273
Transformers War for Cybertron
  • DarkSector
    igen, de a nextgennek a 3.része...slussz-passz.
    monnyuk az én szememben se létezik több transformers, csak a többinek a neve ez, de ez az igazi trans...

és bízzunk benne, hogy ezekután ettől csak jobbak jönnek majd.
  • Masakari
    Transformers léptéken nem játék:) az elsőt próbálgattam annó de nemigen kötött le,az irányítás is elég szerencsétlen volt....:/
  • Beast Machine
    Nevezhetők játéknak, én annó az első filmessel elvoltam ideig-óráig, de valóban nem nagy eresztések. Viszont amit érdemes megcsekkolni, az a két PS2-es cím: a Transformers: Prelude to Energon (ami az Armada-érát doglozza fel, marha jó kis gáma), meg a csak japánban megjelent, egy-az-egyben G1-et feldolgozó Transformers: Tatakai.
  • Masakari
    Szerintem meg ez sehányadik rész/játék,hanem A JÁTÉK.Mivel a filmadaptációs játékok mindennek elmondhatóak csak játéknak nem,annyira szarok voltak.Ez a WFC meg kurva jó és tényleg transformers!

És kutyát nem érdekli a Prince of Persia meg az FF mivel itt nem arról van szó;)
  • Beast Machine
    Huhú, de beindult a szarvihar, U MAAAAD? :D

Látom nem látod a különséget egy SOROZAT és egy szerteágazó franchise alkalmankénti feldolgozása között :)

Ezek nem egy sorozat, hanem amikor úgy érzik, akkor merítenek egy szinte kimeríthetetlen és 16-17 alternatív univerzumból (vagy csinálnak arra a játék erejére egy sajátot is, volt már rá példa), és azt feldolgozzák. Ezért nincs TF játékoknál (pár kivételtől eltekintve) X-edik RÉSZ, hanem esetleg X-edik JÁTÉK.

De látom, rajta van a szemeden a vörös köd, nyugodjál már meg, ez csak egy játék, azt hiszel amit akarsz :P
  • DarkSector
    vagy tuodmit, akkor úgy mondom, hogy ne tudjatok belekötni, hogy nextgen szerint a 3. rész...

ennyi
  • DarkSector
    vagy pl ott a prince of persia, a 4.rész mifaszt kilóg a sorból, és előde mennyi volt, mégis a sot az első rész, a ww a második rész, a ttt a 3.rész, a szar Prodigy a 4. rész, ami most jött azt meg 5.rész ként említik...holott valójában nem annyiadik rész lenne, ha minden visszaflé szar 2d-st beleszámitanánk....

vagy mert a mostani film a pop 5-re hajaz, akkor attól az lesz az első rész???
  • DarkSector
    látom nemhogy megértenéd, még tovább okoskodsz....sebaj...nekem meg nepofázz hogy ülj le.

ennyire hülye vagy vagy ezt súgja valaki, ki a faszomat érdekel, a piaci nintendóra mik vannak...
    akkor a the game, meg a revenge se 1 meg 2 ennyi. nemértel valamit?

ezekszerinzt nem final fantasy-t se vágod, van 13 rész, de vannak kissebb gagyi részek vagy mellék részek, meg kurvára semmi közük egymáshoz történetben....remélem vágod miről beszélek, nem azt irtam hogy storyban folytatólagossan ez az episode 3...banyek ...

az egy dolog hogy van a másik 2-ről film is...erről is lesz még meglátod...az nem befolyásol semmit.
  • Beast Machine
    Te pedig a mozifeldolgozásokat megelőző TF játékokról? Volt jó pár! Azokat miért nem számolod bele? Ha már ezzel a párhuzammal dobálózol, a Bayformers epizódok nem az 1-2, hanem a 14-15. epizód.

Szövegértés egyes, ülj már le.
  • DarkSector
    te sem érted...
    hallotál már a final fantasy-król???
  • Beast Machine
    "te azért mert az első 2 rész városban játszodik mint a film, attól 1 meg 2?"

Nem. Azért 1. és 2. rész, mert a 3 részesre tervezett MIchael Bay által rendezett élőszereplős filmek játékváltozatai, követik azt (úgy-ahogy). Ahogyan volt Transformers és Transformers: Revenge of the Fallen, úgy elékszültek ezek játékváltozatai. De a WFC nem a Bay-féle univerzumban játszódik, hanem a G1-éra kezdetén.
  • DarkSector
    nem vita ez, csak nem érted mit írtam...:)

te azért mert az első 2 rész városban játszodik mint a film, attól 1 meg 2?
  • Beast Machine
    Munszunak és Maszakarinak van igaza - A BayFormers filmek/játékok a saját kontinuitásukban léteznek, közük sincs a G1-érához, aminek az előtörténetét (legalábbis az EGYIK előtörténetét - ha tudnátok hány "hogy is kezdődött ez az egész"-sztori volt már a TF univerzumokban) ez a játék elmeséli.

A WFC nem kapcsolódik a Bayformers szériákhoz, mert nem abból táplálkozik, így tényleg nem lehet "3. rész"-ként emlegetni.
  • Masakari
    Akkor te buta vagy:) Nemtudom feltünt-e nekted/nektek hogy a 2 filmnek és ezáltal a 2 játéknak is közbe nincs a valós transformers univerzumhoz!!!!

csak hogy a legalapabb példát mondjam,az álcák és autóbotok(egy része) alapból a földön voltak évmilliók óta nem pedig csak úgy találomra megérkeztek egyszercsak ahogy a filmben van!!
  • gyusa
    De szerintem is 3. rész csak ez az előzménye az első 2 résznek. Az amikor elmesélik a Cybetroni robotháborút .
  • Munszu
    Én ki kötöm előre,hogy nem vitázni szeretnék :), csak felnyitni a szemed.
    Azért nem Harmadik rész ez, mivel ez a régi képregényekről, illetve meséről készült, és külön fejlesztő stúdió csinálta. Azzal a céllal ,hogy semmi köze ne legyen, az előbb említett 2 Film, adaptációhoz ,azért lássuk be hogy a robotok fogjuk rá jól néztek ki, de azon kívül semmit nem tudott felmutatni.
    Szóval Transformers 1-2 Filmről készült játékokat, lehet 1-2-vel jelezni, mivel a filmnek is két része van.
    De ennek a játéknak, azokhoz a játékokhoz semmi köze nincs, maximum az hogy robotok vannak benne.
    Most már érted, hogy mire gondolok ?:D
  • DarkSector
    miért nem?
    tudtomal van játékban első rész, második rész, harmadik rész....ennyi, hogy az első 2 rész története mien vagy honnan származik, az nem lényeg játékszerint, 3 rész van...

de akkor ennyi erővel nincs első meg második se, mert az első a the game, a második meg már más alcimmel van, sőt a filmben sincs 2 rész, csak van egy sima, meg egy revenge-s...
  • Munszu
    Nem érted amit mondok, akkor rosszul fogalmaztál :).
    "Első rész,második rész,harmadik rész".
    Azért mondtam, mert itt nem beszélhetünk harmadik részről. :)
  • Shiwo
    hát, én így találtam meg a wikin.. azt meg nem jegyeztem meg, hogy a magyar feliratban hogyan írják
  • Beast Machine
    akarod mondani Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong, nem? :) Ne legyünk japánok:D
  • Masakari
    a multiját működésre lehet valahogy bírni? vagy ahhoz meg kell venni?
  • Masakari
    Sikerült végig vinni,szerintem kurva jó játék lett:)
  • Shiwo
    jót röhögtem, mikor az űrcsigánál Ironhide benyögte: "Berwip crawna-wi pinibon"
  • foxpal
    Szegeden nincs :D
  • malystryx
    A CD Galaxisban néztétek? Én ott már láttam...
  • foxpal
    Mikor lesz már pc-re? Ma néztem 576-ba és mondták hogy még nincs :S
    Valahonnan itthon meglehet rendelni?
  • DarkSector
    1...én nem beszéltem a filmekről egy szótse.
    2a graftól, énse...hanem attól hogy az elődökhöz, és a részemről várt minőséghez képest mekkora lett.
  • Masakari
    Bakker nem is tudtam hogy már "megjelent":D
  • Munszu
    Azért ne keverjük a dolgokat, ennek a résznek semmi köze nincs a film adaptációs játékokhoz..., Ez nem harmadik rész, hanem egy külön játék^^.
    Azok kritikán aluliak lettek, és még a grafikájuktól sem dobtam hanyat magam. :)
  • malystryx
    Szerintem ezt a játékot is multira hegyezték inkább ki, a single rész csak egy kis ráadás. Olvastam valahol, hogy a multiban lehet szinteket lépni, és egy bizonyos fokig átalakítani robotunkat. Már nem is emlékszem, hogy hol volt ez..
    De én azért még bízom benne. Ha törődnek vele, akkor nem lesz baj :-))
  • ratgab
    Nálam ez az egyszer végigtolós kategória lett. A vége felé már untam: lövés, lövés, lőszer felvét, lövés, lövés, következő terem, lövés, lövés, lőszerfelvét. Körülbelül ebből áll a játék! A környezet nem rossz (kicsit nagyon egyszínű: jól látszott ez, amikor az egyik chapter végén átvállt a játék az átvezető videóra és végre színek költöznek optimusra), de egy idő után már az is baromi unalmas. Robotok szépek, mozognak folyamatosan az alkatrészeik, átalakulás baromi gördülékeny.

De ez egy olyan játék, amelynek megbántam volna a megvételét.

Álca kampány nekem teljesen érdektelen, hangulat mentes volt, autobotnál, azért már beütött néha a régi rajzfilm hangulat.

Jah és folyamatosan identitás nélküli ugyanolyan ellenfelek jönnek folyamatosan, semmi változatosság (sima alaprobot,repülő robot, rakétás robot,álcázott robot, nagy tűzerejű gépágyús robot, tank robot, óriás páncélos robot, aztán már ezek kombinálva). Ezek mindkét oldalon ugyanúgy néznek ki csak más a színűk.

Fejlődési rendszer nincs semmi nem motivál, hogy az egyik vagy másik robotot használd, képességek is olyan semmilyenek.

Viszont a miértekre hogyanokra a következő részek (mese sorozat, filmek) nagyjából válaszokat kapunk.
  • malystryx
    Extra videókra, és további képekre gondoltam, ezt elfelejtettem ideírni...
  • malystryx
    Kedves Saga Jr!

(Remélem jól írtam a nevedet)
    Sztem azok az autobot/decepticon ikonok arra valók, hogy ha belelősz, eltűnik, jön ugye a hang, és az egyik menüben talán további cuccokat lehet unlockolni. Másra nem tudok hirtelen gondolni..

Nagyjából úgy mint az X-Men Legends 2-ben a disc-ek... (ha vki ismeri)
    Remélem segíthettem :)
  • Tatyla
    ja sokkal nehezebb volt mint suprem az álcákkal...
  • gyusa
    11 környékén én is végigtoltam :D
  • oregon1987
    éN iS KiVéGeZTeM!!! Végén Trypticon-t azért nem könnyű elintézni! Várom a folytatást! :D

• Tatyla
    ja igen az autobot küldik sokkal jobbak,több egyedi ötlet volt benne
  • oregon1987
    Hehe pont most voltam ott ahol a képeket csináltad! Amikor azokon a csiga robotokon lovagoltunk az nagy volt és a zene alatta eszméletlen!!!! Szerintem rengeteg ötletes játék elemet raktak bele és nagy élvezetesek, hiába a sok rossz akaró ez a játék akkor is marha jó lett!
  • gyusa
    Nekem most jön a 10-ik rész :D
  • Tatyla
    na kivégezve nem volt rossz egyáltalán:)