985
-
#665 Kitöltöttem, asszem egy hiba tuti lesz a sorrendbe :) -
#664 Gratula Vortobnak, nagy küzdelem volt, úgy tűnik. Csak az idő döntött. Sok sikert a döntőben. :) -
paly90 #663 Gratula Wufranak,kitöltöttem a bronzmeccs kérdéseit -
geo91 #662 elődöntő végeredmények, döntő, bronzmeccs párosítások -
geo91 #661 még ma este/éjjel javítom az elődöntőket és kiküldöm a döntő és a bronzmeccs kérdéssorát. -
#660 Mikor várható folytatás a kupában? :) -
#659 jaja, már 6kor megvolt :D sok sikert, éjjelre remélem kialakul a döntő / bronzmeccs mire megjövök :D -
paly90 #658 Hát igen. megprobálom itt legyőzni a városi riválist:)am kitoltotted már? -
vortob #657 Kitöltve. Az egyik képnél csak reménykedni tudok. -
#656 Kitöltve :) -
geo91 #655 lol most esik le, inter-milan rangadó :DDD -
#654 húha, városi rangadó a legjobb 4 között :D -
geo91 #653 paly-val -
#652 töltve
amúgy kivel játszom az elődöntőt? :D -
geo91 #651 #643 -
paly90 #650 Mikorra várható az elődöntő? -
#649 Azt hittem, már elkeveredett a PÜ válaszom, de közben minden tisztázódott itt. Azt hittem, kicsúszok az időből a sok gépelős kérdéssel. :) -
paly90 #648 :)ezaz benn vagyunk a 4-be:) -
#647 tudtam én, hogy az időeredmény fog dönteni :D éreztem, hogy 8 pontom lett :D -
gyepesjoint #646 wufra te makker,fél perccel vertél meg :DD na,majd "jövőre" megbosszulom :) -
#645 :( -
#644 a holnap este jobb lenne számomra :P -
geo91 #643 frissítve, gratula a továbbjutóknak!
elődöntők akár még ma este, vagy legkésőbb holnap este. -
#642 töltve, szerintem idő alapján dől el :D -
geo91 #641 oksa -
geo91 #640 lol :DDDD -
geo91 #639 javítva -
#638 akk jó, megijedtem hogy csak én nem csináltam meg (engem is zsoltnak hívnak) - bár honnan is tudnád a nevem, azon méginkább megijedtem :D -
#637 amúgy mindjárt kerítek rá időt itt nagy zh-tanulás közben :D fél órán belül megcsinálom -
geo91 #636 összekevertelek zsoltival :D bocs. :D szóval az zsoltié, mindjárt kijavítom, te addig meg töltsd ki -
geo91 #635 hopp, megnézem midjárt mit kavartam el :DD -
#634 őőő, nem akarok "magam" ellen beszélni, de én még nem töltöttem ki geo, ugyhogy nem tom ki a fasz csinálta meg helyettem 1:15 alatt =/ -
vortob #633 bajnokverés:) -
geo91 #632 megkaptad a pü-t, amiben elküldtem a negyeddöntő kvíz linkjét? -
geo91 #631 részeredmény
már csak zsoltinak kéne kitölteni! -
#630 még bele se kezdtem de már most megrémítettél, nem akarok kiesni a negyeddöntőben :D -
gyepesjoint #629 töltve gyeó!! már nem azért,de szvsz 100%-osra nyomtam...nagyon könnyű volt,ahol ronthattam az a Liverpoolos kérdés -
#628 sok sikert hozzá
(mellesleg nekem életem egyik legkellemesebb időszaka volt az utolsó középsulis év, bármikor visszamennék oda) -
#627 Érettségi, nem olyan nagy szám az.
De amőgy tanulj,nincs azzal semmi probléma. -
geo91 #626 nem tudom... talán majd nyáron. (minnyá itt az érettségi, nem lesz időm ilyenekre...)