273
Transformers War for Cybertron
-
#193 nekem úgy tűnt hogy a robotokkal sincs gond, csak a videókban szar nézni, de ott ugye nem azt látod mint ingame, mert videók homályossak. -
#192 :) -
#191 Pont hogy a környezet gyönyörű :D csak az autobotok kidolgozatlanok, textúrásak :/
a többivel nincs gond -
#190 van fejük mivel még szájmozgásuk is van,sőt szemük akkor biztos az két konnektor meg egy usb port :P -
gyusa #189 Akkor az :D -
#188 első rész:
második rész:
harmadik rész:
-
#187 mien fejüket? az nem fej, csak a jármű egyik része...:) -
#186 mihhez képest erre ezt tuom mondani...:) -
#185 Pedig pont hogy a robotok nincsenek jól kidolgozva! -
#184 egyetértek, minden ez csak nem ronda.
attól függ mihhez nézzük, ha mindig a crysis lesz a mérce, akkor ronda, de ha a mai játékok, akkor kimagasló...
pláne hogy egy ien ugymond fil-ről vagyios képregényről készült játékról van szó, ami ha jól megnézzük eddig csak a Batman AA-nál jött ki jól egyedül.... -
#183 ez nem 2010-es grafika de mindegy hangulatilag nem rossz úgyhogy nem mérgelődök ezen :) -
gyusa #182 Ronda ???
A táj grafikája nem is lehetne jobb ... Maguk a robotok teste is jól néz ki de a fejüket szerintem eléggé elkurták. -
#181 végig toltam az álcákkal (Megatron)az autóbotokkal (Optimus)is a végefelé járok,nem rossz játék azt leszámítva hogy ronda mint a bűn,viszont tényleg eddigi legjobb Transformers játék
7/10 -
#180 Azért az IGN kilencese szépen benéz. én azzal értek egyet. Kétség kívül, hogy az eddigi legjobb Tr játék. magasan kioktatva az első két részeket. -
#179 szó se róla vannak benne, dehát ugye tökéletes játék nem létezik...:)
de végre megmentettem azt a köcsög fehér robotot... -
#178 Gamespot 6.5
Ezzel értek egyet,minden olyan hibát, hiányosságot megemlít ami nekem is bökte a csőrömet -
#177 IGN 9/10
Cheat Code Central 3.8/5
Giant Bomb 3 /5
Eurogamer 6 /10
GameTrailers 7.7 /10
G4 / Tech TV 4 /5
GamesRadar 8 /10
Nem is rossz! -
#176 Optimus...alap :D
énis kilöttem de nemtuom miat...:P -
SaGa Jr #175 Kit irányítasz a csatában?
Mert Revive-ra csak Optimus képes (ugyan nem próbáltam még mással ezt a pályát de őt irányítva amint összeesik a haver előjön a szöveg hogy menjek oda hozzá és gyógyítsam, mert különben vége a dalnak, ami igaz is ha nem érek oda és kezdem el a visszahozását 5 másodpercen belül).
Ha nem őt választottad, akkor meg mielőtt ide betévedsz fel kell kapni az egyik szétlőtt fegyveres ládából a gyógyító csúzlit és időnként ezzel javítani a szerelőn a nagy harc során.
Azt esetleg tudod hogy a szétlőhető decepticon/autobot ikonok mire valók? Arra rájöttem hogy szinte minden küldetés szakaszon van elrejtve egy ilyen és ha rálsz szétesik, van valami hangeffekt de hogy ezen túl mit csinál azt nem tudom. -
#174 aham.....de én csak annyit látok hogy összeesik és game over. -
SaGa Jr #173 Amint lecsapják őkelmét, a képernyőn kiírásra kerül hogy spuri hozzá és revive ha jót akarsz. -
#172 jah de nem is tudtam hogy a szerelőt lehet javítani.... -
SaGa Jr #171 Maradj a közelében, ha vannak sniper egségek akkor állj be a lővvonalukba is ha kell. Erre a feladatra amúgy Optimust a legjobb vinni. Mivel ő vezér ezért a leszedett társakat vissza tudja hozni (odamegy és E hosszasan lenyomva tartásával összerakja őket).
Amint lelövik a szerelőt, odamész és felgyógyítod. Hosszadalmas móka de korántsem megoldhatatlan a védelme. De speciel ha a pálya egy korábbi szakaszán felvetted a javító puskát, azzal is sokat tudsz tenni a csapatod életben tartásáért.
A taktika meg az hogy szétlősz mindenkit. Az egész játék erre épül. -
#170 fehér gecit hogy védjem megy? van valami taktik?Mikor azt a pusztulatnagy robotot akarják feléleszteni vagy mi....
mert kurvasokan jönnek ottan....:S -
#169 nekem ez tetszett eddig legjobban a Speedway:
-
sok mai játék megirigyelhetné ezt a pontszámot.... -
#167 Gamer3654 8/10
na :D -
#166 én a rosszaknál most vagyok a chapter 3-nál, a jóknál meg a chapter 8....
de azt a kibaszott fehér robotot nem tudom megvédeni sehogy.... -
#165 -
#164 megiun megy live: -
oregon1987 #163 4-es chapter marha nagy! Folyamatosan támad az a batár nagy omega robot! Áhh nem győztem menekülni előle! :D Viszont egy bazi nagy bugot kifogtam! Épp lerombolt előttem egy hidat amire rosszul ugrottam rá és nem lefele kezdtem esni a pályáról hanem felfele repültem az égbe! :D -
#162 kicsit nehézre sikerült megvédeni a jóknál azt a fehér geci robotot, a 8-as csapter végefelé... -
#161 kis transzfesztita live, akit érdekel.... -
#160 jó lenne szerintem ha hama-val nem megy majd kéne próbálkozni a Tunggle-val. -
davee16 #159 hi nem tudjátok törtel még nem lehet multi-zni ? -
#158 jah
én csak tippeltem, nemtuok mihez nahyon viszonyulni, teljes egészében csak ezt a 6-osat vittem eddig végig...:) -
#157 nemigazán volt maradandó,sry :) -
#156 lentebb 15 képem kb...:) -
#155 Mi volt abban?Már arra sem emlékszem :p -
#154 nem a 6.fejezetre gondolsz? mert szerintem az volt a legjobb.