273
Transformers War for Cybertron
-
Akranor #73 Kérnék szépen én is :) -
#72 Akinek még az éjjel folyamán kellene az a link kérje attól a 3-tól aki már itt is kérte ,mert sajna reggel 4kor kelek és megyek melóba!
(darkstreet89,Fehercsoki,Suttyó2- ők már megkapták)
Jó töltögetést és jó játékot!
-
#71 Nagyon szépen köszi !!!!!!!!!!!!! :) -
#70 állat nekem x360-ra bejött a multi, engem inkább az fog majd érdekelni lan-ba!!!
király ez meg a Singularity...:) -
#69 Nekem is légyszi. -
Suttyó20 #68 nekem is:)
-
#67 Nekem jöhet az oldal:) -
#66 bizony 10 perce hihi:D -
#65 Pivátba tudok oldal írni ahova van regelés és fent van már! (Külföldi) -
#64 Komolyan? -
#63 Transformers.War.For.Cybertron-RELOADED
-
#62 Transformers War For Cybertron GERMAN-0x0007
NÉÉÉÉÉMET VERZIÓÓÓ :D -
#61 Így van. 10 fejezet van összesen, fele-fele arányban. Bár az 5. fejezet mindegyik félnél vmi momumentálisabb boss harc, szóval 4-4 hosszú fejezet van.
1-5-ig álca hadjárat, 6-10-ig autobot. Lehet akármelyik féllel kezdeni, de logikus időrendben haladni és az álcákkal kedeni. -
ratgab #60 Jól gondolom, hogy az autobot kampány a 5. fejezettől a 10-ig tart?
És akkor az álca 1-től 5-ig? -
ratgab #59 Most hogy így mondod... -
#58 Nyomozónak kellene menned XD -
ratgab #57 Pc-s verzió hiányában Seth kolléga az XBOX-os verzióval tolja szerintem! -
#56 Még nincs pc-s verzió legalábbis warezba.Boltba meg nem hinném hogy bárki is megveszi innen! -
#55 Lenne pár kérdésem, aki már próbálta PC-s verzió.
-A játék tényleg lockolva van 30 fps?
-Billentyű kiosztást tényleg nem lehet változtatni? (bár ez engem nem zavar)
-Grafikai beállítások
-
#54 ahh, bocsi ez nem ide ment, véletlenül rossz topic-ot nyitottam meg :D -
#53 Na végeztem vele. Az autobot kampány, úgy a 7. fejezettől fogva nagyon hangulatos, kár hogy ekkor indul be igazán, a végén. -
#52 Amikor index-röl beszéltek akkor erröl van szó ugye? "A Certain Magical Index"
Tudom hülye kérdés, csak még nem láttam a teljes nevét leirva csak index-ként emlegetitek :D -
#51 nem sikerült ezzel letörnöd...engem warez fog érdekelni majd, nem a bolti verzió....:) -
gyusa #50 Nem akarok senkit se letörni de ma az USA-ban jelenik meg ...
Az EU-ban csak 25-én fog megjelenni . -
#49 demot kizártnak tartom tudtommal demo is csak x-re volt. -
#48 Steamen??? Elő se volt rendelhető, szó se róla, hogy ott s lesz. Vagy ez más Steam?
Egyébként valakinek valami infója, hogy esetleg PC-s demóval is megdobnak minket? -
ratgab #47 Türelem a hosszú élet ritka! Még sehol semmi neked való t. egyébként :-D
-
gyusa #46 Na mi a helyzet ??
Már akarok játszani ! -
#45 Én elsősorban a coop miatt számítok rá:)Egyedül már nem szeretek játszani,szóval nekem vagy coop vagy multi kell. -
#44 7 fejezetet(10-ből) végigjátszva a véleményem, hogy ez egy rettentő középszerű játék lett. Monoton, néhol frusztráló, pályadizájn lehetne változatosabb,bár Cybertron-tól nem is vár az ember mást mint fémfalakat mindenhol. Sztori messze van még a szódával elmegy szinttől is, abszolút nem motiváló.A karakterek illetve a hangjuk az rendben van.
Például lehetett volna vmi fejlesztést véghezvinni a robotjainkon vagy a fegyvereinken, de sajna semmi ilyesmi nincs.
Nade nem akarok itt lelombozni senkit, lehet hogy a rajongóknak tetszeni fog, illetve a coop,multi részét nem volt alkalmam kipróbálni -
#43 Várom:) -
Jimmyke #42 Elvileg Steam-en 5 óra múlva elérhető. -
#41 Az jó!CD galaxis nem is tudja hogy létezik,576nál előrendelhető,neten pedig nem találom:) Egyébként Unreal engine fut alatta,szóval remélem jó sok modder által készített pálya lesz!Esetleg egy sima városnak is örülnék:D -
ratgab #40 Elvileg meg! Már vannak youtube-on friss játékmenet videók! -
#39 Nos megjelent a játék?Nem látom sehol. -
gyusa #38 REMÉLJÜK
-
#37 Na elvileg holnap megjelenik. -
#36 thx. -
gyusa #35 Én a Transformersbe a brutális fegyvereket bírom ebben ahogy elnézem nem lesz hiány :D
Apropó majd ha megjelenik a pc-s verzió akkor belinkeltek nekem egy jó kis torrentet EZT ELŐRE IS KÖSZÖNÖM -
#34 Ok,hát én csak külföldieket néztem meg cd galaxist.Köszi majd megnézem.(bár először mindenképpen kipróbálom,mivel nagyon jól hangzik a sok feature amit ígértek,de ki tudja milyen a megvalósítás)
#33 Igen,22.-én.