Transformers War for Cybertron

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Beast Machine
"te azért mert az elsõ 2 rész városban játszodik mint a film, attól 1 meg 2?"

Nem. Azért 1. és 2. rész, mert a 3 részesre tervezett MIchael Bay által rendezett élõszereplõs filmek játékváltozatai, követik azt (úgy-ahogy). Ahogyan volt Transformers és Transformers: Revenge of the Fallen, úgy elékszültek ezek játékváltozatai. De a WFC nem a Bay-féle univerzumban játszódik, hanem a G1-éra kezdetén.

...vágod?

DarkSector
nem vita ez, csak nem érted mit írtam...😊

te azért mert az elsõ 2 rész városban játszodik mint a film, attól 1 meg 2?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Beast Machine
Munszunak és Maszakarinak van igaza - A BayFormers filmek/játékok a saját kontinuitásukban léteznek, közük sincs a G1-érához, aminek az elõtörténetét (legalábbis az EGYIK elõtörténetét - ha tudnátok hány "hogy is kezdõdött ez az egész"-sztori volt már a TF univerzumokban) ez a játék elmeséli.

A WFC nem kapcsolódik a Bayformers szériákhoz, mert nem abból táplálkozik, így tényleg nem lehet "3. rész"-ként emlegetni.

...vágod?

Akkor te buta vagy😊 Nemtudom feltünt-e nekted/nektek hogy a 2 filmnek és ezáltal a 2 játéknak is közbe nincs a valós transformers univerzumhoz!!!!

csak hogy a legalapabb példát mondjam,az álcák és autóbotok(egy része) alapból a földön voltak évmilliók óta nem pedig csak úgy találomra megérkeztek egyszercsak ahogy a filmben van!!
De szerintem is 3. rész csak ez az elõzménye az elsõ 2 résznek. Az amikor elmesélik a Cybetroni robotháborút .
Én ki kötöm elõre,hogy nem vitázni szeretnék 😊, csak felnyitni a szemed.
Azért nem Harmadik rész ez, mivel ez a régi képregényekrõl, illetve mesérõl készült, és külön fejlesztõ stúdió csinálta. Azzal a céllal ,hogy semmi köze ne legyen, az elõbb említett 2 Film, adaptációhoz ,azért lássuk be hogy a robotok fogjuk rá jól néztek ki, de azon kívül semmit nem tudott felmutatni.
Szóval Transformers 1-2 Filmrõl készült játékokat, lehet 1-2-vel jelezni, mivel a filmnek is két része van.
De ennek a játéknak, azokhoz a játékokhoz semmi köze nincs, maximum az hogy robotok vannak benne.
Most már érted, hogy mire gondolok ?😄
DarkSector
miért nem?
tudtomal van játékban elsõ rész, második rész, harmadik rész....ennyi, hogy az elsõ 2 rész története mien vagy honnan származik, az nem lényeg játékszerint, 3 rész van...

de akkor ennyi erõvel nincs elsõ meg második se, mert az elsõ a the game, a második meg már más alcimmel van, sõt a filmben sincs 2 rész, csak van egy sima, meg egy revenge-s...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Nem érted amit mondok, akkor rosszul fogalmaztál 😊.
"Elsõ rész,második rész,harmadik rész".
Azért mondtam, mert itt nem beszélhetünk harmadik részrõl. 😊
Shiwo
hát, én így találtam meg a wikin.. azt meg nem jegyeztem meg, hogy a magyar feliratban hogyan írják

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Beast Machine
akarod mondani Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong, nem? 😊 Ne legyünk japánok😄

...vágod?

a multiját mûködésre lehet valahogy bírni? vagy ahhoz meg kell venni?
Sikerült végig vinni,szerintem kurva jó játék lett😊
Shiwo
jót röhögtem, mikor az ûrcsigánál Ironhide benyögte: "Berwip crawna-wi pinibon"

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

foxpal
Szegeden nincs 😄

A CD Galaxisban néztétek? Én ott már láttam...

foxpal
Mikor lesz már pc-re? Ma néztem 576-ba és mondták hogy még nincs :S
Valahonnan itthon meglehet rendelni?

DarkSector
1...én nem beszéltem a filmekrõl egy szótse.
2a graftól, énse...hanem attól hogy az elõdökhöz, és a részemrõl várt minõséghez képest mekkora lett.

Bakker nem is tudtam hogy már "megjelent"😄
Azért ne keverjük a dolgokat, ennek a résznek semmi köze nincs a film adaptációs játékokhoz..., Ez nem harmadik rész, hanem egy külön játék^^.
Azok kritikán aluliak lettek, és még a grafikájuktól sem dobtam hanyat magam. 😊
Szerintem ezt a játékot is multira hegyezték inkább ki, a single rész csak egy kis ráadás. Olvastam valahol, hogy a multiban lehet szinteket lépni, és egy bizonyos fokig átalakítani robotunkat. Már nem is emlékszem, hogy hol volt ez..
De én azért még bízom benne. Ha törõdnek vele, akkor nem lesz baj :-))

Nálam ez az egyszer végigtolós kategória lett. A vége felé már untam: lövés, lövés, lõszer felvét, lövés, lövés, következõ terem, lövés, lövés, lõszerfelvét. Körülbelül ebbõl áll a játék! A környezet nem rossz (kicsit nagyon egyszínû: jól látszott ez, amikor az egyik chapter végén átvállt a játék az átvezetõ videóra és végre színek költöznek optimusra), de egy idõ után már az is baromi unalmas. Robotok szépek, mozognak folyamatosan az alkatrészeik, átalakulás baromi gördülékeny.

De ez egy olyan játék, amelynek megbántam volna a megvételét.

Álca kampány nekem teljesen érdektelen, hangulat mentes volt, autobotnál, azért már beütött néha a régi rajzfilm hangulat.

Jah és folyamatosan identitás nélküli ugyanolyan ellenfelek jönnek folyamatosan, semmi változatosság (sima alaprobot,repülõ robot, rakétás robot,álcázott robot, nagy tûzerejû gépágyús robot, tank robot, óriás páncélos robot, aztán már ezek kombinálva). Ezek mindkét oldalon ugyanúgy néznek ki csak más a színûk.

Fejlõdési rendszer nincs semmi nem motivál, hogy az egyik vagy másik robotot használd, képességek is olyan semmilyenek.

Viszont a miértekre hogyanokra a következõ részek (mese sorozat, filmek) nagyjából válaszokat kapunk.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Extra videókra, és további képekre gondoltam, ezt elfelejtettem ideírni...

Kedves Saga Jr!

(Remélem jól írtam a nevedet)
Sztem azok az autobot/decepticon ikonok arra valók, hogy ha belelõsz, eltûnik, jön ugye a hang, és az egyik menüben talán további cuccokat lehet unlockolni. Másra nem tudok hirtelen gondolni..

Nagyjából úgy mint az X-Men Legends 2-ben a disc-ek... (ha vki ismeri)
Remélem segíthettem 😊

Tatyla
ja sokkal nehezebb volt mint suprem az álcákkal...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

11 környékén én is végigtoltam 😄
éN iS KiVéGeZTeM!!! Végén Trypticon-t azért nem könnyû elintézni! Várom a folytatást! 😄

Tatyla
ja igen az autobot küldik sokkal jobbak,több egyedi ötlet volt benne

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Hehe pont most voltam ott ahol a képeket csináltad! Amikor azokon a csiga robotokon lovagoltunk az nagy volt és a zene alatta eszméletlen!!!! Szerintem rengeteg ötletes játék elemet raktak bele és nagy élvezetesek, hiába a sok rossz akaró ez a játék akkor is marha jó lett!

Nekem most jön a 10-ik rész 😄
Tatyla
na kivégezve nem volt rossz egyáltalán😊

DarkSector
nekem úgy tûnt hogy a robotokkal sincs gond, csak a videókban szar nézni, de ott ugye nem azt látod mint ingame, mert videók homályossak.

DarkSector
😊

Prince23
Pont hogy a környezet gyönyörû 😄 csak az autobotok kidolgozatlanok, textúrásak :/
a többivel nincs gond

Tatyla
van fejük mivel még szájmozgásuk is van,sõt szemük akkor biztos az két konnektor meg egy usb port 😛

Akkor az 😄
DarkSector
elsõ rész:

második rész:

harmadik rész:

DarkSector
mien fejüket? az nem fej, csak a jármû egyik része...😊

DarkSector
mihhez képest erre ezt tuom mondani...😊

grebber
Pedig pont hogy a robotok nincsenek jól kidolgozva!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
egyetértek, minden ez csak nem ronda.
attól függ mihhez nézzük, ha mindig a crysis lesz a mérce, akkor ronda, de ha a mai játékok, akkor kimagasló...
pláne hogy egy ien ugymond fil-rõl vagyios képregényrõl készült játékról van szó, ami ha jól megnézzük eddig csak a Batman AA-nál jött ki jól egyedül....

Tatyla
ez nem 2010-es grafika de mindegy hangulatilag nem rossz úgyhogy nem mérgelõdök ezen 😊

Ronda ???
A táj grafikája nem is lehetne jobb ... Maguk a robotok teste is jól néz ki de a fejüket szerintem eléggé elkurták.
Tatyla
végig toltam az álcákkal (Megatron)az autóbotokkal (Optimus)is a végefelé járok,nem rossz játék azt leszámítva hogy ronda mint a bûn,viszont tényleg eddigi legjobb Transformers játék

7/10

Prince23
Azért az IGN kilencese szépen benéz. én azzal értek egyet. Kétség kívül, hogy az eddigi legjobb Tr játék. magasan kioktatva az elsõ két részeket.

DarkSector
szó se róla vannak benne, dehát ugye tökéletes játék nem létezik...😊

de végre megmentettem azt a köcsög fehér robotot...<#worship>

Seth
Gamespot 6.5

Ezzel értek egyet,minden olyan hibát, hiányosságot megemlít ami nekem is bökte a csõrömet

PSN ID.: Beegabor

grebber
IGN 9/10
Cheat Code Central 3.8/5
Giant Bomb 3 /5
Eurogamer 6 /10
GameTrailers 7.7 /10
G4 / Tech TV 4 /5
GamesRadar 8 /10

Nem is rossz!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Optimus...alap 😄

énis kilöttem de nemtuom miat...😛

Kit irányítasz a csatában?
Mert Revive-ra csak Optimus képes (ugyan nem próbáltam még mással ezt a pályát de õt irányítva amint összeesik a haver elõjön a szöveg hogy menjek oda hozzá és gyógyítsam, mert különben vége a dalnak, ami igaz is ha nem érek oda és kezdem el a visszahozását 5 másodpercen belül).

Ha nem õt választottad, akkor meg mielõtt ide betévedsz fel kell kapni az egyik szétlõtt fegyveres ládából a gyógyító csúzlit és idõnként ezzel javítani a szerelõn a nagy harc során.

Azt esetleg tudod hogy a szétlõhetõ decepticon/autobot ikonok mire valók? Arra rájöttem hogy szinte minden küldetés szakaszon van elrejtve egy ilyen és ha rálsz szétesik, van valami hangeffekt de hogy ezen túl mit csinál azt nem tudom.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

DarkSector
aham.....de én csak annyit látok hogy összeesik és game over.