273
Transformers War for Cybertron
  • Akranor
    Kérnék szépen én is :)
  • grebber
    Akinek még az éjjel folyamán kellene az a link kérje attól a 3-tól aki már itt is kérte ,mert sajna reggel 4kor kelek és megyek melóba!

(darkstreet89,Fehercsoki,Suttyó2- ők már megkapták)

Jó töltögetést és jó játékot!

• darkstreet89
    Nagyon szépen köszi !!!!!!!!!!!!! :)
  • DarkSector
    állat nekem x360-ra bejött a multi, engem inkább az fog majd érdekelni lan-ba!!!
    király ez meg a Singularity...:)
  • Fehercsoki
    Nekem is légyszi.
  • Suttyó20
    nekem is:)
  • darkstreet89
    Nekem jöhet az oldal:)
  • darkstreet89
    bizony 10 perce hihi:D
  • grebber
    Pivátba tudok oldal írni ahova van regelés és fent van már! (Külföldi)
  • Fehercsoki
    Komolyan?
  • balee4
    Transformers.War.For.Cybertron-RELOADED

• kuci06
    Transformers War For Cybertron GERMAN-0x0007

NÉÉÉÉÉMET VERZIÓÓÓ :D
  • Seth
    Így van. 10 fejezet van összesen, fele-fele arányban. Bár az 5. fejezet mindegyik félnél vmi momumentálisabb boss harc, szóval 4-4 hosszú fejezet van.
    1-5-ig álca hadjárat, 6-10-ig autobot. Lehet akármelyik féllel kezdeni, de logikus időrendben haladni és az álcákkal kedeni.
  • ratgab
    Jól gondolom, hogy az autobot kampány a 5. fejezettől a 10-ig tart?

És akkor az álca 1-től 5-ig?
  • ratgab
    Most hogy így mondod...
  • Seth
    Nyomozónak kellene menned XD
  • ratgab
    Pc-s verzió hiányában Seth kolléga az XBOX-os verzióval tolja szerintem!
  • grebber
    Még nincs pc-s verzió legalábbis warezba.Boltba meg nem hinném hogy bárki is megveszi innen!
  • Optimus Prime
    Lenne pár kérdésem, aki már próbálta PC-s verzió.

-A játék tényleg lockolva van 30 fps?
    -Billentyű kiosztást tényleg nem lehet változtatni? (bár ez engem nem zavar)
    -Grafikai beállítások
  • Zomil
    ahh, bocsi ez nem ide ment, véletlenül rossz topic-ot nyitottam meg :D
  • Seth
    Na végeztem vele. Az autobot kampány, úgy a 7. fejezettől fogva nagyon hangulatos, kár hogy ekkor indul be igazán, a végén.
  • Zomil
    Amikor index-röl beszéltek akkor erröl van szó ugye? "A Certain Magical Index"

Tudom hülye kérdés, csak még nem láttam a teljes nevét leirva csak index-ként emlegetitek :D
  • DarkSector
    nem sikerült ezzel letörnöd...engem warez fog érdekelni majd, nem a bolti verzió....:)
  • gyusa
    Nem akarok senkit se letörni de ma az USA-ban jelenik meg ...
    Az EU-ban csak 25-én fog megjelenni .
  • DarkSector
    demot kizártnak tartom tudtommal demo is csak x-re volt.
  • Optimus Prime
    Steamen??? Elő se volt rendelhető, szó se róla, hogy ott s lesz. Vagy ez más Steam?
    Egyébként valakinek valami infója, hogy esetleg PC-s demóval is megdobnak minket?
  • ratgab
    Türelem a hosszú élet ritka! Még sehol semmi neked való t. egyébként :-D
  • gyusa
    Na mi a helyzet ??
    Már akarok játszani !
  • Fehercsoki
    Én elsősorban a coop miatt számítok rá:)Egyedül már nem szeretek játszani,szóval nekem vagy coop vagy multi kell.
  • Seth
    7 fejezetet(10-ből) végigjátszva a véleményem, hogy ez egy rettentő középszerű játék lett. Monoton, néhol frusztráló, pályadizájn lehetne változatosabb,bár Cybertron-tól nem is vár az ember mást mint fémfalakat mindenhol. Sztori messze van még a szódával elmegy szinttől is, abszolút nem motiváló.A karakterek illetve a hangjuk az rendben van.
    Például lehetett volna vmi fejlesztést véghezvinni a robotjainkon vagy a fegyvereinken, de sajna semmi ilyesmi nincs.
    Nade nem akarok itt lelombozni senkit, lehet hogy a rajongóknak tetszeni fog, illetve a coop,multi részét nem volt alkalmam kipróbálni
  • Fehercsoki
    Várom:)
  • Jimmyke
    Elvileg Steam-en 5 óra múlva elérhető.
  • Fehercsoki
    Az jó!CD galaxis nem is tudja hogy létezik,576nál előrendelhető,neten pedig nem találom:) Egyébként Unreal engine fut alatta,szóval remélem jó sok modder által készített pálya lesz!Esetleg egy sima városnak is örülnék:D
  • ratgab
    Elvileg meg! Már vannak youtube-on friss játékmenet videók!
  • Fehercsoki
    Nos megjelent a játék?Nem látom sehol.
  • gyusa
    REMÉLJÜK
  • Fehercsoki
    Na elvileg holnap megjelenik.
  • DarkSector
    thx.
  • gyusa
    Én a Transformersbe a brutális fegyvereket bírom ebben ahogy elnézem nem lesz hiány :D
    Apropó majd ha megjelenik a pc-s verzió akkor belinkeltek nekem egy jó kis torrentet EZT ELŐRE IS KÖSZÖNÖM
  • Fehercsoki
    Ok,hát én csak külföldieket néztem meg cd galaxist.Köszi majd megnézem.(bár először mindenképpen kipróbálom,mivel nagyon jól hangzik a sok feature amit ígértek,de ki tudja milyen a megvalósítás)

#33 Igen,22.-én.