

Jól gondolom, hogy az autobot kampány a 5. fejezettõl a 10-ig tart?

És akkor az álca 1-tõl 5-ig?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Most hogy így mondod...<#heureka><#nyes>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Seth
Nyomozónak kellene menned XD

Pc-s verzió hiányában Seth kolléga az XBOX-os verzióval tolja szerintem!

grebber
Még nincs pc-s verzió legalábbis warezba.Boltba meg nem hinném hogy bárki is megveszi innen!

Optimus Prime
Lenne pár kérdésem, aki már próbálta PC-s verzió.

-A játék tényleg lockolva van 30 fps?
-Billentyû kiosztást tényleg nem lehet változtatni? (bár ez engem nem zavar)
-Grafikai beállítások

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Zomil
ahh, bocsi ez nem ide ment, véletlenül rossz topic-ot nyitottam meg 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Seth
Na végeztem vele. Az autobot kampány, úgy a 7. fejezettõl fogva nagyon hangulatos, kár hogy ekkor indul be igazán, a végén.

Zomil
Amikor index-röl beszéltek akkor erröl van szó ugye? "A Certain Magical Index"

Tudom hülye kérdés, csak még nem láttam a teljes nevét leirva csak index-ként emlegetitek 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
nem sikerült ezzel letörnöd...engem warez fog érdekelni majd, nem a bolti verzió....😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Nem akarok senkit se letörni de ma az USA-ban jelenik meg ...
Az EU-ban csak 25-én fog megjelenni .
DarkSector
demot kizártnak tartom tudtommal demo is csak x-re volt.

Optimus Prime
Steamen??? Elõ se volt rendelhetõ, szó se róla, hogy ott s lesz. Vagy ez más Steam?
Egyébként valakinek valami infója, hogy esetleg PC-s demóval is megdobnak minket?

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Türelem a hosszú élet ritka! Még sehol semmi neked való t. egyébként :-D

Na mi a helyzet ??
Már akarok játszani <#idiota> !
Fehercsoki
Én elsõsorban a coop miatt számítok rá😊Egyedül már nem szeretek játszani,szóval nekem vagy coop vagy multi kell.

Seth
7 fejezetet(10-bõl) végigjátszva a véleményem, hogy ez egy rettentõ középszerû játék lett. Monoton, néhol frusztráló, pályadizájn lehetne változatosabb,bár Cybertron-tól nem is vár az ember mást mint fémfalakat mindenhol. Sztori messze van még a szódával elmegy szinttõl is, abszolút nem motiváló.A karakterek illetve a hangjuk az rendben van.
Például lehetett volna vmi fejlesztést véghezvinni a robotjainkon vagy a fegyvereinken, de sajna semmi ilyesmi nincs.
Nade nem akarok itt lelombozni senkit, lehet hogy a rajongóknak tetszeni fog, illetve a coop,multi részét nem volt alkalmam kipróbálni

Fehercsoki
Várom😊

Elvileg Steam-en 5 óra múlva elérhetõ.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Fehercsoki
Az jó!CD galaxis nem is tudja hogy létezik,576nál elõrendelhetõ,neten pedig nem találom😊 Egyébként Unreal engine fut alatta,szóval remélem jó sok modder által készített pálya lesz!Esetleg egy sima városnak is örülnék😄

Elvileg meg! Már vannak youtube-on friss játékmenet videók!

Fehercsoki
Nos megjelent a játék?Nem látom sehol.

REMÉLJÜK <#taps>
Fehercsoki
Na elvileg holnap megjelenik.

DarkSector
thx.

Én a Transformersbe a brutális fegyvereket bírom ebben ahogy elnézem nem lesz hiány 😄
Apropó majd ha megjelenik a pc-s verzió akkor belinkeltek nekem egy jó kis torrentet EZT ELÕRE IS KÖSZÖNÖM
Fehercsoki
Ok,hát én csak külföldieket néztem meg cd galaxist.Köszi majd megnézem.(bár elõször mindenképpen kipróbálom,mivel nagyon jól hangzik a sok feature amit ígértek,de ki tudja milyen a megvalósítás)

#33 Igen,22.-én.

DarkSector
ez pc-re is megjelenik majd?

576-ban van elõrendelés 10k pénz.
Egyszerre jön ki minden platformra 22.-én.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Fehercsoki
Remélem hamarosan kijön PCre is,ki akarom próbálni.(egyébként csak nekem tûnt fel hogy PCre sehonnan sem lehet elõrendelni?)

MrDevil
Szerintem baromi jóra sikeredett, tuti vétel!

Törölt felhasználó
háááát eleinte tetszett, de lehet azért mert vártam. De kicsit több játék után szerintem gyenge.
Seth
Milyen a single része? Remélem nem erõltetik benne a netes coop-ot mint lost planet 2-ben,ahol gépi játékosokkal borzalom volt.

DarkSector
nekem multi jön be
amugy a stilusból szerintem ígyis kihozták a maxot, fõleg ha felidézem a régi 2 részt...😊

Prince23
Koxon már kint van :S

Törölt felhasználó
Elsõ két pálya eddig teljesen rendben van, de félek unalmas lesz egy idõ után
DarkSector
nah látszik hogy más csapat rakta össze, az elsõ 2 rész nekem nem jött be de ez nagyon zsir, és a multija amit tegnap probáltam olyan kb mint az unreal 2007 csak szebb és robotokkal.

a single modot nem tuom mennyire lesz izgi, de a COOP mod biztossan lefoglal majd egy ideig haverokkal. nemrossz.