Transformers War for Cybertron

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok 😊
Lenne két kérdésem, az egyik hogy lehet-e fedezékbe húzódni valahogy?
A másik meg hogy tört verzióval megy-e a multi?
Amúgy a játék maga nagyon tetszik, eléggé eltalálták a Transformers hangulatot.
Szerintem ha lesz úgy pénzem, meg fogom venni, más nem multi miatt mindenképpen, meg megérdemlik. (Witcherrel is így voltam 😄 )
Prince23
Ez a WoC úgy jó ahogy van. Dícséret illeti a High Moon Studios srácait. Meg is jegyeztem õket, pedig õ a HMS csak konzoljátékokat gyártott, mindeddig😊

DarkSector
döbbenet....most betenném mellé, az elõzõ 2 részt, és szerintem sírvafakadnék, a tiszta gagyi várostól, amit ott környezetnek neveztek, eddigis a háttérrel volt ott bajon, a robotok ott is aránylag ki voltak dolgozva, csak kibaszott gagyi épületek meg 4-5 oszlop, meg 3 doboz...ennnyi...
az elég gáz volt.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
jah de ugye sok féle ember van, és az is megnézi akinek maga a transformers univerzum nem mond semmit, és azoknak naná hogy nem elég, a játékmenet, sé mást keres benne, ez így van rendjén...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fehercsoki
Én még az elején formát váltottam,és hirtelen kidobott a mapból a játék,na ez után töröltem.De persze addig sem fogott meg,gagyi a harc nagyon,minden túl lineáris.(nagyon szûkek a "folyosók")

grebber
"Hangulat a köbön,szép grafika,animációk(és nem is szaggat) és ugye itt már beszélhetünk Transformers feelingrõl is!!!"

"Srácok, ez egy isten gamma, eddig nálam 9/10. Nem gondoltam, hogy kapok egy faja transformers játékot. Überbrutális, sosem látott univerzumban játszódik. A hátterek és a környezet példaértékû, míg a botok elég randán vannak megcsinálva. Pixelesek nagyon, ahhoz képest h a környezet az valami nagyon faszán néz ki."

-Kontra:

"Kipróbáltam mindkét oldalt 1-1 óra erejéig... hát ritka gyenge játék lett ez is. Eszetlen hentelés, 0 hangulat, 0 innováció és még randa is, mint a bûn. 16 év felett nem ajánlott."

Baszki amit itt lemûveltek.Valaki aki azért jár csak ide hogy eldöntse jó-e a game hát szegény ezt kapja.
Olyan eltérõ vélemények mintha nem is ugyanaz a játék lenne amit játszottatok!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
én eddigis pont iennek képzeltem el a majdnem tökéletes trans játékot, nem olyan 5 éveseknek szán cuccot képzeltem mint az elsõ 2 rész...
jól visszaadják ezt a hangulatot, amiben az ember el tudja otthonossan képzelni a robotokat, és az egész technológiát, szerintem a 6. chapter helyszínei eszméletlenjók, fõleg a csõvezetékekben mászkálni, az elején tudtommal még kissebb zárt helyek vannak csak, nem elég 1 mappba belemászkálni....

DarkSector
nem, õ csak annyi, hogy nem csipi a transformers-t, és abban igaza van hogy többi tps-hez képest nem biztos hogy erre szavaznék.

de ezt úgy kell, és érdemes tekinteni, hogy szeretni kell a robotokat, a fantázia világot, és a trans univerzumát.
és máris meglátja benne az ember azt, ami eddig egyetlen prodoktum sem tudott igy visszaadni.

a transformers-eknl a story a folytonos háborúról szól, nem szól ezt semmien logikai feladványokról, tehát ha valaminél jól jön a megyek-lövök, akkor annak itt a helye, de ezt ezért szeretjük...szerintem...de MerlinW-t is meg lehet érteni az õ szemszögébõl...

Sgtfathi
Ez a MerlinW sztem meg se nézte mirõl beszél...
Hangulat a köbön,szép grafika,animációk(és nem is szaggat) és ugye itt már beszélhetünk Transformers feelingrõl is!!!

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

DarkSector
naná nem kicsit....😊

Prince23
jah benéztem , bocs 😄

Prince23
Mirõl beszélsz? Gow? fel se hoztam 😄😄

DarkSector
tökéletessn osztom a véleményed, de 1-et az utolsó mondatodat, kikérném a GOW nevében... a GOW-ot azért még csak ne is hasonlítsuk ehhez pls

amugy rendben van amit irsz...

Prince23
Srácok, ez egy isten gamma, eddig nálam 9/10. Nem gondoltam, hogy kapok egy faja transformers játékot. Überbrutális, sosem látott univerzumban játszódik. A hátterek és a környezet példaértékû, míg a botok elég randán vannak megcsinálva. Pixelesek nagyon, ahhoz képest h a környezet az valami nagyon faszán néz ki.

DarkSector
szorry
igazad lehet másis aszonta csak fekete kép volt...

Egyetértek !!!
Bár szerintem kicsit egyhangú a game .
FSpofon
csak hang van

Arab money

Beast Machine
"Eszetlen hentelés" - ez egy akciójáték, mit akarsz 2 órás puzzle-öket, mint a Legend of Zeldákban?

A 0 hangulat az csak a te véleményed, én imádom minden percét, de gondolom ezt embere válogatja.

Innováció? Ugyan már, a játékiparban alig-alig van bármi változtatás, ha innováció kell,, akkor meg pláne nem a TPS-ek háza táján keresgélj.

Randa? Na ezt viszont egyszerûen nem igaz, gondolom nálad a Krályzisz 2-nél kezdõdik az "elfogadható" szint. A világ és a karakterek stílusosak, és jól néznek ki.

És még mindig ezerszer jobb, mint a Gears of War-ok.

...vágod?

DarkSector

DarkSector
ez embere válogatja, valakinek az fps jön már ki a könyökén, és a tps-t szereti, van aki meg forditva...

MerlinW
Jogos, viszont Singularity jó játék, ez meg nem az.

[merlinw.org]

MerlinW
Kipróbáltam mindkét oldalt 1-1 óra erejéig... hát ritka gyenge játék lett ez is. Eszetlen hentelés, 0 hangulat, 0 innováció és még randa is, mint a bûn. 16 év felett nem ajánlott.

[merlinw.org]

Beast Machine
Vaó, összehasonlítani egy FPS-t egy TPS-el, rohadtul nem egy stílus a kettõ.

...vágod?

Rage47
procasterrel
Singularity!😊

STREEX
Melyik a jobb játék ez vagy a Singularity?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Sziasztok! Mivel megszûntek a drága magyar torrent trackerek én is kaphatnék egy linket? Elõre is köszi.😊

DarkSector
jah mondtamén....😄

Sgtfathi
Nagyon jó a game sokkal komolyabb mint az elözõ kettõ!!

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

DarkSector
most pihi, a 7-es chaptert majd késõbb tolom...😊

DarkSector
jah oks.
fent beállitásoknál van a közvetítés fül, alapesetben tiltva van, de engedélyezd, illetve lent hogy hang közvetítése.

ezekután a játékon bellül SCROLLOCK+B-vel inditod, és ezzel állitod is le...

grebber
Engem nem érdekel hogy játszol, az annál inkább ilyet hogy lehet.Mert haver úgyis mindig azzal nyagat ez milyen az milyen megéri -e warezolnia boxra.Így legalább majd mutathatom neki a játékokat ha elmondod hogy kell ezt így live-ra vinni!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector

Majd valami hacker csapat meg csinálja hogy lehessen legalább a coop-ot tolni! 😄 Teknogodsék értenek hozzá! 😄

oké biztató köszi még1x
Fehercsoki
UTnál jobb egyjátékos rész,multi pedig wareznek nincs,és lan támogatást sem kapott!Tipikus szar konzolport.

Prince23

Eddig ez a legjobb TR játék, már mint a többi kettõhöz hasonlítva. ezt úgy értem.

ezt ugy kell elképzelni mint az UT3at? lényegében multi + van egy gyenge single rész?

vagy azért itt van egy becsületes egyjátékos + lehet hálozni is?
Fehercsoki
Nem jó játék=/

Maxtreme
1:1 Ut3 <#vigyor3>
Sajna maga a gameplay is (csak robotokkal) kb mintha botokra kéne lövöldözni <#buck>
Nekem annyira nem jött át, ez van.

Fehercsoki
Van a játékban lehetõség lanon keresztüli multira?

okés akkor menézem
köszönöm
Fehercsoki
Van.

de ennek van single modja is igaz?
Pár kép a játékból:

Uhh lejött a game és coopban szeretném majd kitolni 2 haverommal remélem találtok megoldást rá mert nekem nem jött össze! Addig is viszem a Singularity-t!

DarkSector
hát csak ien még nem volt, 3 ora alatt két ennyire haosnló...😄
de eddig Optimuszék kampánya fekszik jobban....

a rosszak kampányánál mit kell elején cisnálni ahologram után? mert nem tudok semerre ellmenni...:S

MerlinW
Ööö mi ebben az érdekes?😊

[merlinw.org]

DarkSector
mily érdekes, singularity és transformers.

mindkettõ Activision, mindkettõ Unreal 3 motor, és mindketõ RELOADED csapattól....😊))

balee4
Nekem is jöhet a link.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord